Zene

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Zene

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 16., vasárnap 22:47

Sierra írta:
Már észrevettem, hogy mindig ugyanazokat a számokat linkeled be, csak valamikor többet, van amikor kevesebbet. :D
Random hallgatok zenét, mindig ami épp jön. Hangulatra. Van amikor 80-as évek disco, van amikor blues, van amikor country zenéket, van amikor rock.

Megvan a mag, amiket bármikor bárhol.

Nem vagyok valami nagy felfedező a zenék terén, így sokszor hallgatom ugyanazokat. :D

Bár egyszer illene már összeszednem az összeset. Azért van bőven, csak nem mindig jutnak eszembe :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2014. március 16., vasárnap 22:38

Fleetwood Mac- The Chain

Az utolsó másfél perc utánozhatatlan, egészen biztos vagyok benne hogy ebbe fog belehalni a mélynyomóm. Ezt csak hangosan lehet hallgatni. :)

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. március 16., vasárnap 22:37

Hát BBarni, pedig már a művészneve is egy nagy kamu, ahogy az egész magyarországi "gengszter" dolog. Az amerikai gettók szánalmas majmolása, ami itthon folyik, ebben Zolika ugyanúgy benne van.
Ezt teljesen adom, ebben ő is benne van!Én csak azt mondom, hogy ő ellentétben a többiekkel akkor is nagyfiú amikor nem állnak mögötte a "barátai"!

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. március 16., vasárnap 22:33

gépek csinálják a zenét... :mrgreen:
jól mondta gt, a programok csak eszközök. ugyanúgy, mint egy gitár, zongora vagy dob.

aki akar, az talál "hagyományos" zenét és zenekarokat. más kérdés, hogy a rádiókban nem azok szólnak túlnyomórészt. én örülnék a legjobban, ha lenne mondjuk egy olyan rádióadó, ami éjjel-nappal rockot. sokan, akik nem szeretik az elektronikus zenét, azok nagyon lenézik a DJ-ket/producereket, pedig nem kisebb művészet összehozni egy olyan számot, mint egy jó rock számot.

inkább örüljön mindenki, hogy ennyi fajta zenéből lehet manapság választani és nem kell 0-24-be hallgatni a 80-as évek diszkóslágereit. :mrgreen:
Sierra írta:Már észrevettem, hogy mindig ugyanazokat a számokat linkeled be, csak valamikor többet, van amikor kevesebbet. :D
:D :mrgreen:
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. március 16., vasárnap 22:32

Hát BBarni, pedig már a művészneve is egy nagy kamu, ahogy az egész magyarországi "gengszter" dolog. Az amerikai gettók szánalmas majmolása, ami itthon folyik, ebben Zolika ugyanúgy benne van.

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. március 16., vasárnap 22:31

Bár amíg pénz van, minden van.
Ez így van! :)
Zoli meg a hitelesség egy mondatban? Joke :)
Nem tudom, lehet, hogy csak én látom rosszul, de én hallottam/láttam őt "szorultabb helyzetekben" és teljesen más jött le róla mint dopeman és társairól!
De részemről ezt lezártam, nem is akarok ezzel ennyit foglalkozni! :)

Az elektronikus zenéről is meg van a véleményem, de nem akarok még több ellenséget! :mrgreen:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 16., vasárnap 22:26

Eagles - Hotel California
Scorpions - Wind Of Change
Guns N' Roses - November Rain
Queen - 'Bohemian Rhapsody'
Led Zeppelin - Stairway To Heaven
The Doors - Riders On The Storm
Toto - Africa
The Police - Every Breath You Take
Phil Collins - Another Day In Paradise
Bruce Springsteen - Born in the U.S.A.
Bryan Adams - Summer Of '69
Chuck Berry - Johnny B. Goode
Little Richard - Long Tall Sally
Elvis Presley - Jailhouse Rock
Michael Jackson - Billie Jean

B-) :rock:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. március 16., vasárnap 22:25

ha már gangster rap akkor csakis : Ő

:mrgreen:
Kép

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 16., vasárnap 22:24

Zoli meg a hitelesség egy mondatban? Joke :)
Ő mindig magát adja, és ha valaki bekérdezi, hogy hogy is volt ez meg az akkor ő nem kezd el sikongatni a haverjaiért mint pld körte. (egyébként csak neki és talán majkának van olyan ismeretségi köre amitől jobb egy picit távol lenni ha balhé van, de még ők is semmik!Sajnos egy időben túl sokat mozogtam ilyen körökben de ez már off)
Majka meg a "spanjai", na az még nagyobb vicc :lol: Bár amíg pénz van, minden van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 16., vasárnap 22:19

Remy írta:Számítógépek csinálják a zenét, nem pedig emberek illetve hangszerek.
Ha az elektronikus zenére gondolsz, azt emberek csinálják, a számítógép csak eszköz, hogy így fogalmazzak. :) Egyébként ez teljesen szubjektív dolog, én például a régi, "nagy zenéket" nem tudom mindig annyira élvezni, amikre mindenki mondja, hogy a könnyűzene történetének legkiemelkedőbb darabjai, sokkal nagyobb hatással van rám a modern elektronikus zene sok műfaja, nem a populárisabb, gyengébb színvonalúak többségében, hanem a kevésbé szélesebb körben hallgatottak. Több érzelmet közvetítenek felém, jobban ellazulok, feltöltődöm tőlük, vagy éppen felpörgök, attól függ, milyen számról van szó.

Szóval számomra pozitív dolog, hogy végbement az elektronikus zene forradalma, és ma már ilyen sok és sokféle muzsika van ezen a műfajon belül. De persze megértem a te álláspontodat is.

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. március 16., vasárnap 22:13

Ganxsta mint hiteles? Ugyan már. :)
Szerintem ő hitelesebb mint az előbb említettek!Ő mindig magát adja, és ha valaki bekérdezi, hogy hogy is volt ez meg az akkor ő nem kezd el sikongatni a haverjaiért mint pld körte(egyébként csak neki és talán majkának van olyan ismeretségi köre amitől jobb egy picit távol lenni ha balhé van, de még ők is semmik!Sajnos egy időben túl sokat mozogtam ilyen körökben de ez már off)

Persze nem őt védem, lehet egy picit elfogult is vagyok vele mert én bírom nagyon, én magát a rappet nem szeretem, a magyar rappet pláne nem, de ez a magyar gengszter rapp, ez a legalja szerintem!

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 16., vasárnap 22:10

Zsombor írta:Ganxsta mint hiteles? Ugyan már. :) Ezek a faken gengszter rapperek, azt se tudják miről beszélnek sokszor, annyira nevetségesek, hogy az már fáj. Ennél a basztánál meg nem hiszem, hogy van lejjebb "zeneileg", bár még ennél is megdöbbentőbb, hogy az efféle szennyre van kereslet.
Mondjuk ezen nem kell meglepődni. Nem meglepő ez. Csak elég meghallgatni, hogy mik a mai nagy slágerek, mik a "zenék"... szánalmas szar az egész, már bocsánat. Számítógépek csinálják a zenét, nem pedig emberek illetve hangszerek.

És azt sajnálom, hogy például a Linkin Park is beállt a sorba, mert az elmúlt években egyáltalán nem azt hozták, amit tudnak. (csak, hogy egy kedvencet is szóba hozzak)

Igazság szerint én eltévedtem az időben... elég sok olyan dolog van, amit nem szeretek a mai világban, és ilyen a zene is. Régebben sokkal jobb volt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. március 16., vasárnap 22:01

Ganxsta mint hiteles? Ugyan már. :) Ezek a faken gengszter rapperek, azt se tudják miről beszélnek sokszor, annyira nevetségesek, hogy az már fáj. Ennél a basztánál meg nem hiszem, hogy van lejjebb "zeneileg", bár még ennél is megdöbbentőbb, hogy az efféle szennyre van kereslet.

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. március 16., vasárnap 21:56

Én is belehallgattam, ebbe az új busta számba..atyaúristen! :lol:
Tényleg ez a csávó ez egyik legnagyobb nevű magyar rapper?(ő még amellett, hogy egy hiteltelen bohóc, még szerintem szarul is csinálja) :| :lol:
Persze a többi nagyonkeménygengszterrapper(dopeman,majka,körte,busta) is elég nevetséges amikor előadják magukat, hogy mekkora királyok, meg mennyire fasza utcagyerekek(jah azok :lol: ) amikor oda kéne állni akkor meg, na mindegy...
Mindegyikről lehetne mesélni, hogy mekkora bohócok...tudom, hogy itt nem a legszimpatikusabb de még Ganxsta a legnormálisabb/hitelesebb(és nem azért mondom, mert őt jobban ismerem)

Na senkit sem akartam megbántani aki esetleg szereti őket, de ezt már ki akartam írni magamból! :)

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. március 16., vasárnap 21:33

realistahuni írta:Még ha a szám nem is olyan rossz, de egyszerűen nem tudom nem utálni ezt a verébceleb majkát meg a szintén zenész társát. :lol:

Hajrá Lilák! 8) :mrgreen:
Addig nincs baj Majkáék, vagy más zenével, míg slágerré nem válik, és mindenhol agyba-főbe ezeket nyomják... A Jó nekem volt az egyik első sláger, amit megutáltam, lassan a Happy következik :(

Na, de mivel zenetopic:

Pearl Jam - Pendulum
"And my heart will leave you never."

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2014. március 16., vasárnap 21:28

ferni írta:
Seraf írta:
a mai busta klipnek inkább nem adnék helyet most :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: meg kellett néznem ezt a kibeba nagy bohócot, már a címből láttam, hogy igazi szép nóta lesz.... :lol: nevetséges, de ez a jobb szemöldök feletti God loves me tetkója bazze........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
én sem tudom melyik a nevetségesebb, a zenéje vagy a tetkója :lol: :lol:
Ez meg csak szerintem nem nagy szám? :/ Mármint a klip... 3ből 2 és fél percig magukat mutogatják, a srácot aki köré úgy lehetett volna valami kis sztorit építeni meg összesen van 20 másodpercig...Persze a zene az oké, de lehettek volna kreatívabbak a klipet illetően.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. március 16., vasárnap 21:24

Még ha a szám nem is olyan rossz, de egyszerűen nem tudom nem utálni ezt a verébceleb majkát meg a szintén zenész társát. :lol:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. március 16., vasárnap 20:49

Seraf írta:
a mai busta klipnek inkább nem adnék helyet most :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: meg kellett néznem ezt a kibeba nagy bohócot, már a címből láttam, hogy igazi szép nóta lesz.... :lol: nevetséges, de ez a jobb szemöldök feletti God loves me tetkója bazze........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vissza: