Luka Modrić - 10
Re: Luka Modrić - 10
Ő és Karim mutatta meg, hogy mit jelent igazi madridistának lenni.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
Realista24 írta: Modric #2023.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Modric #2023.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Ha valakinek kell még esetleg ok, hogy miért ő (meg a Rimacos őrültek) a legimádnivalóbb horvát.. Hát az ilyenekért...
Mint amikor van egy ifista, akit kedvelnek a nagycsapatból: Te csak fussál kicsi, majd mi odarakjuk eléd!
A szárnyuk alá vették Vinyót...
Mint amikor van egy ifista, akit kedvelnek a nagycsapatból: Te csak fussál kicsi, majd mi odarakjuk eléd!
A szárnyuk alá vették Vinyót...
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Így van lassabb let, de amikor felszívja magát - akár csak 20 percre csereként az meccseket tud eldönteni.
Szerintem is jól kezeljük idén, nem játszik túl sokat, és eddig úgy néz ki, hogy neki is megfelel ez a szerep. Ezért is mondtam, hogy gondolkodás nélkül mehet a +1 év.
Szerintem is jól kezeljük idén, nem játszik túl sokat, és eddig úgy néz ki, hogy neki is megfelel ez a szerep. Ezért is mondtam, hogy gondolkodás nélkül mehet a +1 év.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Luka sajnos már idén is sok esetben kevés. Nagyon lassú. Pontatlan is lett. Védekezésben már teljesen észrevehetetlen. Mindenki imádja, de ha nem akar visszavonulni akkor irány a pad és a csere szerep, amiben még mindig nagyon jó és hasznos lehetne. Sajnos egy hiányosságot még még lehet a zsenialitással pótolni, pl az erőt, de kettő-három gyengeséget már nem. Egyébként nem érzem azt, hogy túltolnánk Őt idén, pont annyit játszik amennyit kell, szóval a jelenléte abszolút nem zavaró. Azt is érdemes hozzátenni, hogy ha Casemiro újra jó formában tudna játszani, körülötte is mindenki azonnal feljavulna.
nehéz sztem maximum érzelmileg lesz.kiserik írta: Itt azért keményen fenn maradt a rózsaszín szemüveg. Mivel egy zseniről van szó így annyira nem látványos, de nagyon is öregszik az a test. Nem bír már annyit le föl robotolni, mint régen. Az ő elengedése és annak időpontja lesz az egyik legnehezebb ebben a fiatalításban. Meg a Karimé.
szakmailag abszolút mind a kettő az a típus aki tudja és érzi, h mikor, mennyit és meddig. nem fognak szentteheneket játszani, ebben biztos vagyok.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Itt azért keményen fenn maradt a rózsaszín szemüveg. Mivel egy zseniről van szó így annyira nem látványos, de nagyon is öregszik az a test. Nem bír már annyit le föl robotolni, mint régen. Az ő elengedése és annak időpontja lesz az egyik legnehezebb ebben a fiatalításban. Meg a Karimé.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Ajanlom a Budai Szemklinikat, rajtam nagyot mentettek. Rengeteget lassult fejben is, fizikailag is, kisebb periodusokra iszonyatosan fel tudja magat porgetni, akkor meg mindig olyan, mintha 26 lenne, de ra 10-15 percre erzodik a jelentos visszaeses. Nem is beszelve a terhelhetosegerol.ToniKroos írta:Én meg azon nem lennék meglepve, ha utána is folytatná. Ahogy a csavot elnézem, a munka morálját, genetikáját simán elképzelhető, hogy 40 éves koráig is így nyomja. Egyszerűen nem akar öregedni az a test. Semmi belassulást nem látok rajta mióta idejött.Aztán nem lennék meglepve ha a vb után szögre is akasztaná.
Mindezek ellenere visszavonulasaig megkerdojelezhetetlen helye van a keretben nalam is.
Lassul nem lassul, viszont fejben szerintem elfáradt már.ToniKroos írta:Én meg azon nem lennék meglepve, ha utána is folytatná. Ahogy a csavot elnézem, a munka morálját, genetikáját simán elképzelhető, hogy 40 éves koráig is így nyomja. Egyszerűen nem akar öregedni az a test. Semmi belassulást nem látok rajta mióta idejött.Aztán nem lennék meglepve ha a vb után szögre is akasztaná.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Én meg azon nem lennék meglepve, ha utána is folytatná. Ahogy a csavot elnézem, a munka morálját, genetikáját simán elképzelhető, hogy 40 éves koráig is így nyomja. Egyszerűen nem akar öregedni az a test. Semmi belassulást nem látok rajta mióta idejött.Aztán nem lennék meglepve ha a vb után szögre is akasztaná.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Szó nélkül elé tennék még egy évet, egyrészt megérdemli másrészt élmény nézni. A fizuban gondolom meg tudnak egyezni.Pad'em írta: Modrić wants to renew with Real Madrid and play in Qatar 2022 as a Real Madrid player. If he doesn't renew, the MLS, Premier League and Qatar are all possible destinations. @MarioCortegana
Aztán nem lennék meglepve ha a vb után szögre is akasztaná.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Pad'em
Modrić wants to renew with Real Madrid and play in Qatar 2022 as a Real Madrid player. If he doesn't renew, the MLS, Premier League and Qatar are all possible destinations. @MarioCortegana
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
nem mondom, h hajtsuk csapágyasra, de szeptember van és nála sztem nem játszik ez az egyszer pad egyszer kezdő felállás, majd szezon közben mehetne a rota. abszolút az látszik rajta, h nincs meccsben. neki kell a lendület, a folytonosság. nem emlékszem, h csereként olyan sokszor tudott volna világot váltani.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Ésszel kellett volna nem belebaszni a labdába egyet.
Amúgy elég beleszarom módon jött be szerintem.
Amúgy elég beleszarom módon jött be szerintem.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Erre a csókára nincsenek szavak.
Egy baj van vele, hogy nem 26 éves.
Az egyik legnagyobb a legnagyobbak között.
Egy baj van vele, hogy nem 26 éves.
Az egyik legnagyobb a legnagyobbak között.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
36 éves múlt a héten és mi melot lenyom a pályán nagy minőségben
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
En is ezt hasznalnamEl Sie7e írta: ha már úgy is annyi a szélsőnk, hogy Dunát lehetne velük rekeszteni, én a Case-Fede duó elé Hazard-t tenném be, a szélre meg bőven van nélküle is választék
Nem rossz, de Alaba is jó lehetne egy szabó kpvel. Lendülete kb. mint Valverdeé, elől meg Hazard és Benz majd focizikEl Sie7e írta: ha már úgy is annyi a szélsőnk, hogy Dunát lehetne velük rekeszteni, én a Case-Fede duó elé Hazard-t tenném be, a szélre meg bőven van nélküle is választék
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K