Azzal beismernek a nagy fuggetlen szakerto tamogatasat, szoval valoszinuleg nem fog.'shutterisland írta: ja egyebkent szentkiralyi akkor mikor lep vissza ?
Politika
Re: Politika
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ja egyebkent szentkiralyi akkor mikor lep vissza ?
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
O volt kijelolve, o lett volna az utod, csak tul hamar akarta a hatalmat, viktor meg felretette
Most becsicskitva, pincsikent probal visszamaszni a letran a tetejere
Most becsicskitva, pincsikent probal visszamaszni a letran a tetejere
thereisonly1ronaldo
Nagyon profi a tag, hiába egy kcsg ez is.'shutterisland írta: lezer jani micsoda (fidesz bastyahoz kepest) szuperkorrekt figura szerepet veszi fel mostansag, mintha keszulne arra, hogy ha borul a fidesz, masfele is lehessen jatszani.
Nagy hibát követtek el, hogy nem lett kijelölve utód Orbán mellé, felépítve egy második ember, mert arra tökéletes lett volna Lázár.
Rogán egoja nem bírta volna ezt, de most meg pont emiatt van bizonytalanság a Fideszben, hogy mi lesz ha a főnivel történik valami.
- 'shutterisland
lezer jani micsoda (fidesz bastyahoz kepest) szuperkorrekt figura szerepet veszi fel mostansag, mintha keszulne arra, hogy ha borul a fidesz, masfele is lehessen jatszani.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
hogy tudott valaki ilyen szintű mutáción keresztül menni, mint Döbrögi?ferni írta: Orbán elment Hódmezővásarhelyre, MZP mint a város polgármestere próbált vele váltani pár szót
Spoiler:
Nem sikerült
Igazi paraszt
költői kérdés.
pénz, pénz, hatalom...
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Tenyleg van mihazankos indulo? Azt hittem az csak vicc, mik vannak.'shutterisland írta:ott van meg a mihazankos dr.grundtnerzsuninnyo írta: Es az embernek tenyleg ebbol a szentkiralyi, vitezy, karacsony harmasbol kell valasztani, az eszem faszom megall
- 'shutterisland
ott van meg a mihazankos dr.grundtnerzsuninnyo írta: Es az embernek tenyleg ebbol a szentkiralyi, vitezy, karacsony harmasbol kell valasztani, az eszem faszom megall
Es az embernek tenyleg ebbol a szentkiralyi, vitezy, karacsony harmasbol kell valasztani, az eszem faszom megall
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
20. percnel jarok, Puzser: "Valamelyik zsebemben van. Kinyomtattam a programodat - elovesz egy negyed A4-es lapot - Nem fognak kipusztulni az esoerdok miatta."hehetheoriginal írta:Ez mar picit arcbakönyöklősebbsoadroli írta: Hard Talk Puzsér Róberttel és Karácsony Gergellyel
Orbán elment Hódmezővásarhelyre, MZP mint a város polgármestere próbált vele váltani pár szót
Spoiler:
Nem sikerült
Igazi paraszt
Spoiler:
Nem sikerült
Igazi paraszt
A Vitezys eleg jo amugy.
Az a baj hogy en ennek a tetu Karacsonynak meghallom a hangjat, mar felmegy bennem a pumpa.
Az a baj hogy en ennek a tetu Karacsonynak meghallom a hangjat, mar felmegy bennem a pumpa.
Elkezdtem hallgatni, szépen elkezdett kb azonnal beleállni...
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ez mar picit arcbakönyöklősebbsoadroli írta: Hard Talk Puzsér Róberttel és Karácsony Gergellyel
thereisonly1ronaldo
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
várható, hogy ez leszBlancoMark írta: En a helyeben azt csinalnam hogy, amint rakerul a 8 perc azt vegigbeszelnem egyhuzamba, aztan kivonulnek a tuntetokhoz.
a többség úgyis kutyaütő vagy szatellit pártból érkezik
kár, hogy a bazár előtti történéseket nem fogja a köztévé adni
#whatisyourexcuse
- BlancoMark
En a helyeben azt csinalnam hogy, amint rakerul a 8 perc azt vegigbeszelnem egyhuzamba, aztan kivonulnek a tuntetokhoz.gutihaz14 írta:nem ugy tunt, azt mondta hogy viszont le fogja szarni a temakoroket amiket kamura kitalalt a fidesz mert o vegig arrol fog beszelni amit a magyarok hallani akarnak___Samy___ írta:
Ezt nem arra ertette, hogy ott lesz, mert tuncit szervez oda?
nem ugy tunt, azt mondta hogy viszont le fogja szarni a temakoroket amiket kamura kitalalt a fidesz mert o vegig arrol fog beszelni amit a magyarok hallani akarnak___Samy___ írta:Ezt nem arra ertette, hogy ott lesz, mert tuncit szervez oda?El Sie7e írta: Na MP meggondolta magát (mondjuk ez tőle nem az első eset) a 30-i vita kapcsán:
„Ott leszek a vitán” – jelentette ki Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke a 24.hu azon kérdésére, hogy elképzelhető-e, meggondolja magát, és mégis részt vesz a köztévé vitáján.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- ___Samy___
Ezt nem arra ertette, hogy ott lesz, mert tuncit szervez oda?El Sie7e írta: Na MP meggondolta magát (mondjuk ez tőle nem az első eset) a 30-i vita kapcsán:
„Ott leszek a vitán” – jelentette ki Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke a 24.hu azon kérdésére, hogy elképzelhető-e, meggondolja magát, és mégis részt vesz a köztévé vitáján.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... %B6n_jaaa/
kakadú már a saját hazugságaira sem emlékszik
kakadú már a saját hazugságaira sem emlékszik
valamelyik univerzumban: