Ha a játékos nem akar 8 ezer ember előtt játszani és menne....akkor a klubnak is jobb ha jó pénzért eladják...Dupla D írta:valaki mondja már meg nekem, hogy a Monaconak mi oka lenne eladni Falcaot.
Kommentáld a híreket
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Kommentáld a híreket
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Morata? Akinek megalvad a tej a szájában? Nem tom elhinni...
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ha nem számítanak rá érthető a reakciója Moratának
pl Ronaldo sem cselekedne másként...
pl Ronaldo sem cselekedne másként...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Szerintem igaz. Korábban is megmondta, hogy a Juvéba akar igazolni.@Sonny írta:Picit nem kevés még ahhoz ez a Morata gyerek,hogy a vezetőségnek ultimátumokat adjon?
Tipikus nyúl meg a puska...
Persze lehet az egészből semmi nem igaz és csak sajtó bohóckodás az egész.
Egyébként én megértem és a helyében én is ezt csinálnám. Tudja, hogy nem számítanak rá, nincs veszítenivalója, az önös érdekeit pedig a madridizmusa elé helyezi.
Menne, edzene, csinálná, harcolna a helyéért. Közben meg nem akarják addig elengedni, amíg nincs egy másik támadó.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Picit nem kevés még ahhoz ez a Morata gyerek,hogy a vezetőségnek ultimátumokat adjon?
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nembaj, kell a Castillaba is egy valamire valo csatar...Morata ultimátum elé állította a Real Madrid vezetőségét, írják az olaszok. A forrás szerint a spanyol támadó azt mondta, hogy csak a Juventusba hajlandó eligazolni. Amennyiben ezt nem teszik lehetővé neki, akkor kitölti szerződését, és 2015-ben ingyen eligazol. Forrás: Madridom.hu
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
valaki mondja már meg nekem, hogy a Monaconak mi oka lenne eladni Falcaot.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
30 + Casemiro, és rendben is van az üzlet. Valószínűleg a sérülés miatt az év elején alapból nem lenne sokat nyomatva a kolumbiai, így Benz is simán játszhat. Amint felépül Falcao, akkor lehet őket felváltva, formától függően tolni. Persze csak akkor, ha mindenáron sztár csatárt akar igazolni a vezetőség. Nekem elég lenne egy Vela is Karim mögé.Diego Costa lehet a kulcs Falcao leigazolásához. Francia források szerint a kolumbiai támadó, idén nyáron biztosan csapatot fog váltani és két lehetséges célállomást emlegetnek. Az egyik a Chelsea, a másik pedig a Real Madrid. A londoni együttes viszont már leigazolta a spanyol válogatott brazil támadóját, így szinte kizárt, hogy Falcao is kékbe öltözne. Forrás: Madridom.hu
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kerlon írta:Idén is vadonatúj középpályát kellett felhúzni úgy, hogy egy szélsőt tettünk be középre, akkor miért ne működne olyan intelligens játékosokkal, mint Kroos, Modric és Vidal? . . .
Vidal sok minden csak nem intelligens játékos
Azért ne keverjük a szezont a fazonnal... Di Maria már a csapattal volt akkor amikor a középpályára raktuk három éve.
Hozzá volt szokva a liga ritmusához. Teljesen más a kettő dolog.
ZIDANE
Idén is vadonatúj középpályát kellett felhúzni úgy, hogy egy szélsőt tettünk be középre, akkor miért ne működne olyan intelligens játékosokkal, mint Kroos, Modric és Vidal? Akik ráadásul szinte ugyanebben a szisztémában játszanak(vagy nagyon hasonló). Ez nem fifázás. Az a fifázás, hogy igazoljuk le Suárezt meg Mandzukicot, Kroos, Pogba-t, Vidalt meg hozzuk ide a Barcából Sanchezt meg igazoljuk le Mangalat meg, hogy jó legyen Varanenak a régi cimborákat is vegyük meg a francia u20-ból. :Đ :ĐKAG írta:Kerlon írta:Di Maria 70, Benzema meg 60 millió, aztán gondolkozzanak el szépen. Utána meg idehozzuk Kroost 20-ér, Suárezt 70ér, Vidalt meg 50 ér. :Đ
Kár, hogy nem Fifa ....
Jövőre két új emberrel két másik ligából a középpályára...... hát szerintem már megint csak az összeszokásról szólna a következő szezonunk
Kroos-Modric-Di Maria nem lenne rossz.... nem 100% messze sem, de nem rossz.
Verratti szerintem is fölösleges.... jobb mint Illarra, de nem annyival, hogy kiadjunk érte 40 milliót...
Még Illarra előtt kellett volna hozni vagy Illarrat hagyni a francba és idén Őt
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Ja, jóhogy nem már...Kapjon 5 milliót, aztán megvolt az emelés is.Karim Benzema szerződése jövő nyáron jár le, és így hosszabbítás előtt áll. A francia támadó jelenleg nettó 4,5 millió eurót keres, azonban az AS szerint ügynöke bízik abban, hogy hamarosan annyit fog keresni, mint Bale. Mindezt azzal indokolja, hogy a játékos az elmúlt 5 év alatt egyszer sem kapott emelést. Forrás: Madridom.hu
Verattit meg kár erőltetni.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kerlon írta:Di Maria 70, Benzema meg 60 millió, aztán gondolkozzanak el szépen. Utána meg idehozzuk Kroost 20-ér, Suárezt 70ér, Vidalt meg 50 ér. :Đ
Kár, hogy nem Fifa ....
Jövőre két új emberrel két másik ligából a középpályára...... hát szerintem már megint csak az összeszokásról szólna a következő szezonunk
Kroos-Modric-Di Maria nem lenne rossz.... nem 100% messze sem, de nem rossz.
Verratti szerintem is fölösleges.... jobb mint Illarra, de nem annyival, hogy kiadjunk érte 40 milliót...
Még Illarra előtt kellett volna hozni vagy Illarrat hagyni a francba és idén Őt
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára KAG 2014. június 14., szombat 13:30-kor.
ZIDANE
Di Maria 70, Benzema meg 60 millió, aztán gondolkozzanak el szépen. Utána meg idehozzuk Kroost 20-ér, Suárezt 70ér, Vidalt meg 50 ér. :Đ
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Értem. Mindenestre hülyék lennénk két lyukas posztot csinálni a kezdőben azért h ő jöjjön.Realista24 írta:Szerintem úgy gondolják, hogy ha mind a kettőt meg tudják venni, akkor eladják az olaszt.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szerintem úgy gondolják, hogy ha mind a kettőt meg tudják venni, akkor eladják az olaszt.zalkrisz írta:Ekkora játékos lenne ez a Verratti gyerek? Ronaldo még nem kéne Benzema és Di Maria mellé? Hát azért pofátlanság van ott is.Olasz források cáfolni vélik azt a hírt, amik arról szóltak, hogy a PSG nem engedi el Verrattit. Szerintük megvan a kulcs az üzlet létrejöttéhez, mégpedig az, hogy a Real Madrid belevonja az üzletbe Benzemát és Di Maríát is
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Ekkora játékos lenne ez a Verratti gyerek? Ronaldo még nem kéne Benzema és Di Maria mellé? Hát azért pofátlanság van ott is.Olasz források cáfolni vélik azt a hírt, amik arról szóltak, hogy a PSG nem engedi el Verrattit. Szerintük megvan a kulcs az üzlet létrejöttéhez, mégpedig az, hogy a Real Madrid belevonja az üzletbe Benzemát és Di Maríát is
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
- Griezmann. Ő sokkal inkább szélső, mintsem csatár lenne. Örülnék neki ha jöhetne, de egyrészt van egy alapkezdő CR-Bale páros, másrészt meg Jesé is majd visszatér valamikor. Az hogy átnevelhető-e csatárrá (9es, Benz posztra) nem tudom, de kétlem.Vadászat az új Moratára.... "hogy aztán majd ő lehessen az első számú kilences"
- Iturbe: elvileg Portoból volt kölcsönben Verónában. De az olaszok már meg is vették őt a nyáron 15 millióért. 33 meccsen 8 gólja nem nagy teljesítmény, viszont eredetileg ő is inkább szélső támadó - klubjában Luca Toni a 9es. Kihúznám a képzeletbeli listáról.
- Berardi: tehetséges OLASZ srác, kérdés kell-e a Realnak olasz csatár (Cassano-eset). Esetek többségében ő is inkább szélsőt játszott a Sassuoloban, de több meccsen is volt olyan, hogy más rendszerben ő volt elől egy másik játékossal. Szerződése csak 2015 nyárig van. A játékos tulajdonának fele a Juve birtokában, szóval ha ők tényleg akarják Moratát akkor valahogy a kettőt egy füst alatt meg lehetne oldani - már ha a másik felét a Sassu odaadja.... amit meg kell tenniük valahogy, mivel nyártól Olaszországban nem lehet már közös tulajdonban egy játékos, szóval dűlőre kell jutniuk hogy kié legyen.
- Lacazette lenne a legjobb a listáról: Varane lelkének még jobbat tenne még egy francia és így talán majd valamikor Pogba is hozhatóbb, hogy még egy francia van a keretben.
Most CR-Bale helyettes kell Carlonak vagy egy játékos "aki az első számú kilences lehet"?
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ha elhoznánk Griezmann-t és Pogba-t, már 4 francia lehetne a kezdőben bár előbbi inkább padozna
Olyasmi...járkál az éjszakában, pörgeti a ribancokat, élvezi az életet.Pontosan mirol van szo? Sokat bulizik vagy edzeseket hagy ki? Nem nagyon olvastam meg rola.
- h3x0r
Biztos langyi mint RakiticAz El Confidencial szerint könnyen lehet, hogy Ancelottiék lemondanak Vidal leigazolásáról. A lap szerint a chilei középpályást ugyan kiváló focistának tartják, aki tökéletesen illene az olasz edző elképzeléseibe, azonban a pályán kívül mutatott élete nem egyezik a klub elveivel. Forrás: Madridom.hu
Pontosan mirol van szo? Sokat bulizik vagy edzeseket hagy ki? Nem nagyon olvastam meg rola.