Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. február 20., hétfő 8:56

rashidm írta:Az eddigi 2 meccsen jó volt.
Jó lesz az másfélnek is. A Nápoly ellen a második félidőben ismét frusztrált volt.
De változást én is látok. Reméljük, nem unja meg hamar a góltalanságot.
Ha folytatja ezt a mentalitást, előbb-utóbb a gólok is jönni fognak, de ha megint elkezd görcsölni a témán, akkor Puli a Hektort.
Merci Zizou!

k!ll3rcsöcs
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2017. február 20., hétfő 8:55

Ladislao írta:+1 R.M.C.F-nek

Ebben a topikban mint CR nemi identitása is elő volt véve a rosszabb formájánál. (meg még 100 másik dolog)
És még nem volt tiszteletlen kritika vele szemben? RM topikban a RM örökös gólrekorderéről..., a bajnokok ligája legtöbb gólpasszot adó emberéről (irigy önző is az emberünk ugye...)
Egyébként volt/van aki tud normális kritikát megfogalmazni vele szemben.
Sajnos ugyanennyien vannak akik csak ugranak a "torkának" amint lehet mert nem szimpatikus az emberünk.

Nem akarok belefolyni mert nem célom hangulatot kelteni, de ne csak az egyik oldalt lássuk már.
+1
Nem a kritikával van a baj, hanem ahogy egyesek fogalmaznak. De pont ezekre az emberekre nem kell reagálni, a saját szegénységi bizonyítványukat állítják ki.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. február 20., hétfő 8:41

Az eddigi 2 meccsen jó volt. De ezért a két meccsért nem fogok letérdelni előtte mert a korábbi x meccsen meg nem hozzá méltó teljesítményt rakott le. Ha feljavul, és úgy fog játszani, mint ahogy kell, akkor nem fogok rá haragudni. Addig is én ezt a két meccset még fellángolásnak tekintem.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 20., hétfő 8:14

Nálatok egyszerű vélemény, a másik oldalnál meg fikázás és nagyképűség. Okés.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Ladislao

HozzászólásSzerző: Ladislao » 2017. február 20., hétfő 8:04

Szerintem egyszerűen támadásnak veszel dolgokat amik végképp nem voltak annak szánva hanem egyszerű véleménynek.
De inkább hagyjuk nem is válaszolok inkább CR-es témára...

Egy szép momentum az Espanyol ellen:
https://twitter.com/Kasabiii/status/832979690889568256

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 20., hétfő 7:55

Ladislao írta:Kinek mentem én neki és kivel voltam lekezelő? :|
Erről beszélek, azt sem tudod mit írsz, aztán pislogsz mint hal a szatyorban.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Ladislao

HozzászólásSzerző: Ladislao » 2017. február 20., hétfő 7:51

Kinek mentem én neki és kivel voltam lekezelő? :|

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 20., hétfő 7:32

Ladislao írta:+1 R.M.C.F-nek

Ebben a topikban mint CR nemi identitása is elő volt véve a rosszabb formájánál. (meg még 100 másik dolog)
És még nem volt tiszteletlen kritika vele szemben? RM topikban a RM örökös gólrekorderéről..., a bajnokok ligája legtöbb gólpasszot adó emberéről (irigy önző is az emberünk ugye...)
Sajnos ugyanennyien vannak akik csak ugranak a "torkának" amint lehet mert nem szimpatikus az emberünk.

Nem akarok belefolyni mert nem célom hangulatot kelteni, de ne csak az egyik oldalt lássuk már.
Szeretem ezt a fajta mártirkodást, közben meg lenéző és lekezelő módon mentek neki annak, aki kritikát mer megfogalmazni. Jöttök a nagy általánosításokkal, meg a hangzatos mondatokkal, közben meg nem sikerül felfogni, ami le van írva, csak kiragadtok egy-két szélsőséges mondatot és azt lovagoljátok meg, mint szörfös a hullámot. Lehet ezt utolsó figyelmeztetésnek venni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Ladislao

HozzászólásSzerző: Ladislao » 2017. február 20., hétfő 7:17

+1 R.M.C.F-nek

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 19., vasárnap 21:18

Veidt írta:Az, hogy értékelem az egy-egy mérkőzésen mutatott játékát, nem egyenlő azzal hogy általánosságban is ez a véleményem róla. Ha jól játszik, nem esik nehezemre leismerni és megtapsolni. Rengeteget adHAT még a csapatnak, ez nem vitás.

Tiszteletlen, gennyes. Ezen már csak röhögök.

Röhögj....sokat nem olvastad a fórumon a vele kapcsolatos véleményeket az elmúlt évben. Akkor nem röhögnél nagyképű.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2017. február 19., vasárnap 21:13

Az, hogy értékelem az egy-egy mérkőzésen mutatott játékát, nem egyenlő azzal hogy általánosságban is ez a véleményem róla. Ha jól játszik, nem esik nehezemre leismerni és megtapsolni. Rengeteget adHAT még a csapatnak, ez nem vitás.

Tiszteletlen, gennyes. Ezen már csak röhögök.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 19., vasárnap 21:13

Veidt írta:Annyi a bűne, hogy értékelhetetlenül játszott. Nem Raúl, és nem is más. :)
De be is fejezem, ahogy már többször bebizonyosodott, őt nemcsak a kezdőből nem lehet kirakni, de kritikát sem lehet vele szemben megfogalmazni. Egyébként pedig az említett vitában én sosem fogtam Casillas pártját...

Itt a nagy hazugság, és ezt Ti is tudjátok. Senki sem a kritika miatt szólt ellen a kemény magnak, akik szidták, hanem azért mert tiszteletlenül , gennyes módon beszéltek róla. Pont róla, aki a csapat történelmének egyik legnagyobb alakja. Vicces és nevetséges.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 19., vasárnap 21:10

Veidt írta:Annyi a bűne, hogy értékelhetetlenül játszott. Nem Raúl, és nem is más. :)

Van abban a Raulban bőven valami, nyugi. Az értkelhetetlen meg túlzás. Akkor kb a fél csapat értékelhetetlen volt.
Túlzás. Túlzás. A szidása is túlzás. Remélem ilyet fog játszani végig a szezonban és megmutatja, hogy nem kolonc, és nem egy veréb mint sokak szerint.

Veidt

HozzászólásSzerző: Veidt » 2017. február 19., vasárnap 21:07

Annyi a bűne, hogy értékelhetetlenül játszott. Nem Raúl, és nem is más. :)
De be is fejezem, ahogy már többször bebizonyosodott, őt nemcsak a kezdőből nem lehet kirakni, de kritikát sem lehet vele szemben megfogalmazni. Egyébként pedig az említett vitában én sosem fogtam Casillas pártját...
JUANITO MARAVILLA

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 19., vasárnap 20:47

pedig csak annyi a bűne hogy lesöpörte rekordidő alatt Raul mindenféle megdönthetetlenek tűnő golrekordját
Igen, ez elgondolkodtató, szintén az iker vs DL/ KN is, ott is lehet efféle szembemenés.
más csapat szurkoloit még megértem hogy szapulják
Én azokat sem nagyon értem, mert óriási példaértékű sportember, az egyik legnagyobb a világon. Hatalmas példa hogy kell és lehet szívvel harcolni, akarni , ez az ami az igazi erény, nem az ha valaki géniusznak születik és semmit sem kell tudnia mert jön magától minden.

pretender
Kedvenc játékosaid: BBC

HozzászólásSzerző: pretender » 2017. február 19., vasárnap 20:41

a jatszatasa abszolut szembement a Real Madrid erdekeivel jopar merkozesen.[/quote]
Ha rossz formába van a Real Madrid legnagyobb sztárja az aranytojást tojo tyukja akkor az a megoldás hogy leültetik a kispadra hogy gondolkodjon el? nem inkább nyomatni kellene hogy magára találjon meg biztatni és kiállni mellette?Ez ugy igaz Benzemara meg Bale is.Szerinted hülyék vannak a klubnál és nem tudják hogy mi a teendő ilyen esetbe mi a helyes döntés az adott játékosnak?Aki nem kedvelte CR-t az nem is fogja sose és első adandó alkalommal bele is rúg egy nagyot......pedig csak annyi a bűne hogy lesöpörte rekordidő alatt Raul mindenféle megdönthetetlenek tűnő golrekordját ....más csapat szurkoloit még megértem hogy szapulják de madrid szurkolok miért teszik ezt nem értem....emberi gyarloság

Veidt

HozzászólásSzerző: Veidt » 2017. február 19., vasárnap 20:03

R.M.C.F írta: Így van. Az idei szezon egyik legjobb teljesítménye volt egyéni szinten.
Ronaldotol valoban. Mas jatekosnal az az alap, hogy meccsenkent megnyer legalabb 5 parharcot es nem veszit labdat 1-2-nel tobbszor. Persze egy tamado teljesen mas mint egy vedo vagy kps, ez tiszta sor, es az is tiszta sor hogy Ronaldo meg a 4 evvel ezelotti formajahoz kepest is abszolut jol jatszott (plane a mostanihoz), de Modric, Kroos, Carvajal, Nacho peldaul legrosszabb napjain is lehoz egy ilyen szintet a sajat szerepkorepehez merten. Ami engem illet, en 2 meccs hatasara biztos nem felejtem el az elozo 12 hullagyenget, ugyanakkor CR erdemeit sem esik nehezemre elismerni adott esetben. Habar nem a kedvencem, nem a rossz formajaval vagy a szemelyevel van bajom, hanem azzal hogy a jatszatasa abszolut szembement a Real Madrid erdekeivel jopar merkozesen.
JUANITO MARAVILLA

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 19., vasárnap 19:03

Ladislao írta:
Veidt írta:Igen, ez az elvart minimum. Nem 20 millióért, hanem a Real Madrid kezdojatekosatol. Ha Ronaldonak nem megy, akkor másnak kell lehetoseget adni. Van, aki nem csak egy nevet szeretne a pályán latni. Igen, hónapokig kolonc volt. Es képzeljétek, én is drukkolok neki.
Ha ez az elvárt minimum lenne a RM kezdő játékosától akkor nem nagyon tudtunk volna idén még kiállni 11 emberrel. Peace

Így van. Az idei szezon egyik legjobb teljesítménye volt egyéni szinten.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. február 19., vasárnap 18:44

Ladislao írta:Ha ez az elvárt minimum lenne a RM kezdő játékosától akkor nem nagyon tudtunk volna idén még kiállni 11 emberrel. Peace
Ha ez lenne az elvárt az elég szomorú lenne, mert akkor nem nagyon nyernénk se bajnokságot, se BL-t. Javul, javul ez tény, amiért dícséret illeti, de azért korai még bízni abban, hogy mostmár minden frankó lesz. Legalábbis én nem láttam annyira ellenállhatatlannak a Napoli meg az Espanyol ellen, csak "szimplán" jónak.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Ladislao

HozzászólásSzerző: Ladislao » 2017. február 19., vasárnap 18:35

Veidt írta:Igen, ez az elvart minimum. Nem 20 millióért, hanem a Real Madrid kezdojatekosatol. Ha Ronaldonak nem megy, akkor másnak kell lehetoseget adni. Van, aki nem csak egy nevet szeretne a pályán latni. Igen, hónapokig kolonc volt. Es képzeljétek, én is drukkolok neki.
Ha ez az elvárt minimum lenne a RM kezdő játékosától akkor nem nagyon tudtunk volna idén még kiállni 11 emberrel. Peace

Vissza: