Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. január 19., csütörtök 15:16

koax írta: Szerinted a Real Madridba ugy mukodik hogy valaki gondol egyet,es azt csinalja ami akar?
Igen, a Real Madridban és Barcelonában is van ilyen privilégiuma egyeseknek.
Ronaldo09 írta: Így van.Érdekes dolog ez.Jelenleg tényleg nagyon gyenge Cr.És az is vitathatatlan SAJNOS,hogy ez nem csak pillanatnyi formahanyatlás,hanem rengeteget romlott.A sebessége,ami az egyik legfőbb erénye volt,nagyon sokat kopott,meglepő módon a kiváló helyzetkihasználása sem a régi,ami valóban sejtethet,bizonyos mentális problémákat is.Viszont az hogy mindezek ellenére a tisztelet teljes hiánya nélkül nyilatkoznak róla egyesek az számomra nagyon visszataszító.A csapat örökös gólrekorderéről beszélünk és még a tavalyi szezonban is hozott bőven számokat meg meccseket is.Ennek ellenére má legalább 2 éve megy a szapulása.Nyílván egyre inkább jogos,de azért a tény hogy akkor is ez volt mikor semmi alapja nem volt szinte,sokat gyengít a szapulói hitelességén.Értem én hogy mennek az emberek a hatalommal rendelkezők után,ilyen az emberi természet,Hitler után is mentek,de azért nem lehetne tisztelettel?Azt is meg lehet érteni hogy Cr személyisége is vonza ezt a fajta agressziót,a viselkedése nem éppen szerény,és az ilyen emberek bukásakor több a kárörvendő.Biztos sokan irigyek is rá,az élete mesébe illő,gazdag,sikeres,jól is néz ki,én elhiszem hogy ez frusztrál olyanokat akiknek kevesebb adatott meg,de azért ha másért nem is akkor legalább azért mert a mi kutyánk kölyke,beszélhetnénk róla nagyobb tisztelettel.
Egy szociológus veszett el benned nagyon mélyen.

Itt mindenki tiszteli Ronaldot, aki ekkora baromságot ír, azt már nehezebb.
Nem illik.

Ronaldo09
Kedvenc játékosaid: Luiz Nazario Ronaldo da Lima, Roberto Carlos, Redondo, Modric, Cr7,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Selecao, Portugalia,

HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2017. január 19., csütörtök 15:12

Ladislao írta:Erről a topikról mindig egy Arany János mű részlete jut eszembe... még pedig: "vérszagra gyűl az éji vad..." :)
Így van.Érdekes dolog ez.Jelenleg tényleg nagyon gyenge Cr.És az is vitathatatlan SAJNOS,hogy ez nem csak pillanatnyi formahanyatlás,hanem rengeteget romlott.A sebessége,ami az egyik legfőbb erénye volt,nagyon sokat kopott,meglepő módon a kiváló helyzetkihasználása sem a régi,ami valóban sejtethet,bizonyos mentális problémákat is.Viszont az hogy mindezek ellenére a tisztelet teljes hiánya nélkül nyilatkoznak róla egyesek az számomra nagyon visszataszító.A csapat örökös gólrekorderéről beszélünk és még a tavalyi szezonban is hozott bőven számokat meg meccseket is.Ennek ellenére má legalább 2 éve megy a szapulása.Nyílván egyre inkább jogos,de azért a tény hogy akkor is ez volt mikor semmi alapja nem volt szinte,sokat gyengít a szapulói hitelességén.Értem én hogy mennek az emberek a hatalommal rendelkezők után,ilyen az emberi természet,Hitler után is mentek,de azért nem lehetne tisztelettel?Azt is meg lehet érteni hogy Cr személyisége is vonza ezt a fajta agressziót,a viselkedése nem éppen szerény,és az ilyen emberek bukásakor több a kárörvendő.Biztos sokan irigyek is rá,az élete mesébe illő,gazdag,sikeres,jól is néz ki,én elhiszem hogy ez frusztrál olyanokat akiknek kevesebb adatott meg,de azért ha másért nem is akkor legalább azért mert a mi kutyánk kölyke,beszélhetnénk róla nagyobb tisztelettel.

Ladislao

HozzászólásSzerző: Ladislao » 2017. január 19., csütörtök 14:43

Erről a topikról mindig egy Arany János mű részlete jut eszembe... még pedig: "vérszagra gyűl az éji vad..." :)

koax
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric

HozzászólásSzerző: koax » 2017. január 19., csütörtök 14:39

Ha van kedved olvass vissza,leirtam mar errol a velemenyem. Nem kezdem el veled ugyanazt mint ericcoval.
Kiszalltam.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 19., csütörtök 14:29

koax írta:Szerinted a Real Madridba ugy mukodik hogy valaki gondol egyet,es azt csinalja ami akar? Vagy benzema azt mondja,ok en melyebben akarok jatszani,a ronaldo meg vele ellentetben azt hogy jo,en meg bemegyek a vedok koze?
Majd annak fuggvenyebe fognak az adott meccsen jatszani,ahogy epp ronaldo gondolkozik?
Nem erzed ezt egy kicsit egyszerunek?
Nem gondolod hogy ez edzoi keres?
És csak nem érted basszus... :lol: Nem lehet mást játszatni ezzel a mai CR-rel. Ezt látja Zidane is, mert nem vak. Mivel nem tud presszionálni, visszafele játszani, ezért marad a másik út. Még életében nem mozgott labda felé, mindig is a beindulásokból állt a járéka. Korábban a szélről, most meg a belőtt labdákra. Ezzel mit kezdjen Zidane? Mondjuk azt megléphetné, hogy tegye be mellé Benzema-t, meg mögéjük egy kreatív, harcos k.pályát, csak már lassan Casemiro is érinthetetlen lesz. A kettő együtt (CR meg Case) meg nagyon sok.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2017. január 19., csütörtök 14:28

ericco írta:Nem tudom, csak remélem, hogy nem az, amit a portugállal kapcsolatban látunk, mert akkor reménytelenebb a helyzet, mint gondoltam.
ja, akkor mostmár nem tudod, csak reméled. de előtte konkrétan és magabiztosan kijelentetted, h "hülye" aki nem látja, h nem tartja be.

oké.
ericco írta:míg CR, csak a kis meccskeen van pihentetve vagy lecserélve.
eleddig még azokon sem volt :) akkor meg azért ment a hiszti.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. január 19., csütörtök 14:27

poronty írta:Fura, hogy Modric meg Kroos letámadása senkit nem zavart, amikor Benzema volt a legelöl és éppen ő sétálgatott visszafelé.
Akkor Benzema még a pályán sem volt. Vicces lett volna, ahogy melegítőben, a padról berohanva támadott volna le...
Nem erről a 10 percről beszélek.
Gondoltam. De ebben nincs igazad. Ha Benzema szar formában van, el van hízva és lassú, legalább akkor is csendben teszi a dolgát, zavar. Az más kérdés, hogy a formája miatt nem effektíven. És újra csak azt kell ínrom, hgoy Benzema nem érinthetetlen, rendszerewsen lecserélik, kezdetnek helyette msát, míg CR, csak a kis meccskeen van pihentetve vagy lecserélve.
Merci Zizou!

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois

HozzászólásSzerző: poronty » 2017. január 19., csütörtök 14:21

80 perc vs 10 perc.
Nem erről a 10 percről beszélek.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. január 19., csütörtök 14:20

koax írta:Szerinted a Real Madridba ugy mukodik hogy valaki gondol egyet,es azt csinalja ami akar?
Én attól tartok, hogy Ronaldonak és Ramosnak megvan ez a kiváltsága, mint ahogyan anno Raúlnak is megvolt.
Merci Zizou!

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 19., csütörtök 14:18

poronty írta:Fura, hogy Modric meg Kroos letámadása senkit nem zavart, amikor Benzema volt a legelöl és éppen ő sétálgatott visszafelé.
80 perc vs 10 perc. :smile:
Szupcsi furcsi.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois

HozzászólásSzerző: poronty » 2017. január 19., csütörtök 14:17

Fura, hogy Modric meg Kroos letámadása senkit nem zavart, amikor Benzema volt a legelöl és éppen ő sétálgatott visszafelé.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2017. január 19., csütörtök 14:16

Teljesen mindegy hogy edzoi keres-e, mert csak ezt tudja Zidane kerni. CR jatszani fog, vele ugyis ivelgetni kell. Nincs tobb lehetőség.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

koax

HozzászólásSzerző: koax » 2017. január 19., csütörtök 14:13

M1Ö írta:Nem játszathat mást, mert Benzema-val ellentétben, CR a védők közé mozog, várva az ívelt labdákat.
Szerinted a Real Madridba ugy mukodik hogy valaki gondol egyet,es azt csinalja ami akar? Vagy benzema azt mondja,ok en melyebben akarok jatszani,a ronaldo meg vele ellentetben azt hogy jo,en meg bemegyek a vedok koze?
Majd annak fuggvenyebe fognak az adott meccsen jatszani,ahogy epp ronaldo gondolkozik?
Nem erzed ezt egy kicsit egyszerunek?
Nem gondolod hogy ez edzoi keres?

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. január 19., csütörtök 14:10

koax írta:Vannak tények,az első és legfontosabb,hogy Zidane a Real Madrid edzője,aki felel azért hogy ki játszik.
Nem CR,hanem Zidane.
ja mert még sosem fordult elő a Real történelmében, hogy egy játékos ok nélkül volt érinthetetlen :roll:
Ez a garnitúra még sosem buktatott meg edzőt, stb... Szeirntem, vagyis remélem, Zidane türelme is fogy, csak neki eleve több jutott belőle, mint nekünk :D
koax írta:Én belőle sem láttam még semmit,de legyen így.( Spanyol harmadosztályú csapat elleni teljesítményt nem tartom mérvadónak.)
Én pedig CR-től nem láttam idén semmit, kb 10x annyi játékidő alatt, az aktuális Aranylabdával a vitrinjében. Melyik eset van reménytelenül túlerőltetve?
véleményed szerint kroos v modric azért támad le, mert úgy látják, h cr-nek abban az adott pillanatban nincs kedve, úgyh majd "megyek én inkább"
Nem azért, mert konkrétan azt látják, hogy nincs kedve, hanem azt látják, hogy senki nem támad le, akkor megteszik ők. ha ezt CR is hajlandó lenne meglátni, akkor nem kéne megbontani a KP-t a letámadás miatt.
Direkt csináljátok, vagy tényleg ennyire nem tudjátok felfogni, amit írunk? :hmmm:
egyáltalán, honnan tudod te ennyire iszonyat rohadt biztosan, h mik a taktikai utasítások?
Nem tudom, csak remélem, hogy nem az, amit a portugállal kapcsolatban látunk, mert akkor reménytelenebb a helyzet, mint gondoltam.
Merci Zizou!

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2017. január 19., csütörtök 14:06

ericco írta:Előbb talán meg kéne érteni, amiről írunk, ahelyett, hogy bagatelizálnád, komolytalannak nevezni más véleményét...
véleményed szerint kroos v modric azért támad le, mert úgy látják, h cr-nek abban az adott pillanatban nincs kedve, úgyh majd "megyek én inkább". most ne haragudj már, de akkor, ha neked ez a véleményed, akkor nekem meg az. majd ezekután beírod, h mit nem értünk azon, h cr nemtudja betartani a taktikai utasításokat. egyáltalán, honnan tudod te ennyire iszonyat rohadt biztosan, h mik a taktikai utasítások?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 19., csütörtök 14:04

koax írta:Vannak tények,az első és legfontosabb,hogy Zidane a Real Madrid edzője,aki felel a csapatért és felel a látottakért.
Nem CR,hanem Zidane.
Már leírták 20an 100 féleképpen és még mindig nem érzed, értitek. Zidane dönt, ez tény. De... Nem játszathat mást, mert Benzema-val ellentétben, CR a védők közé mozog, várva az ívelt labdákat. Lehozni nem lehet, mert felrobbanna az öltöző. Ezekből nem az következik, hogy hiába Zidane az edző, nem tud mit kezdeni a CR sztorival?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

koax

HozzászólásSzerző: koax » 2017. január 19., csütörtök 13:58

ericco írta:
Mit nem lehet azon megértnei, hogy CR megkapja az utasításokat, majd a pályán nem tudja azokat követni, de "megbüntenti", lecserélni nem lehet, főleg fontos meccsen, mert akkor jönne a hiszti... Vagyis más magyarázatot nem látok arra, hogy ilyen teljesítmény után miért hagyják fent necces szitukban.
Bocs,nekem az nem hiteles amit te a dolgok mögé látsz,vagy a szituáciokból leszűrsz bármiféle valós érv hiányában.

Vannak tények,az első és legfontosabb,hogy Zidane a Real Madrid edzője,aki felel azért hogy ki játszik.
Nem CR,hanem Zidane.

Mariano is megkapja az esélyt, mert amit a többiek mutantak, arra simán képes ő is.
Én belőle sem láttam még semmit,de legyen így.( Spanyol harmadosztályú csapat elleni teljesítményt nem tartom mérvadónak.)

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. január 19., csütörtök 13:47

koax írta:Viszont veled cr temaba en tobbet nem vitazok,az hogy azert focizunk igy mert cr es ZAROJELBE ZIdane igy gondolja..nem is ertem,szerinted cr mondja ezeket zidanenak? O mondja a taktikat? Vagy ezt hol olvastad,ki mondta,volt ilyen hir,esetleg nyilatkozat? Mi alapjan irod ezt?
Ez nagyon erosen napszemuveges latasmod mar.
Mit nem lehet azon megértnei, hogy CR megkapja az utasításokat, majd a pályán nem tudja azokat követni, de "megbüntenti", lecserélni nem lehet, főleg fontos meccsen, mert akkor jönne a hiszti... Vagyis más magyarázatot nem látok arra, hogy ilyen teljesítmény után miért hagyják fent necces szitukban.
koax írta:Szerintem nem veletlen hogy csak ilyen epizod szerepeket kap. Mi nem lattunk belole meg sokat,de azert ZZ eleg regota latja.
Szerintem sem véletlen. Ott van Benzema, aki franacia és Perez kedvence. Morata, aki pár utcányira született a Bernabeutól. Plusz CR, akit sosem lehet kihagyni. Ez így már 4 ember egy posztra.
Kétségem sem fér hozzá, hogy ha tényleg rezegni fog a léc, és elfogy Zidane türelme, akkor Mariano is megkapja az esélyt, mert amit a többiek mutantak, arra simán képes ő is.
Benzema se jobb,a vilagkupaig ertekelhetetlen,majd azota neki is van 1-2 jo meccse,aztan add egy gpt a sevillanak,meg rug egy folet 4 meterrol..vegulis ha aztnezzuk eldontotte mindkettot.
De Benzemanak nincs bérelt helye. Sem a többieknek. Csak CR-nek. Azért ebben a topicban tépem a szám...
Merci Zizou!

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. január 19., csütörtök 13:42

rashidm írta: Mondjuk ha Mariano ki lenne próbálva, nem pedig ilyen 1-2 habi meccsekre, azokon is 20 percekre... Kovacic-t is elég sokan a halálba kívánták mert hogy gyenge... ahhoz képest elég jó lett a meccsekkel amit kapott.
Az a Kovacic 19-20 évesen már bizonyított az Interben azt ne felejtsük el. Abban egyetértünk, hogy többet kellene játszania, ha már itt van, de én csodálom azt, aki ki meri jelenteni, hogy Mariano jobb Moratanál (esetleg CR-nél).
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 19., csütörtök 13:41

Nem ismétlem magam.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: