MesQueUnClub írta:Persze szép lenne ha Manning gyűrűvel vonulhatna vissza, de ez a Newton egy állat.
Nekem nagyon szimpatikus irányító, főleg azzal a szuperman ugrással is.
Elképzelésem nincs arról, hogy ekkora bődületes arccal (és mire???), hogyan lehet szimpatikus játékos...
Amúgy szvsz Denver nyeri az SBt, ez a D ismét olyan szinten játszik, mint szezon elején, úgy hiszem, óriási szerepe van ebben annak, hogy Manning utolsó meccséért és visszavonultatásáért játszanak, ez pedig mindig rengeteg erőt ad egy csapatnak (lásd Ravens, és az egy mennyivel gyengébb csapat volt a Broncosnál...)
Newtonka a leggyengébb QB-k közé tartozik nyomás alatt, és bár a fala idén a legjobbak között van, ha a Broncos nyomás alá tudja helyezni, akkor nyert ügyük van. Ha viszont nem, akkor sima Panthers lesz a dolog, ennyin múlik a meccs.
Ahogy fentebb is írtam, szerintem a Broncos nyer, tehát meg lesz ott a nyomás, ez a védelem mióta NFL-t követek (10 év) a Hawks és Bears mellett a legjobb, vicces, hogy az egyiket pont Manning szedte szét, a másik pedig őt, most pedig pont egy ilyen szintű védelem nyerheti meg neki a gyűrűt.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.