Akkor vesznek más b/c opciót. Se Ramos, se RKM nem az a szint akit ne találnának túlárazva máshol.realmadrid95 írta:Pad'em írta:
Eddig heteket Bernardo Silván meg Kane-n dolgoztak. Ők voltak az elsőszámú kiszemeltjeik. Ezért is húzodik a dolog valoszinű, meg kellett legyenek az embereik. Viszik még Kolo Muanit is.
Szerintem Kanet is leginkabb Mbappe miatt akartak, hogy ezzel is meggyozzek ot. Tobbszor is nyilatkozott mar, hogy annak ellenere, hogy tamado, neki kell egy Giroud fele csatar elore, akkor erzi igazan jol magat. Rendesen sztrajkolt mar az elozo ev vegen emiatt, most gondolom belengedtek neki, hogy megszerzik Kanet(ezzel is jol felsulve.) es most hirtelen 3 tamadot is berantanak. Nekem ez nem egy elore eltervelt dolognak tunik, foleg, hogy Ramos is sokaig kacerkodott az Muval, ahogyan Mauni is a Bayernnel. Igazan be•zoptak volna, ha ez a ket jatekos mar alairt volna valahova, mondjuk meg is erdemeltek volna…
Szerintem tudják június óta, hogy Mbappét eladják. Elhúzták ezt a kapcsolatot a lehető legtovább, el is romlott ahogy várható volt. Eddig dolgoztak a pótlásokon, erősítéseken, most, hogy ez meglesz napokon/órákon belül meglátjuk meglépi e Perez amit várunk.