mondtam én viccből pár hete, hogy vegyük vissza MoratátRealista24 írta:Jön Conte, januárban meg visszavesszük Moratát.
lehet valóság lesz belőle
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. október 28., vasárnap 22:53
mondtam én viccből pár hete, hogy vegyük vissza MoratátRealista24 írta:Jön Conte, januárban meg visszavesszük Moratát.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. október 28., vasárnap 22:35
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2018. október 28., vasárnap 22:33
Ha jól értem akkor ezek szerint jobb hogy így történt? Nem tudom Conte szerintem nem jó edző , de ha már így alakult sok sikert neki hátha a bunkerral tud valamit kezdeni.. én adtam volna még időt Lopinak mert elég nagy hullámvölgyben van a csapat , de Perez tudjaTottinho írta:Nem kell ezen gondolkozni, hogy ennyin múlt vagy annyin, mi lett volna ha. Nincs ha, kikaptunk, méghozzá elég súlyosan. Nincs elképzelés, nincs tekintély, se semmi.Ramioli írta:Csak azt nem értem, hogy ha fordított az eredmény akkor minden oké? ezen a meccsen múlt Lopi állása hogy mindenképpen nyerni kell a Barca ellen vagy ha nem akkor kirúgják?? Modric beveri a kapufát 10 centivel megy odébb a labda , ennyin múlt? szerintem megint az újságírók keverik a cart
Lapozzunk, jöhet Conte.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2018. október 28., vasárnap 22:32
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. október 28., vasárnap 22:25
Nem kell ezen gondolkozni, hogy ennyin múlt vagy annyin, mi lett volna ha. Nincs ha, kikaptunk, méghozzá elég súlyosan. Nincs elképzelés, nincs tekintély, se semmi.Ramioli írta:Csak azt nem értem, hogy ha fordított az eredmény akkor minden oké? ezen a meccsen múlt Lopi állása hogy mindenképpen nyerni kell a Barca ellen vagy ha nem akkor kirúgják?? Modric beveri a kapufát 10 centivel megy odébb a labda , ennyin múlt? szerintem megint az újságírók keverik a cart
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2018. október 28., vasárnap 22:24
Nála azért közel nem voltak ilyen eredmények, classico előtt volt 10:2 is, egy két x becsúszott, barca verés után kapott egy kis türelmet ha jól emlékszem a valencia x volt az utolsó csepp a pohárban.dzsi91 írta:Igen.Lopival ez tarthatatlan.Conte olyan amilyen de pont azt a fotballt képviseli amire ennek a keretnek ebben az állapotban szüksége van.Tetszik nem tetszik buszoznunk kell,stabil védekezés és kontrából futtatni a pacit meg a spanyoljainkat.Aztán majd ha lesz hazardunk meg mbappenk uj stadionunk lehet gondolkozni másban.
Új impulzus,akkor is ha vísít mint egy félőrült.Még mindig csak november van,még lehet pozitívra hozni a szezont,ha meg nem megy nem megy de lopival biztos nem lenne változás.Volt ideje bőven és még ma is megúszhatta volna egy x-el szerintem.Valamit csinálni kell és az edzőcsere az ami ilyenkor a sablon tűzoltás,akkor is ha nem 100%ban ő a hibás.
Közben azon gondolkozok,hogy benitez miért húzta januárig a clasico után? Már nem emlékszem de hát őt is kikellett volna vágni másnap.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2018. október 28., vasárnap 22:21
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. október 28., vasárnap 22:17
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. október 28., vasárnap 22:16
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2018. október 28., vasárnap 21:54
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2018. október 28., vasárnap 21:47
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. október 28., vasárnap 21:43
HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. október 28., vasárnap 21:31
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2018. október 28., vasárnap 21:31
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2018. október 28., vasárnap 21:29
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. október 28., vasárnap 21:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. október 28., vasárnap 21:26
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. október 28., vasárnap 21:25
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2018. október 28., vasárnap 21:24
Visítok. Ideje bezárni az internetet mára.Realista24 írta:Majd így járszrashidm írta:értem Főni! Szerintem nem kell. Őt még lehet annyira se néznék semmibe, mint Lopi-t.
De szép lesz. Jön Conte, Kurtoát meg eladjuk emiatt.
https://twitter.com/MadridSports_/statu ... 9824649217
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. október 28., vasárnap 21:23
Majd így járszrashidm írta:értem Főni! Szerintem nem kell. Őt még lehet annyira se néznék semmibe, mint Lopi-t.
De szép lesz. Jön Conte, Kurtoát meg eladjuk emiatt.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem