Gareth Bale - 18
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Gareth Bale - 11
Amugy tisztara erdekes ahogy itt a forumon sokan viszonyulnak/viszonyulunk 1-1 jatekossal szemben.
Amikor valaki megdicseri mondjuk egy szep labda atvetelert, akik nem szeretik azonnal jonnek es hangoztatjak, hogy "ez nem is olyan nagy dolog", "mindenki megtudja csinalni", "elvarhato tole", stb.
Ha pedig valaki tesz egy sok esetben jogos kritikat, azonnal jonnek a tamogatoi a kontraval, hogy "a te kedvenced se jobb", "bezzeg elozo meccsen mikor golt lott", stb.
Mindenesetre erdekes a szurkolok hozzaallasa a sajat jatekosainkkal szemben..
Amikor valaki megdicseri mondjuk egy szep labda atvetelert, akik nem szeretik azonnal jonnek es hangoztatjak, hogy "ez nem is olyan nagy dolog", "mindenki megtudja csinalni", "elvarhato tole", stb.
Ha pedig valaki tesz egy sok esetben jogos kritikat, azonnal jonnek a tamogatoi a kontraval, hogy "a te kedvenced se jobb", "bezzeg elozo meccsen mikor golt lott", stb.
Mindenesetre erdekes a szurkolok hozzaallasa a sajat jatekosainkkal szemben..
Nem csak "mi folytunk el" Bale-től. Bár gondolom ott is elvakult rajongók pötyögik a cikkeket, miszerint a padról beállva is elkápráztatta a játékával a nézőket, ahhoz képest, hogy 4 hónapja nem volt tétmeccse.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Baj, ha hangot adok annak, hogy nektek soha semmi nem jó? Neked nem jó a köténye, mert ő a világ egyik legdrágább játékosa és akkor máris minden természetes. Bocs, de akkor ilyen alapon CR-t se dicsérjük már soha... a másiknak azért nem jó, mert ő ilyet a megye akármennyibe tol... és a legdurvább, hogy tényleg semmi ömlengés nem volt, csak betették videón azt az istenverte kötényt és meg lett dicsérve. A nagy szurkolók ... ahelyett, hogy örülnétek h ennyi kihagyás után is tol ilyeneket... mindig csak a kritika... abból is a negatív...És én kötözködök, igen...
But he is a good boy...
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC
És én kötözködök, igen...Te hol látsz itt ilyet? Úristen, de utálom az ilyen felesleges kötekedést. Csak megdicsérte azt a kötényt...
-->>>Mégsem te játszol a Real Madridban. Sz*r ügy.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
RaúlRealMadrid írta:Nem erről van szó. Csak arról, hogy elvileg megvettük a "világlegjobblegdrágábblegbrutálabbtehetségét" aztán lefolyunk a székről, hogy egy Szerbia ellen tol egy kötényt...Ez az a szintje a makacsságnak, amikor már szánalmas
maradjunk annyiban hogy egy senkit vettünk,és akkor nem kell bevenned a szívgyógyszert.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
Mégsem te játszol a Real Madridban. Sz*r ügy.Kerlon írta:Ilyen kötényt tolok minden megye 4es meccsen.
But he is a good boy...
-
Te hol látsz itt ilyet? Úristen, de utálom az ilyen felesleges kötekedést. Csak megdicsérte azt a kötényt...Nem erről van szó. Csak arról, hogy elvileg megvettük a "világlegjobblegdrágábblegbrutálabbtehetségét" aztán lefolyunk a székről, hogy egy Szerbia ellen tol egy kötényt...
But he is a good boy...
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Tetszett a kötény, mindössze ennyi. De nem tom mi ezzel a baj
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
Nem erről van szó. Csak arról, hogy elvileg megvettük a "világlegjobblegdrágábblegbrutálabbtehetségét" aztán lefolyunk a székről, hogy egy Szerbia ellen tol egy kötényt...Ez az a szintje a makacsságnak, amikor már szánalmas
- nmate
Ez az a szintje a makacsságnak, amikor már szánalmasRaúlRealMadrid írta:Ezaz folyjunk el a székről, hogy ilyet tud 100 milláért...
Én sem vagyok odáig érte, de ha már itt van, miért ne örülhetne az ember egy ilyennek?
Kihagyta az előszezont. Ne félj, kondiban utoléri majd a csapatot, azt meg, hogy mennyire passzol a többiek közé, majd eldől.RaúlRealMadrid írta:Azt viszont sajnos el kell ismerni, hogy 10 perc után ott is levegőt akart venni, ahol nem lehet... úgy lihegett, mintha a 90 percet végigsprintelte volna.
elmész márR.M.C.F írta:Ja,de ott olyanok játszanak mint amikor az egerek vedlenek.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Kerlon írta:Ilyen kötényt tolok minden megye 4es meccsen.
Ja,de ott olyanok játszanak mint amikor az egerek vedlenek.
- RaúlRealMadrid
Azt viszont sajnos el kell ismerni, hogy 10 perc után ott is levegőt akart venni, ahol nem lehet... úgy lihegett, mintha a 90 percet végigsprintelte volna.
Ilyen kötényt tolok minden megye 4es meccsen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Na jó... ilyenek után szívesen megnézném a meccset az 58. perctől csak miatta, annyira vártam már, hogy lássam pályán a kihagyása után. Sajnos lemaradtam. Viszont a kötény után félelmetes sebességgel indul meg, jobboldalról ez nálunk eddig hiányzott.
-
Galactikos:
amikor a múltkor bementem az éjszakába,akkora jardon kötöttem ki,megbilincselve,persze mindössze azért,mert akadályoztam két rendőr munkáját,sokáig piszkáltam őket,és és puszit akartam kapni tőlük.....a poént nem vették,és egy idő után megbilincseltek és bevittek,majd kb 1.5óra múlva szabadon engedtek.....és....shómásztgóán..... mentem vissza a helyre ahonnan elhurcoltak a szemetek.
amikor a múltkor bementem az éjszakába,akkora jardon kötöttem ki,megbilincselve,persze mindössze azért,mert akadályoztam két rendőr munkáját,sokáig piszkáltam őket,és és puszit akartam kapni tőlük.....a poént nem vették,és egy idő után megbilincseltek és bevittek,majd kb 1.5óra múlva szabadon engedtek.....és....shómásztgóán..... mentem vissza a helyre ahonnan elhurcoltak a szemetek.
A konfő kupán néjmár fele ilyen után már zsenizve volt,sőt még hasonló szépet sem csinált........csak szólok......RaúlRealMadrid írta:Ezaz folyjunk el a székről, hogy ilyet tud 100 milláért...
- ___Samy___
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- RaúlRealMadrid
Ezaz folyjunk el a székről, hogy ilyet tud 100 milláért...
- nmate
De ő nem vadló.Galacticos írta:jó hát ez azért még semmi isco dupla kötényéhez képest.
- Galacticos
mert ha ilyen vagy józanul akkor már nem lehetnél szabadlábon.R.M.C.F írta:galactikos: Honnan veszed hogy én iszok?
jó hát ez azért még semmi isco dupla kötényéhez képest.nmate írta:http://www.youtube.com/watch?v=U44N9bJt ... e=youtu.be
Na ez már valami, ha ilyeneket látok tőle, még megkedvelem a végén
-
nmate írta:Hát pár meccsen láttam azért. Meg azért van már jutub is. De most igen finoman húzta be.R.M.C.F írta:Többször is láthattál volna,ha nézed korában.
Állitólag a gyerek a meccs után 12 perccel sem érti mi történt és magyarázatot követel bale-től nyilvánosan.