Babinho írta:Rohadtul sajnálom Lopit, mert egy darab igazolást nem kapott akit kért, bezzeg Conte már télen igazolhat majd. A játékosok és a vezetőség a fő ludas mégis neki kell elvinnie a balhét.
Azért nem menteném fel, mert egyáltalán nem tudta a jelenlegi keretet használni, a játék amit kitalált, kicsit sem látszik kiteljesedni, és rengeteg rossz döntést hozott. Minden csapatrész alul teljesít, fizikálisan szerintem régen voltunk ilyen rosszak.
Ceballos remekül játszott idén, mégsem kapott tegnap lehetőséget, a Benzema-Bale támadó sorban nem tudom milyen alkoholista vagy gyógyszer függő hisz még. Feladtuk a szeljatekot, ami vedekezésben és tamadasban is öngyilkosság volt...jogosan lehetünk mérgesek un block mindenkire.
Na de Conte. Nem akarom bőlére ereszteni, de ez hatalmas hiba lesz. Nem csak egy stílusidegen idegbeteg állat lesz a padon, de ezt minden velejárójával csőstül kapjuk majd az arcba. Belső viszályok, alulteljesítő játékosok, gusztustalan sajtótájékoztatók, szájkarate mourinho módra, bekkelés, bernabeu fütty. Úgy mint középpálya azt felejtsük is el, és ez nem tudjuk hány utolsó értékes játékosunknál csapja majd ki a biztosítékot. Könnyen elveszthetjük Kroost, Varanet, Marcelot vagy Carvajalt, de még sorolhatnám, ki tudja ki fogja megunni hogy Európa évekig alázása után, majd csuklósbuszt kell játszani. Olyan távoli ez a Real Madridtol és ettől a csapattól mint el sem hisszük. Egy Barcelona ugyanúgy képes lesz ötöt verni ha felállunk 2 középpályassal, mint ahogy tavaly is a chelseat izzadságmentesen verték ki. Nagy kilátások.
Edző és vezetőség
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Di Maria, Coutinho, Bale
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Edző és vezetőség
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
szerintem egyértelmű mit kéne tenni.
ez a szezon elúszott, béellben talán elmegyünk 1-2 kört.
de szinte teljesen mindegy ki az edző. ugyanott tartunk, mint évekig, csak most le kellett venni céronaldo góljait, és már területe sincs a többi zseninek, mivel nem köt le 2-3 védőt folyamatosan.
igy, hogy feketén fehéren látszik, hogy céronaldo már nem palástolja el a szart, így már látszik, hogy ki mennyit ér, amit korábban páran csak sejtettek
a legtisztábban mutatja pl a tegnapi 2-3 olyan megoldás, hogy béla kiugrik, de ellövi inkább 35-ről, szemben 1 árva védővel.
sokszor elmondtam, hogy egy rövid görbelábú iscoval te nem tudsz semmit se kezdeni védekezésben, mert teljesen esélytelen, fizikai korlátai vannak, hogy bárhova is odakotorjon.
nem akarok lemenni ennyire a részletekig, de a csapat egyik fele lassú, amelyik nem lassú, meg lusta fasz és baszik futni.
hát itt az eredmény.
R24 beszélt itt a minap, hogy előbb a védekezést oldjuk meg hogy nullára hozzuk a meccseket.
sohasem volt ilyen, ez real madrid, itt menni kell előre, ha akarnánk se tudnánk, és sosem tudtunk olyan csapatot üsszerakni, ami a védekezéséről volt híres hosszútávon.
ha esetleg sikerülne is, az pl már nélkülem lenne, mert én azonnal kinyomnám a gecibe az exitgombot, ha ilyen focit kezdenénk játszani. viva conte, jó az irány....
ja még vmi: az olyan apró dolgokon lehet látni, hogy ki a focista és ki a lófasz, hogy lukács hányszor szembefordulhatott volna albával és nekimehetett volna. de 10-ből 10-szer sablon betanult alibi visszapassz.
edzői utasítás? jobb a biztos? hát akkor mehet az edző is a faszba, ha egy támadójátékostól, szemben 1 védővel ezen a szinten nem azt várjuk el, hogy káoszt csináljon.
az ilyen játékosok nemhogy fizetést, de bazmeg semmit se érdemelnek, nemhogy játékpercet egy real madridban.
ezt egy megyei hatodosztályú játékos megcsinálja, emiatt nem kell euromilliókat fizetni ilyen senkiháziaknak.
ez a szezon elúszott, béellben talán elmegyünk 1-2 kört.
de szinte teljesen mindegy ki az edző. ugyanott tartunk, mint évekig, csak most le kellett venni céronaldo góljait, és már területe sincs a többi zseninek, mivel nem köt le 2-3 védőt folyamatosan.
igy, hogy feketén fehéren látszik, hogy céronaldo már nem palástolja el a szart, így már látszik, hogy ki mennyit ér, amit korábban páran csak sejtettek
én azt látom, hogy basznak futni, basznak küzdeni, önbizalom zokni, modric elfogyott, letámadás nincs már, mert lassúak vagyunk elöl, emiatt nincs nálunk a labda, emiatt még többet kéne futni az ellenfél után.aha, és ezért kell félni, hogy bármikor bárkitől kikap a csapat? mert így nem egy súlyos vereségről beszélünk, ha nem 7-8 meccse tartó botladozás. se védekezni, se támadni nem tudunk, olyan mintha tesztelnénk valamit.
a legtisztábban mutatja pl a tegnapi 2-3 olyan megoldás, hogy béla kiugrik, de ellövi inkább 35-ről, szemben 1 árva védővel.
sokszor elmondtam, hogy egy rövid görbelábú iscoval te nem tudsz semmit se kezdeni védekezésben, mert teljesen esélytelen, fizikai korlátai vannak, hogy bárhova is odakotorjon.
nem akarok lemenni ennyire a részletekig, de a csapat egyik fele lassú, amelyik nem lassú, meg lusta fasz és baszik futni.
hát itt az eredmény.
R24 beszélt itt a minap, hogy előbb a védekezést oldjuk meg hogy nullára hozzuk a meccseket.
sohasem volt ilyen, ez real madrid, itt menni kell előre, ha akarnánk se tudnánk, és sosem tudtunk olyan csapatot üsszerakni, ami a védekezéséről volt híres hosszútávon.
ha esetleg sikerülne is, az pl már nélkülem lenne, mert én azonnal kinyomnám a gecibe az exitgombot, ha ilyen focit kezdenénk játszani. viva conte, jó az irány....
ja még vmi: az olyan apró dolgokon lehet látni, hogy ki a focista és ki a lófasz, hogy lukács hányszor szembefordulhatott volna albával és nekimehetett volna. de 10-ből 10-szer sablon betanult alibi visszapassz.
edzői utasítás? jobb a biztos? hát akkor mehet az edző is a faszba, ha egy támadójátékostól, szemben 1 védővel ezen a szinten nem azt várjuk el, hogy káoszt csináljon.
az ilyen játékosok nemhogy fizetést, de bazmeg semmit se érdemelnek, nemhogy játékpercet egy real madridban.
ezt egy megyei hatodosztályú játékos megcsinálja, emiatt nem kell euromilliókat fizetni ilyen senkiháziaknak.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
aha, és ezért kell félni, hogy bármikor bárkitől kikap a csapat? mert így nem egy súlyos vereségről beszélünk, ha nem 7-8 meccse tartó botladozás. se védekezni, se támadni nem tudunk, olyan mintha tesztelnénk valamit.H.E.H.E. írta:ez olyan, hogy van egy teherautóflottád, ami szakadt szar és ótvar gyenge gépekből áll, már szét vannak hajtva, emiatt a szállítmányok nagy része szarul, késve vagy sehogy se ér célba. erre a megoldás a ceotól, hogy lecseréli a műszakvezetőt plRealista24 írta:Real Madrid have called a board meeting for 19h this evening where it's anticipated that Lopetegui will be dismissed with Antonio Conte lined up to replace the Basque coach.
érezzük sztem, hogy nem ez a megoldás
de nem baj, perec mutathatja majd a board meetingen, hogy kérem én mindent megtettem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
H.E.H.E. írta:ez olyan, hogy van egy teherautóflottád, ami szakadt szar és ótvar gyenge gépekből áll, már szét vannak hajtva, emiatt a szállítmányok nagy része szarul, késve vagy sehogy se ér célba. erre a megoldás a ceotól, hogy lecseréli a műszakvezetőt plRealista24 írta:Real Madrid have called a board meeting for 19h this evening where it's anticipated that Lopetegui will be dismissed with Antonio Conte lined up to replace the Basque coach.
de nem baj, perec mutathatja majd a board meetingen, hogy kérem én mindent megtettem.
Mit kéne tenni? Semmit?
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Rohadtul sajnálom Lopit, mert egy darab igazolást nem kapott akit kért, bezzeg Conte már télen igazolhat majd. A játékosok és a vezetőség a fő ludas mégis neki kell elvinnie a balhét.
Azért nem menteném fel, mert egyáltalán nem tudta a jelenlegi keretet használni, a játék amit kitalált, kicsit sem látszik kiteljesedni, és rengeteg rossz döntést hozott. Minden csapatrész alul teljesít, fizikálisan szerintem régen voltunk ilyen rosszak.
Ceballos remekül játszott idén, mégsem kapott tegnap lehetőséget, a Benzema-Bale támadó sorban nem tudom milyen alkoholista vagy gyógyszer függő hisz még. Feladtuk a szeljatekot, ami vedekezésben és tamadasban is öngyilkosság volt...jogosan lehetünk mérgesek un block mindenkire.
Na de Conte. Nem akarom bőlére ereszteni, de ez hatalmas hiba lesz. Nem csak egy stílusidegen idegbeteg állat lesz a padon, de ezt minden velejárójával csőstül kapjuk majd az arcba. Belső viszályok, alulteljesítő játékosok, gusztustalan sajtótájékoztatók, szájkarate mourinho módra, bekkelés, bernabeu fütty. Úgy mint középpálya azt felejtsük is el, és ez nem tudjuk hány utolsó értékes játékosunknál csapja majd ki a biztosítékot. Könnyen elveszthetjük Kroost, Varanet, Marcelot vagy Carvajalt, de még sorolhatnám, ki tudja ki fogja megunni hogy Európa évekig alázása után, majd csuklósbuszt kell játszani. Olyan távoli ez a Real Madridtol és ettől a csapattól mint el sem hisszük. Egy Barcelona ugyanúgy képes lesz ötöt verni ha felállunk 2 középpályassal, mint ahogy tavaly is a chelseat izzadságmentesen verték ki. Nagy kilátások.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Babinho 2018. október 29., hétfő 11:12-kor.
- H.E.H.E.
ez olyan, hogy van egy teherautóflottád, ami szakadt szar és ótvar gyenge gépekből áll, már szét vannak hajtva, emiatt a szállítmányok nagy része szarul, késve vagy sehogy se ér célba. erre a megoldás a ceotól, hogy lecseréli a műszakvezetőt plRealista24 írta:Real Madrid have called a board meeting for 19h this evening where it's anticipated that Lopetegui will be dismissed with Antonio Conte lined up to replace the Basque coach.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Real Madrid have called a board meeting for 19h this evening where it's anticipated that Lopetegui will be dismissed with Antonio Conte lined up to replace the Basque coach.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Lopi statok
Lehet szidni az edzőt, nyilván nem csípték valamiért, nem volt meg a kémia, de itt erről legfőképp a játékosok tehettek szerintem.
Ha megnézitek az előző csapatainál a lőtt/kapott gólok arányát, óriási a difi, ráadásul úgy, hogy mindenhol gyengébb keretekkel dolgozott, még annak ellenére is, hogy hozzánk nem érkeztek a megfelelő pótlások.
Lehet nem elég erős jellem, ezekhez a sztárokhoz kevés, hiába birkózott meg ezzel a válogatottnál, klub szinten ez nyilván máshogy működik.
Lehet szidni az edzőt, nyilván nem csípték valamiért, nem volt meg a kémia, de itt erről legfőképp a játékosok tehettek szerintem.
Ha megnézitek az előző csapatainál a lőtt/kapott gólok arányát, óriási a difi, ráadásul úgy, hogy mindenhol gyengébb keretekkel dolgozott, még annak ellenére is, hogy hozzánk nem érkeztek a megfelelő pótlások.
Lehet nem elég erős jellem, ezekhez a sztárokhoz kevés, hiába birkózott meg ezzel a válogatottnál, klub szinten ez nyilván máshogy működik.
- H.E.H.E.
azt hiszem a zseniális spanyol játékosaink megmutatták pár hónap alatt, mire és mennyire lehet tőlük számítani és mennyit érnek valójában.
megkaptak mindent, edzőt, játéklehetőséget, a vébékiesés miatt még fáradtak se lehetnek.
amelyik tűri a padot maradhat, de felőlem mind mehet amerre lát.
megkaptak mindent, edzőt, játéklehetőséget, a vébékiesés miatt még fáradtak se lehetnek.
amelyik tűri a padot maradhat, de felőlem mind mehet amerre lát.
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Isco asensio bale benzema felejtos.RealMadridFanatic írta:Azért az 5 védő is lehet úgy, hogy védekezésben Casemiro visszalép középső védőbe (ahogy egyébként amúgy is előfordult ez már), támadásban meg ugyanúgy biztosít, ahogy eddig - miközben a szélső védink felfutnak. Sok mozgás kell hozzá ez tény, de nem tartom elképzelhetetlennek, hogy működjön.BBeno írta:nem tudom elképzelni a csapatot sem 5 védővel...
legfontosabb hogy az egész conte saga végleg megpecsételheti hazard sorsát és hosszabbítani fog.
Hazard meg ha ezért nem jön, annak ellenére, hogy pl. pont vele és még kb 1-2 kezdő szintű igazolással újra tűzközelben lehet a Real és ennek Ő lehet az egyik húzóneve, akkor ne jöjjön.
Azért egy Courtois - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo (?) - Kovacic (?), Kroos, xy - Hazard, Icardi, xy
Padon egy Iscoval, Asensioval, ha megfelel nekik, Odriozola, Nacho, Casemiro, Vinicius, LV, esetleg Benzema. Nem lenne ez olyan gyenge. Mondjuk Icardi számomra továbbra is középszerű, de a jelenlegi piacon nem nagyon van elérhető jobb alternatíva. Az xy helyek kérdőjelesek, középre akár lehet Casemiro is, ha beleillik az új edző elképzeléseibe, vagy nézni kell egy nagy munkabírású btb-t, pl. egy Kanté aranyat érne. Ha a Chelseanek nincs opciója, hozni kell Kovacicot, megmondani neki, hogy megkap egy évet kezdőként, hajrá (ha van benne hajlandóság - bár a jelek nem ezt mutatják sajnos).
Elölre meg az xy lehet Isco, Asensio vagy Benzema is akár, aki képes felnőni a feladathoz, vagy épp jó formában van. Balenek nincs helye, nem lehet rá konstans számítani, az arca az egekben, róla lemondtam már.
Annyi lehetoseget kaptak mar es annyiszor elbuktak.... szerinted nem ismet ez lenne?
Padra maradhat barmelyik es ahogy irtad is, ha au keves nekik, istem hírével...
Egy kroos kovacic kante harmas butítana elol.
5 vedos rendszerhez meg vekony a kh allomany.
Sokszor ezt a 2 vedot is nehezskesen rakjuk ki, nem a harmat.
Vallejo 0, Varane is azert sokszor bajlodik serulesekkel,ramos pedig gyakran eltiltott.
Nacho az aki fixen ott van mindig ha kell, de o meg mostansag gyenge.
ZIDANE
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nem.
Azert szavaztam nemmel, mert velemenyem szerint igy Hazard elott bezarjuk az ajtot. Egy jatekos pedig tobbet er, mint egy edzo. Hosszu tavon.
Ha Hazard mar itt lenne, akkor siman bevallalnam Contet, igy viszont nem.
Nyilvan az lenne a legjobb, ha Hazard elfogadna Contet es megszunne az ellentet, az kiraly lenne.
Gyenge a piac, aki viszont elerheto, azt meg kell szerezni.
Azert szavaztam nemmel, mert velemenyem szerint igy Hazard elott bezarjuk az ajtot. Egy jatekos pedig tobbet er, mint egy edzo. Hosszu tavon.
Ha Hazard mar itt lenne, akkor siman bevallalnam Contet, igy viszont nem.
Nyilvan az lenne a legjobb, ha Hazard elfogadna Contet es megszunne az ellentet, az kiraly lenne.
Gyenge a piac, aki viszont elerheto, azt meg kell szerezni.
- RealMadridFanatic
Azért az 5 védő is lehet úgy, hogy védekezésben Casemiro visszalép középső védőbe (ahogy egyébként amúgy is előfordult ez már), támadásban meg ugyanúgy biztosít, ahogy eddig - miközben a szélső védink felfutnak. Sok mozgás kell hozzá ez tény, de nem tartom elképzelhetetlennek, hogy működjön.BBeno írta:nem tudom elképzelni a csapatot sem 5 védővel...
legfontosabb hogy az egész conte saga végleg megpecsételheti hazard sorsát és hosszabbítani fog.
Hazard meg ha ezért nem jön, annak ellenére, hogy pl. pont vele és még kb 1-2 kezdő szintű igazolással újra tűzközelben lehet a Real és ennek Ő lehet az egyik húzóneve, akkor ne jöjjön.
Azért egy Courtois - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo (?) - Kovacic (?), Kroos, xy - Hazard, Icardi, xy
Padon egy Iscoval, Asensioval, ha megfelel nekik, Odriozola, Nacho, Casemiro, Vinicius, LV, esetleg Benzema. Nem lenne ez olyan gyenge. Mondjuk Icardi számomra továbbra is középszerű, de a jelenlegi piacon nem nagyon van elérhető jobb alternatíva. Az xy helyek kérdőjelesek, középre akár lehet Casemiro is, ha beleillik az új edző elképzeléseibe, vagy nézni kell egy nagy munkabírású btb-t, pl. egy Kanté aranyat érne. Ha a Chelseanek nincs opciója, hozni kell Kovacicot, megmondani neki, hogy megkap egy évet kezdőként, hajrá (ha van benne hajlandóság - bár a jelek nem ezt mutatják sajnos).
Elölre meg az xy lehet Isco, Asensio vagy Benzema is akár, aki képes felnőni a feladathoz, vagy épp jó formában van. Balenek nincs helye, nem lehet rá konstans számítani, az arca az egekben, róla lemondtam már.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Allitolag ma 1 orakor mar be is mutatjak Contet . Erdekes lesz az bizti. Ramos meg az uzengeteseivel egy kicsit visszavehetne es magaba nezhetne. Ha igy all o hozza mint kapitany mikozben o is dupla 0 eddig a szezonban a helyzethez akkor oriasi bajban vagyunk. Remelem Perez racsap az asztalra es kinyitja a bukszat. Allitolag az oreg ugy felhuzta magat hogy meccs utan nem ment be a fiukhoz bar ez rendszeres szokasa. Mondjuk eppen ideje lenne a primadonnaknak is elmagyaraza hogy "senki se nagyobb a klubbnal". Arra is kivancsi leszek hogy ha a kovi meccsen is leboges lesz a Bernabeuba mit fognak kapni a jatekosok a nezoktol.
Teny hogy olaszhonban a torokoknel meg meg mas helyeken is egy ilyen gyalazat utan meleg lenne a pite a jatekosoknak.
Ha tenyleg Conte lesz az edzo viharos kapcsolatra szamitok es par kezdo elveszti majd kivaltsagat...mondjuk tenyleg rendet kell vagni es ehhez Lopi keves volt.
Teny hogy olaszhonban a torokoknel meg meg mas helyeken is egy ilyen gyalazat utan meleg lenne a pite a jatekosoknak.
Ha tenyleg Conte lesz az edzo viharos kapcsolatra szamitok es par kezdo elveszti majd kivaltsagat...mondjuk tenyleg rendet kell vagni es ehhez Lopi keves volt.
nemre nyomtam.
továbbra is azt mondom hogy belsős ember kell akire felnéznek mert letett valamit a klubnál anno játékosként.
igaz contenél legalább elhinni hogy ő irányítja az öltözőt de ugyanilyen könnyen maga ellen is tudja fordítani az öltözőt, lásd chelsea és főleg látva ramos idei ego magasságait nem is lesz nehéz neki. még meg sem érkezett de ramos már beszól... elképesztő. mikor jön már le a földre a kapitány ó kapitány. nem tudom elképzelni a csapatot sem 5 védővel, igaz sztem marcelo másra sem vágyik mint arra hogy kevesebb melója legyen hátul.
továbbra is azt mondom hogy belsős ember kell akire felnéznek mert letett valamit a klubnál anno játékosként.
igaz contenél legalább elhinni hogy ő irányítja az öltözőt de ugyanilyen könnyen maga ellen is tudja fordítani az öltözőt, lásd chelsea és főleg látva ramos idei ego magasságait nem is lesz nehéz neki. még meg sem érkezett de ramos már beszól... elképesztő. mikor jön már le a földre a kapitány ó kapitány. nem tudom elképzelni a csapatot sem 5 védővel, igaz sztem marcelo másra sem vágyik mint arra hogy kevesebb melója legyen hátul.
- RealMadridFanatic
Toti írta:Nem értem miért kellett megvárni egyáltalán a clasicot lopival?
Valószínűleg azért, hogy az új edző, akin amúgy is extra nyomás lesz - még a Madridban alapvetően megszokotthoz képest is - ne egy szinte borítékolható vereséggel nyisson a legnagyobb rivális ellen, mert akarva-akaratlanul nyomot hagyna a szurkolókban, hendikeppel indulna. Van olyan, hogy az edzőváltás azonnal hoz egy akkora töltést, hogy pár meccsen szárnyal a csapat a gyengélkedés után, de érzésem szerint nálunk idő kell amíg kibrusztoljuk magunkat a gödörből, sok melóval, nem szép játékkal és majd utána lehet elkezdeni építkezni - szezon közben...
Nem irigylem Contét, ez most egy borzasztó nagy falat, Ramos nyilatkozata meg számomra rettentő antipatikus. Üzenget előre, hogy Ők itt akkora királyok, hogy meg kell dolgozni a tiszteletükért, nem "tűrik" a keménykezűséget. Hát azért szép lassan Ő is hátrafordult a lovon... Tudom, hogy játékosuralom van szinte mindenhol, de a mindenkori edző szava szent, legyen az Lopetegui, Conte vagy Lopez Caro. Legfeljebb ilyen, címert nem megszégyenítő módon meg lehet buktatni, ha nem tetszik, mondjuk a tegnapi után (amiből szerencsére fél órát láttam), kicsi elvetemültebb helyeken tényleg levetetik a szerelést a játékosokkal.
Felmenteni eszem ágában sincs a spanyol trénert, már az elején sem örültem neki, utálom ezt a játékstílust, Barcástól, spanyol válogatottastól, mindenestől - ami a kisebb baj, a nagyobb az, hogy kiismerte a világ, unalmas és könnyen levédekezhető. Olyan támadó nélkül, aki jó százalékban hozza az egy-egyeket, esetleg 2-3 embert is képes kimozdítani a pozíciójából teljesen impotens semmivé foszlik. Grátiszba rugalmatlan is a fazon, lehet, hogy csak ezt a felállást ismeri eléggé, nem tudom. Karizmája meg nulla. Ettől függetlenül egy szimpatikus ember, tényleg sajnálom Őt öszintén, de ide nagyon kevés volt, és erre volt nagyobb esély már a kezdetekkor is. Remélem azért visszatalál a karrierje a jó ösvényre.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Nem vagyok már túl aktív, read-onlyba vagyok, de annyit ki kell írnom magambol, hogy lopit meneszteni kell. Hat oke, a játékosok is hibasak, meg, stbstb..leirta már mindenki. De tudjuk, hogy azt nem lehet mittudom en tíz játékost hirtelen lecserélni. Itt lopi is hunyo. 19eve követem a Realt, de én ilyen kilátástalan szarra ami mostmar idestova masfel hónapja megy én nem emlékszem. Kezdve azzal hogy majdnem megdöntöttuk a klub negatív rekordját goltalansagban, aztán azzal hogy 5bajnoki óta nyeretlenek vagyunk? Meg hat meccsen 1golt rugunk. Hagyjuk mar, lehet akármekkora pofája a jatekosoknak, ez a keret csak nyert 5ev alatt 4blt,ez viszont nem szint amit most produkalnak. Szóval folytatva a kilatastalansagot, ez a jatek, hozzaallas, taktika(?), nyilatkozatok, kritikán aluli tényleg nem tudom találkoztam-e ilyen hosszan elnyúló szartengerrel. Mindig volt valami kapaszkodó bármeddig is kezdett érni a fos, és most nincs, de legalábbis nem látom én. 9.ek vagyunk? Ez edzőt követel és pont. Azt meg olyat nyilatkozik, hogy képes kihozni a csapatot? kosz inkább ne, kb mint a sport szeletes raszta csávó, úgy tudom elképzelni ezt a segítséget. Nem értem miért kellett megvárni egyáltalán a clasicot lopival? Annyira érezhető volt ez a kaosz, és hogy ebből sok jó nem lesz.. Conte vagy Guti, kesz.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Eleve nem hatszáz millió.petiamadridista írta:Közben olvasom h a 600 millióból 2 Wandát vagy 2 új San Mamest lehet építeni.
Mi a szart fog tudni ez felújítás ennyiért???
A wanda kint van a pusztán.
És nem csak stadiont építenek.
Járj utána a témának, aztán puffogjal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Hat csak a "leg....re" hajtunk. Nem is ez a kerdes hanem az hogy miert nincs egy szponzor aki ennek a felet legalabb kicsengetne? Allitolag a mediapro igert 300 misit barcaeknak stadionepitesre amit ok nem fogadtak el es hat mar jo sok konkret megvalositast ismerunk.petiamadridista írta:Közben olvasom h a 600 millióból 2 Wandát vagy 2 új San Mamest lehet építeni.
Felo hogy ha onerobol akarjuk ezt megoldani evekig harmat gyenge lesz a csapat.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Közben olvasom h a 600 millióból 2 Wandát vagy 2 új San Mamest lehet építeni.
ezt adom, Chelsea-s bajnok szezonjában pl 85 gólt szerzett a Chelsea, Juve-s éveiben is 70-80 között, nem rossz az. Sőt végül is ha azt vesszük Mourinhoval is minden évben 100 fölött termeltünk, igaz akkor még volt egy Céronaldonk.dannen írta:ahogy olvasom sokan nem ismerik es alabecsulik contet. taktikailag zseni a faszi. koze nics a buszozashoz amit itt irt valaki, mindenhol szervezett tamado focit tolt. az meg, hogy nem ert el sikereket megint eleg furcsa kijelentes latva a resumejat. jojjon csak, a legjobb opcio az elerhetok kozul, amugy is az egyik legjobb.
És talán végre kevés gólt kapnánk..