Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 25., szerda 10:32

From the referee's match report:

- Luka Modrić got a yellow card for the following reason: For making technical observations on one of my decisions.

- Federico Valverde got a yellow card for the following reason: For making a gesture of disapproval towards me as a sign of disagreement.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 25., szerda 8:33

Pad'em írta:
dzsi91 írta: Nekem ez miért maradt ki valaki dobjon egy videót róla.
https://x.com/TomyKulo/status/183869136 ... IFOOA&s=19

Nem volt nehéz megtalálni, összes Barcás oldalon kinn van a videó :D
hagyjuk mar....
hanyszor utkoztek le elotte, ennel is feltartotta a nyomorult.
igy kell. jol csinalta.

barcasoktol meg ezt lehet varni. retardaltak.
thereisonly1ronaldo

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. szeptember 25., szerda 8:27

dzsi91 írta: Nekem ez miért maradt ki valaki dobjon egy videót róla.
https://x.com/TomyKulo/status/183869136 ... IFOOA&s=19

Nem volt nehéz megtalálni, összes Barcás oldalon kinn van a videó :D
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. szeptember 25., szerda 8:15

dzsi91 írta: Ahogy vinidzsí kiröhögte a hosszabbítást az zsenialis volt :mrgreen: bíró egy fasz, johet a matrac
Nekem nem a zseniális jutott először eszembe...nem kellett volna az időt húznia, pofázással megint beszednie egy sárgát és akkor elmennének ezek a színházba való gesztusok. Nem véletlenül kapta el valaki egyből az edzői stábból és cibálta le. Az ilyen hülyeségeit kellene mellőzni és akkor a világ állva tapsolná Őt

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. szeptember 25., szerda 0:44

REAL MADRID TV REPORT:

“Trash refereeing.”

“Thanks to these referees in few days important players will miss game.”

“Abuse of authority, bad attitude, arrogant.”

“Something is cooking. They are not bad referees, they are referees under suspicion.”
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. szeptember 24., kedd 23:29

Jó kis meccs volt, 90%-ban kontroll alatt tartottuk a meccset, diótörő megúszott egy pirosat. Az egyetlen, amin el kell gondolkozni, az Vallejo. Ha számolunk vele, akkor sokkal több perc kell neki, ha nem, akkor meg télen körülnézni. Csávókám 1 év jegelés után beállt, persze nem volt jó, de párszor már megmutatta, szerintem megérdemelne még pár lehetőséget.

Atma meccsre nem tudok mit mondani, Rodry meccsek óta nem bújócskázik, de Vini lehet megsérült, Bapi megtanulta spanyolul, hogy góllövő cipő, de Vini lehet megsérült.. Max majd Endricki beáll a végén, azt lever a wandában is mindenkit.. Már most utálom őket :mrgreen: :kalapos:
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. szeptember 24., kedd 23:19

Pad'em írta:
Tjacks írta: Jól láttam hogy az Alaves edzőjének még van pofája reklamálni Ancelottinál? Kik ezek a parasztok???

Hányok a sporiktól, én tuti nem lennék már pályán egy ilyen meccsen.
Gondolom az Endrickes incidensen pörgött ennyire.
Igen arra mutogatott szerintem is, de egy ilyen meccs után talán csendben kellene maradni amikor- ha jól számolom - 3 sárgát kaptunk csak reklamálásért a játékosai meg ingyen darálhatnak. Pofám leszakad.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. szeptember 24., kedd 23:14

Calma srácok. Its not football,its laliga :mrgreen:

Viniciuszt padról küldeném be vasárnap ezzel jól összezavarva a bolond simeonet aki valszeg már 2 hete a kiállíttatására kézsül.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. szeptember 24., kedd 23:12

Murinnyon miert nem porgott ennyire? A csavo egesz meccsen faraghatott, buntetlenul.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. szeptember 24., kedd 23:10

Tjacks írta: Jól láttam hogy az Alaves edzőjének még van pofája reklamálni Ancelottinál? Kik ezek a parasztok???

Gondolom az Endrickes incidensen pörgött ennyire.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. szeptember 24., kedd 23:01

dzsi91 írta: Ahogy vinidzsí kiröhögte a hosszabbítást az zsenialis volt :mrgreen: bíró egy fasz, johet a matrac
Szerintem inkább szánalmas volt - amikor mi kapaszkodunk az eredményért mi rimánkodunk a sok perc mellett, most meg miután ő maga húzta az időt lenyom egy ilyet? Egy Alaves ellen. Szekunder szégyen.

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. szeptember 24., kedd 23:00

Jól láttam hogy az Alaves edzőjének még van pofája reklamálni Ancelottinál? Kik ezek a parasztok???

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. szeptember 24., kedd 22:59

Ahogy vinidzsí kiröhögte a hosszabbítást az zsenialis volt :mrgreen: bíró egy fasz, johet a matrac
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2024. szeptember 24., kedd 22:59

Ez megint mi a fszom volt? :ozil: egyszer jatszanank mar 90 percig jól...

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. szeptember 22., vasárnap 6:34

Az első húsz perc és az utolsó kb 30 kifejezetten élvezetes volt. Kezdünk belerázódni. Jó lesz ez.

Bellingham nagyon hiányzott, Mbappé egyre jobb, és jobb. Felfrissítő volt, hogy Vini padon kezdett, szarul szállt be, de csak eldöntötte. Valverdére még nincsenek szavak. :salute:

Modric is csak végigtolta. :ozil: A végére szerintem azért elfáradt, és eltűnt, de addig kifejezetten jól mozgatta a csapatot.

A két fiatallal is meg vagyok elégedve, kapják csak a perceket. Güler a végére elég sokat hibázott, de végig nagyon aktív volt, nagyon akar. Endrick meg csak bebirkózta magát a 16-oson belülre, megállíthatatlan :lol:

Ó és Fran Garcia. Kifejezetten tetszett, rengeteget mozgott elől, és lehozta hátul is, amit kellett. Kudos. :happy:
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. szeptember 22., vasárnap 5:58

Faust írta:
dzsi91 írta: Erről van szó. A 3 jó madárból az egyiknek a padon a helye, kp egyből stabilabb lett amit meg bármelyik a 3 közül adni tud ha ráeresztjük egy fáradtabb védelemre azzal nemlehet mit kezdeni. Bappénak jó meccse volt, Endrik és vini is jól szállt be de a világ legjobb fotballostája még mindig Jude.
Brutal nagyot jatszott megint. Csak a vallat ne fajlalna.
Idén az EB miatt offolta a kezelést,jövő nyár elején sztem kés alá fekszik. Két meccset játszott, sokkal jobb a chemistry elöl,Ő az alfa a csapatban.

Ezt a lövőcsel,majd megtolom balra kombót nagyon érzi :D

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2024. szeptember 22., vasárnap 0:20

Annyi olyan lövésünk van meccsenként amik egy jó formában lévő csapatnál bemennének, hogy az hihetetlen. Ha egyszer megindul majd a kecsap az nagyon fog fájni az ellenfeleknek.

Amúgy hány 11est kaptunk már idén? Na gyors megszámoltam 6 bajnokin 5-t.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. szeptember 21., szombat 23:45

Kereken 1 éve veretlenül a ligában :agree:

Vinicius baz beáll 10 percig mintha valami amatőrligás játékos jött volna be, aztán megkanyarintja az év egyik legszebb gólpasszát majd 3 percre rá eldönti. Szokásos.

Valverde lassan szerintem végez a meccs utáni futóedzéssel, de lehet még otthon is alvás előtt fut egy kicsit. Elmebeteg ember. Lassan nem ártana majd szusszania egyet.

Jude ismét Zizou módban, Rodrygo is fasza volt megint, Mbappénalty meg szépen megy a Pichichiért :kalapos:

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. szeptember 21., szombat 23:20

dzsi91 írta: Erről van szó. A 3 jó madárból az egyiknek a padon a helye, kp egyből stabilabb lett amit meg bármelyik a 3 közül adni tud ha ráeresztjük egy fáradtabb védelemre azzal nemlehet mit kezdeni. Bappénak jó meccse volt, Endrik és vini is jól szállt be de a világ legjobb fotballostája még mindig Jude.
és így Arda is még többet tud adni
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo

HozzászólásSzerző: Steve » 2024. szeptember 21., szombat 23:19

Faust írta:
Brutal nagyot jatszott megint. Csak a vallat ne fajlalna.
Irgalmatlan öröm nézni a játékát!

Övét is és Bappet is egyre jobban.

A mai sablonfocis fosban olyan felüdülés őket látni.

A másik nagy öröm, ahogy Valverde felvállalta a szerepét..Azért nem könnyű egy Kroos után.

Vissza: