Jó, akkor hazugság, mindenki hazudik aki nem ért veled egyet. Kritika és kritika közt is van különbség. Senki nem küldte el az anyjába, senki nem dobta volna ki a csapatból. De igenis volt olyan időszaka, mikor jobbak lehettünk volna nélküle. De gondolom ezzel sem értesz egyet. Meg az volt olyan kemény kritika, hogy többen túlzónak érzik az "életre szóló" szerződést? Biztos volt jó pár keményebb komment, mikor valaki nem bírt az idegeivel miatta, de tényleg úgy beszéltek róla, mintha mondenki gyűlölné, aki ellene ír és csak a rossz részét veszitek észre, arra pörögtök rá.R.M.C.F írta:Hazugság. Elég is volt nekem ebből.
Cristiano Ronaldo
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Cristiano Ronaldo - 7
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Hazugság. Elég is volt nekem ebből.. Kritika, semmi több.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- M1Ö
A mostról volt szó. Látható nála a javulás, erre jöttél a szarkasztikus "hát de csak egy kolonc" dumával, meg Ladislao, hogy ilyenkor bezzeg nem pörög a topicja. Egy rossz szó nem érte, de be kellett pötyögjétek, hogy oda szúrjatok. Mi értelme volt? Úgyhogy nem kamuzok be semmit, de annyira túl képzelitek ezt a CR fikázást, hogy az valami hihetetlen. Kritika, semmi több. Csak ha valakinek már kivan a töke a hülyeségeitől (mert nehogy azt írd, hogy neki nem voltak ilyen időszakai az elmúlt jó 2 évben) akkor mindig jön valaki, hogy b***d meg magad, hát hogy merészelsz ilyet írni róla?!?!R.M.C.F írta:Úristen, nem írt róla senki se rosszat? Olvastad Te egyáltalán a fórumot az elmúlt 1 évben? Na ne vicceljünk már gyerekek, még hogy nem írtak róla rosszat? Konkrétan olyan szavakat és stílust engedett meg egy réteg ami miatt pár embernek kinyílt a bicska zsebében...... Azért ne kamuzzuk már ezt is be....én kérek elnézést ahogy minősítve volt, leírva, leszólva, bunkó módon, tök sértő volt.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Ericco azt írta, hogy non stop kezdő
El unico pedig azt, hogy ez nem igaz mert alkalomadtán hagyott ki meccset már illetve volt lecserélve is ami az előző években elképzelhetetlennek tűnt.
Amit El Unico írt az nem zárja ki azt, hogy attól még percekben a legfoglalkoztatottabb támadó legyen. Ez idén nem nehéz mivel Bale sokat sérült Benzema pedig rossz szezont fut ezt mindenki belátja szerintem.
Az meg, hogy volt az utóbbi hónapokban neki is gyengébb periódusa szerintem senki sem felejtette el. Meg nem is tudom ezt ki írta? Azt írták többen, hogy 32 évesen nem lehet elvárni , hogy 50+ gólos szezont hozzon illetve egész évben végig dribblizze a védelmeket.
Ahogy öregszik minél több pihentetéssel a fontos meccsekre való motiválással viszont óriási hasznára lehetne még a csapatnak. Szerintem ebben a szezonban ez a folyamat kezdődött el a lecserélésekkel a kupa és 1-2 bajnoki meccs kihagyásával. Legalábbis remélem.
El unico pedig azt, hogy ez nem igaz mert alkalomadtán hagyott ki meccset már illetve volt lecserélve is ami az előző években elképzelhetetlennek tűnt.
Amit El Unico írt az nem zárja ki azt, hogy attól még percekben a legfoglalkoztatottabb támadó legyen. Ez idén nem nehéz mivel Bale sokat sérült Benzema pedig rossz szezont fut ezt mindenki belátja szerintem.
Az meg, hogy volt az utóbbi hónapokban neki is gyengébb periódusa szerintem senki sem felejtette el. Meg nem is tudom ezt ki írta? Azt írták többen, hogy 32 évesen nem lehet elvárni , hogy 50+ gólos szezont hozzon illetve egész évben végig dribblizze a védelmeket.
Ahogy öregszik minél több pihentetéssel a fontos meccsekre való motiválással viszont óriási hasznára lehetne még a csapatnak. Szerintem ebben a szezonban ez a folyamat kezdődött el a lecserélésekkel a kupa és 1-2 bajnoki meccs kihagyásával. Legalábbis remélem.
Veletek ellenében mi az elmúlt két meccsén elismertük, hogy jól játszott, de nálatok ez azt jelenti, hogy az elmúlt fél év borzalmasan gyenge teljesítményét el is felejtettétek. Pedig most sem kiemelkedő, amit csinál, hanem jobb lett a hozzáállása. Ericco meg nem hülyeséget ír:El Unico írta:Ti ugyanezt csinaljatok, argus szemekkel figyelitek, hogy mikor lehet ekezni. Nem mellesleg CR nyakaba varrtok olyanokat, amikrol nem is o tehet. Vadaskodtok es ekezitek, ha egy 90 perces meccsen az utolso 20 percet vegigsetalja, akkor az mar nala szar meccs, az nem baj hogy a tobbiek ugyanugy lazaznak, illetve hogy elotte 70 percet lenyomott korrekt modon.Kerlon írta: +1, kiegészítve azzal, hogy egy jó megmozdulas és két jobb meccs után verik a mellüket, hogy ők megmondták.
Ericco, hulyeseget irtal, mert boven voltak meccsek, amiken palyara sem lepett, pl a kupameccsek a Sevilla ellen... plusz le is lett cserelve parszor. Ilyen soha nem volt a palyafutasa soran Madridban.
Ha minden hibajat eszreveszitek, akkor vegyetek eszre a jo dolgait is, ugyanakkora mertekben...
Egész éves játék percek.Legfoglalkoztatottabb támadó. Benzemát is veri több, mint 5 meccs játékidővel. Ha szar, ha nem nincs lecserélve. Max, ha rúgott 3-at és megnyugodott a lelke.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Akkor bocsanat, tomegkozlekedek es kozben probalok olvasgatni meg irni
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem azt irtak hogy szar volt az utolsó 20ban. Hanem hogy nem volt kimagaslóan jo mint előtte vagy a Napoli ellen.El Unico írta:Ti ugyanezt csinaljatok, argus szemekkel figyelitek, hogy mikor lehet ekezni. Nem mellesleg CR nyakaba varrtok olyanokat, amikrol nem is o tehet. Vadaskodtok es ekezitek, ha egy 90 perces meccsen az utolso 20 percet vegigsetalja, akkor az mar nala szar meccs, az nem baj hogy a tobbiek ugyanugy lazaznak, illetve hogy elotte 70 percet lenyomott korrekt modon.Kerlon írta: +1, kiegészítve azzal, hogy egy jó megmozdulas és két jobb meccs után verik a mellüket, hogy ők megmondták.
Ericco, hulyeseget irtal, mert boven voltak meccsek, amiken palyara sem lepett, pl a kupameccsek a Sevilla ellen... plusz le is lett cserelve parszor. Ilyen soha nem volt a palyafutasa soran Madridban.
Ha minden hibajat eszreveszitek, akkor vegyetek eszre a jo dolgait is, ugyanakkora mertekben...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
Ti ugyanezt csinaljatok, argus szemekkel figyelitek, hogy mikor lehet ekezni. Nem mellesleg CR nyakaba varrtok olyanokat, amikrol nem is o tehet. Vadaskodtok es ekezitek, ha egy 90 perces meccsen az utolso 20 percet vegigsetalja, akkor az mar nala szar meccs, az nem baj hogy a tobbiek ugyanugy lazaznak, illetve hogy elotte 70 percet lenyomott korrekt modon.Kerlon írta: +1, kiegészítve azzal, hogy egy jó megmozdulas és két jobb meccs után verik a mellüket, hogy ők megmondták.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Úristen, nem írt róla senki se rosszat? Olvastad Te egyáltalán a fórumot az elmúlt 1 évben? Na ne vicceljünk már gyerekek, még hogy nem írtak róla rosszat? Konkrétan olyan szavakat és stílust engedett meg egy réteg ami miatt pár embernek kinyílt a bicska zsebében...... Azért ne kamuzzuk már ezt is be....én kérek elnézést ahogy minősítve volt, leírva, leszólva, bunkó módon, tök sértő volt.Mondjuk ezután, meg RMCF szarkasztikus koloncozása után ne lepődjetek meg Senki nem írt róla rosszat, erre már az sem tetszik, ha nem említik meg, hogy javul. Most akkor döntse el mindenki, hogy a védői esnek túlzásba, vagy az aki kritikát merészel megfogalmazni róla.
Aztán meg a másik, a "nem lehet kritikát megfogalmazni vele kapcsolatban"......ez megint marha nagy kamu elferdítés, csak jómagam 3x írtam már le, hogy nem a kritika a probléma, hanem a stílus, a pocskondiázás ami volt, a probléma a kritika szó értelmezésével lesz, mert kritikát mindenki megfogalmaz és ezt bárkire meg is teszi/teheti, jómagam is így szoktam tenni, a baj az ha valaki a kritika szó jelentését elferdíti, behazudja hogy az kritika volt. Nem az volt. Sértő, ledegradáló vélemények voltak. Most meg a szarkasztikus kis ****ög mit képzel ha mer visszaszólni a nagyfiúknak? Ezt. Még is mit vártatok? Had védjem meg a játékosunkat a primitiv bugris stílustól, főleg egy madrid fórumon, mert ez egy másikon még elmegy, ott sem szép. De azokat Dzsínó már jellemezte.
A másik, hogy ez nem egy kis réteg volt, ezzel is lehet védekezni, de ez nem igaz,annak tudtával hogy ez egy madrid fórum, meg pláne sok volt az a réteg aki kulázta.
Még1x, nem kritika, az más jelent.
Érdekelne mit szólnak azok akik szerint ez a stílus amit kapott , az pusztán "kritika" annak milyen lenne ha ezt kapná a munkahelyén vagy a kapcsolatában ha egy ideig nem hozza magát, vagy rossz helyzetben , gödörben van, mert embereknél előfordulhat...talán. nem beszélve arról, hogy az aranylabdát még a kezében tartotta amikor már itt ment a pocskondiázása, leszólása.
Nekem mindegy ha sokan nem szeretik, ne szeressétek én sem szerettem különösen soha sem, de az amit megengedett magának sok real drukker az felháborító volt.
Peace.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Benzema kuka, C meg nem élete szezonját futja. Iscot meg hagyjuk, amikor rendre bizonyít több poszton is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Non stop kezdő sem volt az utóbbi időben sőt még cserélve is volt le. De mindegy.
Ezen kívül Bale nincs hónapok óta az, hogy nem kapta meg a lehetőséget Asensio az ZZ döntése.
Ha ezekkel a kondiciókkal, hogy Bale sérült volt Benzema egész évben kuka, CR sem élete szezonját futja (ami az ő korában már nem is elvárható)
Akkor ZZ-t munkássága nem tetszik hisz nem CR az oka annak, hogy nem játszott ezekből elég jól kivehető.
Iscot meg hagyjuk... ő aztán pont az a játékos aki 2 normálisabb meccset fél évente játszik. Aki a perceket elveszi az inkább ő a fiatalok elől.
A támadó sor frissítését én is támogatom teljes mértékben csak CR és Benzema helyett ne Isco meg Asensio legyen már...
Ezen kívül Bale nincs hónapok óta az, hogy nem kapta meg a lehetőséget Asensio az ZZ döntése.
Ha ezekkel a kondiciókkal, hogy Bale sérült volt Benzema egész évben kuka, CR sem élete szezonját futja (ami az ő korában már nem is elvárható)
Akkor ZZ-t munkássága nem tetszik hisz nem CR az oka annak, hogy nem játszott ezekből elég jól kivehető.
Iscot meg hagyjuk... ő aztán pont az a játékos aki 2 normálisabb meccset fél évente játszik. Aki a perceket elveszi az inkább ő a fiatalok elől.
A támadó sor frissítését én is támogatom teljes mértékben csak CR és Benzema helyett ne Isco meg Asensio legyen már...
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Akkor ne legyen nonstop kezdő. Persze, már nem mai gyerek, de akkor néha kapjon lehetőséget más is. Asensio tehetséges, Isco jól tolja, de a kevés játéklehetőség miatt elvágyódik, a támadósor firssítéséről nem is beszélve.füst írta:A fontos meccseken én is elvárom hogy hajtsa meg magát, de egy egész szezonon keresztül ez már nem hiszem hogy lehetséges, és nem is elvárható.
Merci Zizou!
+1, kiegészítve azzal, hogy egy jó megmozdulas és két jobb meccs után verik a mellüket, hogy ők megmondták.Realista24 írta:Szeretem ezt a fajta mártirkodást, közben meg lenéző és lekezelő módon mentek neki annak, aki kritikát mer megfogalmazni. Jöttök a nagy általánosításokkal, meg a hangzatos mondatokkal, közben meg nem sikerül felfogni, ami le van írva, csak kiragadtok egy-két szélsőséges mondatot és azt lovagoljátok meg, mint szörfös a hullámot. Lehet ezt utolsó figyelmeztetésnek venni.Ladislao írta:+1 R.M.C.F-nek
Ebben a topikban mint CR nemi identitása is elő volt véve a rosszabb formájánál. (meg még 100 másik dolog)
És még nem volt tiszteletlen kritika vele szemben? RM topikban a RM örökös gólrekorderéről..., a bajnokok ligája legtöbb gólpasszot adó emberéről (irigy önző is az emberünk ugye...)
Egyébként volt/van aki tud normális kritikát megfogalmazni vele szemben.
Sajnos ugyanennyien vannak akik csak ugranak a "torkának" amint lehet mert nem szimpatikus az emberünk.
Nem akarok belefolyni mert nem célom hangulatot kelteni, de ne csak az egyik oldalt lássuk már.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nyugtával a napot.tavasszal pedig BL-ben, illetve Barca ellen továbbra is gamechanger játékos.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Más az ő korában már levezet, nem tudom hogy lehet ilyen elvárásokat támasztani egy 32 éves játékossal szemben. A fontos meccseken én is elvárom hogy hajtsa meg magát, de egy egész szezonon keresztül ez már nem hiszem hogy lehetséges, és nem is elvárható. Most komolyan, melyik másik játékos (volt) képes ilyesmire?ericco írta:Mert ez így van. Nehogy már hasra essek tőle, mert végre hajlandó a csapat érdekeit is nézni, néha már akkor passzol, amikor kell, és nem akkor mikor már négyen veszik körül, és úgy kezd (még nincs azon a szinten) játszani, ahogy már két éve kellene neki, a térdsérülése óta.Ladislao írta: elintézik azzal, hogy évi 20 millió euróért ez a minimum.
Neked és társaidnak, akkor lenne igaza, ha a régi játékát hozná és úgy lenne eredményes. Mi, a kritizálói pont az ilyen mentalitást hiányoltuk tőle, amit mostanában mutat. Szóval vissza lehet venni az arcból.
Az öregedést nem lehet megkerülni vagy kijátszani, és az elmúlt másfél évtized sem múlik el nyomtalanul, amikor kétszer annyit melózott, mint a többi...
Egyelőre szerintem még ott tartunk, hogy noha nem viszi már hátán a csapatot, de eleget tud hozzátenni a játékhoz amikor pályán van, tavasszal pedig BL-ben, illetve Barca ellen továbbra is gamechanger játékos. Szerintem ennél többet nem is lehet elvárni...
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Mert ez így van. Nehogy már hasra essek tőle, mert végre hajlandó a csapat érdekeit is nézni, néha már akkor passzol, amikor kell, és nem akkor mikor már négyen veszik körül, és úgy kezd (még nincs azon a szinten) játszani, ahogy már két éve kellene neki, a térdsérülése óta.Ladislao írta: elintézik azzal, hogy évi 20 millió euróért ez a minimum.
Neked és társaidnak, akkor lenne igaza, ha a régi játékát hozná és úgy lenne eredményes. Mi, a kritizálói pont az ilyen mentalitást hiányoltuk tőle, amit mostanában mutat. Szóval vissza lehet venni az arcból.
Merci Zizou!
- M1Ö
Ladislao írta:Valóban. De ilyenkor nem pörög a topikja.El Unico írta:Ronaldo éledezik lassan mar csak a golok hianyoznak tole, egyre kreativabb, es egyre tobbet nyujt mezonyben is.
Nyilván vannak okai ennek és érthető a másik oldal is hiszen elintézik azzal, hogy évi 20 millió euróért ez a minimum.
Mindenesetre én drukkolok CR-nek és nagyon tetszett az utóbbi 2 meccs tőle.
Mondjuk ezután, meg RMCF szarkasztikus koloncozása után ne lepődjetek meg Senki nem írt róla rosszat, erre már az sem tetszik, ha nem említik meg, hogy javul. Most akkor döntse el mindenki, hogy a védői esnek túlzásba, vagy az aki kritikát merészel megfogalmazni róla.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Annyira tipikus ez már megint...El Unico írta:Annyira tipikus ez mar megint. Az elmult meccseken ismet a regi arcat mutatta, vegre elkezdett futballozni, es mar megint ez megy itt. Na mindegy, folytassa, aztan mindenki nyugodt lesz mar remelhetoleg.
Annyit írtam, hogy remélem nem két meccsre jött elő a régi formája. Olvasni és értelmezni is kéne.
- RealVazquez
Annyira tipikus ez mar megint. Az elmult meccseken ismet a regi arcat mutatta, vegre elkezdett futballozni, es mar megint ez megy itt. Na mindegy, folytassa, aztan mindenki nyugodt lesz mar remelhetoleg.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nem akartam annyit írni (láttam én is, 80. perc környékétől csípőre tett kézzel nézegette a félpályánál ahogy a Nápoly próbál támadni...legalább zárt volna vissza valamennyire), mert még kikapok.ericco írta:Jó lesz az másfélnek is.rashidm írta:Az eddigi 2 meccsen jó volt.