Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

Toti

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: Toti » 2017. január 19., csütörtök 14:06

ericco írta:Előbb talán meg kéne érteni, amiről írunk, ahelyett, hogy bagatelizálnád, komolytalannak nevezni más véleményét...
véleményed szerint kroos v modric azért támad le, mert úgy látják, h cr-nek abban az adott pillanatban nincs kedve, úgyh majd "megyek én inkább". most ne haragudj már, de akkor, ha neked ez a véleményed, akkor nekem meg az. majd ezekután beírod, h mit nem értünk azon, h cr nemtudja betartani a taktikai utasításokat. egyáltalán, honnan tudod te ennyire iszonyat rohadt biztosan, h mik a taktikai utasítások?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 19., csütörtök 14:04

koax írta:Vannak tények,az első és legfontosabb,hogy Zidane a Real Madrid edzője,aki felel a csapatért és felel a látottakért.
Nem CR,hanem Zidane.
Már leírták 20an 100 féleképpen és még mindig nem érzed, értitek. Zidane dönt, ez tény. De... Nem játszathat mást, mert Benzema-val ellentétben, CR a védők közé mozog, várva az ívelt labdákat. Lehozni nem lehet, mert felrobbanna az öltöző. Ezekből nem az következik, hogy hiába Zidane az edző, nem tud mit kezdeni a CR sztorival?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

koax
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric

HozzászólásSzerző: koax » 2017. január 19., csütörtök 13:58

ericco írta:
Mit nem lehet azon megértnei, hogy CR megkapja az utasításokat, majd a pályán nem tudja azokat követni, de "megbüntenti", lecserélni nem lehet, főleg fontos meccsen, mert akkor jönne a hiszti... Vagyis más magyarázatot nem látok arra, hogy ilyen teljesítmény után miért hagyják fent necces szitukban.
Bocs,nekem az nem hiteles amit te a dolgok mögé látsz,vagy a szituáciokból leszűrsz bármiféle valós érv hiányában.

Vannak tények,az első és legfontosabb,hogy Zidane a Real Madrid edzője,aki felel azért hogy ki játszik.
Nem CR,hanem Zidane.

Mariano is megkapja az esélyt, mert amit a többiek mutantak, arra simán képes ő is.
Én belőle sem láttam még semmit,de legyen így.( Spanyol harmadosztályú csapat elleni teljesítményt nem tartom mérvadónak.)

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. január 19., csütörtök 13:47

koax írta:Viszont veled cr temaba en tobbet nem vitazok,az hogy azert focizunk igy mert cr es ZAROJELBE ZIdane igy gondolja..nem is ertem,szerinted cr mondja ezeket zidanenak? O mondja a taktikat? Vagy ezt hol olvastad,ki mondta,volt ilyen hir,esetleg nyilatkozat? Mi alapjan irod ezt?
Ez nagyon erosen napszemuveges latasmod mar.
Mit nem lehet azon megértnei, hogy CR megkapja az utasításokat, majd a pályán nem tudja azokat követni, de "megbüntenti", lecserélni nem lehet, főleg fontos meccsen, mert akkor jönne a hiszti... Vagyis más magyarázatot nem látok arra, hogy ilyen teljesítmény után miért hagyják fent necces szitukban.
koax írta:Szerintem nem veletlen hogy csak ilyen epizod szerepeket kap. Mi nem lattunk belole meg sokat,de azert ZZ eleg regota latja.
Szerintem sem véletlen. Ott van Benzema, aki franacia és Perez kedvence. Morata, aki pár utcányira született a Bernabeutól. Plusz CR, akit sosem lehet kihagyni. Ez így már 4 ember egy posztra.
Kétségem sem fér hozzá, hogy ha tényleg rezegni fog a léc, és elfogy Zidane türelme, akkor Mariano is megkapja az esélyt, mert amit a többiek mutantak, arra simán képes ő is.
Benzema se jobb,a vilagkupaig ertekelhetetlen,majd azota neki is van 1-2 jo meccse,aztan add egy gpt a sevillanak,meg rug egy folet 4 meterrol..vegulis ha aztnezzuk eldontotte mindkettot.
De Benzemanak nincs bérelt helye. Sem a többieknek. Csak CR-nek. Azért ebben a topicban tépem a szám...
Merci Zizou!

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. január 19., csütörtök 13:42

rashidm írta: Mondjuk ha Mariano ki lenne próbálva, nem pedig ilyen 1-2 habi meccsekre, azokon is 20 percekre... Kovacic-t is elég sokan a halálba kívánták mert hogy gyenge... ahhoz képest elég jó lett a meccsekkel amit kapott.
Az a Kovacic 19-20 évesen már bizonyított az Interben azt ne felejtsük el. Abban egyetértünk, hogy többet kellene játszania, ha már itt van, de én csodálom azt, aki ki meri jelenteni, hogy Mariano jobb Moratanál (esetleg CR-nél).
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 19., csütörtök 13:41

Nem ismétlem magam.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

koax

HozzászólásSzerző: koax » 2017. január 19., csütörtök 13:38

Realista24 írta:
A 3 csatarunk osszesen nem er egy egeszet..
Akkora hülyeségeket írsz, hogy visít a weblap.
Az lehet,nekem ez csak a velemenyem,nem szent iras,es nem irtam h nekem van igazam.
De neked van valami elkepzelesed cr helyere,illetve jelensegre?
Hogy kitol es miert lenne jobb?
rashidm írta: Mondjuk ha Mariano ki lenne próbálva, nem pedig ilyen 1-2 habi meccsekre, azokon is 20 percekre... Kovacic-t is elég sokan a halálba kívánták mert hogy gyenge... ahhoz képest elég jó lett a meccsekkel amit kapott.
Szerintem nem veletlen hogy csak ilyen epizod szerepeket kap. Mi nem lattunk belole meg sokat,de azert ZZ eleg regota latja.
Vagy a francia latja,hogy jo de megse rakja be?
Mi lenne ennek a magyarazata?
Azt gondolom hogy O is megy kolcsonbe nyaron.
Mi szerintem kicsit tobbet latunk bele,mint amennyit egyenlore lattunk belole.
ericco írta:
Annyi, de annyi lehetőség van. 442 pl Marianoval és Benzemával elöl, mögöttuk Modric, Kroos, Isco és Kovacic.
Vagy a hétvégi felállás egy az egyben, csak CR és/vagy Benzema helyett Isco vagy Mariano. Mély a keret, sok a kreatív játékos, de mi nyomjuk az angol fajta focit, mert jelenleg CR (és Zidane) azt hiszi, hogy így hozhatják ki legtöbbet a portugálból...
Benzema se jobb,a vilagkupaig ertekelhetetlen,majd azota neki is van 1-2 jo meccse,aztan add egy gpt a sevillanak,meg rug egy folet 4 meterrol..vegulis ha aztnezzuk eldontotte mindkettot.

Marianorol nekem a fentebb leirt a velemenyem.

Viszont veled cr temaba en tobbet nem vitazok,az hogy azert focizunk igy mert cr es ZAROJELBE ZIdane igy gondolja..nem is ertem,szerinted cr mondja ezeket zidanenak? O mondja a taktikat? Vagy ezt hol olvastad,ki mondta,volt ilyen hir,esetleg nyilatkozat? Mi alapjan irod ezt?
Ez nagyon erosen napszemuveges latasmod mar.

Zidane az edzo..A 40 meccses veretlensegi sorozat,illetve a ket vereseg utan is.
Valami ha mukodik,akkor is O,de ha valami nem,akkor is.

Szar cr,elkellett volna adni,de azt gondolom hogy az osszes csatarunk nagyon rossz passzba van,es semelyik nem erdemelne meg jobban a masiknal a kezdo tagsagot.

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. január 19., csütörtök 13:35

Toti írta:akkor nem hinném, h azt tiltaná meg neki, h támadjon le.
Pont ezt magyarázom, hogy szinte biztos nem edzői utasítás, hogy ne vegye ki a részét a csapatvédekezésből. Ha pedig igen, és még mindig a meccs végi 50 m-es sprintekre várunk CR-tól, és még mindig ezek miatt a várt villanások miatt van felmentve egy csomó taktikai elem alól, akkor Zidane nem a Real kispadjára való. De kétlem, hogy ez lenne a helyzet. CR csak simán nem olyan intezitással teszi (mert cisnálja, itt-ott, de annyir alátni, hgoy alibiből vagy hogy nem ízlik neki a dolog...), amit elvárnának tőle, de ő CR, ezért nem lehet pl. padoztatássla büntetni.
Előbb talán meg kéne érteni, amiről írunk, ahelyett, hogy bagatelizálnád, komolytalannak nevezni más véleményét...
és nem zárok ki semmit, felőlem kimehetnénk 442be elől benzema,morata is, csak valami mellett legyen már döntés mert kezd kicsúszni a kézből ez az egész.
Meghozza ezeket a más döntéseket, minden más, csak CR szerepe szinte állandó. És amikor CR esetleg kimarad, egyáltalán nem venni észre a hiányát, sőt.
Merci Zizou!

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2017. január 19., csütörtök 13:23

ericco írta:Hát ez is csak azt bizonyítja, hogy CR-nek még mindig nem kell annyira letámadnia.
jó, hát ez így innentől komolytalan.
félre ne érts. nem védem cét, én is látom a formáját, meg a mostani teljesítményét. de mostmár tényleg az van, és ez a válasz bizonyította be a leginkább, h akármi van, akkor az is CR..
én arra próbáltam utalni, h az edzőnek elvileg kellene, h legyen valami köze a taktika kialakításához, és ha megcsinálta már azokat zz, h nem nevezte kupameccsekre (sevilla ellen ráadásul), lecserélte nem 1x, nem 2x, nem nevezte bajnokira, akkor nem hinném, h azt tiltaná meg neki, h támadjon le. de lehet csak én vagyok jóhiszemű és én gondolom úgy, h bizonyos dolgok mögött edzői utasítások vannak.

és nem zárok ki semmit, felőlem kimehetnénk 442be elől benzema,morata is, csak valami mellett legyen már döntés mert kezd kicsúszni a kézből ez az egész.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. január 19., csütörtök 13:19

koax írta:Viszont tenyleg akkor ki lenne a megoldas? A 3 csatarunk osszesen nem er egy egeszet..
Ki erdemes egy koncepciora? Ki az aki beleillik?
Szerintem semelyik. Kuka mindharom,nem ez a szint,nem elit jatekosok. Biztos vagyok benne hogy oda nyaron igazolunk,es lesz vegre egy igazo klasszis tamadonk.

Totinak +1,ezt irtam az elobb,sokan elfelejtik azt hogy azert a palyan tortenteknek van koze az edzonek is.
Annyi, de annyi lehetőség van. 442 pl Marianoval és Benzemával elöl, mögöttuk Modric, Kroos, Isco és Kovacic.
Vagy a hétvégi felállás egy az egyben, csak CR és/vagy Benzema helyett Isco vagy Mariano. Mély a keret, sok a kreatív játékos, de mi nyomjuk az angol fajta focit, mert jelenleg CR (és Zidane) azt hiszi, hogy így hozhatják ki legtöbbet a portugálból...
Merci Zizou!

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. január 19., csütörtök 13:16

koax írta:
ericco írta:
A KP-sok CR helyett is letámadták a védőket. Nem egyszer Modric és Kroos is.
A szélsők állandóan ívelgetnek CR fejére, mert tudják hogy a földön már esélyes sincs a portugálnak, elesik, színészkedik, szerelik, ütemet veszít vele a támadás.
A koncepciót és a felállást hiába próbálgatjha Zidane, mint pl. a hétvégén, amikor legtöbbször eleve egy játékossal kevesebbel lépünk a pályára. Nem tudom, mennyire mérvadó a Sevilla elleni odavágó, de James minden hátrányával és hiányosságával megyütt legalább a csapattal mozgott, tudta, hogy merre kell futnia, hogy megjátszahtó legyen a pálya bármelyik részén, nem csak a kapu előtt. CR pedig az esetek 90%-ban úgy mozog, hogy ő fejezhesse be az akciót, emiatt van annyi ívelés, mert más lehetőséget alig hagy a társaknak. Amíg erről nem szokik le, addig ne is várjuk javulsát az egész csapattól. Ha más lenne a helyében, Zidane már rég más játékost próbálgatna a helyén, de minimum egy taktikát, amiben ő nem annyira fontos. Látom, sokan már elfeljtették, mennyire meg tudja szívni a Madrid a szent tehenekkel. Nem véletlenül nem örültem annak, amikor hosszabbítottunk vele.
Jo tegyuk fol hohy igazat adok neked,ambar azt erzem benned is hogy ha Lucas szarul ad be akkpr az cr hibaja mert miatta kell beadni.. de oke.

Viszont tenyleg akkor ki lenne a megoldas? A 3 csatarunk osszesen nem er egy egeszet..
Szerintem semelyik. Kuka mindharom,nem ez a szint,nem elit jatekosok. Biztos vagyok benne hogy oda nyaron igazolunk,es lesz vegre egy igazo klasszis tamadonk.

Totinak +1,ezt irtam az elobb,sokan elfelejtik azt hogy azert a palyan tortenteknek van koze az edzonek is.
Mondjuk ha Mariano ki lenne próbálva, nem pedig ilyen 1-2 habi meccsekre, azokon is 20 percekre... Kovacic-t is elég sokan a halálba kívánták mert hogy gyenge... ahhoz képest elég jó lett a meccsekkel amit kapott.

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. január 19., csütörtök 13:16

Toti írta:
ericco írta:
azért gondolom nem úgy működik egy ekkora klubnál, h majd csak úgy kedvet kapnak a letámadáshoz a kp-ról valakik. vélhetően azért valamifajta edzői utasítás is van ebben, ha meg nincs akkor az már elég nagy baj azthiszem, nagy, de orvosolható, és zz fog is tanulni sokmindenből, ebben biztos vagyok, még ha mondjuk nem is 1-2 meccsen belül fog ez változni. (csak ugye itt olyan, mint idő, türelmi idő, az zéró, tudjuk jól)
Hát ez is csak azt bizonyítja, hogy CR-nek még mindig nem kell annyira letámadnia. Néha csinálja, de leggyakrabban látványosan nem. Kroos és Modric pedig vannak annyira okos játékosok, hogy ha a közelben vannak és mögöttük biztosítanak, akkor megteszik.
Amúgy CR tuti változtatni akar, csak szeirntem még magában sem döntötte el, hogy miben és mennyit. Szeirntem továbbra is meg akarja rúgni a góljait, de szélről már nem megy neki annyira, 9-esként pedig gyenge. Ahhoz kéne mellé újra egy Rooney és Tevez, akik már a támadósorban elvégzik helyette a piszkos melót. Ezt se Benzema, se Morata nem tudja azon a szinten hozni. Utóbbi szeirntem nem is akarja. Egyedül Baleben van annyi.
Merci Zizou!

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 19., csütörtök 13:14

A 3 csatarunk osszesen nem er egy egeszet..
Akkora hülyeségeket írsz, hogy visít a weblap.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

koax

HozzászólásSzerző: koax » 2017. január 19., csütörtök 13:09

ericco írta:
A szélsők állandóan ívelgetnek CR fejére, mert tudják hogy a földön már esélyes sincs a portugálnak, elesik, színészkedik, szerelik, ütemet veszít vele a támadás.
A koncepciót és a felállást hiába próbálgatjha Zidane, mint pl. a hétvégén, amikor legtöbbször eleve egy játékossal kevesebbel lépünk a pályára. Nem tudom, mennyire mérvadó a Sevilla elleni odavágó, de James minden hátrányával és hiányosságával megyütt legalább a csapattal mozgott, tudta, hogy merre kell futnia, hogy megjátszahtó legyen a pálya bármelyik részén, nem csak a kapu előtt. CR pedig az esetek 90%-ban úgy mozog, hogy ő fejezhesse be az akciót, emiatt van annyi ívelés, mert más lehetőséget alig hagy a társaknak. Amíg erről nem szokik le, addig ne is várjuk javulsát az egész csapattól. Ha más lenne a helyében, Zidane már rég más játékost próbálgatna a helyén, de minimum egy taktikát, amiben ő nem annyira fontos. Látom, sokan már elfeljtették, mennyire meg tudja szívni a Madrid a szent tehenekkel. Nem véletlenül nem örültem annak, amikor hosszabbítottunk vele.
Jo tegyuk fol hohy igazat adok neked,ambar azt erzem benned is hogy ha Lucas szarul ad be akkpr az cr hibaja mert miatta kell beadni.. de oke.

Viszont tenyleg akkor ki lenne a megoldas? A 3 csatarunk osszesen nem er egy egeszet..

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. január 19., csütörtök 13:08

Az idő még hagyján... de az sem lenne szerencsés, ha a "nem 1-2 meccs" tanulópénz az 5 pont előnyünkbe kerülne.
ZIDANE

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2017. január 19., csütörtök 13:05

ericco írta:
azért gondolom nem úgy működik egy ekkora klubnál, h majd csak úgy kedvet kapnak a letámadáshoz a kp-ról valakik. vélhetően azért valamifajta edzői utasítás is van ebben, ha meg nincs akkor az már elég nagy baj azthiszem, nagy, de orvosolható, és zz fog is tanulni sokmindenből, ebben biztos vagyok, még ha mondjuk nem is 1-2 meccsen belül fog ez változni. (csak ugye itt olyan, mint idő, türelmi idő, az zéró, tudjuk jól)

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. január 19., csütörtök 13:01

koax írta:A ko,a szelso vedoo,a szelsok,a felallas,a koncepcio,minden csodot mondott tegnap.
Merci Zizou!

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2017. január 19., csütörtök 12:56

Sastre írta: Neki hely kell, menjen ki a szélre, ahol meg tud indulni, ő is jól helyzetbe tudja hozni a társakat (és szerintem ebben egyre nagyobb benne a hajlandóság is). Játsszon ott, ahol a legjobban tudja kamatoztatni a képességet, és üljön a padra minden harmadik-negyedik meccsen, ha az kell, vagy cseréljék le a 65dik percben.
Ezzel úgy ahogy van egyet értek. A kiemelt részhez: végre más is látja nem csak azt, hogy fos, hanem, hogy valami változik. A leggörcsösebben talán a szabadrúgásaihoz ragaszkodik, pedig 1-2x már megmutatta, hogy tudná másképp is löni öket.. Viszont tegnap beívelte - még ha hosszan is és nem érte el Ramos - lehet, hogy ez a változás szele? Állítom, ha az ott bemegy, akkor most másról beszélgetnénk itt.

A legnagyobb problémánk, hogy nem látjuk, hogy mi megy nála a háttérben. Zizunak fel van adva a lecke, hogy megoldja. És lehetöleg minél hamarab, mert ha a szurkolók elveszítik a türelmüket akkor az csak rontani fog a helyzeten.

Nincs egyáltalán veszve a dolog. Nem minden öröm és boldogság, mert mostanában eléggé a képességei alatt teljesít, de azért a -2 két ember is túlzás. Akkor van csak nyalóka (mint tegnap) amikor se neki se a csapatnak nem megy.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

koax

HozzászólásSzerző: koax » 2017. január 19., csütörtök 12:50

Elkellett volna adni mar nyaron,es igazolni a helyere egy tamadot..

De most kit kene betenni helyere? Morata? Benzena?? Kettojuknek nem volt 10 jo meccsuk eddig..
Mariano nalam nem is opcio.. o ha akkora tehetseg lenne,akkor tobb lehetoseget kapna,en ugy latom hogy azert az edzeseken hetkozbe kijohetnek a hianyossagai.
Szoval oke hogy CR gyenge,de nincs is mas..

Viszont nem csak O a baj,es ezt sokan elfelejtik.
Nem is tudtunk nyomast gyakorolni az ellenfelre,nem is tudtunk mogejuk kerulni,nem is voltunk ott a tamadoharmadba sokat. Ezek nem csak Cr hibai. A ko,a szelso vedoo,a szelsok,a felallas,a koncepcio,minden csodot mondott tegnap.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. január 19., csütörtök 12:43

donor írta:Mariano meg hajt, megy mint az ökör, de semmi oka senkinek arra, hogy jobbnak vélje bármelyik csatárunknál, mert semmit nem bizonyított még. Szimpatikus az akarása, kapott a kupában 60 percet, ZZ-nek úgy látszik ennyi elég volt, hogy maradjon 4. számú csatár.
Az, hogy CR papíron a legjobb csatár, azt a pályán is be kéne bizonyítani. Én egyáltalán nem látom. Mariano meg eleve jobb Morata-nál. Kis túlzással köröket ver rá. Annyi van Morata számláján, hogy spanyol. Különben már sztem rég ment volna.

Vissza: