Mesut Özil - 10
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Re: Mesut Özil - 10
Én nem tudom itt mi a p&csa van ... Szedjétek elő , mikor szar , de tegnap egyáltalán nem volt ilyen rossz , mint ahogy leírtátok ... Nem támadt vissza ? Isco mit csinált rengetegszer(nem azt mondom jól játszott) ? Vissza kellett volna zárnia , erre beszaladt középre ...
Özilnek most voltak jó meg mozdulásai , passzai , cselei , ami régóta nem voltak.
Elég szánalmas ami itt van már nem azért ... De ha ettől ti jobban vagytok , hogy egy közepes meccse után , legyen az bármikor , leírjátok , hogy nem a mostani miatt szidjátok , csak azért ,mert 1-2 éve konstans szar ... Vicc az egész. Ami még nagyobb vicc, hogy sokan akik itt fikázzák Özilt , azok istenítik a semmivel sem többet nyújtó(sőt!) Benzemát
Özilnek most voltak jó meg mozdulásai , passzai , cselei , ami régóta nem voltak.
Elég szánalmas ami itt van már nem azért ... De ha ettől ti jobban vagytok , hogy egy közepes meccse után , legyen az bármikor , leírjátok , hogy nem a mostani miatt szidjátok , csak azért ,mert 1-2 éve konstans szar ... Vicc az egész. Ami még nagyobb vicc, hogy sokan akik itt fikázzák Özilt , azok istenítik a semmivel sem többet nyújtó(sőt!) Benzemát
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
Csak gratulálni tudok ahhoz, hogy megértetted mit mire írok. Veled is csak többen vagyunk. A 2 év konstans szarba meg csak belefért egy bajnoki cím, amiben nem kevés szerepe volt. Sokan szeretnének ilyen konstans "szart" letenni az asztalra.IkerCasillas írta:2 éve konstans szar, ez a legnagyobb baj itt.Kerlon írta:Tegnap madridronnie is leírta, hogy közel nem ő volt a legszarabb, hanem összességében Benzemán, Isco és Pepen kívül mindenki a mezőnyben. Legyen az Cristiano Ronaldo vagy mindenki nagy kedvence Luka Modric.
1-2 rossz meccs után nem küldené máglyára a fél fórum.
Arról nem, de a flegma hozzáállásáról csak ő tehet.Kerlon írta:Tehet arról Özil, hogy jobb szélsőt kell játszani, amikor középső támadó?
...fut reklamálni a bíróhoz.Kerlon írta:mert egy egy rossz megoldás után...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
2 éve konstans szar, ez a legnagyobb baj itt.Kerlon írta:Tegnap madridronnie is leírta, hogy közel nem ő volt a legszarabb, hanem összességében Benzemán, Isco és Pepen kívül mindenki a mezőnyben. Legyen az Cristiano Ronaldo vagy mindenki nagy kedvence Luka Modric.
1-2 rossz meccs után nem küldené máglyára a fél fórum.
Arról nem, de a flegma hozzáállásáról csak ő tehet.Kerlon írta:Tehet arról Özil, hogy jobb szélsőt kell játszani, amikor középső támadó?
...fut reklamálni a bíróhoz.Kerlon írta:mert egy egy rossz megoldás után...
Asszed felhúzom magam ilyen elfogult látás módon? Itt őt utálni a legnagyobb divat. Tegnap madridronnie is leírta, hogy közel nem ő volt a legszarabb, hanem összességében Benzemán, Isco és Pepen kívül mindenki a mezőnyben. Legyen az Cristiano Ronaldo vagy mindenki nagy kedvence Luka Modric. Aztán vannak itt hehe féle fő kolomposok(nincs veled semmi bajom, mindenkinek meg van a véleménye, én el is fogadom a tied), akiktől többnyire csak azt lehet olvasni, hogy Özil egy gyökkettő... A sok agyatlan meg megy utána, ami persze nem hehe hibája(vagy más, mert van még pár antiÖzil szurkoló). Pont úgy, mint ahogy azt utálja, hogy állandó kezdő a herceggel. Tehet róla bármelyik is? Talán fegyvert nyomnak Carlo fejéhez? Tehet arról Özil, hogy jobb szélsőt kell játszani, amikor középső támadó? Igazság szerint, akkor sem leszek szomorú, ha elmegy és más csapatban a helyén kioszthatja az évi 25+gólpasszát meg rúg mellé 10 gólt. A szarok bele, unom hozzáállásról meg annyit, hogy lehet nem mindig támad vissza(mert szokott, de persze az nincs elővéve, mert a negatív dolog az itt 100szorosan értékelődik fel), de látszik rajta, hogy nem szarik bele, mert egy egy rossz megoldás után a reakcióiból sem az jön le, mint amit Benzema csinál, hogy lehajtott, unott fejjel sétál visszafelé.peti_madrid írta:
Kerlon?
Aki meg egy szeretett játékosát megtudja gyűlölni soha, SOHA nem is szerette igazán. Ezeket hívják divat szurkolónak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsihad91
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ő és az ilyen típusú a játékosok a vesztes mentalitás.Ők a garancia a bukott BL- döntőre,Vb , Eb döntőre...sétálgasson a premier league-ben.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
+1realbeckham írta:Özil: Hú, most kikívánkozik belőlem. Az utolsó passzok embere...
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Kerlon?realbeckham írta:Nem a meccsről írok, első meccs, nem kell ítélkezni miatta.
Özil: Hú, most kikívánkozik belőlem. Az utolsó passzok embere...
Meggyűlöltem, talán ez a legjobb szó (nekem) rá, amit elmondhatok róla. Gyűlölöm már az állandó tohonyaságát, a lustaságát, a lassúságát, a 0 dinamikáját, a 0 fizikumát, az állandó reklamálást, azt, hogy nem lövi el, még 10m ről sem, a hozzáállást, a szarok bele, unom az egészet megnyilvánulásait, a labdakezeléseit, ahogy belebotlik a skilljeibe (ami neki nincs is...), hogy ő és a herceg egyszerűen kirobbanthatatlanok és, hogy a spanyolok szerint Mesut az isten. Gyűlölöm a 10-est mezt rajta, a gülü szemeit, a selfshot pózolós fotóit. Gyűlölöm azt a képét, mikor magát fényképezte le a tükörből, kifújt levegővel, hogy szálkás vagyok. Gyűlölöm a profilját. Utálom a törpe, 42-es karral rendelkező maffia apját. Takarodjon a padra, vagy vigye a MU, vagy a simagöröngy, csak ne lássam többet, mert ez az ember olyan szinten fékezi a dinamikánkat, olyan lassító erővel bír, hogy hihetetlen. Isco hogy játszott? Ég és föld. Modric, mikor TKP-nek volt berakva tavaly pár meccsre hogy játszott? Ég és föld. Hogy játszik most a jobboson? Förtelem. Sőt, ez a török majom hogy játszik, már 2 éve? Gusztustalan. Nem érdekel, hogy így is osztja a gólpasszokat, ezzel már nem kell védekezni.
Ha Arbeloa nulla a jobboson hátul, ha a herceg nulla BTB-nek, akkor ez a kis görcs is legyen már egyértelmű mindenkinek. Vannak jó meccsei, ahogy Gravesennek is voltak, de kb 10/1 -es a mutató. Nem fér bele (nekem)
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem a meccsről írok, első meccs, nem kell ítélkezni miatta.
Meggyűlöltem, talán ez a legjobb szó (nekem) rá, amit elmondhatok róla. Gyűlölöm már az állandó tohonyaságát, a lustaságát, a lassúságát, a 0 dinamikáját, a 0 fizikumát, az állandó reklamálást, azt, hogy nem lövi el, még 10m ről sem, a hozzáállást, a szarok bele, unom az egészet megnyilvánulásait, a labdakezeléseit, ahogy belebotlik a skilljeibe (ami neki nincs is...), hogy ő és a herceg egyszerűen kirobbanthatatlanok és, hogy a spanyolok szerint Mesut az isten. Gyűlölöm a 10-est mezt rajta, a gülü szemeit, a selfshot pózolós fotóit. Gyűlölöm azt a képét, mikor magát fényképezte le a tükörből, kifújt levegővel, hogy szálkás vagyok. Gyűlölöm a profilját. Utálom a törpe, 42-es karral rendelkező maffia apját. Takarodjon a padra, vagy vigye a MU, vagy a simagöröngy, csak ne lássam többet, mert ez az ember olyan szinten fékezi a dinamikánkat, olyan lassító erővel bír, hogy hihetetlen. Isco hogy játszott? Ég és föld. Modric, mikor TKP-nek volt berakva tavaly pár meccsre hogy játszott? Ég és föld. Hogy játszik most a jobboson? Förtelem. Sőt, ez a török majom hogy játszik, már 2 éve? Gusztustalan. Nem érdekel, hogy így is osztja a gólpasszokat, ezzel már nem kell védekezni.
Ha Arbeloa nulla a jobboson hátul, ha a herceg nulla BTB-nek, akkor ez a kis görcs is legyen már egyértelmű mindenkinek. Vannak jó meccsei, ahogy Gravesennek is voltak, de kb 10/1 -es a mutató. Nem fér bele (nekem)
- h3x0r
Nekem tetszik az oldala. Mondjuk az elejen hirtelen megijjedtem ahogy megjelent az arcaRealista24 írta:Akit érdekel, új honlapja van
http://www.mesutoezil.com
A számláló bejövős, jópofa.
Az új lógója viszont kicsit furcsa.
A logoja tenyleg fura, mintha ket elforditott szem lenne
Ez a Social Filter-es resz viszont viszont tetszik; meg a szamlalo is erdekes.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Akit érdekel, új honlapja van
www.mesutoezil.com
www.mesutoezil.com
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Annál is inkább,mert szeret kihúzódni jobbra,sokszor észrevettem ezt.Mondjuk ezt én nem értem......nálam inkább szélre lenne kitéve,bár nem vonalszélsőnek az egyértelmű....de onnan befelé indulónak.
A bilbao elleni őszi meccsen,Modric beállt a helyére,ő kiment szélre,és nagyon jól adta mind a kettő.Onnantól fogva Mou nem is játszatta így őket együtt...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
EnzoZidane89 írta:Na tessék, csak lenyilatkozta azt, hogy rohadtul nem fekszik neki a jobb szél...
Ez látszott is rajta, szóval nem is értem minek erőltetik ott. Tök kézenfekvő,hogy középen a helye.
Remélem Ancelotti veszi a lapot,és nem kísérletezget vele tovább a szélen,hanem beteszi KP-ra.
Mondjuk ezt én nem értem......nálam inkább szélre lenne kitéve,bár nem vonalszélsőnek az egyértelmű....de onnan befelé indulónak.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
miért jelentkezne be? Közönségkedvenc, a vezetőségnél is az egyik legfontosabb játékos, ő is többször lenyilatkozta h imád Madridban lenni. Angliába meg aztán főleg nem menne véleményem szerint. Nulla százalék esélye lenne elvinni. És ő tudja ezt jól, hiszen pár hónapja még itt volt.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Nem ertem, h Mou miert nem jelentkezik be erte? Barcsak vinne magaval Khediraval egyutt.
+1 Toky mondandojanak.
+1 Toky mondandojanak.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
A probléma ezzel az, hogy Ronaldo sem igazán védekezik. Kis csapatok ellen lényegében nem is szokott, nagy csapatok ellen visszazár, de közép csapatok ellen kidobja egy 20 oldalú dobókockával, és ha 16 vagy nagyobb, akkor talán néha besegít (igen kisarkítottam). 2 nem védekező (vagy védekezésben gyenge) játékost meg nem bír el a csapat.besteve7 írta:A kettő nem zárja ki egymást. Ronaldonak is jó, ha Özil ki akarja, és tudja magából hozni a maximumot, bár nála fontosabb az, hogy tényleg igazán akarjon, kaparjon a meccseken. Bár kérdéses, h Ancelotti marad-e a 4231-s felállásnál, mert a 433 játékrendben jelenleg nem látom Özil helyét.
Amúgy szerintem a 4-3-3 és a 4-2-3-1 is élni fog. Utóbbi a kis és egyes közép csapatok ellen. Ekkor lehet helye Özilnek, de hogy Ő ezt szó nélkül tűrje. Meglátjuk.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
A kettő nem zárja ki egymást. Ronaldonak is jó, ha Özil ki akarja, és tudja magából hozni a maximumot, bár nála fontosabb az, hogy tényleg igazán akarjon, kaparjon a meccseken. Bár kérdéses, h Ancelotti marad-e a 4231-s felállásnál, mert a 433 játékrendben jelenleg nem látom Özil helyét.Toky írta:Hiába tud támadó középpályásként a legjobban játszani, ha komolyabb (nem csak nagy!) csapatok ellen védekezésben kevés középre, és nem jár vissza elég mélyen a labdákért. Vagy akkor olyan szerkezet és játékfelfogás kellene, ami ráépül, de ez sosem fog megvalósulni, mert egyrészt nem akkora játékos, másrészt van nekünk egy Ronaldonk.
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Hiába tud támadó középpályásként a legjobban játszani, ha komolyabb (nem csak nagy!) csapatok ellen védekezésben kevés középre, és nem jár vissza elég mélyen a labdákért. Vagy akkor olyan szerkezet és játékfelfogás kellene, ami ráépül, de ez sosem fog megvalósulni, mert egyrészt nem akkora játékos, másrészt van nekünk egy Ronaldonk.
- EnzoZidane89
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
- Kedvenc csapatod: Hala Madrid!
sentry írta:Vagy a padon.
Remélem nem lesz az mint Mourinhonál, hogy akkor is játszik mikor látszik rajta hogy fáradt, vagy gyenge formában van. Ott egy Isco is! ( Meg Káká, de hát ....... )
Még mindig jobb lenne,mert ha a posztokat nézzük,akkor TKP-ba csak ketten lennének Iscoval.
Szóval rotálni lehetne őket fulladásig. Ha Özil gyenge,akkor simán padra tenném,de ebbe benne van az is,hogy teljesen kipukkad,aztán szarik majd az egészre. Ettől függetlenül, még mindig TKP-nak kell használni,mert ott tud(na) teljesítményt lehozni.
Vagy a padon.EnzoZidane89 írta:Na tessék, csak lenyilatkozta azt, hogy rohadtul nem fekszik neki a jobb szél...
Ez látszott is rajta, szóval nem is értem minek erőltetik ott. Tök kézenfekvő,hogy középen a helye.
Remélem Ancelotti veszi a lapot,és nem kísérletezget vele tovább a szélen,hanem beteszi KP-ra.
Remélem nem lesz az mint Mourinhonál, hogy akkor is játszik mikor látszik rajta hogy fáradt, vagy gyenge formában van. Ott egy Isco is! ( Meg Káká, de hát ....... )