Cristiano Ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Az első mondat végéig olvastam.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ámen.
A LEGENDA.
boldog szulinapot Ronci
A LEGENDA.
boldog szulinapot Ronci
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Boldogat a történelem egyik legjobbjának ,és a Real Madrid valaha volt legnagyobbjának. Mert mondjuk ki. Én sem imádom különösképpen, de amit tett értünk, tett a klubért, az oda rangsorolja ahova való.
Anno 94 millióért jött, akkor rekordösszeg volt, de az egyik legolcsóbb is volt. A Real Madrid történelmének valaha volt legjobb befektetése. Egyértelműen, még úgyis hogy imádom Modricot, imádom Kroost. De ők nem érnek fel ehhez a szinthez. Amit ez a srác képvisel évet óta az maga a csoda. Nincs több vagy jobb szó rá.Amit el kell ismerni azt el kell ismerni gyerekek. Elég erősen beittam, de ez a srác juttatott minket vissza európa 3 legjobb csapata közé, és tartott/tart minket éveken/évtizedeken keresztül. Köszönöm Krittiánó. Órási R9 fan vagyok de te vagy a Real Madrid Ronaldoja. Ennyi.
Anno 94 millióért jött, akkor rekordösszeg volt, de az egyik legolcsóbb is volt. A Real Madrid történelmének valaha volt legjobb befektetése. Egyértelműen, még úgyis hogy imádom Modricot, imádom Kroost. De ők nem érnek fel ehhez a szinthez. Amit ez a srác képvisel évet óta az maga a csoda. Nincs több vagy jobb szó rá.Amit el kell ismerni azt el kell ismerni gyerekek. Elég erősen beittam, de ez a srác juttatott minket vissza európa 3 legjobb csapata közé, és tartott/tart minket éveken/évtizedeken keresztül. Köszönöm Krittiánó. Órási R9 fan vagyok de te vagy a Real Madrid Ronaldoja. Ennyi.
- shoota
Egyébként a gólöröme is elég sokatmondó volt, látszott, hogy valami átszakadt nála és tényleg örült neki, nem csak a magamutogató Siiiiizés ment
Utána még a nézőtérre is felnézett és mindkét mutatóujjával odamutatott, ezt régebben akkor csinálta, amikor ott volt valakije a meccsen, nem? Lehet, hogy a barátnőnek ment
Utána még a nézőtérre is felnézett és mindkét mutatóujjával odamutatott, ezt régebben akkor csinálta, amikor ott volt valakije a meccsen, nem? Lehet, hogy a barátnőnek ment
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Egyetértek. Hasonlót először a Bayern elleni idegenbeli kiütés alkalmával vettem észre rajta, visszahúzta, önzetlen akart lenni, ha épp nem így tesz ezen a meccsen, akkor még 3 gólt elrakott volna...látszik a játékán a változás, remélem elégedett lesz önmagával a szezon végén, és jönni fognak a számai is, mindkettő minket hajt előre.besteve7 írta:Egy biztos, h változik a játéka. Próbál változni, csak nem egyszerű tegnap is sokszor feltűnt, h nem igazán tudja eldönteni, hogy mit kezdjen.
Volt helyzet, amit egy két éve gondolkodás nélkül ellövi vagy megpróbálja egyedül megoldani, de helyette passzolt. Csak még az a baj, h ez csak másod szándékból történik meg, mintha magával harcolna, és több esetben nagyon rossz megoldást választott, rövid passz, eltört lövés stb
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Tudom nem mervado, de youtubeon ha beirod, olyan passzokat tolt neha neha, amiket meg Modric is megirigyel, szoval tud passzolni, mindket labbal, beadasai jobbak mint Carvajalnak. Egyszeruen csak nem volt feladata ez, meg amugyse fordult meg a fejeben hogy majd o osztogat. Most se kell, o nem Messi, tovabbra is csatar/szelso, de az a passzmennyiseg, ami tole kell, meg tudja csinalni. Csak alkalmazkodnia kell, es jobban koncentralni.
A legtöbb passz amit elront, azokról régebben meg se fordult a fejében, hogy lepasszolja. Érzi ő is, hogy már jobban kell erőltetnie, mert egyedül már nem megy. De nem tudom, hogy ez megoldás lesz-e, mert passzjátékban sose volt kiemelkedő és nem tudom, hogy 32 évesen ezen még lehet-e változtatni. Szóval kíváncsi leszek, hogyan alakul át a játéka a jövőben.El Unico írta: Tegnap is adhatott volna a francianak egy golpasszt, de tul keson passzolt. Tobbet mozog, sokat keri a labdat, de sok passzt elront. Ez dekoncentraltag, fejben meg nem dolgozta fel a helyzetet.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
En azt gondolom, hogy CR-nek valtoznia kell, es valtozik is. Valoban harcol sajat magaval, de ez mindig is igy volt, csak most a jatekan kell valtoztatnia, ami kicsit nehezebb. Ehhez ido kell, de ha folytatja azt, amit az elmult 2-3 meccsen, akkor jo iranyba fog elmenni, es a csapat is jobb lesz. En azt varom tole, hogy pl pontrugasoknal ugyanolyan jol erkezzen, mint regebben (mostanaban egyaltalan nem talalkozik a labdaval szogleteknel, beadasoknal), szeretnem ha a szabadrugasai kaput talalnanak, golveszely legyen ismet ezekbol. Tovabba, amikkel probalkozik (pl az elmult 2-3 meccsen legalabb 5-szor adhatott volna Benzemanak golpasszt, de mindig elrontotta), a kulcspasszokat, jobban oldja meg, gyorsabban es precizebben. Tegnap is adhatott volna a francianak egy golpasszt, de tul keson passzolt. Tobbet mozog, sokat keri a labdat, de sok passzt elront. Ez dekoncentraltag, fejben meg nem dolgozta fel a helyzetet.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egy jó védelem ellen minden játékosunk impotens, de látod a Barca is.jól teljesítő védelem ellen újra kevés lesz...
Az olyanokra jó lesz Bale, egy jó szabadrúgás Cétől vagy Jamestől, meg bízhatunk továbbra is a pontrúgásokban. Ezekben kell hozni továbbra is az extrát, mert ezek fogják a bajnokságot jelenteni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Én is látom rajta a változást, de azt is, hogy ez az új mentalitás egyelőre még nagyon idegen tőle. Még mindig rossz ütembe keresi a társakat, mikor elhatározza magát, hogy jobb lesz passzolni, már el is halt a helyzet. Viszont ha ezen az úton folytatja, akkor simább lesz a támadásépítés is, és az ő góljai is jönni fognak. Lehet nem 50-60 idényenként, de egy "csak" 20-30 gólos Ronaldo is hasznosabb, mint a görcsölő, állandóan gólra törő Ronaldo.besteve7 írta:Egy biztos, h változik a játéka. Próbál változni, csak nem egyszerű tegnap is sokszor feltűnt, h nem igazán tudja eldönteni, hogy mit kezdjen.babaking írta:Egy megújult Cr aki a néha szabadrúgásból a társakat keresi az igen. Volt egy jelenet amikor talán Varane? indította és ahelyett, hogy kapura tette volna, vagy visszahúzza egyböl Benzemát kereste. ( más kérdés, hogy nem ment át a védön). Ez a fajta Cr még hasznos lehet a csapatnak
Volt helyzet, amit egy két éve gondolkodás nélkül ellövi vagy megpróbálja egyedül megoldani, de helyette passzolt. Csak még az a baj, h ez csak másod szándékból történik meg, mintha magával harcolna, és több esetben nagyon rossz megoldást választott, rövid passz, eltört lövés stb
Viszont ami jobban aggaszt, hogy egy sima emberfogással könnyen semlegesíthető. Ez azt jelenti, hogy többet kell mozognia, többet kell elmozdulnia a védői mellől, üresen vagy üresbe. Megvan az esély, hogy egy szervezett, jól teljesítő védelem ellen újra kevés lesz...
Merci Zizou!
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
pontosan ez történik. A saját egója és ösztöne ellen harcol.besteve7 írta:Egy biztos, h változik a játéka. Próbál változni, csak nem egyszerű tegnap is sokszor feltűnt, h nem igazán tudja eldönteni, hogy mit kezdjen.babaking írta:Egy megújult Cr aki a néha szabadrúgásból a társakat keresi az igen. Volt egy jelenet amikor talán Varane? indította és ahelyett, hogy kapura tette volna, vagy visszahúzza egyböl Benzemát kereste. ( más kérdés, hogy nem ment át a védön). Ez a fajta Cr még hasznos lehet a csapatnak
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Egy biztos, h változik a játéka. Próbál változni, csak nem egyszerű tegnap is sokszor feltűnt, h nem igazán tudja eldönteni, hogy mit kezdjen.babaking írta:Egy megújult Cr aki a néha szabadrúgásból a társakat keresi az igen. Volt egy jelenet amikor talán Varane? indította és ahelyett, hogy kapura tette volna, vagy visszahúzza egyböl Benzemát kereste. ( más kérdés, hogy nem ment át a védön). Ez a fajta Cr még hasznos lehet a csapatnak
- babaking
Abban egyet értek, hogy nem lesz a régi, de nekünk nem is a régi Cr-kell. A régi mindentkapuraküldök Cr már nem tud annyira haszára lenni a csapatnak.
Egy megújult Cr aki a néha szabadrúgásból a társakat keresi az igen. Volt egy jelenet amikor talán Varane? indította és ahelyett, hogy kapura tette volna, vagy visszahúzza egyböl Benzemát kereste. ( más kérdés, hogy nem ment át a védön). Ez a fajta Cr még hasznos lehet a csapatnak
Egy megújult Cr aki a néha szabadrúgásból a társakat keresi az igen. Volt egy jelenet amikor talán Varane? indította és ahelyett, hogy kapura tette volna, vagy visszahúzza egyböl Benzemát kereste. ( más kérdés, hogy nem ment át a védön). Ez a fajta Cr még hasznos lehet a csapatnak
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nekem is valahogy teljesen más volt, plusz nem Realos ismerős is, aki jókat szokott mosolyogni rajta, más véleménnyel volt róla ma, mint az előző hetekben.besteve7 írta:Az a baj, h akarás eddig is látszott a játékán, ment ő előre, akart, csak hát a korlátok ... Valahogy én nem látom azt, h ez a meccs bármin is változtatna, h ettől újra a régi CR lesz újra, de cáfoljon rám ..babaking írta:Na tegnap talán elindult a jó úton. Megint látszott rajta az akarás, és most a számokat is hozta. Talán átszakad nála valami és lassan formába lendül.
Meglátjuk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Az a baj, h akarás eddig is látszott a játékán, ment ő előre, akart, csak hát a korlátok ... Valahogy én nem látom azt, h ez a meccs bármin is változtatna, h ettől újra a régi CR lesz újra, de cáfoljon rám ..babaking írta:Na tegnap talán elindult a jó úton. Megint látszott rajta az akarás, és most a számokat is hozta. Talán átszakad nála valami és lassan formába lendül.
- babaking
Na tegnap talán elindult a jó úton. Megint látszott rajta az akarás, és most a számokat is hozta. Talán átszakad nála valami és lassan formába lendül.
Leirod, hogy szar formában van idestova 5 hónapja és jobban járnánk, ha nem kapna főszerepet, akkor az már kopkodes. Nem Ronaldot utálom, hanem a jelenlegi hozzaallasat és, hogy nem lehet leultetni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
mi volt baromság és miért? honnan veszed, hogy utálja és én egyáltalán semmi köpködést nem láttam a részérőlR.M.C.F írta:Kerlon írta:Jelen esetben az vagy. Nagyon nehezen tudsz valakit kezelni, ha eltero a véleményed ebből adódóan jön pár lekezelo hozzászolas. Az egy hónapja aranlabdat nyert játékos pedig jelenleg összeesik, szineszkedik, reklamal, 5 méteres passzokat ront, setalgat, nem tud levenni egy labdát. Példaértékű karrierjét ezzel a hozzaallas szembe fogja köpni.
A baromságokat tudom nehezen kezelni.
Lépjünk túl ezen. Én bízom benne továbbra is. Te utáld és köpködd. Mindenki teszi a dolgát.
Nincs ezzel semmi probléma.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Kerlon írta:Jelen esetben az vagy. Nagyon nehezen tudsz valakit kezelni, ha eltero a véleményed ebből adódóan jön pár lekezelo hozzászolas. Az egy hónapja aranlabdat nyert játékos pedig jelenleg összeesik, szineszkedik, reklamal, 5 méteres passzokat ront, setalgat, nem tud levenni egy labdát. Példaértékű karrierjét ezzel a hozzaallas szembe fogja köpni.
A baromságokat tudom nehezen kezelni.
Lépjünk túl ezen. Én bízom benne továbbra is. Te utáld és köpködd. Mindenki teszi a dolgát.
Nincs ezzel semmi probléma.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, CR7, Ramos, Isco
A másik topikban elhangzott "a csúcsra azért jutott, mert fizikálisan topra fejlesztette magát" tényleg egy égbekiáltó baromság, bármennyire is szeretik ezt hangoztatni vele kapcsolatban, (főleg az utálók)
ha ez így lenne, akkor nem lenne annyira szembetűnő a visszaesés. Pl. szögletnél is jóval ritkábban helyezkedik jól.
Az, hogy pofákat vág és összeesik, pedig nem újdonság, bár az előző meccseken szerintem pont nem reklamált annyit. Hogy szembe fogja-e köpni vele a karrierjét? Megvan rá az esély, de ilyenkor hol vannak a pszichológusok.
ha ez így lenne, akkor nem lenne annyira szembetűnő a visszaesés. Pl. szögletnél is jóval ritkábban helyezkedik jól.
Az, hogy pofákat vág és összeesik, pedig nem újdonság, bár az előző meccseken szerintem pont nem reklamált annyit. Hogy szembe fogja-e köpni vele a karrierjét? Megvan rá az esély, de ilyenkor hol vannak a pszichológusok.