pluszegywZoLee7 írta:szerintem meg ez a komolytalan...le sem lehet írni a nyilvánvalót? 3 komoly, magasabban jegyzett ellenfél elleni meccsből kettőt elveszítettünk, 1 pedig döntetlen. Atma ellen oké, még nyár volt, aztán jött az x, de most úgy elvertek minket mintha mi egy gyengébb középcsapat lettünk volna. Nem voltunk játékban egy teljes első félideig. Olyan nagy bűn leírni, hogy ha kikapunk az atmatól a bajnokságban megint, és a barca ellen is 0 pont lesz, könnyen lehet, hogy az edző már repül is?Sierra írta:Ja, mert Ancelottival aztán hoztuk a nagyobb meccseket. Komolytalanok vagytok. Kíváncsi leszek rátok, hol lesztek majd áprilisban, amikor megnyerjük a bajnokságot.
Neki van egy filozófiája, amire a vak is látja már, hogy ez a keret nem feltétlenül alkalmas. Bale re bízni azt amit eddig CR vállalt magára nagyon rossz ötlet volt. Egy olyan játékot erőltetünk amivel sorra buktak meg előttünk más csapatok is, még az a Barca is aki ennek köszönheti a siker korszakát, még ők is felismerték, hogy sokkal direktebb gyorsabb játék kell a sikerhez. Mi abban voltunk a legjobbak, 3 bl zsinórban, erre most legalább kettőt léptünk hátra. Én áprílisban is itt leszek, köszönöm a kérdésed, ha Lopival nyerünk valamit örülni fogok, de nem lepne meg ha a két említett meccs után kitennék. Ő nem a Real Madrid legendája akit a szurkolók ne tudnának elengedni, de nekem a legnagyobb vereség az lenne ha megint edzőt kellene cserélni. Muszáj neki is szintet lépnie. CA-t meg ha már bedobtad, ő legalább a kerethez igazította a játékot, jelenleg meg még azt sem lehet mondani hogy a játékhoz igazítottuk volna a keretet mert alig hoztunk valakit
Lehet röhögni, de az eddigi zakóink Carlo vagy Zz vagy bárki alatt a nagyképű lötyögős hozzá állás miatt voltak mind, vagy mert kisiklott a meccs a kezünkből, de az ember érezte a kakót a csapatban. Ez most egy teljesen más vereség, emlékszem volt egy meccsünk a las palmas ellen amin 3-1 vagy 3-0ra mentek és visszahoztuk bár nem nyertünk, akkor is ment a sírás de mondtam,hogy nem pánik van kakakó. Most nincs kakaó, leszegett fej van és tanácstalanság ha beüt a szar.
De nincs ezzel baj, a keret 80% olyan szinten szarrá nyerte magát,hogy meccs közben lehet szidni marcelot ,hogy miafaszt képzel de az igazság az,hogy lehozott world class szinten 10 évet.Ugyanez igaz Ramosékra. Nyilvánvaló,hogy előbb utóbb befásulnak kevésbé harapnak,hiába nyilatkozzák,hogy ilyenről szó sincs. Ilyenkor jön a nagy wtf,hogy mérnem hoztuk a kis túlzással 0kupás hazardot aki az életéért küzd még most is a chelseaben minden meccsen.
És még mindig tartom,hogy bár CR veszteség, de nem ő hiányzik nekünk hanem új sikerre éhes játékosok.Ebből a keretből már bőven többet facsartunk ki mint ami lehetséges.Azzal,hogy CR-t nem pótoltuk egy nagyobb névvel nehezebb helyzetbe hoztunk magunkat jövő nyáron mert akkor már Marcelo-t és Modricot is pótolni kell, szóval a fél magnak lehet keresni utódokat.(és akkor lehet,hogy edzőt is kereshetünk megint)