Megy a meccs!

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

Re: Megy a meccs!

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 29., vasárnap 16:59

4312 és had szóljon a muzsika!
Igen,meg lenne oldva a problèma.Mindenki hirtelen motivált,dinamikus lenne,Ronaldo meg Bale nem csak lenne,ès akkor mèg sorolhatnám.
Hamesz,akitol mindenki várta a megváltást,bun gyenge,ès nem kell azzal jonni mint Ozilnel anno,hogy nem keresik,meg rossz a rendszer,meg a taktika,mert az van hogy nem mozog eleget,nem mutatja magát,nem kèri el.
Modricot lehet nèmikèpp kiemelni,aztán annyi.Bèluska is ugy orult,mintha eldontotte volna a VB dontot,ahelyett hogy leszegett fejjel csinálta volna tovább a dolgát,de o már ugy gondolta sztm mára megtette amit kell.
Visszatèrve Hameszra,nem akarom èn basztatni,abszolut nem az o sara hogy itt tartunk,csak azt probáltam szemlèltetni hogy o sem hozott megváltást.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. november 29., vasárnap 16:57

ToniKroos írta:Ez a labdajáratás, amit próbálunk csinálni, ez szörnyű. Egy érintő el van felejtve, de még a 2 és 3 is. 4-5x hozzáérnek a labdához, majd tovább adják, pontatlanul, a másiknak a lábán meg felpörög. Mint valami megyei focisták, semmi érzéssel csak oda teszik a labda elé a lábukat azt majd valahogy megszelidül az a labda.
Tegnap néztem a Bayern meccset, hát ég és föld a különbség. Pedig azt mondanám, h tudásra nincs különbség, aztán mégis. Nem is kicsi.
Ebben nagyon sokat fejlődött csak visszafelé a csapat.
Amúgy kiváncsi lennék hogy Benitezék mit gyakoroltatnak velük edzéseken,mert hogy semmi sem látszik hogy valamit csinálnának az is biztos.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 29., vasárnap 16:57

hamesz írta:
Én a Real Madrid szebb jövőjéért szurkolók, mert egy megalomán marketing buzi tönkre vágott egy szerethető csapatot 2-3 nagyon elszabott döntésével, mert azt hiszi, hogy ő mindenhez ért és jelenleg mi szurkolók szívjuk meg, akik lelkesen leülnek (leülnének) meccset nézni minden hétvégén, aztán ezt a rakás szart kapják az arcukba.
Ezt jól megfogalmaztad. Egyetértek. :)
Akkor most hasonlítsd össze ezt a megfogalmazást a sajátodéval. Aztán leesik majd.
Nem illik.

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2015. november 29., vasárnap 16:56

Kerlon írta:és jelenleg mi szurkolók szívjuk meg, akik lelkesen leülnek (leülnének) meccset nézni minden hétvégén, aztán ezt a rakás szart kapják az arcukba.

Ilyenkor gondolj azokra, akik 400-500 euróért vettek jegyet a klasszikusra. :shutup:
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2015. november 29., vasárnap 16:55

Eibar: Total market value £26.81m
Real Madrid: Total market value £500.36m

:taps:

a legrosszabb az egészban, hogy James játékát is megöli Benítez.
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Hungarokatalán
Kedvenc játékosaid: Szalai
Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls

HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. november 29., vasárnap 16:55

Kovacic ügyes gyerek, de sokat kell még érnie. Rengeteg eladott labda jellemzi, mondjuk ez már az Internél is így volt. Az se tesz jót neki, h ki van rakva szélre.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Hungarokatalán 2015. november 29., vasárnap 16:56-kor.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. november 29., vasárnap 16:54

Én a Real Madrid szebb jövőjéért szurkolók, mert egy megalomán marketing buzi tönkre vágott egy szerethető csapatot 2-3 nagyon elszabott döntésével, mert azt hiszi, hogy ő mindenhez ért és jelenleg mi szurkolók szívjuk meg, akik lelkesen leülnek (leülnének) meccset nézni minden hétvégén, aztán ezt a rakás szart kapják az arcukba.
Ezt jól megfogalmaztad. Egyetértek. :)

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 29., vasárnap 16:52

hamesz írta:
Kerlon írta:Kár, még egy két kínos vereség és lehetne egy kevés remény a változásra.
Látom nem csak én szurkolok az Eibarnak. :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2015. november 29., vasárnap 16:52

Ez a labdajáratás, amit próbálunk csinálni, ez szörnyű. Egy érintő el van felejtve, de még a 2 és 3 is. 4-5x hozzáérnek a labdához, majd tovább adják, pontatlanul, a másiknak a lábán meg felpörög. Mint valami megyei focisták, semmi érzéssel csak oda teszik a labda elé a lábukat azt majd valahogy megszelidül az a labda.
Tegnap néztem a Bayern meccset, hát ég és föld a különbség. Pedig azt mondanám, h tudásra nincs különbség, aztán mégis. Nem is kicsi.

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. november 29., vasárnap 16:52

Büszke lehetsz magadra.
Én a változások mellett vagyok és ahhoz sajnos ez kell. Aki meg azt hiszi, hogy ilyen játékkal akármilyen kupáért van keresnivalónk az téved. Még ha látnék valami halvány javulást a csapaton, de semmi. Csak egyre mélyebbre süllyedünk a gödörben.

hamesz

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. november 29., vasárnap 16:52

Büszke lehetsz magadra.
Én a változások mellett vagyok és ahhoz sajnos ez kell. Aki meg azt hiszi, hogy ilyen játékkal akármilyen kupáért van keresnivalónk az téved. Még ha látnék valami halvány javulást a csapaton, de semmi. Csak egyre mélyebbre süllyedünk a gödörben.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 29., vasárnap 16:50

mocsok írta:Azert az korrekt ha az ellenfelnek szurkoltok.
Igazi szurkolok vagytok skacok, pacsi. :lol:

Aztan ha jon a szep jatek meg a siker akkor ti lesztek a legbuszkebb madridistak.
Megy le a szint, először még a csapatnak szurkolt, aztán Ronaldonak csak, most már az ellenfélnek, büszkén, vigyorogva. :| :lol:
Nem illik.

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. november 29., vasárnap 16:50

kiserik írta:a 443-hoz
:mrgreen:
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. november 29., vasárnap 16:49

Én azt nem értem, hogy miért ragaszkodunk a 443-hoz (talán ez is Perez agymenése?)? Most is, ha James behúzódna a kétszázmilla mögé, nem csak ott poroszkálna jobbszélne, szerintem sokkal jobban járnánk. A szélsők úgy sem zárnak vissza védekezésben, akkor minek erőltetjük? 4312 és had szóljon a muzsika!

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. november 29., vasárnap 16:49

Azert az korrekt ha az ellenfelnek szurkoltok.
Igazi szurkolok vagytok skacok, pacsi. :lol:

Aztan ha jon a szep jatek meg a siker akkor ti lesztek a legbuszkebb madridistak.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 29., vasárnap 16:47

hamesz írta:
Kerlon írta:Kár, még egy két kínos vereség és lehetne egy kevés remény a változásra.
Büszke lehetsz magadra.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hamesz

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. november 29., vasárnap 16:47

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 29., vasárnap 16:45

Norbii írta:Bééél. Ügyes.

Kezdőbe vele.
de csak a hajának köszönheti
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. november 29., vasárnap 16:45

ToniKroos írta:Nagyon adom, én nem is emlékszem olyanra, h meccs közbe felálltam volna valamikor valamiért. Most meg, minden eszembe jut, csak a meccs nem.
Ja és ismét egy csapat aki ver minket futómennyiségben. Én nem értem, hogy lehet ezt eltűrni egy ekkora csapatnál, h néhányan ennyire szarjanak bele a futásba.
Persze, a 3. probléma Benítez, a 4. meg Perez. :mrgreen:
De a pályán a 2 gond az főleg ez a 2 ember. Míg itt vannak, addig itt nem lesz foci, csak ilyen fejesek ívelések után... :roll: De legalább bement, jöhetne a többi! :sly:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 29., vasárnap 16:44

Kár, még egy két kínos vereség és lehetne egy kevés remény a változásra.
K

Vissza: