dzsi91 írta:
Tegnap henrik megmondta a barsza 2015-ben úgy lett bl győztes,hogy europa minden bajnokát legyőzte a realnak meg általában könnyű volt a sorsolása de most na ez most igen
2018:
psg-juve-bayern-Pool
2017:
napoli-bayern-atletico-Juve
2016:
Roma-Woflsburg-City-Atleti
bezzeg még mindig egy szót nem hallottam arról,hogy a pool milyen ágakon jut döntőbe már másodszor
Megkérdezhetem hogy az idei Pool sorsolás milyen volt szerinted ha már meg kellene külön említeni? Megírom akkor: csoportban spanyol bajnok, olasz második, portugál bajnok. Innen lett 15 pont. Nyolcaddöntő olasz bajnok, idegenben győzelem, otthon vereség. Negyeddöntő portugál harmadik, ez mondjuk valóban könnyű de az első meccsen eldőlt idegenben. Elődöntőben Villarreal, nemtom hanyadikok lettek a bajnokságban de asszem az EL megnyerésével jutottak be és nem mellesleg kiejtették a Juvet és a Bayernt. A sorsolás már megvolt mikor a Bayernel játszottak, akkor ez is Pool mákja hogy a Bayern elbalf@szkodta?
2018-ban valóban nagyon könnyű volt a csoportkör, a kieséses szakaszban viszont ott volt a Porto meg a Roma akik nem gyenge csapatok de kaptak 5 gólt fejenként egy meccsen. Meg ugye a csúcsra járatott city, száz valahány pontal bajnokok 1 vereséggel, ott is ők voltak a favoritok.
Remélem nem törlitek, nem veszekedni vagyok itt csak beszélgetni!