Igen, a Real Madridban és Barcelonában is van ilyen privilégiuma egyeseknek.koax írta: Szerinted a Real Madridba ugy mukodik hogy valaki gondol egyet,es azt csinalja ami akar?
Egy szociológus veszett el benned nagyon mélyen.Ronaldo09 írta: Így van.Érdekes dolog ez.Jelenleg tényleg nagyon gyenge Cr.És az is vitathatatlan SAJNOS,hogy ez nem csak pillanatnyi formahanyatlás,hanem rengeteget romlott.A sebessége,ami az egyik legfőbb erénye volt,nagyon sokat kopott,meglepő módon a kiváló helyzetkihasználása sem a régi,ami valóban sejtethet,bizonyos mentális problémákat is.Viszont az hogy mindezek ellenére a tisztelet teljes hiánya nélkül nyilatkoznak róla egyesek az számomra nagyon visszataszító.A csapat örökös gólrekorderéről beszélünk és még a tavalyi szezonban is hozott bőven számokat meg meccseket is.Ennek ellenére má legalább 2 éve megy a szapulása.Nyílván egyre inkább jogos,de azért a tény hogy akkor is ez volt mikor semmi alapja nem volt szinte,sokat gyengít a szapulói hitelességén.Értem én hogy mennek az emberek a hatalommal rendelkezők után,ilyen az emberi természet,Hitler után is mentek,de azért nem lehetne tisztelettel?Azt is meg lehet érteni hogy Cr személyisége is vonza ezt a fajta agressziót,a viselkedése nem éppen szerény,és az ilyen emberek bukásakor több a kárörvendő.Biztos sokan irigyek is rá,az élete mesébe illő,gazdag,sikeres,jól is néz ki,én elhiszem hogy ez frusztrál olyanokat akiknek kevesebb adatott meg,de azért ha másért nem is akkor legalább azért mert a mi kutyánk kölyke,beszélhetnénk róla nagyobb tisztelettel.
Itt mindenki tiszteli Ronaldot, aki ekkora baromságot ír, azt már nehezebb.