Fizikai mutatók, pepe kitűnő ebben,nem igazán lehet erre panaszunk,gyors,jó felépitésű,ruganyos.
Szellemi: matekversenyre nem küldeném el.....helyezkedési hiba néha,de ez normális szint még,ha figyelembe veszem a kv -k hibahatárait. Provokálható,mint sokan,mint zidane vagy guti....vagy maradona stb.....vannak ilyenek,ő túlzásokba esett többször is,és eldurrant az agya,ez probléma,de én nem erre szoktam " frankózni".
Védőmunka: Amióta itt van ő a leghasznosabb védőnk,szerelések,blokkok,kifejelések,oldalra kisegitések,fizikai kényszerek,kizárások....ezekben elsőosztályú védő.
Ő segiti ki a társait a legtöbbször,oldalra rengeteget kilép is kisegit.
Varane,top védőnek tartom,szerintem nekünk kv poszton top focistáink vannak,a francia kicsit megtört fejlődésben,de nagyon beindult az elején....egyedülálló volt...és az hogy a sérülését is belevéve most egy éve stagnál ez normális.
Rutintalan még.
Pepe biztosabb pont mint védekező hatásfok,de pepe hajlamos a sárgára,pirosra,igaz a birók túlzottan sújtják,hamarabb kiszórják mint másokat....néztem idén pár PL meccset,és rengeteg olyan megmozdulás van ami pepézésnek minősül....durvák mint a tengeri só,alattomosak mint egy lépcsőházi öreg tacskó.
Varané a jövő,de jelenleg pepe még hatékonyabban tud védekezni,többet szerel,többet segit ki....stb.
De mondom,nem akarlak meggyőzni,neked a kedvenceid akkor is jobbak a másiknál ha nem jobbak egyébként.
De TE igy vagy jó.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.