Kommentáld a híreket
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
képzeljétek el khedirát a legfosabb napján, sírjatok, majd képzeljétek el ezt a köbön. ezzel sikeresen megidéztétek bigliát
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azt nem írja mikor, biztos még a régi emlékek dolgoznak benne
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Realsita!!!!
Biglia
Az ügynöke szerint tényleg érdeklődtünk iránta, de majd elválik mi lesz a vége. Telibe köptem a monitort amikor megláttam a hirt a mai nap után
Biglia
Az ügynöke szerint tényleg érdeklődtünk iránta, de majd elválik mi lesz a vége. Telibe köptem a monitort amikor megláttam a hirt a mai nap után
ez most valami vicc. csak az lehet. egy kurva szar vicc.Enzo Montepaone (Lucas Biglia ügynöke): "Igaz a hír, hogy a Real Madrid érdeklődik Lucas iránt. Meglátjuk, hogy mi történik."
- ziro4vr
A második pontod már rossz. Casillas minek maradjon itt, a mufurc fejét bevágják majd minden meccsen a padról, miközben Navas parádézik a pályán.
Navasnak jönnie kell, a padon meg inkább Lopez legyen, mint Iker. Ez a tuti siker.
Navasnak jönnie kell, a padon meg inkább Lopez legyen, mint Iker. Ez a tuti siker.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Logikus, levezetem, ha szabadhát nem vagyok túl boldog ettől a döntéstől
1. Casillas már tolja az edzéseket régóta
2. López eligazol
3. Navas jön, de ki tudja mikor kezdi meg a munkát
4. A SZK augusztus 12-én van.
Ebből kreáltak egy kattintásvadász hírt. Jöttek is a népek :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
hát nem vagyok túl boldog ettől a döntéstőlCarlo Ancelotti döntött és Casillasra esett a választása, mint kezdő kapus, mert el akarja kerülni azt a fajta felhajtást, amit tavaly a média generált. Így a Cardiffban megrendezésre kerülő Európai Szuperkupán minden bizonnyal a Real Madrid kapitánya fog kezdeni. Forrás: Madridom.hu
Nem illik.
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Problem?Kerlon írta:kiserik írta:Támadásban meg ellenfél függő 443, 424.
kiserik írta:Nekem az az érzésem, hogy 442 lesz ebből, mint ami tavaly év vége felé kirajzolódott (az Inter elleni meccsen is az volt).
Bale-Modric-Kroos-James
------Benzema-CR
Támadásban meg ellenfél függő 443, 424.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Nekem az az érzésem, hogy 442 lesz ebből, mint ami tavaly év vége felé kirajzolódott (az Inter elleni meccsen is az volt).
Bale-Modric-Kroos-James
------Benzema-CR
Bale-Modric-Kroos-James
------Benzema-CR
-
Hááát, ha Modricot mondasz akkor azt mondom oké, de én ezt DM-ről nem tudom elmondani. Mind1...Toky írta:Bocs, de ez nem igaz. Di María a középpályán pont, hogy az egyik leglabdabiztosabb emberünk volt.
Ez igaz, és én ezen a téren várok nagy változást idén.Toky írta:hanem hogy a labdavesztés után minél hamarabb szerezzük vissza azt.
Ezzel én is igy vagyok nyugi...Toky írta:Csakhogy idén nekem már az sem mindegy, hogy milyen játékkal.
Ez idén is igy lesz. Szerintem ez az oka amiért Carló kedveli az univerzális játékosokat. Ezért is kedvelte jobban DM-et mint Özilt. Ilyen játékosokkal lehet nagyot varázsolni, nem pedig egyposztosokkalEl Unico írta:Mar ott megbukik sok elmelet,hogy Ancelotti valtogatta a taktikat az ellenfeltol fuggoen.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Mar ott megbukik sok elmelet,hogy Ancelotti valtogatta a taktikat az ellenfeltol fuggoen. Nagy csapatok ellen kontraztunk,a kis csapatok ellen birtokoltuk a labdat. Nyugudtan vissza lehet emlekezni,melyikkel voltunk sikeresebbek... a kontraval. Ez a csapatunk erossege,erre kell epiteni. Amikor birtokoltuk a labdat es az ellenfel betomorult,sokkal kevesebb golhelyzetunk volt,es bizony nem egy pontot buktunk emiatt...
Vedekezni csapatszinten kell tudni jol... labdaszerzesre pedig ott van Modric es Kroos is,rengeteg labdat szereztek eddigi palyafutasuk soran is.
Vedekezni csapatszinten kell tudni jol... labdaszerzesre pedig ott van Modric es Kroos is,rengeteg labdat szereztek eddigi palyafutasuk soran is.
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Bocs, de ez nem igaz. Di María a középpályán pont, hogy az egyik leglabdabiztosabb emberünk volt. Ahol a labdát elvesztette az a támadó harmad. És ha nem Ő, majd elveszíti más. Ezért nem értem ezeket az érveket, mert nem csak Te hoztad fel. Mit számít az, hogy James labdabiztosabb (ha egyáltalán az) mint az argentin? Nem tiki-töketlenkedni akarunk mint az utóbbi Barca. (Bocs a Barca-fanoktól.) Ha nem Ő, majd elveszíti valaki más a labdát. A Real fajta dominanciában nem az a lényeg, hogy nem veszítjük el a labdát, és ha kell a kapussal passzolgat Ramos és Pepe/Varane, hanem hogy a labdavesztés után minél hamarabb szerezzük vissza azt.Géci írta:Szerintem ez akkor sem változna, ha James játszana DM helyén, mert James szerintem labdabiztosabb mint DM aki elég gyakran veszit labdát a kp-n ami amúgy elég kellemetlen.
Az meg eleve viccest volt, hogy valaki szerint DM nem védekezik, aztán leírja, hogy űzi hajtja a labdát, és zavarja a támadókat. Ez talán nem védekezés? Nem egy ilyen "nem védekezés" vezetett labdaszerzéshez közvetlenül vagy eladott/kirúgott labdához. James bírja ezt a robotolást? (Nem tudom, kérdezem.)
Csakhogy idén nekem már az sem mindegy, hogy milyen játékkal.Géci írta:Jó lenne már egy nyúgodt évet zárni úgy, hogy rommá verjük európát. Ahogyan azt egy egyenuralkodó csapatnak illik
Géci írta:Tavaly Benzema sokat dobott a védekezésen.
Eleinte. Nem tudom, hogy a sérülése miatt volt-e (bár szerintem már korábban történt), de tavaszra már jelentősen visszavett a védekezésből. Lehet, hogy Ő is belátta, hogy egyedül rohangálni a védők között, miközben a többiek visszahúzódnak, nincs értelme. Vagy Carlo mondta, hogy nem muszáj szarrá hajtania magát. Nem tudom. De ha megint egy visszahúzódós 4-4-2ben védekezünk CR-rel és Benzemával elől, akkor Benzema akár helyben is állhat, túl sok vizet a futkározása nem fog zavarni. Túl nagy lesz a terület, ahol az ellenfél passzolgathat ahhoz, hogy egyedül hatékonyan védekezhessen.Matt009 írta:A mi támadóink közül csak Benzema hajtotta a labdást,
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Te ez a fax 2014-ben engem tönkretesz
ha esetleg valaki faxolni szeretne perezékkel ott a szám is
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
A mi támadóink közül csak Benzema hajtotta a labdást, Bale a kp-s vonalba húzódott vissza védekezni (gyakorlatilag, zárta a területet), CR meg alkalomadtán visszahúzódott, de ő nagyobb úr volt annál, mintsem precíz védekező feladatot kapjon. A helyére húzódott ki Di Maria, zárni a területeket.sonic írta:?Matt009 írta:A 3 támadónak 4-3-3-ban csak területet kell védenie
Ezt nem igazan ertem. Milyen teruletet? Ha teruletet vedenek annak semmi ertelme, a vedok nyugodtan epitkezhetnek hatulrol, millio masodpercuk van donteseket hozni, kedvukre passzolgathatnak... A tamadoknak letamadni kell, zavarni, hajtani a labdast, hogy minel kevesebb idejuk legyen a labdaval. Ezaltal hibaznak, vagy felivelnek, amibol aztan eladott labda, konnyu labdaszerzes, megelozoszereles lesz.
-
Tavaly Benzema sokat dobott a védekezésen. Egyedűl talán CR volt aki nem járt vissza rendesen, más mindenki védekezett csapat szinten. Szerintem ez akkor sem változna, ha James játszana DM helyén, mert James szerintem labdabiztosabb mint DM aki elég gyakran veszit labdát a kp-n ami amúgy elég kellemetlen. Védekezni amúgy 4-4-2 be szoktunk a támadások is olyan eltolt 4-3-3-ba mennek. Carló addig úgy sem fog megnyúgodni ameddig nincs meg az egyensúly. Nem fogja betenni Jamest a kp-ra, ha ott gyenge lesz 80 milla ide vagy oda, nem bolond az öreg. Én csak arra vagyok kiváncsi, hogy a kp-ra ki fog még érkezni. Ami viszont ennél is jobban érdekel az az, hogy Casillas megy-e idén, mert remélem, hogy ha megy akkor az nem fog zavargásokkal járni. Jó lenne már egy nyúgodt évet zárni úgy, hogy rommá verjük európát. Ahogyan azt egy egyenuralkodó csapatnak illikMatt009 írta:Az a baj, hogy a jelenlegi 6 alapkezdő játékosunkat akárhogy pakoljuk fel a pályára, nem lesz elég védekezésben. A csapatszintű védekezés ilyen játékosoknál pont arra jó, hogy megfelelő felfogással kompenzálja a 3 támadó védekezésbeli hiányosságait. A 3 támadónak 4-3-3-ban csak területet kell védenie, a labdaszerzés a 3 belső kp-s feladata. De ha 4-2-2-2-t játszunk, akkor már -1 labdaszerző ember, ez így kevés, pláne, amikor az ellenfélnél lesz 3 vagy 4.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Nezzuk azt, h Carlo mit akart tavaly. Khedira serulese keresztul huzta a szamitasat, es DM-t tette oda kenyszerbol. Kinezem Ancelottibol, h ujra a tavaly eltervezettek alapjan akarja felepiteni a kp-t. Khedira helyett szerintem meg johet oda az egyik nagyagyu. Sokan mondtak, h Kroos jott oda, szerintem Xabit fogja kiszoritani. James es Isco lesznek a joly jokerek.
Van ellen pelda is, Real-Bayern. Megszabhattak letszamfolenyuket a kp-n.hehe írta: nyelhetjük is literszámra egy 433 ellen
nézd vissza a barca-mu béelldöntőt.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
?Matt009 írta:A 3 támadónak 4-3-3-ban csak területet kell védenie
Ezt nem igazan ertem. Milyen teruletet? Ha teruletet vedenek annak semmi ertelme, a vedok nyugodtan epitkezhetnek hatulrol, millio masodpercuk van donteseket hozni, kedvukre passzolgathatnak... A tamadoknak letamadni kell, zavarni, hajtani a labdast, hogy minel kevesebb idejuk legyen a labdaval. Ezaltal hibaznak, vagy felivelnek, amibol aztan eladott labda, konnyu labdaszerzes, megelozoszereles lesz.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."