Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)
Regen kikertem volna magamnak, hogy nem lehet kettot szavazni, mert akkor ment volna egybol a ket balfaszra.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Bezzeg regen szemrebbenes nelkul ranyomtad Higuainra vagy Khedirara ezeket a voksokatFaust írta:Szerintem iden senkit nem lehet egyertelmuen kiemelni, volt sok idoszakos kivalo teljesitmeny, de a bajnoksag pont az egyeni plusszok hianya miatt uszott el mar novemberben. Ce goljai ide vagy oda, a BL is egy nyogvenyelosen, de csapatkent kiizzadott trofea lesz, ha meglesz. En tudok szavazni, inkabb szimpatia voks lenne, mintsem objektiv.
Szerintem iden senkit nem lehet egyertelmuen kiemelni, volt sok idoszakos kivalo teljesitmeny, de a bajnoksag pont az egyeni plusszok hianya miatt uszott el mar novemberben. Ce goljai ide vagy oda, a BL is egy nyogvenyelosen, de csapatkent kiizzadott trofea lesz, ha meglesz. En tudok szavazni, inkabb szimpatia voks lenne, mintsem objektiv.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Navas. Alapbol nehez, vagy inkabb lehetetlen egymashoz hasonlitani a jatekosainkat, szoval nezzuk a mindenki magahoz kepest nezopontbol.
Szerintem CR magahoz kepest gyengult, az osz es a sok flop meccs elvitte. Varane jo szezont fut, ahogy Lucas is, de nalam Navas az aki tobbszor is donto tenyezo volt. Hatalmasakat vedett es ennek koszonhettunk nem egy gyozelmet es tovabbjutast. Neki is megvoltak a rossz meccsei, de a tobbiekkel ellentetben a rossz meccseken volt egy egy komoly vedese, pl Lucas a rossz meccsein semmit nem ert csak belerohant az ellenfelekbe.
Ezert ha egy valakit kell kiemelni nalam ő lenne, de egyebkent magahoz kepest sok jatekos teljesitett pozitivan.
Szerintem CR magahoz kepest gyengult, az osz es a sok flop meccs elvitte. Varane jo szezont fut, ahogy Lucas is, de nalam Navas az aki tobbszor is donto tenyezo volt. Hatalmasakat vedett es ennek koszonhettunk nem egy gyozelmet es tovabbjutast. Neki is megvoltak a rossz meccsei, de a tobbiekkel ellentetben a rossz meccseken volt egy egy komoly vedese, pl Lucas a rossz meccsein semmit nem ert csak belerohant az ellenfelekbe.
Ezert ha egy valakit kell kiemelni nalam ő lenne, de egyebkent magahoz kepest sok jatekos teljesitett pozitivan.
már majdnem kiakadtamMickey írta:Casemiro a legjobb!
Rá mindig lehet számítani...ott van mindig, mindenhol, minden körülmények között.
Ezt Zidane is tudja, ezért is szerepelteti annyit, amennyit!
Casemiro meghozta az egyensúlyt a csapatba, ami már hiányzott Makelele eladása óta.
Casemiro védekezik, szerel, csúszik mászik, és még támadásokhoz is rendre felér!
Egyébként, Navasra nyomtam.
szerk:
és majdnem lemaradt...ráadásul Brazil!
szörpös ennek nagyon örül.
Hát nehéz ebben az évben bárkit is kiemelni. Sok gólt kaptunk, januárig csőd volt a támadójáték, a középpályán is éreztem hiányosságokat. Lucast bár nem kedvelem és szerintem nem is szabad, hogy ráépítsünk a jövőben, de ebben az évben talán ő hozta ki a legtöbbet magából.
Amúgy Varanet még én is kiemelném, mert mindenki fél tőle, hogy sokat lesz sérült, amúgy meg fal lett.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
A BL-ben már nem lennénk, ha Váren nem mutat pár csendesgyilkos megoldást. Tőlem most ő kapja a pöttyöt.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
De nem beszólásképp értettem. Akkor inkább kifejtettem volna mint te. Ha TOP3 lenne, akkor CR, Lucas Vázquez és Nacho, és ebből jönne ki nálam CR.Realista24 írta:Hogy mindig van egy aki beszól, főleg, hogy rá se akartál szavazni.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- ateeemadrid
Hát sok jó egyéni teljesítmény őszintén szólva nem nagyon volt ebben a szezonban, Lucas volt az, aki magához képest nagyon komolyat nyom, meg ugye Cé, de ő meg csak januártól kezdett focizni, előtte lightosra fogta a dolgot.
De így is rányomtam, mert már belekalkuláltam a BL döntős dupláját is.
De így is rányomtam, mert már belekalkuláltam a BL döntős dupláját is.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hogy mindig van egy aki beszól, főleg, hogy rá se akartál szavazni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Isco helyett mint lehetőség elfért volna Nacho, de nálam is CR lett, bajnokság és kupa szereplésünk tragédia, senkit nem lehet kiemelni különösképp ezekben ha össze akarom vetni a dolgokat, úgyhogy maradt a BL szereplés, élén vele.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
Nálam Lucas elvitte,de Varane is jó szezont fut szerencsére.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Varane
Ő az aki eleg kiegyensulyozott iden minden sorozatot figyelembe veve.
Ő az aki eleg kiegyensulyozott iden minden sorozatot figyelembe veve.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Navas, Lucas és Cé között vaciláltam, végül Lucasra nyomtam, de nálam ez a top3 idén, de Ramos még odaférhet egy tökéletes BL döntővel.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mivel a BL-ben ott vagyunk a vegen es ebben a sorozatban iden is hozta magat Ce, igy ot valasztottam. Ha bajnoksagot vagy kupat nezzuk ebben a szezonban, ott nincs legjobb, max legkevesbe rossz.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Casemiro a legjobb!
Rá mindig lehet számítani...ott van mindig, mindenhol, minden körülmények között.
Casemiro meghozta az egyensúlyt a csapatba, ami már hiányzott Makelele eladása óta.
Casemiro védekezik, szerel, csúszik mászik, és még támadásokhoz is rendre felér!
szerk:
szerk:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Mickey 2018. május 4., péntek 15:14-kor.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
marcelot pont nem kéne játszatni mert még pótolni sem lehet ha kiesik. köéppályán vagyunk elegen ezt mire érted? mert luka és kroos a kezdőbe ne kerüljön. minden perc kincs amit pihenéssel tölthetnek ergó kova-ceballos-llorente-case játszhat felőlem de case is inkább pihenjen. elől tényleg mehet bale benzema de ronci megint csak pihenjen. akármennyit. hirtelen szakadás meg tényleg bármikor lehet de nagytöbbségében mégis meccsen történik...Miért? Hova rotáljon.
Kapus adott.
Védelemben Varane és Carvajal regenerál, a többiek extra terheltség nélkül elérhetőek. Ramos elbírja, Marcelo max. sétálgat. Középpályán vagyunk elegen, elöl pedig mehet Benz és Bale is, nem voltak agyonhajtva.
Lemegy a meccs és lesz 2,5 hét pihenő. Hirtelen szakadás meg bármikor, így edzésen is lehet.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Alapjáraton Cr mert ő kecske és általában ő különbség.
De most Lucasra nyomtam,ő végigrobotolta az egész szezont nem csak a bl-t.
De most Lucasra nyomtam,ő végigrobotolta az egész szezont nem csak a bl-t.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Adtam 10 válaszlehetőséget, többet nem tudok, ha valakinél más, mint nálam Karim , akkor jöhet kommentbe az is, meg az indoklások is.Babinho írta:Jelen állás szerint kinél ki a szezon legjobbja?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Jelen állás szerint kinél ki a szezon legjobbja?
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Számomra az is rotálás , ha nem játszik Case, és Bale kezdistimester írta:Miért? Hova rotáljon.BBeno írta:oriasi vicc lesz ha nem rotal a hetvegen.
Kapus adott.
Védelemben Varane és Carvajal regenerál, a többiek extra terheltség nélkül elérhetőek. Ramos elbírja, Marcelo max. sétálgat. Középpályán vagyunk elegen, elöl pedig mehet Benz és Bale is, nem voltak agyonhajtva.
Lemegy a meccs és lesz 2,5 hét pihenő. Hirtelen szakadás meg bármikor, így edzésen is lehet.
Védelem az valószínű úgy lesz, ahogy írtad, középpályán meg Kova+Ceba is mehetne kezdőbe.
Elöl BBC ! Utolsó klasszikusuk !
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."