FIFA
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Re: FIFA
ahogy mondtam is, icon swap-bol kivettem keane-t. csak ajanlani tudom, nagyon jo.
szigoruan cdm pozicioban.
nestaval meg varok, de a maradekot szerintem ra fogom kolteni.
szigoruan cdm pozicioban.
nestaval meg varok, de a maradekot szerintem ra fogom kolteni.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Gyengébb csapat azert lehet mert feladatot csinal. Pl iconokhoz kell 6meccset nyerni kulonbozo bajnoki csapatokkal. Elkezdi meccset,aztan behozza a legjobb lapjait. Igy szokott ez lenni mindig,az ilyen feladatoknal.reeed_ati írta: Skacok! LEhoz a fifa az életről , érthetetlen számomra, hogy volt egy bundásliga csapatom 184en, egész jó arányban hoztam a meccseket, működött jól a csapat..
82-84-es védőim, meg Reus elől parádé volt.
Erre most összeraktam egy erősebb spanyol csapatot és azóta csak olyan ellenfeleket kapok 1-2 kivétellel, akik 180-as csapattal is simán meggyaláznak, Ramos-Lengli összevissza futkosnak, Aspas egy világi 0, tényleg őt meg ne vegyétek.
+ Miért csinálják rengetegen azt, hogy felraknak egy gyengébb csapatot és első percben 3 csere, jön Bappé, Neymar...?? Keresésnél gyengébb ellenfeleket dob be a rendszer?, jelen esetben engem?
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Skacok! LEhoz a fifa az életről , érthetetlen számomra, hogy volt egy bundásliga csapatom 184en, egész jó arányban hoztam a meccseket, működött jól a csapat..
Erre most összeraktam egy erősebb spanyol csapatot és azóta csak olyan ellenfeleket kapok 1-2 kivétellel, akik 180-as csapattal is simán meggyaláznak, Ramos-Lengli összevissza futkosnak, Aspas egy világi 0, tényleg őt meg ne vegyétek.
+ Miért csinálják rengetegen azt, hogy felraknak egy gyengébb csapatot és első percben 3 csere, jön Bappé, Neymar...?? Keresésnél gyengébb ellenfeleket dob be a rendszer?, jelen esetben engem?
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Csináljátok meg a Toko Ekambis POTM sbc-t, elképesztő mennyire OP 6 meccsen rúgtam vele 14 gólt kb. Brutális.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Wl-be hol szoktal vegezni?ferni írta: A csapatom lemaradt előbb, most ezzel tolom.
https://www.futhead.com/20/squads/161740/
Ez ingame, 433ban meg van a max chem mindenkin.
Most még csak a sima Nainggolan van meg, de csütörtökön reward osztás után meg lesz rá a zseton.
Imádom őket, nagyon jók.
Tedd fel csatárnak, nagyon nagy parádé, nekem jobb most, mint volt Lewa, Agüero meg bárki, akit ott próbáltam eddig.
- reeed_ati
Köszi, majd kipróbálom őket azokkal is..ferni írta:
Bale-re meg Dembelére is nagy hiba Huntert rakni, mert, hogy te a Hunter chemmel lehet a gyorsulást kimaxolod, de a lövést tuti nem, hiába ad 3 lövés boostot, nem ad annyit, mint egy Sniper vagy egy Deadeye sokszor. Más statokat boostolnak a chemistry style-ok, hiába ad a 2 style ugyanúgy +3,+3 pl lövésre, azon belül máshogy növeli őket.
link
Nézd meg a statokat, hiába az a kis plusz pace, mérföldekkel jobb a Sniper chemes Bale.
Bár Béla a baloson nem biztos, hogy az igazi lesz, de csak ideiglenesen használom majd ott, pár nap és jön Hazard.
Bale-re meg Dembelére is nagy hiba Huntert rakni, mert, hogy te a Hunter chemmel lehet a gyorsulást kimaxolod, de a lövést tuti nem, hiába ad 3 lövés boostot, nem ad annyit, mint egy Sniper vagy egy Deadeye sokszor. Más statokat boostolnak a chemistry style-ok, hiába ad a 2 style ugyanúgy +3,+3 pl lövésre, azon belül máshogy növeli őket.reeed_ati írta:Még ki sem próbáltam ezt a csapatot, reggel raktam össze..ferni írta:
Állítólag pedig Vidal elég OP
Shadow chemmel használod?
Én a védelmre és a kp.-ra shadowt rakok mindenkire, így baszott gyorsak és még jobb a védekezés.
A támadókra pedig huntert, azzal is kimaxolva a gyorsulást, lövést..
link
Nézd meg a statokat, hiába az a kis plusz pace, mérföldekkel jobb a Sniper chemes Bale.
- reeed_ati
Még ki sem próbáltam ezt a csapatot, reggel raktam össze..ferni írta:
Állítólag pedig Vidal elég OP
Én a védelmre és a kp.-ra shadowt rakok mindenkire, így baszott gyorsak és még jobb a védekezés.
A támadókra pedig huntert, azzal is kimaxolva a gyorsulást, lövést..
Állítólag pedig Vidal elég OPreeed_ati írta: Nekem ez van most:
laliga
Bundesliga csapatomat cseréltem erre, Reusot sajnálom, volt hogy 7et rúgtam vele egy meccsen..
De itt most jobb a védelem, Vidal helyett kit ajánlanátok?
Na meg persze gyűjtök Hazardra a balosra.
A csapatom lemaradt előbb, most ezzel tolom.
Most még csak a sima Nainggolan van meg, de csütörtökön reward osztás után meg lesz rá a zseton.
Imádom őket, nagyon jók.
Imádom őket, nagyon jók.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
En mar Guardiolat kivettem egybol, stat alapjan szarnak tunt de nagyon megvagyok vele elegedve. A masik nyilvan Rio lett volna, de annyira felbasztam magam, hogy elnyitottam 500 k coint szoval mar vagy egy hete be se leptem, igy nem tudom lesz-e kedvem ujra jatszani.
Srácok, Hagi valami elképesztő, már statok alapján is oda-vissza voltam érte, de ingame nagyon brutál, az a bal láb, mikre képes...
Csak ajánlani tudom.
Akik még képben voltak az Zanetti, de van FlashBack Piszczekem, Ferdinand meg Butra, de úgy láttam nekem Hagira van szükségem és milyen jól döntöttem....
Csak ajánlani tudom.
Akik még képben voltak az Zanetti, de van FlashBack Piszczekem, Ferdinand meg Butra, de úgy láttam nekem Hagira van szükségem és milyen jól döntöttem....
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Ferdinand talán a legjobb lap+Zanetti, én ezek egyikére tervezek. Meg Pep jó még eléggé azt mondják,de őt kihagyom
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Én még nem döntöttem el.hala real írta: ti melyik icon(ok)ra mentek?
en keane+nesta paroson gondolkozom.
Haladok a 24 lap felé lassan.
Gerrardot szerintem nem veszem ki, mert múlt heten csütörtökön kinyitottam.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
ti melyik icon(ok)ra mentek?
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
- reeed_ati
Oh köszi!dannen írta:reeed_ati írta: Skacok! Nyomattam ezt a wekend league-et, gold3-ig jutottam, 15 gőzelemmel, na gondoltam tök fasza, kapok 80ezer körül, meg egy csomó pakkot, írta is, hogy melyik szintre mi jár, csak az a bibi, hogy ez idáig még nem kaptam meg semmit, közben vége is a hétvégének.. Én néztem be valamit?
jovohet kozben (talan csutortok) kapod meg az elozo het nyeremenyeit.
Olvasgattam közben EA Faq-ot, ott is szerda-csütörtököt írnak..
Biztos baromi jó játékosok lesznek, azért kell ennyit várnom.
Csak mert eddig még nem nyitottam 85-ösnél jobb játékost.
- reeed_ati
Skacok! Nyomattam ezt a wekend league-et, gold3-ig jutottam, 15 gőzelemmel, na gondoltam tök fasza, kapok 80ezer körül, meg egy csomó pakkot, írta is, hogy melyik szintre mi jár, csak az a bibi, hogy ez idáig még nem kaptam meg semmit, közben vége is a hétvégének.. Én néztem be valamit?