Spanyol bajnokság
Re: Spanyol bajnokság
Néztem a meccset.
Mondjuk Matuz úgy sztárolta minden labdaérintésekor mitha Jim átvette volna a helyét.
Mondjuk Matuz úgy sztárolta minden labdaérintésekor mitha Jim átvette volna a helyét.
Ennyi
Nem szabad am semelyik topicban sem orulni, mert jon wx aztan majd jol helyreteszi a temakat
Nem szabad am semelyik topicban sem orulni, mert jon wx aztan majd jol helyreteszi a temakat
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Akik közül tényleges erősítés csak a norvég lesz.
A meccs embere cím inkább szól annak, hogy a gólja előtt szerencsésen odapattant elé a labda, mint a játéka értékének.
A meccs embere cím inkább szól annak, hogy a gólja előtt szerencsésen odapattant elé a labda, mint a játéka értékének.
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Regu is lett a meccs embere.
https://youtu.be/ELmwnpGO1Es
Odegaard v Valencia - Modric poszton, nem rossz elsőre Ha robbant idén, akkor jövőre jöhetne is a kezdőbe
Ha minden jól megy, jövőre 4 elég komoly erősítés lehetne rögtön ezzel a visszatérő Odegaard, Regu, Hakimi, Ceba pakkal. Persze majd ha Zidane is úgy akarja
https://youtu.be/ELmwnpGO1Es
Odegaard v Valencia - Modric poszton, nem rossz elsőre Ha robbant idén, akkor jövőre jöhetne is a kezdőbe
Ha minden jól megy, jövőre 4 elég komoly erősítés lehetne rögtön ezzel a visszatérő Odegaard, Regu, Hakimi, Ceba pakkal. Persze majd ha Zidane is úgy akarja
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Reguilon mit játszik komoly
+ Ceba tegnap
nesze tucatok
Edzőbá hozza vissza őket a nyáron
kellenek a jövő csapatához
+ Ceba tegnap
nesze tucatok
Edzőbá hozza vissza őket a nyáron
kellenek a jövő csapatához
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a sevilla kezdojeben 7 uj igazolas
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
lunin kölcsönadásának viszont idén sincs értelme. a padon van a betis ellen
- Pad'em
Regu góljával vezet a Sevilla az Espanyol otthonában
Kölcsönjátékosaink jól kezdik.
Ceba két gólpassz + MOM tegnap, Ödegaard szintén az egyik legjobb volt, most Regu gól
Hakimi viszont Schulz érkezésével valoszinu csere lesz inkább idén
Kölcsönjátékosaink jól kezdik.
Ceba két gólpassz + MOM tegnap, Ödegaard szintén az egyik legjobb volt, most Regu gól
Hakimi viszont Schulz érkezésével valoszinu csere lesz inkább idén
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én azt hittem ott halt meg a gyerek akkorat visitott.
Na majd neymar hozza nekunk ezeket a lapoka
Na majd neymar hozza nekunk ezeket a lapoka
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Tokmindegy miket talalnak ki, amig kettos merce van. A spanyolok keptelenek felnoni a meccsekhez.
-
Serult volt hosszu ideig. Bizonyitani es nyerni akart. Faragtak meg visszahuztak a meccsen. Nem o az egyetlen aki ilyenkor zavaroan sipakol.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Nevetséges ez a "rule".
Semmi szándékosság nem volt Modric mozdulatában.
Nem tudnak felnőni ezek a nyomorultak a liga szintjéhez, röhej.
Ez a Denis gyerek meg.. Mit várunk? A neve is Suarez, patkány majom.
Semmi szándékosság nem volt Modric mozdulatában.
Nem tudnak felnőni ezek a nyomorultak a liga szintjéhez, röhej.
Ez a Denis gyerek meg.. Mit várunk? A neve is Suarez, patkány majom.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ő is össze esett és eléggé szenvedett. Mondjuk érthető módon.Fenoo írta:Tovább futott.
De amit Denis Suarez lenyomott... Kikerekedett a szemem, hogy mi a franc lehet vele, hogy ennyire üvölt? Most tépik ki a szívét, mint az Indiana Jones-ba, vagy mi a franc?
Utána mikor Modric diskurált a sporival, azt hittem, csak szándékosan húzza vele az időt. Erre bummm, kiállítják...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
RaúlCF írta: ismét bullshit az egész
az egyik véletlenül rálép és látszik hogy labdára megy a másik meg nem kicsit késik. lehet itt akármilyen szabály.
ui. Bengoexta volt a var szobában. meg se kell lepődni.
Csak Benzema nem esett el üvöltve, hogy a zajmikrofonon keresztül is jól hallják. 1-2 földön gurulás se ártott volna, közben a földet csapkodva. Ő ehelyett valami új, különcködő megoldást választott. Tovább futott.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
ismét bullshit az egész
az egyik véletlenül rálép és látszik hogy labdára megy a másik meg nem kicsit késik. lehet itt akármilyen szabály.
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Meg csak tesztelik pár mérkőzésen az új szabályozást.dzsi91 írta:Szerintem tegnaptól, a masodik félidőtőlRealista24 írta:
Jó de ez identol van, nem?
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Szerintem tegnaptól, a masodik félidőtőlRealista24 írta:Jó de ez identol van, nem?dzsi91 írta:
Atletico meccsein kéne nézelődni szerintem fordulónként nyomtak ilyeneket az elmúlt években
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jó de ez identol van, nem?dzsi91 írta:Atletico meccsein kéne nézelődni szerintem fordulónként nyomtak ilyeneket az elmúlt évekbenRealista24 írta: Soci Valencia meccsen is volt egy Modric eset, természetesen piros nélkül.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
Atletico meccsein kéne nézelődni szerintem fordulónként nyomtak ilyeneket az elmúlt évekbenRealista24 írta: Soci Valencia meccsen is volt egy Modric eset, természetesen piros nélkül.