Football Manager
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Re: Football Manager
Engem Zouma erdekel. Most igazoltam le.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Tessek.kelemen.istvan írta:az szép. felállás,keret? Dobsz majd képeket is?:)
A kapus es a ket szelso hatved generalt arcok.
Ha valamelyik jatekos erdekel, lokhetek meg kepeket.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
az szép. felállás,keret? Dobsz majd képeket is?:)czier írta:BL elodonto, elso felvonas
Eszmeletlenul jol mukodik az aktualis taktikam
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
BL elodonto, elso felvonas
- ikelemen5
Bocs a dupláért,de közben megtaláltam. De a helyzet nem sokat javult..Így nem tudok blt nyerni velük..
- ikelemen5
Menet közben nem lehet kivenni bajnokságot,hogy még sem követnémű? a megye 4es bajnokság iszonyatosan lassú,pedig 3,5 csillagot jelölt játéksebességre kezdetkor..
- JustoVillar
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Justo Villar, Bueno
- Kedvenc csapatod: Haladás, Packers, Celtics, Saxo-Tinkoff
Mit tudok kezdeni ha mindig ezt a hibaüzenetet kapom?
Köszönöm Istenem, hogy nem vagyok fradista.
Egy élet, egy szerelem, egy vallás Haladás
Öpike
Egy élet, egy szerelem, egy vallás Haladás
Öpike
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Ha jól sejtem, Classical módban vagy, ez egy lebutított verzió, itt nincsen Invidual, kevésbé kell foglalkozni ezekkel a részletesebb dolgokkal.
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Sziasztok!
Nemrég voltam itt, hogy nem jó az FM13-am.. Akkor nem volt időm, de most visszatértem, és most már nagyon szeretném kideríteni hogy mi a búbánat van..
Mutatok nektek két képet:
itt a training oldalon vagyok, de nem látok semmi individual meg ilyesmi fület, amit magyaráztatok
itt meg azt látjátok, hogy az edzői stábom 1-1 főre van leszűkítve minden téren.. ez milyen bug?
Nemrég voltam itt, hogy nem jó az FM13-am.. Akkor nem volt időm, de most visszatértem, és most már nagyon szeretném kideríteni hogy mi a búbánat van..
Mutatok nektek két képet:
itt a training oldalon vagyok, de nem látok semmi individual meg ilyesmi fület, amit magyaráztatok
itt meg azt látjátok, hogy az edzői stábom 1-1 főre van leszűkítve minden téren.. ez milyen bug?
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
ja, próbáld ki, ezzel tudod a legjobban meg h van-e létjogosultsága. én úgy szoktam, h vagy az idény végén 2-3-4 meccsen próbálgatok új dolgokat ha már nincs nagy tét, vagy amíg feljutogattam a 4. osztályból addig direkt kiestem a kupákból valami hajmeresztő taktivávalM1Ö írta:4-5-1-et már játszottam, ez lenne benne a pláne, hogy csatár nélkül játszak.Boky írta:hát szerintem ez nem igazán működne. akkor már legyen 4-5-1, de 1 csatár szerintem mindenképp kell középre. velem volt, h meccsen lesérült az 1etlen ép csatárom és vmi ilyesmit kellett játszanom 1 félidőig, de momemntuma nem volt a csapatnak ha jól emlékszem.
Velem is elő fordult már, 1-1 meccsen nekem sem működött, de hátha bejön hosszú távon.
Egy Messi féle játékost raknék be tkp-nak, tekertista felfogásba, hátha úgy össze jönne. Megpróbálom, hátha.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
4-5-1-et már játszottam, ez lenne benne a pláne, hogy csatár nélkül játszak.Boky írta:hát szerintem ez nem igazán működne. akkor már legyen 4-5-1, de 1 csatár szerintem mindenképp kell középre. velem volt, h meccsen lesérült az 1etlen ép csatárom és vmi ilyesmit kellett játszanom 1 félidőig, de momemntuma nem volt a csapatnak ha jól emlékszem.
Velem is elő fordult már, 1-1 meccsen nekem sem működött, de hátha bejön hosszú távon.
Egy Messi féle játékost raknék be tkp-nak, tekertista felfogásba, hátha úgy össze jönne. Megpróbálom, hátha.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
hát szerintem ez nem igazán működne. akkor már legyen 4-5-1, de 1 csatár szerintem mindenképp kell középre. velem volt, h meccsen lesérült az 1etlen ép csatárom és vmi ilyesmit kellett játszanom 1 félidőig, de momemntuma nem volt a csapatnak ha jól emlékszem.M1Ö írta:Próbáltatok már 4-6-0-ás felállást?
Kipróbálnék, valami űber kreatív, technikás csapatot össze állítani. Hasonlót, mint amit a Barca játszik, csak sokkal direktebbe. Van valami javaslatotok, hogy ezt melyik csapattal lehetne megoldani? Ahol adott a keret és nem kell kicserélni a fél csapatot.
amúgy én a plymouththal tolom, és 3 CB, 1 DM, 1 CM, 2 szélső kp, 2 AM és 1 csatár felállásban tolom
2 szezonnal ezelőtt az idény végén próbáltam ki mert a szélső védőim harmatgyengék voltak, és volt 3 brutál középső hátvédem, és azóta megmaradt ez a felállás és elég jól szuperál
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Próbáltatok már 4-6-0-ás felállást?
Kipróbálnék, valami űber kreatív, technikás csapatot össze állítani. Hasonlót, mint amit a Barca játszik, csak sokkal direktebbe. Van valami javaslatotok, hogy ezt melyik csapattal lehetne megoldani? Ahol adott a keret és nem kell kicserélni a fél csapatot.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem, mert 1-20-ig értelmezett és cask kezdésnél lehet 0 érték, akkor viszont a gép random generál értéket neki.sonic írta:Csak kivancsi voltam hogy lehet-e olyan hogy valakinek 1 ala mennyen egy attribute-ja...
Amúgy ja, jó hogy nem Maldiniket hozol vissza Huni
Én meg hosszú éjszaka után kiestem a Braunschweiggal, hagyom azt a mentést, kiscsapatokkal nekem még mindig nem megy Szóval hadd szóljon a Benfica. Pedo leszek és fiatalokat igazolok.
Ma kijött a legújabb LFCMarshall frissítés, kezdem is a szezont.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Mekkora már, hogy a sajtó taktikai zseninek titulál Kíváncsiságból kezdtem egy karriert a Barcával, váltogatom a formációt és a kezdőcsapatot rendesen, általában hatékonyan. Két dolog bosszant: a sampion ligában nem nagyon tudok idegenben nyerni, az Udinesevel és az Olimpiakosszal is csak döntetlenre futotta, ill. a Real mindig jobb gólkülönbséggel előz meg: ha én hármat rúgok, ők ötöt Az őszi Clasico döntetlen lett.
"And my heart will leave you never."
- sonic
Csak kivancsi voltam hogy lehet-e olyan hogy valakinek 1 ala mennyen egy attribute-ja...
Ha nem vigyazol 2-3 szezon es az allasodra fog palyazni.
Ha nem vigyazol 2-3 szezon es az allasodra fog palyazni.
Mit akarsz nézni azon? Lőtt 3 gólt, volt 3 asszisztja, és fizikailag 0.
Amúgy már az edzői stábomat...öhm..hát, szóval már ott van az edzői stábban
Amúgy már az edzői stábomat...öhm..hát, szóval már ott van az edzői stábban
accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."
R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"
- sonic
Hol van a picture Jari battyarol??
Deportivo Alavés - 2013/2014 - Spanyol másodosztály
A harmadosztály egyik bajnokaként és a Copa del Rey ezüstérmeseként indultunk neki ennek a szezonnak. Volt egy icipici játékosmozgás, megkövetelte az erősítéseket ez az osztály. Nagyon kemény szezon volt, sokat kivett a csapatból a három fronton való szereplés. Az általam "nagyon kedvelt" márciusban össze is hoztunk egy 9 meccsből álló vereségi szériát a rengeteg sérülés miatt. A bajnokság végig kiélezett volt, az utolsó forduló előtt így nézett ki a tabella. Ráadásul a záró fordulóban amellett, hogy nekünk csak a 3 pont jelenthetett esélyt a 2. helyre, sem a Villarreal, sem a Depor nem verhette meg az ellenfelét. Szerencsénk volt, mert mindhárom feltétel teljesült, így nem kellett playoffot játszanunk, és meglett a 2. hely.
Az Európa Ligában két selejtezőt játszottunk, amiket sikerrel vettünk, majd a Newcastle, Roma, Stuttgart csoportba sorsoltak. Itt is az utolsó forduló döntött, itt is nagy adag szerencsével lettünk 2. helyezettek. A Saint Etiennet még legyűrtük, azonban a Bilbao már túl nagy falat volt a sérültekkel teli, fáradt és rossz formában levő csapatnak. Volt azért pár szép győzelmünk.
A kupa is döcögősen indult, de idén is eljutottunk a döntőig. Ott a Barca vert meg hosszabbításban. Fizikailag nem bírtuk már, 120 perc alatt 4 lövésünk volt, abból egy sem talált kaput. Út a döntőig.
Ezzel a csapattal fejeztük be az évet. Sajnos Litmanent már nem tudtam meggyőzni, így visszavonul, de lesz egy búcsúmeccse az Ajax ellen.
Hollembach már az idén átvette a helyét, nem is rosszul. Még egy évig érvényes a kölcsönszerződés, utána megveszem.
A házi gólkirályom ez a kölyök lett, egy stabil cserecsatár lehet belőle pár év múlva.
Kiemelném még Neirat aki bal oldali támadó középpályásként is összehozott 17 gólt.
A Bayerntől potom 2 milliós nevelési díjért cserébe hoztam Ali Cetint akivel a balhátvéd poszt le van rendezve úgy 12-15 évre.
A legfrissebb hírek szerint az elnök el akarja adni a csapatot, aminek örülnék, mert pénzünk még mindig nincs. Jövőre egy középmezőnybeli helyezés a cél, talán végre megnyerhetjük a kupát, EL-ben meg a majdani csoportból tovább szeretnék jutni.
A harmadosztály egyik bajnokaként és a Copa del Rey ezüstérmeseként indultunk neki ennek a szezonnak. Volt egy icipici játékosmozgás, megkövetelte az erősítéseket ez az osztály. Nagyon kemény szezon volt, sokat kivett a csapatból a három fronton való szereplés. Az általam "nagyon kedvelt" márciusban össze is hoztunk egy 9 meccsből álló vereségi szériát a rengeteg sérülés miatt. A bajnokság végig kiélezett volt, az utolsó forduló előtt így nézett ki a tabella. Ráadásul a záró fordulóban amellett, hogy nekünk csak a 3 pont jelenthetett esélyt a 2. helyre, sem a Villarreal, sem a Depor nem verhette meg az ellenfelét. Szerencsénk volt, mert mindhárom feltétel teljesült, így nem kellett playoffot játszanunk, és meglett a 2. hely.
Az Európa Ligában két selejtezőt játszottunk, amiket sikerrel vettünk, majd a Newcastle, Roma, Stuttgart csoportba sorsoltak. Itt is az utolsó forduló döntött, itt is nagy adag szerencsével lettünk 2. helyezettek. A Saint Etiennet még legyűrtük, azonban a Bilbao már túl nagy falat volt a sérültekkel teli, fáradt és rossz formában levő csapatnak. Volt azért pár szép győzelmünk.
A kupa is döcögősen indult, de idén is eljutottunk a döntőig. Ott a Barca vert meg hosszabbításban. Fizikailag nem bírtuk már, 120 perc alatt 4 lövésünk volt, abból egy sem talált kaput. Út a döntőig.
Ezzel a csapattal fejeztük be az évet. Sajnos Litmanent már nem tudtam meggyőzni, így visszavonul, de lesz egy búcsúmeccse az Ajax ellen.
Hollembach már az idén átvette a helyét, nem is rosszul. Még egy évig érvényes a kölcsönszerződés, utána megveszem.
A házi gólkirályom ez a kölyök lett, egy stabil cserecsatár lehet belőle pár év múlva.
Kiemelném még Neirat aki bal oldali támadó középpályásként is összehozott 17 gólt.
A Bayerntől potom 2 milliós nevelési díjért cserébe hoztam Ali Cetint akivel a balhátvéd poszt le van rendezve úgy 12-15 évre.
A legfrissebb hírek szerint az elnök el akarja adni a csapatot, aminek örülnék, mert pénzünk még mindig nincs. Jövőre egy középmezőnybeli helyezés a cél, talán végre megnyerhetjük a kupát, EL-ben meg a majdani csoportból tovább szeretnék jutni.
accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."