PC (játékok, Steam, konfiguráció)
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Re: PC (játékok, Steam, konfiguráció)
Egy jó 10 perc és nyomnánk egy kis csét, még 2 ember jöhetne, vegyétek fel Faust.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
felvettelek benneteket, hát ha lesz valami akció, akikkel szoktam játszani ott 1-2 ember úgy is hiányzikFaust írta:Negyed 11-tol mehet, vegyetek fel valamelyikunket (bffaust, santiftc, remyabuta).
pubg-ztek is vagy csak cs go? Soloban már kicsit unalmas hogy beugrok egy random ablakon és ül a sarokban shotival
Na gyertek. Két meccs, aztán úgyis megunom.
Novaban 24 ora eltiltas?
Mármint a CS? Király, bár most 24 órás eltiltás kaptam De jövőhéten csapathatjuk, ha ti elbírtok -1 embertFaust írta:Negyed 11-tol mehet, vegyetek fel valamelyikunket (bffaust, santiftc, remyabuta).
- wZoLee7
Akkor en meg meloban dofok uldogelni, de jo jatekot
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
remy0142
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Negyed 11-tol mehet, vegyetek fel valamelyikunket (bffaust, santiftc, remyabuta).
- wZoLee7
Fernit mar felvettem de meg nem volt szerencsenk nyomatni, holnap akar meccs utan mehetunk, steamen asszem wzolee7 vagyok, vagy valami hasonlo
En lolban nem tudok feljutni a rankletran, lehetetlen soloban
En lolban nem tudok feljutni a rankletran, lehetetlen soloban
Hát nekem még el kéne érnem azt a szintet. Mert olyan is volt, hogy haverom aki most ezüst 4, hívta egyik haverját versengőzni. Nova volt, azt nemtom hányas. És akkora különbségek voltak az ellenfelek között is, hogy szarrávertek minket. Szóval egyelőre megpróbálom felküzdeni magam, de kétlem hogy menni fog
igen ez a vicc. hiába emelkedsz ki a többi lófasz közül (pedig aztán nem vagyok egy nagy player), ugyanúgy maradok silver 2, és balfaszkodhatok alul a faszba. Szóval igen, csapattal kéne tolni, csak hát nehéz összeszedni még 4 embert, aki rendszeresen tolná is.Santi írta:Rengeteg a csaló meg smurf, griefer, aztán az oroszokról/törökökről nem is beszélve. Természetesen sosem a te oldaladra rakná a smurfot, mindig az ellenfélnél van, és nálad az igazi noobok vagy trollok. Egyedül onnan nem jössz ki, hiába lősz harmincakat meccsenként.
Fúú ettől viszont kivagyok, amikor magyaráznak folyamatosan, hogy te mi a faszt csinálsz, de szarok vagytok, úristen menjél már onnan stb stb stbwZoLee7 írta:Ha véletlenül dm-ben vagy versengőben magyar van a csapatban az tuti hogy anyázik, ő mindenki mindenkijét megfogja b@szni és amugy is, az ellenfélben az 1/7-ben levő játékos csal mert leszedte őt...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Szintén.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Ha megvagyunk 5-en szivesen megyek bohockodni novaba, ott mar nem kurom fel magam annyira.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Az jó játék, csak egy haveromat se tudom ravenni, hogy nyomjukmocsok írta: neha rocket league
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- wZoLee7
hát igen, ezt megtudom érteni azt olvastam amúgy hogy mostanában lett jobb a prime meccskeresés és hogy normálisabb játékosokat rak egybe. Gondolom akiket egyre többször reportolnak meg játszanak együtt, ezért is ha látom, hogy sima vereség és valakin mérgelődnék én némítom az egész csapatot, csendben végig nyomom aztán mehet a következő
- Santi
Én szinte csak soloban játszok, de csak 2-3 meccs egy héten, ahogy épp kedvem van, így lehet nem reprezentatív, de van prime accountom, van non-prime accountom, mindkettőn azt tapasztaltam, hogy silver végétől nova3-ig egykutya, de lehet, hogy pont nem volt szerencsém.wZoLee7 írta:Nova 3-ban vagyok most, hülyeség h nincs különbség. Már a silver vége és a nova 3 között is fényév a távolság...szoktam 5-ös pre maddel és soloban is játszani, mostanában már mindig normális játékosok vannak. Persze van 1-2 kivétel, de az mindenhol van.
Ebben viszont egyet értek, én is tapasztaltam. Ha már hallom, hogy magyarul beszélnek, vagy látom, hogy magyar csapattársam van, inkább nem szólalok meg magyarul, hanem angolul nyomom a callokat tovább. Mégha megnézik a profilomat és beszélnek nekem, meg kérdezi hogy te magyar vagy? meg ilyesmi. Még akkoris inkább letagadom, külföldi vagyok csak néhány hónapja itt élek azért van Hungary megadva stb. stb.wZoLee7 írta:Lehet panaszkodni az oroszokra meg törökökre, de a magyarok ugyan olyan rosszak.
Ha véletlenül dm-ben vagy versengőben magyar van a csapatban az tuti hogy anyázik, ő mindenki mindenkijét megfogja b@szni...
- wZoLee7
Nova 3-ban vagyok most, hülyeség h nincs különbség. Már a silver vége és a nova 3 között is fényév a távolság...szoktam 5-ös pre maddel és soloban is játszani, mostanában már mindig normális játékosok vannak. Persze van 1-2 kivétel, de az mindenhol van. Lehet panaszkodni az oroszokra meg törökökre, de a magyarok ugyan olyan rosszak.
Ha véletlenül dm-ben vagy versengőben magyar van a csapatban az tuti hogy anyázik, ő mindenki mindenkijét megfogja b@szni és amugy is, az ellenfélben az 1/7-ben levő játékos csal mert leszedte őt...olyanok már voltak, hogy rendes oroszokkal voltam, de rendes magyar véletlenül mellém még nem került, ami szomorú mert mind béna volt
Ha véletlenül dm-ben vagy versengőben magyar van a csapatban az tuti hogy anyázik, ő mindenki mindenkijét megfogja b@szni és amugy is, az ellenfélben az 1/7-ben levő játékos csal mert leszedte őt...olyanok már voltak, hogy rendes oroszokkal voltam, de rendes magyar véletlenül mellém még nem került, ami szomorú mert mind béna volt
- Santi
Én anno a legalján Silver1-be kezdtem Enoo barátommal, (ő silver3 vagy 4-ben asszem) és együtt kiküzdöttük magunkat novába (én megrekedtem novában, ő azóta mocskékkal játszik már sasba-supremebe), de az a silver egy halál. Rengeteg a csaló meg smurf, griefer, aztán az oroszokról/törökökről nem is beszélve. Természetesen sosem a te oldaladra rakná a smurfot, mindig az ellenfélnél van, és nálad az igazi noobok vagy trollok. Egyedül onnan nem jössz ki, hiába lősz harmincakat meccsenként.
Skill groupok között meg silver elittől ilyen nova 3-4ig kb nincs is szinte különbség. Mind1 melyikbe vagy, nagyon hasonló. Tudom, mert végigjártam DMG-ig mindent. Nagyjából MG-től van, hogy már érezhetően erősödik illetve komolyodik a játék, legalábbis számomra.
Skill groupok között meg silver elittől ilyen nova 3-4ig kb nincs is szinte különbség. Mind1 melyikbe vagy, nagyon hasonló. Tudom, mert végigjártam DMG-ig mindent. Nagyjából MG-től van, hogy már érezhetően erősödik illetve komolyodik a játék, legalábbis számomra.
- mocsok
Csezni csak csapatban szabad, mashogy nincs értelme. Amugy is kb nova végén kezdődik a játék érdemben.
Mondjuk En is boostolt sas vagyok.
Mondjuk En is boostolt sas vagyok.
AMúgy jó buzi ez a játék, első ügyességi csoport ezüst 4 volt, aztán berakott ezüst elitbe. de elkezdtem veszíteni a versengőket és most már ezüst 2-ben vagyok, ahol akkora balfaszokkal rak össze állandóan, hogy esélyem sincs visszatornázni magam, mert állandóan veszítünk.
- mocsok
Rainbow six siege, fifa, pubg, neha rocket league meg csgo. Nálam ezek pörögnek.