Edző és vezetőség
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Edző és vezetőség
Ez így tűrhetetlen. Nem is tudom hány meccs óta nyeretlen a csapat, és ilyen Levanték ellen nem megy, nemhogy a komolyabb csapatok ellen.
Az egy dolog, hogy a keret felét legszívesebben máshol látnám, de sajnálom, az edzőt el kell küldeni. Nem hinném, hogy a szezon végéig változna bármi is, 2 hónap bőven elég arra, hogy lássuk: nem működik a focija.
Az egy dolog, hogy a keret felét legszívesebben máshol látnám, de sajnálom, az edzőt el kell küldeni. Nem hinném, hogy a szezon végéig változna bármi is, 2 hónap bőven elég arra, hogy lássuk: nem működik a focija.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Igazi látványos focit fog odavinni.Realista24 írta:Azt irjak hogy Amerika az uticel neki.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Jó terv. Ott még nem tudják, hogy beégett már Európában.Realista24 írta:Azt irjak hogy Amerika az uticel neki.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azt irjak hogy Amerika az uticel neki.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
Az túlzás, hogy kontracsapat voltunk Mouval, az a csapat eléggé rendben volt mindenhogy. A 2. évében a focink is fasza volt, komoly kis csapat volt, csak szokásához híven eltaktikázta magát a Bayern ellen, pedig egy BL cím is leeshetett volna bőven akkor. Ja, ettől függetlenül ez a mostani, saját magának paródiája Mourinho kell a halálnak, értelmes nagycsapat nem próbálkozna be nála.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
voltunk, egy sokkal másabb kerettel, meg mou egy arrogáns idegesítő pöcs akinek top tapacsot soha többé nem adnékBBeno írta:vilag legjobb kontracsapata voltunk. alomszeru kontrak.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ha ő visszajön, én felállok és hazamegyek.
vilag legjobb kontracsapata voltunk. alomszeru kontrak.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Utolsó hülyeségünk lenne őt leigazolni
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Sierra írta:Szerintem esélytelen is lenne, hogy visszatérjen. Kb mindenkivel megromlott a viszonya a végére, főleg Ramosra emlékszem, és azért még így is van pár játékos (Varane, Marcelo, Nacho, Modric) akik még mindig itt vannak, és kétlem, hogy jó kapcsolatot ápolnának vele. Szóval kizártnak tartom, hogy visszajöjjön ide. Szurkolókra nem is beszélve.
Amúgy vicces, mert összességében tényleg nem volt valami látványos a játékunk vele, ugye inkább kontracsapat voltunk, mégis vele értük el a legtöbb bajnoki gólt (121) ami kb azóta is rekord világszinten szerintem.babaking írta:Jó volt, hasznos volt (szép nem volt) és egyszer elég volt Mou
Varane nem hinném, hogy haragudna Moura, mivel nála játszotta be magát a kezdőbe, és szorította ki Pepét. Amúgy meg mentsem meg a jó isten attól az arroganciától, szembe tudnám köpni az embert mikor meglátom egy nyilatkozatát is már
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Szerintem esélytelen is lenne, hogy visszatérjen. Kb mindenkivel megromlott a viszonya a végére, főleg Ramosra emlékszem, és azért még így is van pár játékos (Varane, Marcelo, Nacho, Modric) akik még mindig itt vannak, és kétlem, hogy jó kapcsolatot ápolnának vele. Szóval kizártnak tartom, hogy visszajöjjön ide. Szurkolókra nem is beszélve.
Amúgy vicces, mert összességében tényleg nem volt valami látványos a játékunk vele, ugye inkább kontracsapat voltunk, mégis vele értük el a legtöbb bajnoki gólt (121) ami kb azóta is rekord világszinten szerintem.babaking írta:Jó volt, hasznos volt (szép nem volt) és egyszer elég volt Mou
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Egy darabig azért nekem tetszett is, egynéhány kontránkat még most is jó visszanézni. Örülök hogy nálunk járt Mourinho, de a visszatérést nem erőltetném, ha lehet.babaking írta:Ez nekem is eszembe juttott egyik nap, de reméltem, hogy nem. Jó volt, hasznos volt (szép nem volt) és egyszer elég volt Mou.Realista24 írta:Daily Mail szerint Pérez Mourinhót is leigazolná újra
- Mester77
Egyébként maholnap Jardim is munka nélkül lehet. Gondoltam bedobom. Legalább egy új név, akivel lehet kacsázni.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Ez nekem is eszembe juttott egyik nap, de reméltem, hogy nem. Jó volt, hasznos volt (szép nem volt) és egyszer elég volt Mou.Realista24 írta:Daily Mail szerint Pérez Mourinhót is leigazolná újra
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Csak akkor ha magával hozza Fellanit és LukakutRealista24 írta:Daily Mail szerint Pérez Mourinhót is leigazolná újra
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Daily Mail szerint Pérez Mourinhót is leigazolná újra
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
még kevés meccsszám áll rendelkezésre, hogy kilehessen mondani bármit is. mindenesetre azt nem mondanám amit KAG mondott.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
KAG, ezt sikerult kiolvasni a tablazatbol?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De hát kevesebb, vagyis inkább ugyanannyi.KAG írta:
Amióta nincs CR, azóta többen mernek kimenni meccsekre.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema