Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Meg múlt héten, vagy még azelőtt már lehozta a hírt.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
biztos el van foglalva az eladott James mezek összeszámolásával
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
Teljesen egyértelmű, hogy a Di Maria és Khedira pótlását a vezetőség Biglia leigazolásával orvosolná! Csak ezek a hírek ide a madridomra nem jutnak el R24 miatt! #censored
-
- Kedvenc játékosaid: CR7, Bale, Ramos
- Kedvenc csapatod: real
Reaktiváljuk LassanatDonát írta:José tudtommal pár hete eligazolt. Amúgy meg M'Vilat kéne hozni!h3x0r írta:Persze az is lehet hogy Carlo megbizik Jose Rodriguezben (Jese es James utan ismet egy jé betus Rodriguez ) vagy akar hozhatunk valaki mast kolcsonbe is.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
José tudtommal pár hete eligazolt. Amúgy meg M'Vilat kéne hozni!h3x0r írta:Persze az is lehet hogy Carlo megbizik Jose Rodriguezben (Jese es James utan ismet egy jé betus Rodriguez ) vagy akar hozhatunk valaki mast kolcsonbe is.
-
- Kedvenc játékosaid: CR7, Bale, Ramos
- Kedvenc csapatod: real
Én úgy vagyok vele, hogy csak akkor menjen ha helyére egy Pogba/ Vidal jön . Hiába kapunk érte sok pénzt ha nem tudjuk megfelelő playerrel pótolni.
Legszivesebben Yaya/ Bastian érkezésével elégednék meg, de ez csak álom kategória.
Legszivesebben Yaya/ Bastian érkezésével elégednék meg, de ez csak álom kategória.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Pont ezert lepodtem meg amikor kolcson adtuk Casemirot. Ha DM es Khedira helyere jon Vidal/Pogba, akkor a kis brazil siman elfert volna a padon. Igy viszont minosegben megvagyunk, de letszamban nem. Persze az is lehet hogy Carlo megbizik Jose Rodriguezben (Jese es James utan ismet egy jé betus Rodriguez ) vagy akar hozhatunk valaki mast kolcsonbe is.Donát írta:Ha elmegy DM és Khedira is, az biztos, hogy olyan jó lesz nekünk? Jön a helyükre Vidal, és mehetünk a lehető leghosszabb szezonnak egy VB után a Modric, Kroos, Vidal, Alonso, Illaramendi, Isco (??), James (??). A gálahármas brutál lenne, de a cseresor nekem nagyon vékonynak tűnik védekezésben,nem lepődnék meg, ha Sami végül maradna, esetleg hosszabbítana, és jövőre menne el pénzért. Na majd kiderül...
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Ha elmegy DM és Khedira is, az biztos, hogy olyan jó lesz nekünk? Jön a helyükre Vidal, és mehetünk a lehető leghosszabb szezonnak egy VB után a Modric, Kroos, Vidal, Alonso, Illaramendi, Isco (??), James (??). A gálahármas brutál lenne, de a cseresor nekem nagyon vékonynak tűnik védekezésben,nem lepődnék meg, ha Sami végül maradna, esetleg hosszabbítana, és jövőre menne el pénzért. Na majd kiderül...
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
dimaria... csak menjen már, mielőtt megváltoztatják a sejkek a véleményüket!! Akár ide is küldhetik Cavanit, jó lesz Benzema mögé... de csak 30 alatt
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szabin van még, nem írta alá a papírokat. Kistrandolja magát, elrepül Madridba, aláírja a faxokat, összepakol és mehet is Párizsba. Szerintem ugyanez a helyzet Khedirával is.Anthony írta:De tényleg húzzon már, mi a fenére várnak...
Vidal és a Juve ma ülnek tárgyalóasztalhoz, remélem nem tudnak közös nevezőre jutni Pogba marad, mi meg erősítjük a dél-amerikai vonalat Illaramendit is el lehetne adni a csába...
Pogba évi négy milliót szeretne, csak küldenék neki egy üzenetet, amiben csak ennyi szerepel: Real Madrid, net salary 5.000.000, deal?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
De tényleg húzzon már, mi a fenére várnak...
Vidal és a Juve ma ülnek tárgyalóasztalhoz, remélem nem tudnak közös nevezőre jutni Pogba marad, mi meg erősítjük a dél-amerikai vonalat Illaramendit is el lehetne adni a csába...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Csak menne már Khedirával kézen fogva... Kéne a zsozsó meg a hely Vidalra
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egyik nap már aláírt 65ért, másnap rádobtak egy 10est még, mára még ötöt. Szerintem várjunk még vele egy hetet
Egyébként DM beírhatja magát a Real történelemkönyveibe, ő lehet a legdrágábban eladott játékos. Előre kicsi argentin fiúcska!!! Vamos!!!
Egyébként DM beírhatja magát a Real történelemkönyveibe, ő lehet a legdrágábban eladott játékos. Előre kicsi argentin fiúcska!!! Vamos!!!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
http://www.marca.com/2014/07/28/futbol/ ... 26075.htmlRasta írta:Állítólag a PSG 80 millió eurós ajánlatot készül tenni DM-ért...Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi igaz belőle.
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Állítólag a PSG 80 millió eurós ajánlatot készül tenni DM-ért...Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi igaz belőle.
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem. Nem tudja.miVida írta:Modric is le tudja hozni amit ő
Ha bővebben akarom leírni, akkor valamivel jobban tudja, mint Isco a "Benzema posztot". Azaz nem sehogy, hanem csak nagyobb hiányosságokkal.
Azzal a "nem soká"-val még várnék. Bármennyire is kedvelem a 24-esünket, azért még nincs Alonso szintjén, és talán nem is lesz. Hogy egyáltalán lehessen (esélye legyen rá), meg kellene Neki adni a bizalmat és a POSZTJÁN játszani sokat.miVida írta:Illaramendi pedig nem soká átveszi a stafétabotot
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
én emlékszem rá, de akkor még volt egy kedira a pályán meg egy illaramendi... az meg tényleg röhej. Na de egy mélységi irányító Modric és előtte egy Kroos-Vidal páros... abbú nem lesz közröhej, hanem még ha elé veszünk egy BBC-t és még James is néha benézeget, akkor meg közmegszeppenés leszFuentealbilla írta:Nem vagyok biztos benne. Tavaly is mondták sokan 1-1 meccs után, hogy ilyen meg olyan gyenge 0 volt Xabi Alonso.. aztán ha valami miatt nem volt 1-1 meccsen közröhej tárgya lett a középpálya és még finoman fogalmaztam. Emlékezzetek csak vissza...miVida írta:nincs szükségünk Xabira... Modric is le tudja hozni amit ő, Illaramendi pedig nem soká átveszi a stafétabotot... viszont jót tesz a csapatnak a karaktere és jó ha ott a padon már csak sérülés esetén is
Modric biztos nem tudja hozni azt amit Xabi Alonso egyszerűen más képességeik vannak... Kroos, hogy tudja-e esetleg képességeivel pótolni az majd szezon közben kiderül. Ha Carlo egyáltalán próbálgatni fogja ezt egyáltalán... És akkor mehetne a Kroos-Modric duo mellé egy támadó szelleműbb player. De ez majd kiderül
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
- Fuentealbilla
Nem vagyok biztos benne. Tavaly is mondták sokan 1-1 meccs után, hogy ilyen meg olyan gyenge 0 volt Xabi Alonso.. aztán ha valami miatt nem volt 1-1 meccsen közröhej tárgya lett a középpálya és még finoman fogalmaztam. Emlékezzetek csak vissza...miVida írta:nincs szükségünk Xabira... Modric is le tudja hozni amit ő, Illaramendi pedig nem soká átveszi a stafétabotot... viszont jót tesz a csapatnak a karaktere és jó ha ott a padon már csak sérülés esetén is
Modric biztos nem tudja hozni azt amit Xabi Alonso egyszerűen más képességeik vannak... Kroos, hogy tudja-e esetleg képességeivel pótolni az majd szezon közben kiderül. Ha Carlo egyáltalán próbálgatni fogja ezt egyáltalán... És akkor mehetne a Kroos-Modric duo mellé egy támadó szelleműbb player. De ez majd kiderül
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
és enyhe handjobok a gép előttwZoLee7 írta:a fentebb leírtakhoz, Pepe helyett Varane játsszon többet kezdőként, ha meg akarjuk tartani ez kell...ha meg nem jobb mint Pepe minek akarnánk megtartani
Vidal ha jön akkor itt csoportos elvándorlások lesznek
Varane-Pepe esetében egyértelmű, hogy meg kell fordulni a relációnak, 60-40 arányban a franciának, vagy kicsit több, fejlődni is tudhat még, be is foghatja a száját, plusz tesztelni mennyire bírja
Nem illik.