Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Kommentáld a híreket
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mourinho most már Modricot akarja Ramiresért
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Mou megmondta hogy Ramires nem megy sehova. Másfelől pedig elment Luiz, Lampard. még egy harmadik nem fog elmenni a kp-ról! röviden ennyi a story szerintem. Ramires marad Londonban, Khedira attól még mehet(ne) oda. de mivel 3/3 edzőnél favorit volt, maradni fog szerintem, hacsak nem jönnek ketten is a kp-ra.tubatibi írta:Egy jó Ramires-Khedira csere?
akkor xabi sem illene/illett volna, ő is "smacizott" 1et Gerrardal.hehe írta:nem illik bele a jövő real madridjába, mert buzi.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- h3x0r
Vegulis igen:tubatibi írta:Egy jó Ramires-Khedira csere?
Azt hiszem R.M.C.F. csípi Ramires játékát, én túl sokat nem láttam játszani, Anis mi a vélenyéed? Te úgyis ős Chelsea szurkoló vagy.
Anis írta:A Chelsea-t egy picivel korábban szerettem meg mint a Realt (2006 jan). Chelseat már előtte évben. A megalkuvást nem tűrő foci. a betonbiztos védelem (PL rekord, 15 gólt kaptak 38 meccsen, emellett 25 clean sheet). Továbbá elképesztő szép gólokat Drogbától (Liverpool ellen és Barca ellen háttal a kapunak átvette majd fordulásból be és góóól). egyszerűen csodáltam a játékát (mivel a csúcson lévő R9-et nem láttam, SZÁMOMRA Drogba a legjobb csatár akit játszani láttam (ha jól tudom 10 döntőn játszott és 10 gólt lőtt, 15 arsenal elleni meccsen 15 gól, stb, stb). Carvalho és Terry sallangmentes védőmunkája, Makalele és Essien megalkuvást nem tűrő box-to-box játéka 90+ perceken át megállás nélkül, jó volt nézni. Drogba és Essien talán az "oka". Nem a mostani, nem az 5 évvel ezelőtti, nem a BL győztes Chelseabe szerettem bele, hanem a 10 évvel ezelőttibe.BH710 írta:amugy azt toled megkerdeznem h miota szereted a chelseat?meg hogy miert? szamomra az egyik legunszimpatikusabb csapat a pl-ben,a masik ilyen a united.mit szerettél meg bennük a real mellett?
Egy jó Ramires-Khedira csere?
Azt hiszem R.M.C.F. csípi Ramires játékát, én túl sokat nem láttam játszani, Anis mi a vélenyéed? Te úgyis ős Chelsea szurkoló vagy.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
RealRaúl77 írta:Nem, kiakadva közel sem voltam a címlap miatt..ferni írta:most te kajak egy 2009 nyári Marca címlapon vagy kiakadva?
Inkább a facepalm-ok, a gúnyolódások, és a kifigurázások miatt vagyok most már...
De köszi mindenkinek, jólesik.
Ne legyél FGY!! :Đ
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Nem, kiakadva közel sem voltam a címlap miatt..ferni írta:most te kajak egy 2009 nyári Marca címlapon vagy kiakadva?
Inkább a facepalm-ok, a gúnyolódások, és a kifigurázások miatt vagyok most már...
De köszi mindenkinek, jólesik.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Az még hagyján, hogy "csak 14 év telt el" de akkor még csak 9 és az asztalra akkor még semmit nem rakott le Ronaldoferni írta:most te kajak egy 2009 nyári Marca címlapon vagy kiakadva?RealRaúl77 írta:
Fogd csak a fejed, de igazam van..
Ez olyan, hogy azt mondom, hogy Barca az évszázad csapata.. Akkor már rögtön elfogadható lesz az érvem, nem?? (ha jól emlékszem volt is valami hasonló a hetekben, akkor nem volt gond, hogy mindenki ezzel jött)..
Egy "eddig" szócska, vagy "egyelőre", vagy "máig az.." sokat kozmetikázott volna a dolgon.
Realista legalább értette, hogy mit akarok kifejezni, vagy tőled is csak gúny volt?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
most te kajak egy 2009 nyári Marca címlapon vagy kiakadva?RealRaúl77 írta:
Fogd csak a fejed, de igazam van..
Ez olyan, hogy azt mondom, hogy Barca az évszázad csapata.. Akkor már rögtön elfogadható lesz az érvem, nem?? (ha jól emlékszem volt is valami hasonló a hetekben, akkor nem volt gond, hogy mindenki ezzel jött)..
Egy "eddig" szócska, vagy "egyelőre", vagy "máig az.." sokat kozmetikázott volna a dolgon.
Realista legalább értette, hogy mit akarok kifejezni, vagy tőled is csak gúny volt?
- RealRaúl77
Fogd csak a fejed, de igazam van..h3x0r írta:RealRaúl77 írta: A századból 14 év év telt el 86%-a még vissza van, butaság ilyen kijelentéseket tenni.
Mondjuk ha mar annyira kukacoskodni akarunk, akkor csak 13 es fel ev telt el.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- h3x0r
RealRaúl77 írta: A századból 14 év év telt el 86%-a még vissza van, butaság ilyen kijelentéseket tenni.
Mondjuk ha mar annyira kukacoskodni akarunk, akkor csak 13 es fel ev telt el.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Marca már csak ilyen.Mármint a múlt évtizedé valóban (Bár azért Zidane is ott van a jelentkezőknél szerintem, leginkább akkor, ha esetleg egy kurva nagy sikerű edző lesz itt nálunk, de ez kicsit már komplexebb kérdés lenne). A századból 14 év év telt el 86%-a még vissza van, butaság ilyen kijelentéseket tenni.
Szó se róla, remek igazolás, tényleg az egyik, ha nem a legnagyobb az elmúlt időkből, de azért na. Óvatosan a nagy szavakkal.
Pár nap múlva jön egy cikk, hogy CR fél, és azért nem akarja Suarezt :ĐHa maga CR is Benzemát támogatná, és ő azért csak érzi..
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealRaúl77
Mármint a múlt évtizedé valóban (Bár azért Zidane is ott van a jelentkezőknél szerintem, leginkább akkor, ha esetleg egy kurva nagy sikerű edző lesz itt nálunk, de ez kicsit már komplexebb kérdés lenne). A századból 14 év év telt el 86%-a még vissza van, butaság ilyen kijelentéseket tenni.madridom-facebook írta:Az évszázad igazolása
Szó se róla, remek igazolás, tényleg az egyik, ha nem a legnagyobb az elmúlt időkből, de azért na. Óvatosan a nagy szavakkal.
Másik CR-es.. Ha van abban valami.. ebben:
Akkor azért érdemes lenne ezen elgondolkodni, ha maga a játékos jobban tudna teljesíteni a franciával (vagyis hát a véleménye szerint, mert tényszerű közlésnek nem lehet addig tekinteni míg ki nem próbálta), akkor érdemes-e közel 100 milliót, mindenesetre 70-80 körül adni Suarezért? Ha maga CR is Benzemát támogatná, és ő azért csak érzi..szerda, 14:01 Pérez és Ancelotti szívesen látná a csapatban az uruguayi támadót, azonban angol források szerint Cristiano Ronaldo nem örülne Suarez érkezésének. Úgy gondolják, hogy a portugál gólvágó továbbra is Benzemával együtt szeretne egységet alkotni, aki szerinte a tavalyi csapat sikerességének egyik fő kulcsa volt önzetlenségével. Forrás: Madridom.hu
Persze abban az esetben csak, ha ez nem mind csak fejtegetés, találgatás az újságírók részéről, és valóban van mire alapozniuk ezt.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
sztem neki teljesen mindegy, hogy a barca lazac őőőőőizé rózsaszín meze vagy a mi pink trikónk feszül a mellbimbóján
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Bezzeg az idegenbeli mezünk az illik a képbe.nem illik bele a jövő real madridjába, mert buzi
Pont hogy jól mutatott volna, ahogy abban a csodás pink ruciban bemutatják.
hehe írta:lemaradt a mondat vége:Ha Pérez és Ancelotti akarta volna, akkor Ivan Rakitic a Real Madridba igazolt volna a nyáron, írják spanyol források. Az elnök és az edző azonban végül úgy döntöttek, hogy a horvát játékos profilja nem illik bele a jövő Real Madridjába. Forrás: Madridom.hu
nem illik bele a jövő real madridjába, mert buzi.
Hát te nagyon bolond vagy!
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
lemaradt a mondat vége:Ha Pérez és Ancelotti akarta volna, akkor Ivan Rakitic a Real Madridba igazolt volna a nyáron, írják spanyol források. Az elnök és az edző azonban végül úgy döntöttek, hogy a horvát játékos profilja nem illik bele a jövő Real Madridjába. Forrás: Madridom.hu
nem illik bele a jövő real madridjába, mert buzi.
- h3x0r
Iranyitas alatt nem a konkret kulcspasszokra gondoltam, hanem egy vezerre, aki a tobbieket iranyitja. Xabinal maskor is eszrevettem, de a Bayern elleni odavagon nagyon durva volt, hogy szinte vegig beszelt a tarsakhoz, mindenki feladatara odafigyelt, mondta hogy ki mikor mit csinaljon, ki huzodjon elore, ki maradjon hatul, stb. Ilyen szobeli iranyitast Modrictol is lattam mar tobbszor is, mint ahogy Ramos is sokszor mutogat a tarsaknak hogy mit csinaljanak.numberone1 írta:miert eddig ki oldotta meg a vedelem iranyitasat? v Ramostol varsz melysegi labdakat?h3x0r írta:szerk.: a Modricos reszhez: Xabi kivalasaval pedig egy ilyen tipusu iranyito jatekos kotelezo a kozeppalyara. (A vedelem iranyitasat Ramos megoldja)
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Modric mindig is mélyen szeretett játszani,az hogy ő feljebb lenne az nem tudni honnan ered(média ha jól emlékszem),de nem hiszem hogy működne
Ha jol emlekszem egy fel szezont lehuzott azon a poszton, Sandro(Livermore) es Parker volt mogotte.GT37 írta: A Spursben játszott néha-néha feljebb is, a csatár mögött, és ott sem volt rossz egyáltalán, sőt... De nálunk is jobban érezte magát, ha kicsit hátrábbról irányíthatott.
Tavaly nalunk is jatszott a tamadok mogott amikor Ozil serult volt vagy csak rossz formaban volt. Akkor kozelebb volt a kapuhoz, tobb lovese volt es par gollal tobbet is szerzett mint iden...ha vegig o lett volna ott tavaly
miert eddig ki oldotta meg a vedelem iranyitasat? v Ramostol varsz melysegi labdakat?szerk.: a Modricos reszhez: Xabi kivalasaval pedig egy ilyen tipusu iranyito jatekos kotelezo a kozeppalyara. (A vedelem iranyitasat Ramos megoldja)
Egyebkent sincs tehermentesitve nalunk Modric. Nem csodalom, h annyira hatul jatszik, nincs ereje oda erni a kapuhoz. az ellenfelek mindig kontraznak egymagaban Xabi keves es lassu mar Modricnak kellett bajatszani a palyat, de iden mar nem igazan ertr oda a kapuhoz. DM volt elotte akinek gozer nincs a kp-s jatekhoz, csak hajtott(ami pozitivum Ozilhez kepest) csak egy normalis "igazi" kp-val tobbre mennenk.
majd szerepet kap a klubnal, remelem mar nem igazan kell latni jatszani. jovore meg el lehet, de utanna mar mas kell Carvajal melle(moge).Arbeloát hiba lenne eladni,most sem szeretném,madridista....akar,két oldalon is bevethető és ha kell szemben megy a csapatért bárkivel lásd Iker Casillas,és valljuk be az nagyon ott volt a szeren
A bal szelt is frissiteni kell majd, meg 1 evet lehet rotalni oket, de nem ugy nez ki, h ott nagy verseny helyzet lenne.
Griezmann szelso tamado...neki pont a Dortmund lenne a legjobb foleg ha Reust eladjak(aztan hozzank, Bayern v mashova), olyan utat jarna be amit a hasonlo koruaknak talan legkezenfekvo lenne megtenniuk..gondolok itt Neymarra,Lucasra stb. Nem vagyok magunk ellen, de hulye lenne ha hozzank jonne. CR es Bale kirobbanthatatlanok lesznek, Jese tavaszra hadrafoghato lesz(remelhetoleg), ha jon 2 kp akkor Iscoval is a tamado szekcioban fog szamolni Carlo...aztan ott van DM! akar nala is lehet ugyanaz a szitu mint Isconal, h a kp-ra nem fog beferni.
Az biztos, h ha Griezmann jatszani akar, akkor nem hozzank jon.
az egesz mondandomnak az volt a lenyege, h egyetertek azokkal akik szerint kell a verfrissites. Iden a kp-t kell frissiteni remelhetoleg 2 uj minosegi ember erkezik(Khedira out), az szerintem rendesen megdobna a csapatot, talan meg egy tamado Benzi moge. Jovore a vedelmet ket szelso- es 1 kozepsovedovel. Arbeolat es Coentraot mar korabban is kifelytettem, Pepet imadom de attol meg hozhatunk a nyakara vkit, de nem csak az overe Ramosera v Varanera. Utobbi serulesei elobbi akar jolakottsaga miatt is. ...de nem vagyok jovobe lato. akar a mostani kerettel is toppon lehetunk.
remelem nem jarunk ugy mint a Barca, h ok is csak potlekokat vettek (Ibra kivetelevel), aztan az alap kezdot meg most sem bontanak meg(legalabbis a kp-re nem igen akarnak igazolni)...meg is van az eredmenye.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK