Cristiano Ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, CR7, Ramos, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Ezzel a nagy felháborodással nem egészen értek egyet.. és nemigen láttam olyat, aki szent tehénként írna róla, hogy már megint ezen kelljen lovagolni. Vagy mintha mindent õ döntene el. Miatta játszik szélsõt Morata? Hát miért nem látja Zidane, hogy együtt nem mûködnek? Ahogy már korábban írta valaki, egy játékos nem fogja kérni, hogy ne játsszon... Az edzõnek kell látni, hogy pihentetni kéne ennyi játszatás után (ahogy Benzemát is) mert mentálisan totál ki van mindkettõ. Mariano nem tudom mit csinált, h halottként kell kezelni. Semmi értelme.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Hagyjuk már Ramost. A meccs nagy részében jó megoldásai voltak. Igen, hibázott kettőt, amiből a másodikat nem is teljesen rónám fel hibának, de egyetlen védő sincs a világon, aki mindig tökéletes meccset hozna le, ez a posztból adódóan nem is lehetséges. Mellesleg őt lehet rotálni. És akkor ott van Ronaldo, aki 85 percig emberhátrány volt. Épp múltkor került szóba, hogy más top csapatoknál se védekeznek a támadók, hát ez egy irgalmatlan nagy hülyeség. És most jön az hogy 32 éves, nem lehet tőle elvárni hogy szétfussa az agyát, és ez természetesen igaz, csak akkor had ne kelljen már neki 20-ból 19 meccset végigjátszania és had lehessen már lecserélni. Már ezerszer ki lett tárgyalva, hogy egy másik játékrendszerben kompenzálhatóak lennének a hátrányai, de egyelőre ebből két meccsen valósult meg bármi is. Ebben az egészben az a legfájóbb, hogy láthattuk már többször is a szezonban hogy ő is képes odatenni magát, normálisan védekezni és elöl is jó megoldásokat választani, de az ilyen könnyedebbnek tűnő bajnokikon ezeknek épp az ellenkezője valósul meg.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
1. Ramosnak nem az a fő dolga.donor írta:Azért az komoly, hogy most is CR a fő bűnös egyeseknél és az ő kibaszarintása lenne a probléma megoldása. Egy költői kérdés: ha Ramos fejeli a végén az egy pontot érő gólt, akkor neki milyen lenne a megítélése?
2. 85 percig gyakorlatilag semmi haszna nem volt, elgondolkoztál már azon, hogy mi van akkor, ha egy értelmes játékos van a helyén?
3. Morata is kb. balszélsőt játszott miatta, ami nem a szerepköre, maximum megoldja valahogy. -1,5 ember.
Továbbra se értem, hogy miért kellene szemet hunyni a teljesítménye felett. Két legszebb jelenete volt, amikor kivezette az alapvonalon, illetve amikor ballal kapásból rúgott egy nagy luftot. Az egyre szánalmasabb fetrengésein és reklamálásairól már nem is beszélek. Szégyen, hogy mennyire veri magát a testére, aztán egy 160 centis, 20 kilóval könnyebb ember mellett úgy esik össze, mint Neymar a legkisebb fuvallatra.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Azért az komoly, hogy most is CR a fő bűnös egyeseknél és az ő kibaszarintása lenne a probléma megoldása. Egy költői kérdés: ha Ramos fejeli a végén az egy pontot érő gólt, akkor neki milyen lenne a megítélése?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ez a rossz hozzáállás, hogy Dembelé kevés ide. Akkor ki nem kevés? Csak valami szupersztár 100 felett?ikarus93 írta: Minden szavával egyet tudok érteni.
Meg kéne bontani elől a 3 jó madarat, csak kérdés kit lehetne hozni aki előrelépés is lenne a keretet tekintve?
A piacon nem nagyon vannak olyan játékosok akikért megérné 100 milliókat kiadni, talán Dembelé lehet majd az akiért megéri bankot robbantani, de jelenleg neki fejlődnie kell a Dortmundba mert ide még kevés.
Talán Sanéban gondolkoznék el, de ő se Madrid szint még, bár ő van a legközelebb ahhoz, hogy szintet lépjen.
Asensioról meg Marianoról sem tudjuk meg hogy kevesek e, mert nem kapnak esélyt. Iscoról is azt hittük egy időben, most meg az látszik hogy nem az.
Tele vagyunk olyan emberekkel, akiknek tudjuk a határait, Casemiro, Lucas, Coentrao, Danilo, Morata például. Utolsó hármat el kell adni, a helyükre olyan emberek kellenek, akikben ott van a potenciál, és azt ki is akarjuk és tudjuk hozni. Előbbi kettőt meg limitáltan kéne használni. Az a baj ZZ nem bírja ezt a stratégiai menedzselést megfelelően használni, nem akarja vagy nem tudja én nem tudom.
Nem illik.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én megértem. Kíváncsi is leszek majd a Cé utáni korszakra. Viszont jelenleg nem bíznám Benzemára az elsőszámú góllövő szerepet, főleg így szezon közepén, látva a jelenlegi formáját. Bale meg nagy kérdőjel.Kerlon írta:Biztos nem lesz olyan, hogy valaki 50 gólt rúgjon egy idén alatt, de attól még csapat lehet együtt termel épp annyit, mint a C-vel megáldott brigád. Ezt lassan megérthetnétek.
BBC-t kell összekapni valahogy meg a védelmet, aztán igazából elég lehet egy BL címvédésre és/vagy talán egy bajnoki címre. Aztán nyáron lehet variálni velük.
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
Hát igen, ezt várom már én is. Ameddig itt lesz a helyzet sem változik ilyen szempontból. Az érte kapott léből pedig nem gyengén lehetne erősíteni. Na de van ő akkora név és nem csak a pályán mutatottak alapján, hogy nem valószínű ez a váltás a közeljövőben.
Számomra nem az a legjobb góllövő, aki 10 helyzetből szerez egyet úgy, hogy teljes szabadságban focizhat. (11-eseket most ne vegyük ide nagy termelésnek) Kár, hogy soha nem tudjuk meg, hogy mi lenne, ha nem CR-hez kellene igazodni, mert nem csak El Unico tekint rá szent tehénként. Biztos nem lesz olyan, hogy valaki 50 gólt rúgjon egy idén alatt, de attól még csapat lehet együtt termel épp annyit, mint a C-vel megáldott brigád. Ezt lassan megérthetnétek.pheco írta:És te ebből a szétesett bagázsból vennéd ki a legjobb góllövőt. Nem most szezon közepén kell kivenni a legnagyobb játékost és padra rakni, mert a média nagyon szétkapná Zidanet és az egész csapatot, aztán annyi is lenne a szezonunknak. Plusz nincs is feltétlenül jobb opció nála. Jövő szezont már át kellene beszélni vele, hogy esetleg kevesebbet játszik majd, de egyik pillanatról a másikra nem fogják padra vágni.Kerlon írta:Ennek a szétesett bagázsnak most 10 alázatos ember kell.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- pheco
És te ebből a szétesett bagázsból vennéd ki a legjobb góllövőt. Nem most szezon közepén kell kivenni a legnagyobb játékost és padra rakni, mert a média nagyon szétkapná Zidanet és az egész csapatot, aztán annyi is lenne a szezonunknak. Plusz nincs is feltétlenül jobb opció nála. Jövő szezont már át kellene beszélni vele, hogy esetleg kevesebbet játszik majd, de egyik pillanatról a másikra nem fogják padra vágni.Kerlon írta:Ennek a szétesett bagázsnak most 10 alázatos ember kell.
Nem tudtam már szerkeszteni, sorry.
A másik baj, hogy neked C egy szent tehén. Szerinted nem a támadókkal van baj? Tavaly ilyenkor 35 góllal többet szerezett a BBC. Inkább azt vennéd észre, hogy a védekezés nem 7 emberen múlik, hanem 10-en. És, hogy CR védekezésből bója formájában veszi ki a részét, de a másik 2 csatár társ sem szokott jeleskedni. Amint egy ember nem teszi oda magát mondjuk letámadásban, már nincs is értelme, sőt onnét kezdve a támadóknál az előny. Valamiért nem akarjátok megérteni, hogy ez egy csapat, együtt kell csinálni a dolgokat, viszont Ronaldo nem azt teszi. Ő - feltehetőleg - önkényesen csatárt játszik és kiemelt szerepben "futballozik". Teljesítményével idén meg nem szolgál rá és jelenleg el sem bírja a csapat, hogy 10-ből egy csak lézengjen a pályán.
Ennek a szétesett bagázsnak most 10 alázatos ember kell.
Az a baj, hogy első körben nem vagy vicces, de ráhúzod ezt a mondandódra.El Unico írta:Kerlon mar megint suttyo modban tolja. de legalabb hetvegen megint duplazni fog szoval nyomjad csak.
A másik baj, hogy neked C egy szent tehén. Szerinted nem a támadókkal van baj? Tavaly ilyenkor 35 góllal többet szerezett a BBC. Inkább azt vennéd észre, hogy a védekezés nem 7 emberen múlik, hanem 10-en. És, hogy CR védekezésből bója formájában veszi ki a részét, de a másik 2 csatár társ sem szokott jeleskedni. Amint egy ember nem teszi oda magát mondjuk letámadásban, már nincs is értelme, sőt onnét kezdve a támadóknál az előny. Valamiért nem akarjátok megérteni, hogy ez egy csapat, együtt kell csinálni a dolgokat, viszont Ronaldo nem azt teszi. Ő - feltehetőleg - önkényesen csatárt játszik és kiemelt szerepben "futballozik". Teljesítményével idén meg nem szolgál rá és jelenleg el sem bírja a csapat, hogy 10-ből egy csak lézengjen a pályán.
Ennek a szétesett bagázsnak most 10 alázatos ember kell.
K
K
Lehet a szerep kiosztásával más előtt több lehetőség nyílna és ezáltal jönnének a gólok is. Isco is egész eredményes idén, Morata is tegnap rúgott 2-t pedig, miközben C kóválygott egész meccsen és csak lébecolt. Védekezésben abszolút 0, támadásban meg elhal rajta szinte minden, még az ígéretes akciók is. Arra meg nem alapozhatunk mindig, hogy majd csak fejbe találja egy labda, amit be is fejel. Mert a kihasználási százaléka is borzalmas.
Itt nem az kérdés, hogy kirúg gólt majd CR helyett, hanem az, hogy mennyit változna a szerepek kiosztásában, ha nem kéne CR-t tehermentesíteni és hozzá idomítani a csapatot. Írtátok azt a 442-t, amit én támogatnék is 2 formájában is:
Lucas-Kroos-Modric-Bale
-----------Isco
----------Morata (itt fentartanék egy Isco-Bale cserét is)
Igen, tudom Bale eltiltott, későbbiekben, viszont ez opció lenne nálam.
Ehhez hasonlóan Bale helyére Benzemát is bepróbálnám Moratavala és Iscoval a szélen. Én nem látok olyat, hogy ezt miért ne lehetne meghúzni, amikor úgy szar elől mindenki ahogy van. Eibar ellen mondjuk nagy meglepetés szerintem nem lesz. Gyakorlatilag fogadni mernék egy Modric-Casemiro-Kroos kpra, Lucassal, Ronaldoval és még majd valakit betol Zidane. Tippemre Jamest. Gyakorlatban meg Iscot raknám balszélsőnek.
Itt nem az kérdés, hogy kirúg gólt majd CR helyett, hanem az, hogy mennyit változna a szerepek kiosztásában, ha nem kéne CR-t tehermentesíteni és hozzá idomítani a csapatot. Írtátok azt a 442-t, amit én támogatnék is 2 formájában is:
Lucas-Kroos-Modric-Bale
-----------Isco
----------Morata (itt fentartanék egy Isco-Bale cserét is)
Igen, tudom Bale eltiltott, későbbiekben, viszont ez opció lenne nálam.
Ehhez hasonlóan Bale helyére Benzemát is bepróbálnám Moratavala és Iscoval a szélen. Én nem látok olyat, hogy ezt miért ne lehetne meghúzni, amikor úgy szar elől mindenki ahogy van. Eibar ellen mondjuk nagy meglepetés szerintem nem lesz. Gyakorlatilag fogadni mernék egy Modric-Casemiro-Kroos kpra, Lucassal, Ronaldoval és még majd valakit betol Zidane. Tippemre Jamest. Gyakorlatban meg Iscot raknám balszélsőnek.
K
K
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Kerlon mar megint suttyo modban tolja. de legalabb hetvegen megint duplazni fog szoval nyomjad csak.
- ikarus93
Minden szavával egyet tudok érteni.Torquemada írta:Aki elájul CR teljesítményétől, az nézze már vissza a meccset. Teljesen használhatatlan volt megint. Az utolsó perces fejese tényleg szép volt meg az első félidő végén volt egy jó beadása. Ennyi. A tizernegyes góltól hagy ne essek már azért hasra, feltételezem, nagyon remélem, a keretben más olyan játékosok is vannak, akik legalább onnan el tudják találni a kaput. Az elmúlt meccseken szintén kutya volt. Ha elől játszatják az a baj, ha szélen, akkor az, ha középen, akkor az, szerintem meg csak annyi, hogy inkább Sencsenben vagy valamelyik másik szép városban kellene fociznia 300 millióért. Addig ne várjunk megújulást (nagyon kellene) amíg nem tudjuk elhinni, hogy CR után vagy nélkül is lesz élet. De ezt az egész BBCre értem, nem a szívem csücske egyik sem újabban. A keret többi része igazából alkalmas arra, hogy bármit elérjünk, de ezzel a három jómadárral már tele a hócipőm.
Meg kéne bontani elől a 3 jó madarat, csak kérdés kit lehetne hozni aki előrelépés is lenne a keretet tekintve?
A piacon nem nagyon vannak olyan játékosok akikért megérné 100 milliókat kiadni, talán Dembelé lehet majd az akiért megéri bankot robbantani, de jelenleg neki fejlődnie kell a Dortmundba mert ide még kevés.
Talán Sanéban gondolkoznék el, de ő se Madrid szint még, bár ő van a legközelebb ahhoz, hogy szintet lépjen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ikarus93 2017. március 2., csütörtök 13:03-kor.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Az a baj ha kirakod, ki rúg gólt? Ramos ha 88+ van, meg Bale ha épp nem sérült vagy eltiltott.Kerlon írta:Én kiraknam már a kezdőbol. Se csatarkent, se szelsokent nem lehet használni. Ráadásul a csatár miatta szélsőt játszik. Ezzel meg - 2 embert érünk el. Morata még csak csak védekezett, de hát mennyivel előrébb tartanánk, ha a helyén tényleg egy szélső lenne? Vagy CR helyén egy csatár. Hihetetlen melyrepules ez az év és tényleg elvétve hoz néhány értékelhető meccset és ennyi.
A 4-4-2 jól hangzik támadásban, de a védekezéssel ott nagyon nagy gondok vannak. A védelem és a kp között az egy vörös zóna, ZZ nincs olyan taktikai szinten sajna hogy ezt megszervezze. Ez látszott tegnap is, meg látszott az egész évben. Inkább Casemirot a kezdőbe szögeli, minthogy csapatrész szinten megoldjuk.
Nem illik.
- pheco
442-t tényleg meglehetne próbálni, így, hogy Cé is gyenge és láthatóan keresik a helyét és Benz is gyenge. Két rossz közül nyilván Cé marad a kezdőben. Úgyis az ívelgetés megy, így én simán megpróbálnám a két éve sikeresen működő James-Modric-Kroos-Isco kp-t, elől meg Ronaldo és Bale. De akár Benz is lehet akármelyikük helyett elől.
De egyébként én abban bízom, hogy magára talál a BBC és lehoznak együtt egy jó tavaszt.
De egyébként én abban bízom, hogy magára talál a BBC és lehoznak együtt egy jó tavaszt.
- Victorioo
Az ő esetében már mindegy szerintem, lefőtt a kávé, bár valaki majd biztos lehurrog aki még mindig bízik valami csodában, hogy újra a régi formában játszik. 2 csatáros játékban még bőven jó lehetne, több pihenővel, na de nem az a fajta aki ezt elfogadná, addig pedig marad ez.
- nzooli93
Főleg hogy pihenni most nyáron se fog a minivb miatt
- Victorioo
4-4-2 mondanám én is elől cr és bale. Játszottunk már így a szezonban és nem is volt rossz nem értem miért felejtette ezt el Zidane.
Azért kíváncsi leszek ha lehozza a tavaszt ilyen formával mi vár rá jövőre itt? Bár sanszos hogy nem váltpzik semmi.
Azért kíváncsi leszek ha lehozza a tavaszt ilyen formával mi vár rá jövőre itt? Bár sanszos hogy nem váltpzik semmi.
Én kiraknam már a kezdőbol. Se csatarkent, se szelsokent nem lehet használni. Ráadásul a csatár miatta szélsőt játszik. Ezzel meg - 2 embert érünk el. Morata még csak csak védekezett, de hát mennyivel előrébb tartanánk, ha a helyén tényleg egy szélső lenne? Vagy CR helyén egy csatár. Hihetetlen melyrepules ez az év és tényleg elvétve hoz néhány értékelhető meccset és ennyi.
K
K
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Aki elájul CR teljesítményétől, az nézze már vissza a meccset. Teljesen használhatatlan volt megint. Az utolsó perces fejese tényleg szép volt meg az első félidő végén volt egy jó beadása. Ennyi. A tizernegyes góltól hagy ne essek már azért hasra, feltételezem, nagyon remélem, a keretben más olyan játékosok is vannak, akik legalább onnan el tudják találni a kaput. Az elmúlt meccseken szintén kutya volt. Ha elől játszatják az a baj, ha szélen, akkor az, ha középen, akkor az, szerintem meg csak annyi, hogy inkább Sencsenben vagy valamelyik másik szép városban kellene fociznia 300 millióért. Addig ne várjunk megújulást (nagyon kellene) amíg nem tudjuk elhinni, hogy CR után vagy nélkül is lesz élet. De ezt az egész BBCre értem, nem a szívem csücske egyik sem újabban. A keret többi része igazából alkalmas arra, hogy bármit elérjünk, de ezzel a három jómadárral már tele a hócipőm.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)