Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: sonic » 2022. május 5., csütörtök 16:51

Timmy írta: A sorsolás már megvolt mikor a Bayernel játszottak, akkor ez is Pool mákja hogy a Bayern elbalf@szkodta?
Hat most a Real mákkal jutott keresztul a PSG Chelse City harmason ugy hogy mákkal rugott osszesen vagy tizennegy vagy hany golt ezeknek a csapatoknak.

Igy akkor lehet hogy ugy van ahogy mondod, a Poolnak nagy mákja volt hogy kiesett a Bayern.

Manapsag mindenre a mák a magyarazat. :D

Amugy meg azt kell megverni aki szembejon, ezt mi is tudjuk meg a Pool is, az hogy kinek milyen sorsolasa volt max magyarazkodni jo utolag. Mint ahogy a szakertok szoktak is a kulonbozo mediumokban.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

krisz24
Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
Kedvenc csapatod: Real

HozzászólásSzerző: krisz24 » 2022. május 5., csütörtök 16:48

Amúgy csak nekem jutott az eszembe, hogy ha nyáron CR végül tényleg a cityhez ment volna, akkor tuti nem tudtuk volna hozni ezt a meccset. Csak azért szerintem mert egy győztes a faszi és raragasztotta volna az egész csapatra, pont ez hiányzik a citybol most szerintem. MU-nal erősebb a city kerete bőven bár nyilván érthető hogy mu-s múlttal nem ment a riválishoz.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 5., csütörtök 16:48

Peter Schmeichel: "Real Madrid has no right to be in the final. They were clearly the worst team during both games. The first occasion was the first goal, in 90 minutes."

:lol:
:lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol:
:lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. május 5., csütörtök 16:45

Nevekre ja, nem rossz az a csoport, de a szezon teljesen mást mutat.

Milan hazai porondon úgy ahogy megvan, de Európához semmi közük.
Porto? Ne vicceljünk.
Atletico? Annyira jók, hogy lehet BLbe se jutnak idén.

Inter. A bajnok edző és gólkirályuk nélkül. Félelmetesen középszerű csapat.
Benfica vicc kategória.
Villarreal egy erősebb spanyol középcsapat. Noha óriási bravúrt vittek véghez a BLben, azért legyünk őszinték. Kiesni ellenük nagyobb bravúr, mint továbbjutni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Timmy
Kedvenc csapatod: LFC

HozzászólásSzerző: Timmy » 2022. május 5., csütörtök 16:41

dzsi91 írta: Tegnap henrik megmondta a barsza 2015-ben úgy lett bl győztes,hogy europa minden bajnokát legyőzte a realnak meg általában könnyű volt a sorsolása de most na ez most igen :mrgreen:

2018:
psg-juve-bayern-Pool
2017:
napoli-bayern-atletico-Juve
2016:
Roma-Woflsburg-City-Atleti

bezzeg még mindig egy szót nem hallottam arról,hogy a pool milyen ágakon jut döntőbe már másodszor :lol:
Megkérdezhetem hogy az idei Pool sorsolás milyen volt szerinted ha már meg kellene külön említeni? Megírom akkor: csoportban spanyol bajnok, olasz második, portugál bajnok. Innen lett 15 pont. Nyolcaddöntő olasz bajnok, idegenben győzelem, otthon vereség. Negyeddöntő portugál harmadik, ez mondjuk valóban könnyű de az első meccsen eldőlt idegenben. Elődöntőben Villarreal, nemtom hanyadikok lettek a bajnokságban de asszem az EL megnyerésével jutottak be és nem mellesleg kiejtették a Juvet és a Bayernt. A sorsolás már megvolt mikor a Bayernel játszottak, akkor ez is Pool mákja hogy a Bayern elbalf@szkodta?
2018-ban valóban nagyon könnyű volt a csoportkör, a kieséses szakaszban viszont ott volt a Porto meg a Roma akik nem gyenge csapatok de kaptak 5 gólt fejenként egy meccsen. Meg ugye a csúcsra járatott city, száz valahány pontal bajnokok 1 vereséggel, ott is ők voltak a favoritok.
Remélem nem törlitek, nem veszekedni vagyok itt csak beszélgetni!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 5., csütörtök 14:51

Csabi írta: jaj hát az alap. de most nyáron elkölt még tovább 200-300 misit majd. :lol:
Két játékosra.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2022. május 5., csütörtök 14:20

jaj hát az alap. de most nyáron elkölt még tovább 200-300 misit majd. :lol:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 5., csütörtök 14:19

Halfkey írta:
MVPP írta: Én azt nem vágom, hogy itt többen is jöttek City cheatkód, minden posztra 2 világklasszis írások, aztán tegnap 2 értelmes embert tudtak becserélni, abból is az egyik középpályás. Stoneson kívül hiányzott más is?
Ez csak Guardiola balfasz felállásának meg cseréinek köszönhető. 7 magas szintű embere lenne az első hármasba, ebből kezdett 5, és lehozott belőle hármat eredményt biztosítani. Az emberek meglennének.
Nekem a saját csapatunkon mellett Guardiola volt a legnagyobb bizadalmam. Ahogy talán akkor rögtön írtam is, remélem túlgondolja.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. május 5., csütörtök 14:14

MVPP írta: Én azt nem vágom, hogy itt többen is jöttek City cheatkód, minden posztra 2 világklasszis írások, aztán tegnap 2 értelmes embert tudtak becserélni, abból is az egyik középpályás. Stoneson kívül hiányzott más is?
Ez csak Guardiola balfasz felállásának meg cseréinek köszönhető. 7 magas szintű embere lenne az első hármasba, ebből kezdett 5, és lehozott belőle hármat eredményt biztosítani. Az emberek meglennének.

MVPP

HozzászólásSzerző: MVPP » 2022. május 5., csütörtök 13:44

Én azt nem vágom, hogy itt többen is jöttek City cheatkód, minden posztra 2 világklasszis írások, aztán tegnap 2 értelmes embert tudtak becserélni, abból is az egyik középpályás. Stoneson kívül hiányzott más is?

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. május 5., csütörtök 13:41

szerintem a pool-barca meg ennel is rosszabb movie volt, marmint szenvedo felkent. :D

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. május 5., csütörtök 13:32

Szerintem ez a párharc, ez a Real - City BL elődöntő ez all time.
Byílvan nem lehet 1955ig visszamenni az időben, de mondjuk mittomen 90ig igen.
És ez allntime top 1,.abszolút number one. Nem is egy oda-vissza meccs volt.
Ez egy film volt bazdmeg.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. május 5., csütörtök 13:10

Zseni, ahogy a sok hazai XG huszár ki van akadva a BL menetelésünkön. :lol:

Mennyire bele vannak bolondulva már az emberek a statisztikába.

Csúnya Real, rosszabb és kevesebb helyzetből több gól. :'( :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. május 5., csütörtök 12:24

füst írta: Fura számomra az idei kiírás, a csoportból kikerülve végig underdogként kellett játszani és a döntőben is ez lesz. Korábban azért már így az elődöntő tájékán magabiztosan vártam a döntőt, mert láttam azt a powerhouse csapatot és CR-rel minden meccset 1-0ról indítottunk.
Hát ez a mostani egészen más, szerintem a döntő lefújása után se biztos hogy elhinném hogy megvan a BL.
Az a korszak erődemonstráció volt. Ez az év a szpirítóról szól.

A pool erős de közelsem annyira mint amennyire felvannak húzva.Szerintem simán 50-50.Ha nem lesz meg akkor is parádés szezonvolt és majd bappéval elhozzuk. Konkrétan nincs semmi most ha esetleg nem sikerül és szerintem pont ezért nyomás nélkül könnyebb lesz mentálisan nekünk ez a meccs mint a poolnak akikbe belevan most magyarázva a 4kupás szezon aztán a döntőre lehet fáradtan érkeznek menteni a menthetőt.

Amúgy kicsit unalmas,hogy állandóan ugyanazok ellen döntőzünk. Atleti-atleti-juve-pool-pool

Azért jöhetett volna közben egy bayern is vagy valamelyik olajost is jó lett volna döntőben megcsapkodni. :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2022. május 5., csütörtök 12:16

Fura számomra az idei kiírás, a csoportból kikerülve végig underdogként kellett játszani és a döntőben is ez lesz. Korábban azért már így az elődöntő tájékán magabiztosan vártam a döntőt, mert láttam azt a powerhouse csapatot és CR-rel minden meccset 1-0ról indítottunk.
Hát ez a mostani egészen más, szerintem a döntő lefújása után se biztos hogy elhinném hogy megvan a BL.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. május 5., csütörtök 12:06

Tegnap henrik megmondta a barsza 2015-ben úgy lett bl győztes,hogy europa minden bajnokát legyőzte a realnak meg általában könnyű volt a sorsolása de most na ez most igen :mrgreen:

2018:
psg-juve-bayern-Pool
2017:
napoli-bayern-atletico-Juve
2016:
Roma-Woflsburg-City-Atleti

bezzeg még mindig egy szót nem hallottam arról,hogy a pool milyen ágakon jut döntőbe már másodszor :lol:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2022. május 5., csütörtök 11:40

Halfkey írta:
Az nem baj, a csapat láthatóan igen, és értékelik is - lásd Modric videója.
Modric odahúzta Pintus fejét a hónaljához egy hosszú szimatra. Szerintem ezt a szokást is a Balkánról hozta. :D

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. május 5., csütörtök 11:32

Nem tudom,hogy a külföldi csatornákon mi a helyzet de Pintusról senki nem tud? legalább is egy közvetítésben sem hallottam megemlítve a nevét pedig már fél évtizede szopatjuk le vele európát erőnlétben.
Az nem baj, a csapat láthatóan igen, és értékelik is - lásd Modric videója.

krisz24
Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
Kedvenc csapatod: Real

HozzászólásSzerző: krisz24 » 2022. május 5., csütörtök 11:32

Most néztem a pool következő meccseit.
Bajnokságba: tottenham (otthon), aton villa (idegenbe)
Közbe fa cupa final chelsea ellen
Southampton( i) wolves( o)

Azért ez elég kemény menetrend nekik. Ez 3 héten belül. Kicsit olyan érzésem van mint a 2014-be mikor mi már nyugodtan keszulhettunk a bl döntőre az atletico ellen míg ők a bajnoksagért mentek. Második félidőbe sztem be tudjuk darálni őket, ha nem döntik el az első félidőbe akkor lehet esélyünk. Bizakodó vagyok de nincs elvárásom ha kikapunk se érdekel mert ez a szezon fantasztikus eddig.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 5., csütörtök 11:30

Sierra írta:
hehetheoriginal írta: kétszer kellett elolvasnom geci, azt hittem hirtelen, hogy lyuventus vagy atma forumon vagyok
Ébresztő, nem 2005-öt írunk. :D
nem értek egyet, pl nyártól a kurti - x,rudi,albi/mili,y - tucsi/cami/valvi/kevi/kazi/toni/luki - bapi,benzi,hali,vini,rodri,hazi sor az elég erős, nagy elorelepes, es közel az altalam elkepzelthez.
Nem tudom,hogy a külföldi csatornákon mi a helyzet de Pintusról senki nem tud? legalább is egy közvetítésben sem hallottam megemlítve a nevét pedig már fél évtizede szopatjuk le vele európát erőnlétben.
addig jó, maradjon is titokban, nehogy vmi sejk odakinaljon egy palotat neki tele szuzkurvakkal.
thereisonly1ronaldo

Vissza: