A Le10sports forrása szerint a Monaco szemet vetett Moratara. A lap szerint így könnyen elképzelhető, hogy a francia bajnokságban szereplő csapat a játékos és némi pénz fejében átengedné a Real Madridnak Falcaot. A spanyol klubnál azonban továbbra sem nyugodtak a kolumbiai támadó térde miatt.
Hatalmas rizikó van a kolumbiai térde miatt (elmehetnének személyesen hozzá, megvizsgálni), de szerintem ő is nagyon jó lenne, mint megoldás. Más stílusú játékos, mint Benz (magas, labdamegtartó fajta). De szerintem a Realnak meg sem fordul ez a fejében.
A Marca a Daily Mail-re hivatkozva ma érdekes pletykával szolgál olvasóinak. Legújabb értesüléseik szerint a Real Madrid versenybe száll a Manchester United csodagyerekének, a belga Adnan Januzajnak a kegyeiért. A lapok 40 millió eurót jelölnek meg vételárként.
big joke, hatalmas vicc. 20at sem ér szerintem. meg nem is ilyen játékosra van szüksége a klubnak.
Az El Confidencial szerint a Real Madrid kiemelt figyelmet fordít néhány játékosnak. A lap szerint Mateo Kovacic, William Carvalho és Julián Draxler szerepel a Királyi Gárda listáján.
Kovacic még nagyon az elején van, kezdőbe szerintem még kevés lenne... Draxlernek nem örülnék, viszont William Carvalhot támogatnám. én őt választanám a felsoroltak közül. Amúgy a portugál Moutinhot is simán el tudnám képzelni a kp-ra, de szerintem őt aztán nem fogja elengedni a Monaco. pont a megfelelő védekezős-támadós-irányítós játékos.
Higuaín meg nem megy a Barcába, ebben 99,9%-ban biztos vagyok!!
Messi tett egy nyilatkozatot, hogy szívesen játszik (a válogatottban) együtt Pipitával... és vagy a média bővítette a dolgot, vagy megjegyezte még hozzá, hogy szívesen játszana együtt vele klubszinten is. de ez semmit sem jelent.