RealMadridFanatic írta:Ha jól olvastam 2020-ig van szerződés az Adidas-szal. Nyilván köthetik az ebet a karóhoz, de Perez is mondhatja, hogy vagy emelnek szépen a világ legnagyobb, legsikeresebb, legaladhatóbb klubjának a pénzén, vagy lesz bőven jelentkező a helyükre (a szerződés lejárta után persze). Mondjuk én nem sírnék, vannak egész jó mezeink, de a sárkány-pizsi, meg az ocsmány betűtípusok után nem elleneznék egy Nike-t.
Ez ugyanaz, mint amikor egy játékos panaszkodik a fizetésemelésért. Élő szerződésünk van. Ha nem akarnak, nem emelnek. Az Adidasnak ez egy nagyon is jövedelmező szerződés, nincs okuk változtatni még.
Azzal meg, hogy emiatt pusztán gőgből (mert ez nem más) elvágjuk a jövőbeni esetleges sikeres üzletek lehetőségét is megint csak magunk alatt vágnánk a fát.
Nyilván tolnia kell Pereznek, hogy módosítsák, de amíg a másik fél nem hajlandó rá, és felbontani meg nem éri meg, akkor nincs más mód, mint kivárni a végét. Ha pedig ez történik, akkor meg az Adidas akkori ajánlatát igenis meg kell hallgatni, és ha jobb, mint a többieké, azt elfogadni. Ha pedig nem jobb, így jártak.
Én nem számítok érdemi előrelépésre jövő nyárig. 1 évvel a lejárat előtt lesz csak érdeke az Adidasnak tárgyalni. Akkor meg már kérdés, hogy van-e értelme újat kötni, ne várjuk-e meg a lejáratot inkább.