Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Mester77
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2018. szeptember 29., szombat 12:43

Keylor
Carvajal- Varane-Ramos-Nacho
Luka-Case-Toni-Bale
Karim és Mariano

442ben
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. szeptember 29., szombat 12:30

R. Carlos írta:A mai kezdő nálam:
Navas - Odriozola, Varane, Ramos, Nacho - Kroos(Ceballos?), Casemiro, Modric - Benzema, Mariano, Bale

Ennél alkalmasabb nincs. Szívem szerint Benzemát is kihagynám, de inkább őt nézem mint Asensiot. A két csatárunkat együtt szeretném látni, nem tudom ebben a felállásban vagy 4-4-2-ben lenne ez az igazi. Remélem az edzőnk is belátja, hogy új embereket kell itt bevetni végre.
Odri nincs keretben. Regu az egyetlen védőcsere.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2018. szeptember 29., szombat 11:44

A mai kezdő nálam:
Navas - Odriozola, Varane, Ramos, Nacho - Kroos(Ceballos?), Casemiro, Modric - Benzema, Mariano, Bale

Ennél alkalmasabb nincs. Szívem szerint Benzemát is kihagynám, de inkább őt nézem mint Asensiot. A két csatárunkat együtt szeretném látni, nem tudom ebben a felállásban vagy 4-4-2-ben lenne ez az igazi. Remélem az edzőnk is belátja, hogy új embereket kell itt bevetni végre.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Victorioo
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric

HozzászólásSzerző: Victorioo » 2018. szeptember 29., szombat 11:30

M1Ö írta:
Victorioo írta:Nekem személy szerint nem a stilussal van bajom vagy ahogy irod 1-2 játékos kivételével a kezdő alkalmas lehetne rá de maga ez a foci már nem megy, ha megnézed se klub, se nemzetközi fociban.. más dominál már.
Lehetne ezzel is. Csak nem ilyen felfogásban, meg nem ilyen rövid idő alatt. Meg hát az is egyetértés a fórumon, hogy kellett volna előre egy klasszis. 3 apró pont, ami nem megoldhatatlan és egyből könnyebb lenne Lope dolga.
Egy komolyabb taktikus simán megöli ezt a focit de legyen igazad. Igazolás meg mindenképp lesz előre, akár sikeres akár sikertelen lesz a szezon.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. szeptember 29., szombat 9:25

Victorioo írta:Nekem személy szerint nem a stilussal van bajom vagy ahogy irod 1-2 játékos kivételével a kezdő alkalmas lehetne rá de maga ez a foci már nem megy, ha megnézed se klub, se nemzetközi fociban.. más dominál már.
Lehetne ezzel is. Csak nem ilyen felfogásban, meg nem ilyen rövid idő alatt. Meg hát az is egyetértés a fórumon, hogy kellett volna előre egy klasszis. 3 apró pont, ami nem megoldhatatlan és egyből könnyebb lenne Lope dolga.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Victorioo

HozzászólásSzerző: Victorioo » 2018. szeptember 28., péntek 22:03

M1Ö írta:Én azt nem értem, hogy a játék stílusa miatt miért kell kikezdeni, hogy ez a csapat nem erre a játékra van kitalálva. Hát a csapat magja erre a focira született. Egyedül Casemiro meg Bale nem illik bele. De szerencsére eddig rájuk sem lehet panasz.
Nekem személy szerint nem a stilussal van bajom vagy ahogy irod 1-2 játékos kivételével a kezdő alkalmas lehetne rá de maga ez a foci már nem megy, ha megnézed se klub, se nemzetközi fociban.. más dominál már.

Steve véleményével egyetértek teljesen. Úgy látszik elkerülhetetlen lesz a vérfrissités.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2018. szeptember 28., péntek 21:43

Én csak annyit tennék hozzá, hogy nem véletlenül lépett le ZZ sem..

Látta ő, hogy jól lakott a csapat, CR menni akar,igazolni bármennyiért pedig nem fogunk.

Ehhez képest Lopi próbálkozik, a kezdőivel nincs gond, focit is akart tanítani..de lehet ez a gyengébb kivitelű tiki-taka felsül a nagyobb csapatok ellen.,

Én nem tudok a faszira haragudni, vagy hibáztatni őt.Valakinek el kell végezni a piszkos munkát.

Ha majd nagyon nem megy, akkor lehet cserélni.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. szeptember 28., péntek 20:21

Én azt nem értem, hogy a játék stílusa miatt miért kell kikezdeni, hogy ez a csapat nem erre a játékra van kitalálva. Hát a csapat magja erre a focira született. Egyedül Casemiro meg Bale nem illik bele. De szerencsére eddig rájuk sem lehet panasz.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. szeptember 28., péntek 14:35

Sajnálom, de aki Lopit már most elküldené, az egyszerűen segghülye. Nincs mit szépíteni a dolgon. Egy teljesen új játékstílust akar a csapatnál megvalósítani, nyilván ehhez idő kell. A játékosaink nagy része mindent megnyert, sokan már karrierjük csúcsán túl vannak, nyilván ezzel sem könnyű megbírkózni. Továbbá elment a csapat egyik legnehezebben pótolható játékosa, akire a játékunkat építettük majdnem egy évtizedig. És akkor így szeptemberben páran sírnak, hogy mennyire szar meg középszerű a csávó, arról nem is beszélve, hogy a piacon nincs egy kibaszott mozdítható edző. GG. :lol:
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2018. szeptember 28., péntek 14:23

legalább a szezon végéig adnék Lopinak időt

amúgy meg, ha mindenki elkényelmesedett, és ez továbbra is így marad,muszáj lesz nyáron többet igazolni mint terveztük
minden csapatrészbe, a kapust leszámítva :hmmm:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. szeptember 28., péntek 8:42

R. Carlos írta:Amúgy ebbe én is beleszólnék. Igen is zavarja a world class játékosainkat az, hogy 10 évből 2x sikerült nyerni bajnokságot és egyértelmű Barca fölény van ebben. A bajnokság gyakorlatilag 2 (Atleticoval 3) csapatos és rendre ezek mögött végzünk. Kupát is jó rég nyertünk ideje lenne, hogy hozzanak egyet. Tudom nem sok motiváció van ebben számukra és 3-4 év múlva Ramos, Modric, Bale, Marcelo, Navas se valószínű, hogy itt lesz, de egy utolsó hajrába szerintem ez belefér a részükről. Isco is lenyilatkozta valamelyik nap, hogy frusztrálja a Királyi kupa sikertelenség, remélem nincs egyedül ezzel.
Hol nyilatkozta le? A BL után ünneplés közepette trollkodott RC felé, hogy már négy BL címe van, de kupája csak egy. Ha volt más is, akkor lemaradtam.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2018. szeptember 28., péntek 8:31

Amúgy ebbe én is beleszólnék. Igen is zavarja a world class játékosainkat az, hogy 10 évből 2x sikerült nyerni bajnokságot és egyértelmű Barca fölény van ebben. A bajnokság gyakorlatilag 2 (Atleticoval 3) csapatos és rendre ezek mögött végzünk. Kupát is jó rég nyertünk ideje lenne, hogy hozzanak egyet. Tudom nem sok motiváció van ebben számukra és 3-4 év múlva Ramos, Modric, Bale, Marcelo, Navas se valószínű, hogy itt lesz, de egy utolsó hajrába szerintem ez belefér a részükről. Isco is lenyilatkozta valamelyik nap, hogy frusztrálja a Királyi kupa sikertelenség, remélem nincs egyedül ezzel.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. szeptember 28., péntek 3:35

Sierra írta:
dzsi91 írta:De nincs ezzel baj, a keret 80% olyan szinten szarrá nyerte magát,hogy meccs közben lehet szidni marcelot ,hogy miafaszt képzel de az igazság az,hogy lehozott world class szinten 10 évet
dzsi91 írta:hanem új sikerre éhes játékosok
Na nemár... ez idő alatt sikerült 2 bajnoki címet összehozni, évek óta űzzük a bajnokságot sikertelenül, ez szted nem elég ok, hogy jobban odategyék magukat? Ezt ők is tudják szerintem...

És az a baj, hogy nemzetközi szinten nyerték magukat szarrá, hazai fronton évek óta szégyenben van a csapat. Se bajnokság, se kupa, szuperkupa is ritkán...
Azért nyertünk csak 2 bajnoki címet mert nyertünk 4 bl-t. Majd ha jön valaki aki nyer 4 bl-t és több bajnokságot ez idő alatt mint 2 lehet belekötni.

Nem kell aggódni, meg lesz a bajnoki cím még így is és majd nyerni fogunk zsinórban sokat mert rá fogunk érni tavasszal most pár évig.

Idén majd megnyerjük és akkor kezdjük el nyomatni,hogy az elmúlt 3 bajnokságból 2őt megnyertünk és már mindjárt jól fog kinézni a dolog.

És akkor most megyek és elképzelem ahogy Ramos vagy Marcelo otthon püfföli a párnát lefekvéskor,hogy "csak" 4szeres spanyol bajnokok és mi lesz ha így vonulnak majd vissza. :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2018. szeptember 28., péntek 0:01

En nem tudom mit vagytok igy ki, az elmult 5ev utan ha 3.ak leszunk a ligaba es kiesunk a kieses szakaszba a blben es latni a jatekban fejlodest akkor is hagynam lopit. Mert ez az 5ev annyira jol sikerult hogy torvenyszeru a visszaeses. Legalabb egy generaciovaltas erejeig.
Nem fogunk 50evig zsinorba blt nyerni.

Amugy meg a bilbaotol idegenbe es a sevillatol eleg sokszor kikapunk. Ezen kivul volt egy eu szup kupa ami az atmasoknak egy bl donto volt, a mieink meg elbohockodtak hatul.
A jatekban van fejlodes, amugy meg szeptember van. :lol: Mourinhonal ilyenkor mar tele voltunk x-ekkel meg carvalho fele szar egy golos sikerekkel osasunak ellen.
Zz alatt a jatek is minden volt csak nem latvanyos. Ca alatt meg annyi rangadot buktunk spanyolorszagba mint tan soha senkivel.

Tulreagaljatok. Hala lopi :coffee:

Victorioo

HozzászólásSzerző: Victorioo » 2018. szeptember 28., péntek 0:00

Sierra írta:Jó igen, egy kicsit túlzásba estem.

Csak felbasz, hogy megint a szokásos dolgok mennek itt, pár rossz eredmény és már a fejét követelik csóró edzőnek. Akinek nem inge, ne vegye magára.
Régebben mondjuk én is ilyen voltam, de az elmúlt pár éve erősen ráfácolt erre, hogy fasság így gondolkodni. Tényleg a legelején vagyunk egy tök új szisztémának, nem lehet számonkérni egy-két eredményt szerintem. Ha tavasszal is itt fogunk tartani, akkor lehet ekézni.
Azt meg nem hiszem, hogy pár vesztes meccs után Perez elküldené. Mourinhoval is kikaptunk 5-0-ra az első Barca elleni meccsén, mégis itt volt utána 3 évig még.

egyébként nem tudom mi lesz ezzel a kerettel, mert gondolom nem csak én érzem úgy, hogy ez így soványka
Nem követeli itt még senki a fejét(majd fogják szvsz.) de párhuzamot ne vonjál mou égésével. Teljesen fölös a miértjébe belemenni ha tisztában vagy a múlttal. Lopeteguit meg sajnálom mert amilyen örökséget átvett nem nehéz bukni.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. szeptember 27., csütörtök 23:25

dzsi91 írta:De nincs ezzel baj, a keret 80% olyan szinten szarrá nyerte magát,hogy meccs közben lehet szidni marcelot ,hogy miafaszt képzel de az igazság az,hogy lehozott world class szinten 10 évet
dzsi91 írta:hanem új sikerre éhes játékosok
Na nemár... ez idő alatt sikerült 2 bajnoki címet összehozni, évek óta űzzük a bajnokságot sikertelenül, ez szted nem elég ok, hogy jobban odategyék magukat? Ezt ők is tudják szerintem...

És az a baj, hogy nemzetközi szinten nyerték magukat szarrá, hazai fronton évek óta szégyenben van a csapat. Se bajnokság, se kupa, szuperkupa is ritkán...

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. szeptember 27., csütörtök 23:20

Jó igen, egy kicsit túlzásba estem.

Csak felbasz, hogy megint a szokásos dolgok mennek itt, pár rossz eredmény és már a fejét követelik csóró edzőnek. Akinek nem inge, ne vegye magára.
Régebben mondjuk én is ilyen voltam, de az elmúlt pár éve erősen ráfácolt erre, hogy fasság így gondolkodni. Tényleg a legelején vagyunk egy tök új szisztémának, nem lehet számonkérni egy-két eredményt szerintem. Ha tavasszal is itt fogunk tartani, akkor lehet ekézni.
Azt meg nem hiszem, hogy pár vesztes meccs után Perez elküldené. Mourinhoval is kikaptunk 5-0-ra az első Barca elleni meccsén, mégis itt volt utána 3 évig még.

egyébként nem tudom mi lesz ezzel a kerettel, mert gondolom nem csak én érzem úgy, hogy ez így soványka

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. szeptember 27., csütörtök 19:43

meg a csillárd milliárdos két cspatra való keretei :lol: ez a guardiola mekkora zseni hatás a futball egyik legnagyobb hazugsága. tudja a labdabirtoklós játékot, aztán annyi, nudli. semmi váltás, semmi mecccs közben lereagálás... plusz egy kétszínű féreg
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. szeptember 27., csütörtök 19:37

RealAsensio írta:
Pep: Nem szeretem a Barca miatt és mindig örülök a bukásának de az egyértelmű,hogy az egyik legnagyobb név a szakmában. Új impulzusokat adott a focinak és a játék amit játszat brutális tud lenni. City meccsei is kifejezetten érdekesek szórakoztatóak.
Anno impulzusokat adott, vagy nem, mert azt a csapatot a Messi-Xavi-Iniesta trio iranyitotta es alakitotta, dontse el mindenki maga, de az biztos, hogy Madrid kozelebe ne jojjon. Tulertekelt edzo, taktikailag nulla, az elso komolyabb csapat agyonveri, aki szembemegy vele. A jatek amit jatszat, lealdozott. A City meccsei meg csak akkor szorakoztatoak, ha az ellenfel teleszart nadraggal megy fel ellenuk a palyara. Munchenben se sok sikert ert el, bajnoksagot nyerni ott nem nagy dolog, minden jottment Muncheni edzonek sikerul.
Pep meg az uj impulzusok :lol:
Majd ha egyszer az életben nem biztosra megy, akkor írhatunk véleményt róla.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. szeptember 27., csütörtök 19:14

Pep: Nem szeretem a Barca miatt és mindig örülök a bukásának de az egyértelmű,hogy az egyik legnagyobb név a szakmában. Új impulzusokat adott a focinak és a játék amit játszat brutális tud lenni. City meccsei is kifejezetten érdekesek szórakoztatóak.
Anno impulzusokat adott, vagy nem, mert azt a csapatot a Messi-Xavi-Iniesta trio iranyitotta es alakitotta, dontse el mindenki maga, de az biztos, hogy Madrid kozelebe ne jojjon. Tulertekelt edzo, taktikailag nulla, az elso komolyabb csapat agyonveri, aki szembemegy vele. A jatek amit jatszat, lealdozott. A City meccsei meg csak akkor szorakoztatoak, ha az ellenfel teleszart nadraggal megy fel ellenuk a palyara. Munchenben se sok sikert ert el, bajnoksagot nyerni ott nem nagy dolog, minden jottment Muncheni edzonek sikerul.
:goat:

Vissza: