Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
19%
Xabi Alonso
77
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 101

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 29., kedd 14:56

Kód:

Goal.com Top 50:

1. Cristiano Ronaldo
2. Arjen Robben
3. Lionel Messi
4. Philipp Lahm
5. Thomas Muller
6. James Rodriguez
7. Luis Suarez
8. Thibaut Courtois
9. Arturo Vidal
10. Sergio Ramos
11. Zlatan Ibrahimovic
12. Ivan Rakitic
13. Angel di Maria
14. Diego Costa
15. Marco Reus
16. Toni Kroos
17. Robert Lewandowski
18. Aaron Ramsey
19. Yaya Toure
20. Miralem Pjanic
21. Mats Hummels
22. Manuel Neuer
23. Keylor Navas
24. Diego Godin
25. Javier Mascherano
26. Gareth Bale
27. Vincent Enyeama
28. Juan Cuadrado
29. Eden Hazard
30. Neymar
31. Joel Campbell
32. Blaise Matuidi
33. Enzo Perez
34. Charles Aranguiz
35. Asamoah Gyan
36. Daley Blind
37. Gervinho
38. Paul Pogba
39. Rafa Marquez
40. Abdelmoumene Djabou
41. Robin van Persie
42. David Silva
43. Ciro Immobile
44. Serge Aurier
45. Yoshito Okubo
46. Matt Besler
47. Caner Erkin
48. Nadir Belhadj
49. Kim Shin-Wook
50. Tim Cahill
Ne legyél butus. R24

szerk.: kicsit hamar javitottad, mert pont most szerkesztettem :)

Figyelek :shifty: :mrgreen: R24
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára h3x0r 2014. július 29., kedd 15:00-kor.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 29., kedd 14:35

Mike írta:igen, Di Maria rengeteget melózik, de nézzük meg hogy indokolt e

a nagy futásai, labdakergetései, csúszás mászásai nagy része teljesen feleslegesen történik. Vagy esélytelen az egész, vagy csak ő kergetőzik egyedül a csapatból, így semmi hatása.

Persze az jön le hogy, ez igen, ez a srác kiteszi a belét, így kéne mindenkinek, csakhogy nembiztos hogy ezzel teszi a legjobbat. Nemegyszer fordult elő hogy mikor meggondolatlanul magánakcióba kezdett, könnyedén kipasszolták, és máris létszámfölény az ellenfélnél, DM a helyétől messze eltávolodott, a többiek meg próbálták helyrehozni valahogy. Kedvenceim mikor félpályáról úgy dönt hogy ő most lerohanja a kapust, persze reménytelen az egész, a helye meg tök üres a kp-n.
valami ilyesmit mondtam tegnap énis röviden tömören.
nem tudom ki találta ki azt hogy jól védekezik mert ez egy baromság.
lelkes, küzd, hajt de ennyi.
tényleg szinte meccsenként előfordult hogy cicáztak vele, és totál feleslegesen futott. az meg a másik hogy james a vb-n szinte pont ugyanannyit futott mint ő.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. július 29., kedd 14:35

Rasta írta:- elsősorban CR játéka változhat. Ha védekezésben nem tud helyette melózni egész idényben James (vagy akárki, aki DM posztján játszik), akkor CR-nek muszáj lesz visszazárnia, különben átjáróház lesz a bal szárnyunk. Ezzel buknánk azt a luxust, hogy CR szinte a teljes energiáját a támadásokra fordíthatja, aminek számszerű következményei is lehetnek
- másodsorban Marcelo helyett is nem keveset melózott DM. Lehet hogy nem ő szerelt konkrétan, de zavarta a támadókat és a nyakukban lihegett, amivel lassította az ellenfél támadásait, amíg Xabi, Ramos vagy akár Modric ki tudta segíteni, esetleg Marcelo kapcsolt végre, és visszaért
Az egész mondandóval egyet értek, az aláhúzotthoz fűznék hozzá annyit, hogy a bal oldalon di María segített ki, a jobboson pedig Modric, ha a szélsők hátvédek fel mentek a támadással. Csak di María érdemeit pluszba dicséri az, hogy nem csak vissza zárt ha szükség volt rá, hanem rengetegszer húzodott ki CR helyére is, amikor Ő behúzódott középre. Modric-nak ilyen problémái nem voltak, mert Bale folyamatosan vissza zárt, nem kellett annyi fel figyeljen.

Szóval ki vette DM a védekezésből a részét rendesen, az más, hogy robotolással és nem szereléssel, de akkor is.
Remélem ezt James is tudja majd hozni, mert ha nem akkor elvileg Kroos-nak kell majd többet melózzon.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. július 29., kedd 14:33

igen, Di Maria rengeteget melózik, de nézzük meg hogy indokolt e

a nagy futásai, labdakergetései, csúszás mászásai nagy része teljesen feleslegesen történik. Vagy esélytelen az egész, vagy csak ő kergetőzik egyedül a csapatból, így semmi hatása.

Persze az jön le hogy, ez igen, ez a srác kiteszi a belét, így kéne mindenkinek, csakhogy nembiztos hogy ezzel teszi a legjobbat. Nemegyszer fordult elő hogy mikor meggondolatlanul magánakcióba kezdett, könnyedén kipasszolták, és máris létszámfölény az ellenfélnél, DM a helyétől messze eltávolodott, a többiek meg próbálták helyrehozni valahogy. Kedvenceim mikor félpályáról úgy dönt hogy ő most lerohanja a kapust, persze reménytelen az egész, a helye meg tök üres a kp-n.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. július 29., kedd 14:18

VIDAL:
A chilei El Mercurio lap szerint Vidal igent mondott a MU által kínált évi 8 millió €-os ajánlatra! A lap azt is közölte, hogy Marotta csakis abban az esetben engedi el a középpályást, ha ezt személyesen kéri majd Vidal a klubtól! Ez eddig nem történt meg.....
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic

HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. július 29., kedd 14:14

Jamest én se láttam sok meccsen játszani, de ha az előző idényes csapatot nézzük, akkor ha James Dm helyén játszana, akkor a védekezés és a csúszás-mászás az utolsó másodpercig alapkövetelmény lesz ott. Ha ez megvalósul, akkor nincs félnivaló, támadójátékban nincs sok minőségbeli különbség, mind a két játékos világklasszis. Ellenkező esetben a különbség nem feltétlenül a saját posztjukon jelentkezhet, hanem:

- elsősorban CR játéka változhat. Ha védekezésben nem tud helyette melózni egész idényben James (vagy akárki, aki DM posztján játszik), akkor CR-nek muszáj lesz visszazárnia, különben átjáróház lesz a bal szárnyunk. Ezzel buknánk azt a luxust, hogy CR szinte a teljes energiáját a támadásokra fordíthatja, aminek számszerű következményei is lehetnek
- másodsorban Marcelo helyett is nem keveset melózott DM. Lehet hogy nem ő szerelt konkrétan, de zavarta a támadókat és a nyakukban lihegett, amivel lassította az ellenfél támadásait, amíg Xabi, Ramos vagy akár Modric ki tudta segíteni, esetleg Marcelo kapcsolt végre, és visszaért

Ez a két felsorolt dolog alapesetben luxus kategória, és a támadójátékunk egyik erőssége volt, hogy a bal oldalon pillanatok alatt a kapu előtt voltunk. Ezt kockáztatjuk, ha DM "helyettese" nem olyan erős védekezésben, vagy nem tud egy szezonon át 90 percig kiköpni a tüdejét majdnem minden meccsen.

Csak a félreértések elkerülése végett: Jamessel nincs semmi bajom, a VB-n bizonyította, hogy klasszis játékos, de abban nem vagyok benne biztos, hogy tényleg ő kellett nekünk DM helyére. Első hármas meg ugye nagyjából érinthetetlen kategória, padra meg 80 milláért? Kötve hiszem.

**szerk: jesszusom, azok az elírások...de már javítottam, csak siettem :)

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. július 29., kedd 13:59

Sokan Navast se látták a vb-n kívül mégis elvannak szállva tőle. A vb-n a herceg is nagyon nagy spíler volt :mrgreen:

Én még abban sem vagyok biztos, hogy nem változtatnak a szerkezeten. Abban viszont majdnem biztos vagyok, hogy ha idén még nem is, de jövőre a Xabi, Illarra, Isco, Modric négyesből kettő távozni fog. Érkezni fog egy Pogba kaliberű kp-s és egy komolyabb csatár, HA csak ebben az évben Isco vagy James nem lesz kiemelkedő visszavont csatárként.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. július 29., kedd 13:52

Realista24 írta:Értelek, tehát szerinted James nem tudja lehozni DM szerepét.
Én nem tudom, nem ismerem a játékát, három meccsen nem láttam összesen. Én James idei leigazolása ellen voltam/vagyok, mindamellett, hogy gazdaságilag megérte, és tényleg a jövő embere lehet.
Úgy érzem Pogbát elszórakoztuk (remélem rosszul)
Én is csak a VB-n (ott is csak 2 meccsen) láttam Jamest játszani, meg megnéztem róla youtube videókat, az alapján azt láttam, hogy középen a csatár mögött szeret játszani, a helyezkedése leginkább Özilére hajaz, annyi különbséggel, hogy sokkal többet vállal, és nem fél az 1v1-eket felvállalni. 4-2-3-1-ben ficánkolna a támadó kp közepén. Azonban én nem láttam azt, hogy mennyire tud védekezni. Láttuk, Isconak sem feküdt annyira a DM poszt, sok erejét elvette a védekezés. Kérdés, hogy James képes-e védekezni, akar-e, és ha igen akkor mennyi erejét őrölné fel?

Gazdaságilag viszont tényleg megérte, és én is félek Pogba elszórakozásától.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. július 29., kedd 13:30

De fordítsuk meg a dolgot. Ha DM távozik, akkor egyedül a Xabi-Modric-Kroos kp sorral van egyensúlyban a csapat. James így sem fér be vagy max Benzema helyén. Na ha már lehetne választani, nem lenne acélosabb, dinamikusabb, veszélyesebb a kp, ha DM kezdene Xabi helyett? A végeredmény ugyanaz, egy nagy név padozni fog...
Ha játékstílust váltunk akkor talán működhet egy hasonló rendszerrel mint a Pep féle barca. A Busquets-Xavi-Iniesta hármas sem volt több védekezésbe mint amilyen a Modric-Kroos-James lesz feltehetőleg. Kelleni fog az egész csapatos letámadás és védekezés az biztos. Még Ronaldonak is ki kell vennie a részét, mint a BL döntő hosszabbításában.
Amúgy Vidal vagy Pogba pont azért nem fog jönni, mert egyszerűen nem padozhat se James se Kroos se Modric.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 29., kedd 13:15

Értelek, tehát szerinted James nem tudja lehozni DM szerepét.
Én nem tudom, nem ismerem a játékát, három meccsen nem láttam összesen. Én James idei leigazolása ellen voltam/vagyok, mindamellett, hogy gazdaságilag megérte, és tényleg a jövő embere lehet.
Úgy érzem Pogbát elszórakoztuk (remélem rosszul)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

attareal
Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 29., kedd 13:14

Pedig James-szel is legalább olyan jó lenne az egynsély, mint DM-el...szerintem...
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!

Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M

Matt009

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. július 29., kedd 13:11

Realista24 írta:
Mi már csak szarul jöhetünk ki a hátralévő időszakból, hiszen Pogba/Vidal nem tűnik célpontnak, Biglia nem kell, DM elvesztése könnyen súlyos veszteség lehet
Tegyük fel marad DM.
Jó lesz majd, hogy sír a padon, amiért nem játszik és télen el akar menni? Aztán jövő nyáron nyomott áron adjuk el?

Vagy mit gondolsz, ha marad, akkor hogy lesz megoldva a sorsa?
Az én véleményem az, ha DM marad jövőre is alapkezdő lesz. Eleinte persze nem, csak hamar ki fog derülni, hogy kell ő a kp-ra, és novembertől a meccsek nagy részén kezd majd.

De fordítsuk meg a dolgot. Ha DM távozik, akkor egyedül a Xabi-Modric-Kroos kp sorral van egyensúlyban a csapat. James így sem fér be vagy max Benzema helyén. Na ha már lehetne választani, nem lenne acélosabb, dinamikusabb, veszélyesebb a kp, ha DM kezdene Xabi helyett? A végeredmény ugyanaz, egy nagy név padozni fog...

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. július 29., kedd 13:03

tubatibi írta:Na a héten akkor egy Khedira,Casillas-Arsenal és egy Navas officialt akarok. :shifty:
Casillas biztos, hogy nem jön az Arsenalba. Most vettük meg Ospinát.

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. július 29., kedd 13:02

A DM uzleten nemkell agyalni annyit, az már kb. lezártnak tekintheto szerintem. PSG igyekszik elokeriteni a pénzt, amint megvan, DM megy is Párizsba. Ennyi.

Én KHEDIRAMBÓS híreket akarok :mrgreen:
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 29., kedd 12:53

Mi már csak szarul jöhetünk ki a hátralévő időszakból, hiszen Pogba/Vidal nem tűnik célpontnak, Biglia nem kell, DM elvesztése könnyen súlyos veszteség lehet
Tegyük fel marad DM.
Jó lesz majd, hogy sír a padon, amiért nem játszik és télen el akar menni? Aztán jövő nyáron nyomott áron adjuk el?

Vagy mit gondolsz, ha marad, akkor hogy lesz megoldva a sorsa?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Matt009

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. július 29., kedd 12:45

BBeno írta:mindegy csak legyen már valami. Navas ügye legyen lezárva és kész.

Nem szeretem ezt a mindegy, legyen már valami kijelentést. Ha tegnap lezárult volna az átigazolási időszak, annak örültem volna a legjobban, mert akkor DM maradna kövi szezonra is. Mi már csak szarul jöhetünk ki a hátralévő időszakból, hiszen Pogba/Vidal nem tűnik célpontnak, Biglia nem kell, DM elvesztése könnyen súlyos veszteség lehet, Falcao ha jön ok, de nem prioritás, nem erősödnénk vele sokat. Navas jó hír lenne, de csak akkor ha Iker koccol és nem DL.

volt
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: volt » 2014. július 29., kedd 12:27

Géci írta: De ki lesz az a valaki...
Biglia. :mrgreen:

Egyértelműen Casillasnak kell mennie és Navasnak kell kezdenie.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 29., kedd 12:17

Géci írta: Szerintem is Monaco lesz belőle. Khedira meg megy az Arsenalba. DM is hivatalos lesz a héten szerintem. Jön Navas meg valaki. De ki lesz az a valaki... :hmmm:
Casillas Monaco az simán lehet
Khedira neccesebb, szerintem Chelsea vagy Mu, mindegy csak vigyék
DM, Navas tuti
Pogba/Vidal jön, ha elmegy a khöd uccsó két tagja csak ilyen kaliberrel lehet egyensúlyba hozni
Nem illik.

Ladislao Suarez
Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane

HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2014. július 29., kedd 12:17

Navasnak jönnie kell ! A legjobb opció a piacon elérhető kapusok közül szerintem, sőt nálam top3-as. Ugyan nem láttam sok Levante meccset tavaly, de engem a vébén nyújtott teljesítménye meggyőzött, ráadásul a Levantét (nem sok gólt kaptak, pedig kis csapat) szinte egymaga vitte a hátán, azért nem mindegy, hogy milyen védelem van előtte, plusz hihetetlen bravúrokra képes, a levegőben sem rossz és lábbal is jó. Casillas remek kapus, de már sosem lesz a régi...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Ladislao Suarez 2014. július 29., kedd 12:20-kor.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 29., kedd 12:10

Kerlon írta:Kétlem, hogy Wenger leigazolná Casillast, amikor leigazolták Ospinát és Szczesnyvel is elégedett. Ebből Monaco lesz, mert Valdez ment a kukába.
Szerintem is Monaco lesz belőle. Khedira meg megy az Arsenalba. DM is hivatalos lesz a héten szerintem. Jön Navas meg valaki. De ki lesz az a valaki... :hmmm:

Vissza: