OFF
Re: OFF
Nekem smarthome van 15 ablakon, semmi gond vele.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szilveszteri tűzijátékot szokott szervezni Budapest?
(Ha igen, akkor merre? Vagy kerületenként változó?)
Vagy mindenki saját magának lövi?
Például Parlamentnél vagy Hősök terénél, vagy csak augusztus 20-án van államilag szervezve?
Na értitek, hogy mire gondolok.
(Ha igen, akkor merre? Vagy kerületenként változó?)
Vagy mindenki saját magának lövi?
Például Parlamentnél vagy Hősök terénél, vagy csak augusztus 20-án van államilag szervezve?
Na értitek, hogy mire gondolok.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Méretet nem tudom, duplaszárnyas ablak.h3x0r írta:1.85 szeles 1.65 magas ablak. Volt egy regi muanyag, zsinoros, beepitett redony, amit leszed, a regi oldalso sinekkel egyutt, az ujat berakja a helyere, a kabelt elvezeti. Redony, motor, taviranyito, beszereles. Ez vegso ar, nem kell ra honapokat varni, (februartol dragulas lesz) nekem megfelel ennyiert, de a kerdesem meg mindig az, hogy jo a Smarthome is vagy dragabban a Somfy?cart írta: Az mit jelent pontosan hogy szereléssel együtt? Kell kiépíteni elektromos csatlakozást is?
Nálunk is most volt 12.19 redőny betétel.
Eddig csak reluxa volt az ablakon belül.
Helyette lett motoros redőny.
Kábelt elvezette, redőny felszerel.
230 ezerből állt meg. sajnos reális ár.
hosszú távra tervezzük, úgyhogy a drágbbat választottuk.
- h3x0r
1.85 szeles 1.65 magas ablak. Volt egy regi muanyag, zsinoros, beepitett redony, amit leszed, a regi oldalso sinekkel egyutt, az ujat berakja a helyere, a kabelt elvezeti. Redony, motor, taviranyito, beszereles. Ez vegso ar, nem kell ra honapokat varni, (februartol dragulas lesz) nekem megfelel ennyiert, de a kerdesem meg mindig az, hogy jo a Smarthome is vagy dragabban a Somfy?cart írta: Az mit jelent pontosan hogy szereléssel együtt? Kell kiépíteni elektromos csatlakozást is?
Az mit jelent pontosan hogy szereléssel együtt? Kell kiépíteni elektromos csatlakozást is?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Motorosra?ANDS írta:Mekkora az ablak, hogy ennyibe kerül rá a redőny?h3x0r írta: Motoros redőnnyel van valakinek tapasztalata? A szerelő most küldte el az árajánlatot.
Egy nagyobb ablak Somfy motorral szereléssel együtt 235k lenne, Smarthome-al 183k. Mindkettőre 5 év a garancia. Megéri a drágábbat választani?
Mi aluminium redőnyökre cseréltük nyáron a régieket, azok hőszigeteléssel is el vannak látva, kb. feleennyiért, szintén 5 év garanciával.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Motoros redőnnyel van valakinek tapasztalata? A szerelő most küldte el az árajánlatot.
Egy nagyobb ablak Somfy motorral szereléssel együtt 235k lenne, Smarthome-al 183k. Mindkettőre 5 év a garancia. Megéri a drágábbat választani?
- h3x0r
Nehany hete windows - chrome alatt ha kijelolok egy szoveget, majd jobb klikk -> kereses, akkor nem uj lapon nyitja be, hanem az oldalon belul jobb oldalt. Engem legalabbis rohadtul idegesit, de vegre rakerestem hol lehet kikapcsolni. Hatha mas is kivancsi ra:
chrome://flags/#side-panel
'Search web in side panel' (Displays right-click search results of a highlighted text in side panel) ezt kell atallitani Disabled-re.
chrome://flags/#side-panel
'Search web in side panel' (Displays right-click search results of a highlighted text in side panel) ezt kell atallitani Disabled-re.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
3 éve vettem egy olcsó kínai, noname pisztolyt (kb.12K forint volt akkor). (sajnos linket már nem találok hozzá)Babinho írta: Na joo akkor ajánljatok egy jó árérték arányú masszáspisztolyt
pro: jó aksi idő, jó össze szerelés, böszme töltő adapter és erős fokozatok,
kontra: hangos, nehéz és nagy darab
májusban vettem egy kicsi, márkásabb darabot, mivel sokat utaztam sport miatt, úgy éreztem szükségem van egy kisebbre. (Physion mini
pro: kompakt, halk és könnyű darab, minőségi össze szerelés, usb-C töltő
kontra: gyengébb fokozatok, gyengébb aksi idő, elég drága
most nézem, májusban kerek 20K forintért vettem. utána 4 ezerért vettem egy tatyót neki (a kínaival eredetileg adtak hozzá hordozót)
ha most vennék először, tuti a kínai "gyatyit" venném. ár-érték arányban verhetetlenek.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Na joo akkor ajánljatok egy jó árérték arányú masszáspisztolyt
https://youtu.be/vDO6IxYEl28hehetheoriginal írta: Nem hiszünk neked, soha nem is hittünk
A szemed se áll jól, faust tudja a legjobban
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nem hiszünk neked, soha nem is hittünk
thereisonly1ronaldo
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Ennek mi értelme, miért teszitek ezt? Ez most nagyon rosszul esett. Soha nem gondoltam volna, hogy felnőtt emberek ilyen kegyetlenek lehetnek, pláne egy Real Madridos fórumon.ziro4vr írta:Mindezt 30 nyálasan cringe mondatban.hehetheoriginal írta: Steve itt lenne már ajánlaná, hogy masszizzuk meg egymast a pisztolyainnkal
Na ez most elég passzív agresszív lett?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mindezt 30 nyálasan cringe mondatban.hehetheoriginal írta: Steve itt lenne már ajánlaná, hogy masszizzuk meg egymast a pisztolyainnkal
Na ez most elég passzív agresszív lett?
Nem illik.
- hehetheoriginal
Steve itt lenne már ajánlaná, hogy masszizzuk meg egymast a pisztolyainnkal
thereisonly1ronaldo
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Én is masszázspisztolyt kaptam, just madridom vibes.
- hehetheoriginal
A redundans jezuskat, ha ilyeneket hibazik fel kell pofozniRealista24 írta:Jezuska olyan kedves volt, hogy rogton kettot is hozott nekemhehetheoriginal írta: Nem tudom mar ki ajanlotta a masszázs pisztolyt, behuztam egyet karira, hat gecijo erzes, pedig még meg se mozdultam, elore all a kukim, hogy sport után milyen fajin lesz
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jezuska olyan kedves volt, hogy rogton kettot is hozott nekemhehetheoriginal írta: Nem tudom mar ki ajanlotta a masszázs pisztolyt, behuztam egyet karira, hat gecijo erzes, pedig még meg se mozdultam, elore all a kukim, hogy sport után milyen fajin lesz
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Nem tudom mar ki ajanlotta a masszázs pisztolyt, behuztam egyet karira, hat gecijo erzes, pedig még meg se mozdultam, elore all a kukim, hogy sport után milyen fajin lesz
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal