Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Brooklynt csak az nem veri meg, aki nem akarja. Én meg kikapcsoltam a Lakers meccset, mert mondom már tuti a vereség, erre reggel nézem, hogy nyomtak a srácok egy 12-0-s futást és behúzták a meccset. Ezt a keretet D'Antoninak tervezték.
- Galacticos
hát ezt nem hiszem el.
nézem a schedulet, mondom nagyon álmos vagyok inkább holnap maradok fent a spurs elleni derbin mint hogy ma az brooklyn ellen.
most az mellékes hogy sima volt a meccs, de ha fent vagyok a végén tuti a gsw-okc-t néztem volna, amin megint milyen végjáték volt.
nézem a schedulet, mondom nagyon álmos vagyok inkább holnap maradok fent a spurs elleni derbin mint hogy ma az brooklyn ellen.
most az mellékes hogy sima volt a meccs, de ha fent vagyok a végén tuti a gsw-okc-t néztem volna, amin megint milyen végjáték volt.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Előtte Kidd nagyon cseles volt, rögtönzött egy kis szünetet, hogy ellássa taktikai utasításokkal a játékosait: http://www.youtube.com/watch?v=vEqU7JHkfu0Zsombor írta:nap képe :DDDDDDDDDDDDDDDDd
Hát hogy beállt oda Blake, mintha neki magyaráznának. De azért Henry is odasunyult.
De aztán Blake-ék akciója mindent vitt
nap képe :DDDDDDDDDDDDDDDDd
Hát hogy beállt oda Blake, mintha neki magyaráznának. De azért Henry is odasunyult.
Tegnap előtt kipróbáltam, meglestem Klay Thompson tripláit(eddig ő dobta a legtöbbet), de majd karácsony környékén ha lesz időm akkor belevetem magam, addig kijegyzetelem miket kell. Remélem Curry összekapja magát és bever pár trojkát, mert egyszerűen azokat a fast break triplákat élmény nézni. Ahogy felgyorsít és beleáll...Zseniális.
- GT37
Nincs mit.hehe írta:teljesen egyértelmű, szinte gyerekjáték megtalálni
kösz!
rögtön meg is nézek pár chris paul lepattanót
De CP3-tól inkább a blokkokat nézd meg. Mind a kettőt.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
teljesen egyértelmű, szinte gyerekjáték megtalálni
kösz!
kösz!
- GT37
http://stats.nba.com/?PlayerOrTeam=Play ... ory=Pointshehe írta:jó akkor mondjad meg hogy hol találom pontosan ezt a dolgot, mert menten felrobbanok
szürke színű menüsor - players
kiválasztod valamelyik játékost, rákattintasz, aztán ott lesz a Profile és a Stats profile mellett, hogy Stats, arra rányomsz
kijön mindenféle stat, kiválasztod a megfelelőt, rákattintasz, és ENJOY
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
jó akkor mondjad meg hogy hol találom pontosan ezt a dolgot, mert menten felrobbanokGT37 írta:Meg is van, elképesztő. Órákig el lehetne vele szórakozni, elkezdtem nézegetni Davis blokkjait, Wall asszisztjait, de annyi lehetőség van, hogy azt sem tudom, melyiket nézzem.Zsombor írta:Viszont az meg hatalmas hír, hogy majd elérhetőek lesznek játékosokra lebontva a meccsek nba.com-on. Ez úgy értendő, hogy ha mondjuk Kobe ráemel a meccsen 20-at, akkor mind a 20 dobást meg lehet nézni, ugyanígy lepattanó, assziszt, eladott labda. És ez minden játékosnál. Ez valami zseniális húzás, nagyon várom.
Zseniális.
- GT37
Meg is van, elképesztő. Órákig el lehetne vele szórakozni, elkezdtem nézegetni Davis blokkjait, Wall asszisztjait, de annyi lehetőség van, hogy azt sem tudom, melyiket nézzem.Zsombor írta:Viszont az meg hatalmas hír, hogy majd elérhetőek lesznek játékosokra lebontva a meccsek nba.com-on. Ez úgy értendő, hogy ha mondjuk Kobe ráemel a meccsen 20-at, akkor mind a 20 dobást meg lehet nézni, ugyanígy lepattanó, assziszt, eladott labda. És ez minden játékosnál. Ez valami zseniális húzás, nagyon várom.
Zseniális.
- realmadridfan
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
hát persze, 2013-ban 5000 forint/hó a HD privilégium.Galacticos írta:szerintem ha van league passed akkor az is hd.Boky írta:szerintem először oldják meg, hogy 2013-ban ne 240p-be lehessen csak nézni az összefoglalókat. aztán utána majd lehet trükközni.
na ne én legyek már a hülye.
- Galacticos
szerintem ha van league passed akkor az is hd.Boky írta:szerintem először oldják meg, hogy 2013-ban ne 240p-be lehessen csak nézni az összefoglalókat. aztán utána majd lehet trükközni.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
szerintem először oldják meg, hogy 2013-ban ne 240p-be lehessen csak nézni az összefoglalókat. aztán utána majd lehet trükközni.Zsombor írta: Viszont az meg hatalmas hír, hogy majd elérhetőek lesznek játékosokra lebontva a meccsek nba.com-on. Ez úgy értendő, hogy ha mondjuk Kobe ráemel a meccsen 20-at, akkor mind a 20 dobást meg lehet nézni, ugyanígy lepattanó, assziszt, eladott labda. És ez minden játékosnál. Ez valami zseniális húzás, nagyon várom.
Szép volt, Bryant, sikeresen elcseszted a csapat következő két évét, illetve 5 gyűrűvel fogsz így visszavonulni. Imádom a tagot, de nála hülyébb nem sok van. 2 évre aláírt most, így is ő lesz a legjobban fizetett játékos, ahelyett, hogy aláírt volna mondjuk 8 millióért és akkor fel lehetett volna köré húzni egy bajnokesélyes gárdát. Szép volt.
Viszont az meg hatalmas hír, hogy majd elérhetőek lesznek játékosokra lebontva a meccsek nba.com-on. Ez úgy értendő, hogy ha mondjuk Kobe ráemel a meccsen 20-at, akkor mind a 20 dobást meg lehet nézni, ugyanígy lepattanó, assziszt, eladott labda. És ez minden játékosnál. Ez valami zseniális húzás, nagyon várom.
Viszont az meg hatalmas hír, hogy majd elérhetőek lesznek játékosokra lebontva a meccsek nba.com-on. Ez úgy értendő, hogy ha mondjuk Kobe ráemel a meccsen 20-at, akkor mind a 20 dobást meg lehet nézni, ugyanígy lepattanó, assziszt, eladott labda. És ez minden játékosnál. Ez valami zseniális húzás, nagyon várom.
- GT37
Szépen veri a Pistons a Nets-et egyelőre, ezt a harmadik negyedet nagyon simán nyerték.
Mondjuk Joe Johnson keze elsül néha, 5-6 hárompontosnál már biztos, hogy tart.
Stuckey milyet tarolt ott
Mondjuk Joe Johnson keze elsül néha, 5-6 hárompontosnál már biztos, hogy tart.
Stuckey milyet tarolt ott
Lillard hatalmas, #4barfriday! :Đ
Eddig nekem Parker tetszik a legjobban, de kíváncsi vagyok erre az Exum gyerekre is. Én már a jövő évi szezont várom, remélem az ideivel kiböjtölöm addig.
Elvileg mától pedig kezdő lesz Burke a Utahban végre. Ott viszont Kanter valami eszméletlen. Hatalmas várakozások előzték meg, erre mostanság a shaqtin a fool-os szereplései jutnak csak az eszembe.
Eddig nekem Parker tetszik a legjobban, de kíváncsi vagyok erre az Exum gyerekre is. Én már a jövő évi szezont várom, remélem az ideivel kiböjtölöm addig.
Elvileg mától pedig kezdő lesz Burke a Utahban végre. Ott viszont Kanter valami eszméletlen. Hatalmas várakozások előzték meg, erre mostanság a shaqtin a fool-os szereplései jutnak csak az eszembe.
- GT37
Nincs neki.Galacticos írta:wiggins másik nevével meg mivan?
carter williams is nagyon fasza volt éjjel, nem láttam a houston meccse miatt végig de nagyon tényleg jó volt, aztán nézem reggel a számait. hát nagyon kemény, főleg hogy rengeteg hiányzója volt a philynek.
ott az a két jó draftcetli, a sok lóvé, noel, mcw még mennyit fejlődhet..
MCW meg egy állat, elképesztő, amit művel. (Érdekesség: Rubióval együtt neki van meccsenként a legtöbb stealje átlagban.)
Ja, Glen Davis is back, egy laza 20 pontos meccsel nyitott.
- Galacticos
egyébként nekem egyből te jutottál eszembe, amikor jó egy méterre a tripla vonaltól bevert egy triplát.Zsombor írta:Volt szerencsém belenézni Brooks elmebeteg működésébe,
na mondom ha ezt a játékban csinálom ellened...
és kobe visszatérése már nem is olyan távoli. vele meg tankolni, hááát.Zsombor írta:és így eddig 6-7 a mérleg.
wiggins másik nevével meg mivan?GT37 írta:Wiggins... Jabari Parker... Julius Randle...
carter williams is nagyon fasza volt éjjel, nem láttam a houston meccse miatt végig de nagyon tényleg jó volt, aztán nézem reggel a számait. hát nagyon kemény, főleg hogy rengeteg hiányzója volt a philynek.
ott az a két jó draftcetli, a sok lóvé, noel, mcw még mennyit fejlődhet..