Vigyázz, mert megtámadnak, mert bántod CR-t.Veidt írta:Igen, ez az elvart minimum. Nem 20 millióért, hanem a Real Madrid kezdojatekosatol. Ha Ronaldonak nem megy, akkor másnak kell lehetoseget adni. Van, aki nem csak egy nevet szeretne a pályán latni.
Cristiano Ronaldo
Re: Cristiano Ronaldo - 7
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Igen, ez az elvart minimum. Nem 20 millióért, hanem a Real Madrid kezdojatekosatol. Ha Ronaldonak nem megy, akkor másnak kell lehetoseget adni. Van, aki nem csak egy nevet szeretne a pályán latni. Igen, hónapokig kolonc volt. Es képzeljétek, én is drukkolok neki.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
Valóban. De ilyenkor nem pörög a topikja.El Unico írta:Ronaldo éledezik lassan mar csak a golok hianyoznak tole, egyre kreativabb, es egyre tobbet nyujt mezonyben is.
Nyilván vannak okai ennek és érthető a másik oldal is hiszen elintézik azzal, hogy évi 20 millió euróért ez a minimum.
Mindenesetre én drukkolok CR-nek és nagyon tetszett az utóbbi 2 meccs tőle.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
El Unico írta:Ronaldo éledezik lassan mar csak a golok hianyoznak tole, egyre kreativabb, es egyre tobbet nyujt mezonyben is.
A kolonc...
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha ezt tartaná egész szezonra óriásit nyernénk!
Mellé jönne Béla és akkor Benzema is kénytelen lenne kocogni még a bajnoki meccsen is. Akkor hirtelen nyernénk 3 fasza játékost.
Mellé jönne Béla és akkor Benzema is kénytelen lenne kocogni még a bajnoki meccsen is. Akkor hirtelen nyernénk 3 fasza játékost.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ronaldo éledezik lassan mar csak a golok hianyoznak tole, egyre kreativabb, es egyre tobbet nyujt mezonyben is.
Morata méteres lesen áll amúgy is. Marcelo lövő erejével 8 méterről gondolkozni sem kellett volna, hanem bebikázni a hosszúba. már rég kifelé gurult volna a labda a hálóból, mire a kapus felemelte volna a kezét.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Én személy szerint inkább az általános hozzáállásbéli változására gondoltam elsősorban nem a konkrét szitura.doncsontos írta:
hát nemtudom.... szerintem meg az úgy volt játék, inkább Marcelo szabta el, hogy még kereste a hosszún Moratat.
Lehet, hogy abban igazad van.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Csak akkor meg a második félidőben le kell cserélni párszor, mert a második félidőben már kevésbé akart. Ha elfogadná, hogy le lesz cserélve meccs közben frissítés miatt, akkor ok.RealMadridFanatic írta:inkább Marcelo szabta el, hogy még kereste a hosszún Moratat.
Szerintem nem. Annyi volt a hiba, hogy egy kicsit túltolta, lőtt passz lett belőle, de ez ilyen kispályás elem (ami Marcelonál biztosan nem ismeretlen), kicsit kisodródva meg kell lőni a hosszút, és ott egy támadónak érkeznie KELL. Ettől függetlenül Moratát sem venném elő komolyan miatta, mert kicsit tényleg hosszú-erős lett a passz.
Amúgy tetszik ez a vonal Cénél. Jogosan lett kikezdve, érezhetően gyengébb, mint volt, viszont ha ez tényleg egy olyan folyamat kezdete, aminek a végén önzetlenebbé válik és képes elfogadni, hogy szezononként "csak" 30-40 gólig jut, de cserébe veszélyes helyzeteket teremt a társaknak (illetve a respektje miatt azért továbbra is leköt 1-2 védőt teljesen...), akkor nyerünk. A labdái korábban is sokszor nagyon ültek, nem féltem ezzel kapcsolatban, jó meglátásai vannak, ha nem akar mindenáron, első szándékból kapura törni. Sajnos már nincs meg az a fizikai fölénye, gyorsasága, amivel korábban bármikor levett 1-2 védőt, sőt néha már ziccerpassz után is utol-utol érik. Ennek ellenére még lehet nagyon hasznos.
- RealMadridFanatic
inkább Marcelo szabta el, hogy még kereste a hosszún Moratat.
Szerintem nem. Annyi volt a hiba, hogy egy kicsit túltolta, lőtt passz lett belőle, de ez ilyen kispályás elem (ami Marcelonál biztosan nem ismeretlen), kicsit kisodródva meg kell lőni a hosszút, és ott egy támadónak érkeznie KELL. Ettől függetlenül Moratát sem venném elő komolyan miatta, mert kicsit tényleg hosszú-erős lett a passz.
Amúgy tetszik ez a vonal Cénél. Jogosan lett kikezdve, érezhetően gyengébb, mint volt, viszont ha ez tényleg egy olyan folyamat kezdete, aminek a végén önzetlenebbé válik és képes elfogadni, hogy szezononként "csak" 30-40 gólig jut, de cserébe veszélyes helyzeteket teremt a társaknak (illetve a respektje miatt azért továbbra is leköt 1-2 védőt teljesen...), akkor nyerünk. A labdái korábban is sokszor nagyon ültek, nem féltem ezzel kapcsolatban, jó meglátásai vannak, ha nem akar mindenáron, első szándékból kapura törni. Sajnos már nincs meg az a fizikai fölénye, gyorsasága, amivel korábban bármikor levett 1-2 védőt, sőt néha már ziccerpassz után is utol-utol érik. Ennek ellenére még lehet nagyon hasznos.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
na igen ez meg a másik, a csatárnak főleg az lenne a dolga, hogy bármi van, megy az akcióval, és várja hátha lesz lecsorgó.KAG írta:Lőttem volna én is, de marcelo megoldása sem volt vészes.
Oda lendületből bőven érkezni kellett volna, mehet oda kipattanó,passz,stb...
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Lőttem volna én is, de marcelo megoldása sem volt vészes.
ZIDANE
- doncsontos
Ladislao írta:Régen nem passzolt ilyen helyzetekben ezért változott... most passzol csak még nem mindig érzi mikor kell.ericco írta:Pont ez az, rossz megoldást választott.
Viszont én is azon a véleményen vagyok, hogy maga is változtatni szeretne a játékán, hozzáállásán. Csak úgy néz ki, hogy ez egy picit hosszabb folyamat lesz.
hát nemtudom.... szerintem meg az úgy volt játék, inkább Marcelo szabta el, hogy még kereste a hosszún Moratat.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Régen nem passzolt ilyen helyzetekben ezért változott... most passzol csak még nem mindig érzi mikor kell.ericco írta:Pont ez az, rossz megoldást választott.
Viszont én is azon a véleményen vagyok, hogy maga is változtatni szeretne a játékán, hozzáállásán. Csak úgy néz ki, hogy ez egy picit hosszabb folyamat lesz.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Pont ez az, rossz megoldást választott.
Merci Zizou!
- Galacticos
A masodik felidoben ha a regi arcu ronaldo van (vagyis akire te gondolsz) akkor az nem passzolja le a 16oson belul marcelonak ajto ablak ziccerbe.ericco írta:Gólpassz ide vagy oda, de a második félidőben elővette a régi arcát.
Viszont az első félidőben jól játszott, az az irány jó.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Gólpassz ide vagy oda, de a második félidőben elővette a régi arcát.
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Régebben 1x írtam, hogy látom rajta a változást. nekem már hónapokkal ezelőtt feltűnt a felfogásbeli különbsége. Hogy ezt tartja e, vagy lesz e eredménye,azt a jó isten se tudja, de a változást látni lehetett.és valószínűleg ez lesz majd az az irány, hogy megváltozzon a játéka és akkor még hasznára is lehet a csapatnak
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- doncsontos
L.Miki írta:https://www.youtube.com/watch?v=WzeT4dHkqDM
Nagyon jó volt a mezőnyben és önzetlen, akarattal telve játszott. Tetszett a tegnapi játéka és valószínűleg ez lesz majd az az irány, hogy megváltozzon a játéka és akkor még hasznára is lehet a csapatnak. Mert szemmel látható, hogy mennyire nem jönnek be az egyéni megmozudálasai, a trükkök, a cselek csak hébe- hóba, a megindulások se gyakran, lomhább lett és kiszámíthatóvá vált. A kapuralövései meg valami borzalmasak voltak tegnap. Legalábbis én így vettem észre.
Szerintem már nemigen fog ő 50-60 gólt termelni egy szezon alatt. Szerintem.
Bár ha ez kell ahhoz, hogy egy csapatjátékos legyen belőle és ugyanígy fog játszani, mint tegnap, ám legyen. A kérdés már csak az, hogy nem-e fog hiányozni az a sok gól a palettáról? Nem-e fogja megszenvedni a csapat? Ezért is kellene Benz-nek a helyzeteket könyörtelenül kihasználni!
én úgy látom,hogy a cselek ülnének C-nél továbbra is, ahogy ültek tegnap is pl. ha ezek a cselek nem öncélú dolgok, hogy már csak azért is most nálam van a labda és kezdek vele valamit egyedül... teljesen a csapattal mozgott tegnap, és észre lehetett venni ezt elmúlt 1-2 meccsünkön is már, hogy ott és akkor csinál cseleket amivel eltud vinni 2-3 embert és másnak már is ott a szabad terület.. jött is pl a Kroos gól, de volt még egy ilyen csak ott Benzinek nem volt szerencséje. Halálom néha mikor rágörcsöl, és nyilván ráfog még majd ez után is, de ha ez az irány marad, akkor az csak nekünk Madridistáknak jó.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- L.Miki
https://www.youtube.com/watch?v=WzeT4dHkqDM
Nagyon jó volt a mezőnyben és önzetlen, akarattal telve játszott. Tetszett a tegnapi játéka és valószínűleg ez lesz majd az az irány, hogy megváltozzon a játéka és akkor még hasznára is lehet a csapatnak. Mert szemmel látható, hogy mennyire nem jönnek be az egyéni megmozudálasai, a trükkök, a cselek csak hébe- hóba, a megindulások se gyakran, lomhább lett és kiszámíthatóvá vált. A kapuralövései meg valami borzalmasak voltak tegnap. Legalábbis én így vettem észre.
Bár ha ez kell ahhoz, hogy egy csapatjátékos legyen belőle és ugyanígy fog játszani, mint tegnap, ám legyen. A kérdés már csak az, hogy nem-e fog hiányozni az a sok gól a palettáról? Nem-e fogja megszenvedni a csapat? Ezért is kellene Benz-nek a helyzeteket könyörtelenül kihasználni!