Az a baj, hogy engem a történelem hidegen hagy, szóval természetesen biztos voltak más nagyobb játékosaik, de azok rám még nem lehettek hatással.realistahuni írta:Maldini, Baresi, Pirlo, Cafu, Weah, Van Basten, Gullit, Seedorf, Desailly, Nesta stb.A Milanból meg csak a Sheva, Kaká féle arcok hiányoznak.
Persze mindet nem láttam élőben, viszont régebb ronggyá néztem az Eurosport BL history műsorát, gondolom sokaknak ismerős.
Serie A
Re: Serie A
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
a milanba pont ilyen játékososk kellenek mint bonera, abbiati. ettől szerethetőek remélem minél tovább süllyednek
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Maldini, Baresi, Pirlo, Cafu, Weah, Van Basten, Gullit, Seedorf, Desailly, Nesta stb.A Milanból meg csak a Sheva, Kaká féle arcok hiányoznak.
Persze mindet nem láttam élőben, viszont régebb ronggyá néztem az Eurosport BL history műsorát, gondolom sokaknak ismerős.
Hát nem tudom, én igazán csak a Rómát hiányoltam. Soha nem voltak top kerettel rendelkező csapat, de mindig szép és jó focit nyomtak. A Milanból meg csak a Sheva, Kaká féle arcok hiányoznak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- realistahuni
Ízlések. Nekem a Milan hiányozni fog az európai porondról. Az olaszok közül bőven nézhető focit toltak, és olyan játékosok alkották a csapatot a sikerkorszakokban akikre focikedvelőként felnéztem és tiszteltem.Nézzed. Engem aztán nem érdekel mit csinálnak. Értékelhetetlen szar az egész olasz foci. Felőlem aztán mehet a levesbe az egész. Nem fogok sírni utánuk.
Viszont felőlem mondjuk a MU meg is szűnhetne akár, mert már kölyökkorom óta utálom őket.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem is értem, hogy miért erőlteti... 27 éves és hanyadik ilyen sérülése? 4-5 fél éves kihagyása már tuti volt a térde miatt, valami 9 hónapos is rémlik. Tényleg nagy kár érte, El Sharawy-val jó kis párost alkothatnának, csak a srác is még tini kis túlzással, de már ő is szét van rúgva.doncsontos írta:Ismét megoperálták Rossi térdét aki így megint 4-5 hónap kihagyásra vár... Az egyetlen normális olasz focista lehetne kb a tag de ez a rohadt sérülés szétbarmolja a karrierét.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ismét megoperálták Rossi térdét aki így megint 4-5 hónap kihagyásra vár... Az egyetlen normális olasz focista lehetne kb a tag de ez a rohadt sérülés szétbarmolja a karrierét.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nézzed. Engem aztán nem érdekel mit csinálnak. Értékelhetetlen szar az egész olasz foci. Felőlem aztán mehet a levesbe az egész. Nem fogok sírni utánuk.realistahuni írta: Inkább nézzük még 20 évig, ahogy a doppingolt bundáskenyér juve minden évben 1-0-akkal behúzza a scudettot.
Elszórtan található 1-2 épkézláb focista, de azok is eljönnek majd a jövőben. Napoli meg a Roma próbál valamit csinálni, de kevés. Az, hogy a Napoli azzal a kerettel nem tudott bejutni a BL-be, az vicckategória. 2 csapat tolja a BL-ben, abból 1 kiesik már a csoportkörben, aztán marad a Juve, de azok se fogják sokáig húzni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- h3x0r
Csak most olvasom: Torres 2 ev alatt 8 milliot fog keresni a Milannal es ezen kivul a Chelsea 5.8 milliot fog fizetni neki.
- realistahuni
Végülis az egyetlen olasz csapat aki a Rómán kívűl a közelmúltban játszotta is a focit.(persze még ott volt a Ronaldo féle Inter de az sem ma volt és nem is tartott sokáig) Inkább nézzük még 20 évig, ahogy a doppingolt bundáskenyér juve minden évben 1-0-akkal behúzza a scudettot.Még 4-5 év és teljesen tönkreteszik azt a csapatot, legalábbis remélem.
-
Meg kell nézni néhány meccsüket. Igaz az újdonsült sztáredző jól nyitott, de attól függetlenül ezek csak számok. Egy normális csapatban egy Essien nem lehet kezdőjátékos, a kpról az egyetlen ember aki ér valamit az de Jong, a többi kuka. Torres szintén élete formájában jött, Lopezt úgy rúgták ki előző klubjából. Szóval merem remélni, hogy Galliani-Berlusconi még sokáig marad! Még 4-5 év és teljesen tönkreteszik azt a csapatot, legalábbis remélem.Nagy zsivány a kopasz.
MILAN-MALŐR
Dugába dőlt a Milan legfrissebb üzlete, amelynek keretében 4-5 millió eurót és egy védőt adott volna a Parmának Jonathan Biabianyért. Ennek oka, hogy Cristian Zaccardo nemet mondott a sárga-kékeknek, és inkább kitölti 2016-ig szóló szerződését a Rossonerinél. Pedig a Milan már be is jelentette a vételt hivatalos honlapján...
nem mehet minden olyan könnyen
Dugába dőlt a Milan legfrissebb üzlete, amelynek keretében 4-5 millió eurót és egy védőt adott volna a Parmának Jonathan Biabianyért. Ennek oka, hogy Cristian Zaccardo nemet mondott a sárga-kékeknek, és inkább kitölti 2016-ig szóló szerződését a Rossonerinél. Pedig a Milan már be is jelentette a vételt hivatalos honlapján...
nem mehet minden olyan könnyen
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
http://media1.arabia.msn.com/medialib/2 ... 651622.jpgGéci írta:Hát komolyan vicc kategória amit a Milan csinál...Csabi írta:AC Kukázó.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Hát komolyan vicc kategória amit a Milan csinál...Csabi írta:AC Kukázó.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Higuaín gólpassz, Callejón gól, õk is jól kezdték a szezont (Genoa 1-2 Napoli, De Guzman a 95. percben lõtte a gyõztes gólt).
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
san diego tizit védett. kapott egy gólt amiről nem tehetett.
Kezdőnek kellett volna lenni. Ha nem volt sérült, akkor szerintem hatalmas hiba volt kihagyni a keretből