Realista24 írta:
Kezdobe keves, ezt mindenki latja, viszont egy stabil csere jatekos meg lehet belole.
Én nagyon bízok Illarrában, nem tudom miért.
Én is. Alapvető hiányosságot nem látok rajta, inkább a játéka nem forrott ki még eléggé. Igazából én még gyengébbnek se szoktam érezni, mint Alonsot, de összképben még is elmarad az öregtől. Aki meg ilyen dortmundi meccsek miatt küldené el a halálba, az küldje el vele a többi pályára lépőt is, illetve akik nem látják, hogyha Alonso mellett van, akkor használhatatlan és nem csak az ő hibája, hogy ott kell játszani, azok is menjenek valami hidegebb éghajlatra. Teljesen más a tényleges szerepköre meg egy sorral feljebb, ahova abszolút nem illik.
___Samy___ írta:igazság szerint az lenne a legjobb megoldás ebben a helyzetben, hogy ha egy olyan csatárt vennénk, amelyik a szélen is tud játszani
így jesé felépülése után nem lenne egy "felesleges" ember a keretben
kérdés, hogy van-e ilyen ember a piacon, aki ugyanakkor meg is üti a szintet
Persze, Carlos Vela. Kár, hogy Wenger már hegyezi rá az ágyúját meg a visszavásárlási opcióját is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
Kerlon 2014. június 1., vasárnap 16:04-kor.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K