Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
mindegy csak legyen már valami. Navas ügye legyen lezárva és kész.
Kétlem, hogy Wenger leigazolná Casillast, amikor leigazolták Ospinát és Szczesnyvel is elégedett. Ebből Monaco lesz, mert Valdez ment a kukába.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ne erőlködj, hál'istennek azért tényleg nem a facebookosok szintjén vagyunk, és megpróbáljuk átlátni a helyzetet.MorataMartin írta:Akkor viszont legyen Jesus az első sz. hálóőr!
Kapusposztról beszélünk, ahová nem elég a fellángolás, hosszútávon kell stabil szintet hozni. Persze tudom, igazságtalan mert a csatárok hibázhatnak stb. Ez van, akinek nem tetszik lehet csatárnak menni nincsen semmi baj.
Casillas idén még mindig a Dortmund elleni meccséből él, de azután komoly hibákat vétett, komoly meccseken, ezek nem férnek bele. Remélem Navas lesz kezdő bárki is távozik a két spanyol közül. És remélem Carloékat nem töri meg a média és az Iker fanok folyamatos sírása és képesek lesznek jó döntést hozni.
Na a héten akkor egy Khedira,Casillas-Arsenal és egy Navas officialt akarok.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Csak elfogytak a Casillas melletti érvekGalacticos írta:általában nálad nem tudom eldönteni hogy én nem értem a vicceidet, vagy tényleg más sportot nézel.MorataMartin írta:Akkor viszont legyen Jesus az első sz. hálóőr!
- Galacticos
általában nálad nem tudom eldönteni hogy én nem értem a vicceidet, vagy tényleg más sportot nézel.MorataMartin írta:Akkor viszont legyen Jesus az első sz. hálóőr!
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Akkor viszont legyen Jesus az első sz. hálóőr!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Iker elindult lefelé a lejtőn, ebben a környezetben már nem tudna megújulni. Máshol még lehet pàr jó éve. Most kell mennie, így még 95%ban pozitív emlékekkel távozik.
De aki a búskomor, bizonytalan Casillast akarja a pályán/padon, lelke rajta...
De aki a búskomor, bizonytalan Casillast akarja a pályán/padon, lelke rajta...
Nem illik.
- Galacticos
tudom hogy arra a meccsre értetted de akkor is nem.hehe írta:barcától miatta kaptunk ki.
ott lerendezhettük volna az egészet.
csak olyan buta a gyerek, mint egy fadarab
hülyeség volt neymarnak esélyt adni hogy újabb oscarra esélyes legyen. de már az a meccs is inkább a nevetséges bíron ment el, azt se tudta hol van.
de szerintem a bajnokság inkább a végén ment el, ahol egy bayern elleni 0-4 után egy fullszar valenciát otthon nem tudtunk megverni, vagy amikor már nem volt cr és morataval a kezdőbe (még mindig sírok hogy hogy játszhatott ebbe a csapatba) a valladolidok is gondot okoztak. ott ment el.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
barcától miatta kaptunk ki.aha-aha-aha.
nem.
ott lerendezhettük volna az egészet.
csak olyan buta a gyerek, mint egy fadarab
- Galacticos
ja és még valami.
ha iker így véd mint a bl döntőbe ilyen bizonytalanul és szarul, meg ugye a vb-n is az volt.
akkor itt már csak a saját szobrát teszi tönkre, meccsről-meccsre egyre jobban. ha itt marad és kezdő lesz alanyi jogon akkor azért.
ha itt marad és pados lesz akkor meg azért, mert a kezdőkapusnak nem lesz nyugta, még egy rossz kirúgása után is iker bambulását fogják mutatni a padon.
nem.
ha iker így véd mint a bl döntőbe ilyen bizonytalanul és szarul, meg ugye a vb-n is az volt.
akkor itt már csak a saját szobrát teszi tönkre, meccsről-meccsre egyre jobban. ha itt marad és kezdő lesz alanyi jogon akkor azért.
ha itt marad és pados lesz akkor meg azért, mert a kezdőkapusnak nem lesz nyugta, még egy rossz kirúgása után is iker bambulását fogják mutatni a padon.
aha-aha-aha.(ha már a bajnokság rajta ment el tavaly...)
nem.
- hehe
ha navas nem is lenne olyan jó, mint casillas (amúgy simán az), akkor is kell a frissítés, az éhség.
egy új kapus garantáltan minden idegszálával és akaratával hibátlanul akar dolgozni.
rohadtul örülnék navasnak személy szerint.
MorataMartin:
persze, hogy az egész világ elfordul casillastól, amiatt, amit írtam: belülről rúgott és taposott bele a madridizmusba, teljesen nyilvánvaló a kép, ramosnak is csak az a szerencséje, hogy bár kőbuta, de legalább szíve van és megmutatta a béellben (ha már a bajnokság rajta ment el tavaly...)
egy új kapus garantáltan minden idegszálával és akaratával hibátlanul akar dolgozni.
rohadtul örülnék navasnak személy szerint.
MorataMartin:
persze, hogy az egész világ elfordul casillastól, amiatt, amit írtam: belülről rúgott és taposott bele a madridizmusba, teljesen nyilvánvaló a kép, ramosnak is csak az a szerencséje, hogy bár kőbuta, de legalább szíve van és megmutatta a béellben (ha már a bajnokság rajta ment el tavaly...)
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
2-3 napja meglepődve olvastam a kezdő 11-es face bejegyzés alatt, hogy igen-igen sokan eladnák Ikert. Vagy lehet, hogy akkor még az Iker fanok aludtakMorataMartin írta:Nem jövök én most a címeivel, mint a facebook oldalon az ikerfanok,
- Galacticos
nem mindenki van der sar hogy 40 éves koráig top formában véd.MorataMartin írta:33 évesen meg, hogy lenne egy kapus öreg?:S
és ha kiégett? hogy ne éghetne ki, az ember mindent amit megnyerhet azt megnyert, klubszinten és válogatott szinten is.
ugyanez igaz rodriguezre is, mégis itt van.Mike írta:amugy meggyőződésem hogy senki nem látta innét Navast sorozatban több meccsen, és akkor sem úgy nézte senki hogy, húú, lehet hogy leigazoljuk, és minden mozdulatát követtétek. Egy egy bravúr megmarad, aztán ennyi
és azért navas kicsit más, ellenünk is mindig jó volt, a barca ellen is parádézott és volt egy barca elleni meccsük ahol még emlékszem is hogy misztik itt keylornavasozott.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ennek egyértelmű oka van. Az emberek többsége a Real Madridnak szurkol, nem pedig egy játékosnak.Direkt nem szóltam hozzá ehhez a témához csak számomra érhetetlen, hogy így elfordultak tőle az emberek (és nem csak a madridom.hu -n, hanem világszerte. Nem jövök én most a címeivel, mint a facebook oldalon az ikerfanok, de ez akkor is érhetetlen számomra. 33 évesen meg, hogy lenne egy kapus öreg?:S Szerintem még most is jobb kapus, mint Diego Lopez v. Navas.
33 évesen vígan lehet öreg egy kapus, ha például egy igazi reflexkapusról beszélünk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Casillasnak nagy valószinüséggel reszeltek jól írta hehe.
Kiváncsi leszek milyen formát fog mutatni,de ha gyenge lesz remélem kikerül a kezdőből.
Kiváncsi leszek milyen formát fog mutatni,de ha gyenge lesz remélem kikerül a kezdőből.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Direkt nem szóltam hozzá ehhez a témához csak számomra érhetetlen, hogy így elfordultak tőle az emberek (és nem csak a madridom.hu -n, hanem világszerte. Nem jövök én most a címeivel, mint a facebook oldalon az ikerfanok, de ez akkor is érhetetlen számomra. 33 évesen meg, hogy lenne egy kapus öreg?:S Szerintem még most is jobb kapus, mint Diego Lopez v. Navas.hehe írta:ez nem a facebook madridomMorataMartin írta:Remélem nem fog jönni Navas! Azért mert volt 1 jó VB-je? Komolyan nem értem ezt az össznépi haragot Casillas. Azért mert gyenge volt a VBn egy gyenge spanyol válogatottban? meg h kiégett? hihetetlen számomra, hogy hiheti vlaki h Navas jobb lenne, mint Casillas.
igen amúgy, azért. mert 2 éve gyenge, mert kiégett, mert navas fiatalabb, jobb.
- hehe
nem véletlenül került ki a kezdőből.
egyrészt a mostani navasnál nem jobb képességekben casillas, ráadásul navas nagyságrendekkel jobb lábbal való labdamegjátszásban, mint iker.
én soha nem fogom elfelejteni a szarkavarását murinnyó utolsó évében, szembeköpte a madridizmust, magát helyezte a csapat elé.
ráadásul a teljesítménye is csapnivaló volt, erre jön még rá, hogy a nője egy idióta buta picsa, legalább 70%-ban az ő hibájának tulajdonítom, hogy casillas ennyire szétcsúszott.
itt a vége ikernek.
egyrészt a mostani navasnál nem jobb képességekben casillas, ráadásul navas nagyságrendekkel jobb lábbal való labdamegjátszásban, mint iker.
én soha nem fogom elfelejteni a szarkavarását murinnyó utolsó évében, szembeköpte a madridizmust, magát helyezte a csapat elé.
ráadásul a teljesítménye is csapnivaló volt, erre jön még rá, hogy a nője egy idióta buta picsa, legalább 70%-ban az ő hibájának tulajdonítom, hogy casillas ennyire szétcsúszott.
itt a vége ikernek.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Elég sok borsot tört a nagyok orra alá tavaly a Levante. Főleg azért mert Navas kivédte a szemét az ellenfeleknek. Barca meg az Atleti meccseken is parádézott, amiket láttam...lordgabi írta:Nem volt ő kutyaütő a VB előtt sem, főleg amikor ellenünk tolta, kifogástalanul.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
én sem értem ezt az Iker ellenességet
2 éve gyenge? aláírom
2 éve alig játszik? igen
és ez egy kapusnál rohadt sokat számít. Ha formába tud jönni akkor nincs az a Navas amelyik jobb lenne nála. Ezt az évet még mindenképp megadnám neki, aztán meglátjuk mi lesz. Navassal meg lebizniszelni egy előszerződést. Ha Iker szar, akkor jövőre jön, Lopez meg pad.
ne gondolja senki hogy elfelejtett védeni
amugy meggyőződésem hogy senki nem látta innét Navast sorozatban több meccsen, és akkor sem úgy nézte senki hogy, húú, lehet hogy leigazoljuk, és minden mozdulatát követtétek. Egy egy bravúr megmarad, aztán ennyi
2 éve gyenge? aláírom
2 éve alig játszik? igen
és ez egy kapusnál rohadt sokat számít. Ha formába tud jönni akkor nincs az a Navas amelyik jobb lenne nála. Ezt az évet még mindenképp megadnám neki, aztán meglátjuk mi lesz. Navassal meg lebizniszelni egy előszerződést. Ha Iker szar, akkor jövőre jön, Lopez meg pad.
ne gondolja senki hogy elfelejtett védeni
hát ez alapján a liga összes kapusát leigazolhatnánk kb jó, Valdes meg Pinto kivételévelNem volt ő kutyaütő a VB előtt sem, főleg amikor ellenünk tolta, kifogástalanul.
amugy meggyőződésem hogy senki nem látta innét Navast sorozatban több meccsen, és akkor sem úgy nézte senki hogy, húú, lehet hogy leigazoljuk, és minden mozdulatát követtétek. Egy egy bravúr megmarad, aztán ennyi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mike 2014. július 29., kedd 11:19-kor.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane