Közben Marseilleben.Realista24 írta:L’Equipe: Neymar apologised to the entire PSG squad for his behaviour towards Cavani.
https://pbs.twimg.com/media/DKRX4QAXUAAeAuf.jpg
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 22., péntek 8:22
Közben Marseilleben.Realista24 írta:L’Equipe: Neymar apologised to the entire PSG squad for his behaviour towards Cavani.
https://pbs.twimg.com/media/DKRX4QAXUAAeAuf.jpg
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 22., péntek 8:22
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 21., csütörtök 10:33
Hát de Ronaldo minden szarért kapja a lapokat egyből, nulla mérlegeléssel.M1Ö írta:Tehát tényleg nem értetted a lényeget. Sokmindenkit le lehetne köcsögözni, mert ő akarja a 11est lőni. Nem lesz az egész ügyből semmi, csak meg kell lovagolnia a médiának, izzítja a feszültséget, láthatóan sikeresen. Nem védeni akarom, mert nem egy szent a gyerek, de ennyire fenn akadni azon, hogy ő akarja a tiziket lőni...rashidm írta:Csak, hogy a tegnapi "neymar köcsög vs nem köcsög" témához hozzátéve:
Most ezzel megint én leszek a köcsög, de CRnek is voltak már bőven után rúgásai meg oda-oda verései.Kerlon írta:miközben CR-re megutaznak a szar életűek.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. szeptember 21., csütörtök 10:31
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. szeptember 21., csütörtök 10:30
Nem azon akadtam fenn, hogy ő akarta lőni a tizit. Szimplán maga Neymar. Cr-hez hozzászólva: igen, ő is utánarúgott meg stb. de őt ki is állították meg utálták is érte kb mindenki. Neymar hányszor ki lehetett volna szórni ilyenek miatt...M1Ö írta:Tehát tényleg nem értetted a lényeget. Sokmindenkit le lehetne köcsögözni, mert ő akarja a 11est lőni. Nem lesz az egész ügyből semmi, csak meg kell lovagolnia a médiának, izzítja a feszültséget, láthatóan sikeresen. Nem védeni akarom, mert nem egy szent a gyerek, de ennyire fenn akadni azon, hogy ő akarja a tiziket lőni...rashidm írta:Csak, hogy a tegnapi "neymar köcsög vs nem köcsög" témához hozzátéve:
Most ezzel megint én leszek a köcsög, de CRnek is voltak már bőven után rúgásai meg oda-oda verései.Kerlon írta:miközben CR-re megutaznak a szar életűek.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. szeptember 21., csütörtök 10:20
Tehát tényleg nem értetted a lényeget. Sokmindenkit le lehetne köcsögözni, mert ő akarja a 11est lőni. Nem lesz az egész ügyből semmi, csak meg kell lovagolnia a médiának, izzítja a feszültséget, láthatóan sikeresen. Nem védeni akarom, mert nem egy szent a gyerek, de ennyire fenn akadni azon, hogy ő akarja a tiziket lőni...rashidm írta:Csak, hogy a tegnapi "neymar köcsög vs nem köcsög" témához hozzátéve:
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 21., csütörtök 9:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 21., csütörtök 9:45
Repült a warn.rashidm írta:Csak, hogy a tegnapi "neymar köcsög vs nem köcsög" témához hozzátéve:
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... an-2593193
Tényleg nem köcsög. Egy sunyi kis patkány. És nem kapott érte semmit. Tavaly a PSG ellen is utánrúgott a gyereknek, sima sárga. Nem kívánok senkinek se sérülést, de remélem egyszer valaki úgy beleszáll, hogy többet ne tudjon pályára lépni.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. szeptember 21., csütörtök 9:35
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. szeptember 20., szerda 23:16
Engedd el inkább. Engedd el.M1Ö írta:Nem is akartam. Csak szerintem Neymar sem akkora köcsög, mint amennyire be lett állítva.Realista24 írta:Ezt már sosem tudjuk meg, de ebből nem lehet Cét kihozni negatív szereplőként szerintem.Te érted amit írok amúgy? Milyen klikkesedésről beszélsz? Arról, hogy Alves mentette a labdát Neymarnak? Hát gratulálok akkor, mert felültél a köpködő vonatra. Nem kellett volna, még mielőtt valaki félre ért, de majd a következő meccsen kap Cavani egy gólpasszt valamelyiktől, aztán minden el lesz felejtve. Ha meg már olyan lelki ismeretesek vagytok... CR 4x-es aranylabdás. Tegyük fel kurva szarul lövi a tiziket. Ti csak azért is őt állítanátok oda, mert ő már letett az asztalra? Vagy mit ért el Cavani, hogy mindenféleképp neki kell lőjje? Akkor lőjje Motta, mert ha jól tudom ő van ott legrégebben.rashidm írta:Jah. Alig van klikkesedés a PSG-nél Neymar-D. Alves-sel karöltve. Mondjuk CR-nek kicsit nagyobb arca lehet az elért eredményeire. Neymarnak meg van a Zsilette reklám.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. szeptember 20., szerda 22:58
Nem is akartam. Csak szerintem Neymar sem akkora köcsög, mint amennyire be lett állítva.Realista24 írta:Ezt már sosem tudjuk meg, de ebből nem lehet Cét kihozni negatív szereplőként szerintem.
Te érted amit írok amúgy? Milyen klikkesedésről beszélsz? Arról, hogy Alves mentette a labdát Neymarnak? Hát gratulálok akkor, mert felültél a köpködő vonatra. Nem kellett volna, még mielőtt valaki félre ért, de majd a következő meccsen kap Cavani egy gólpasszt valamelyiktől, aztán minden el lesz felejtve. Ha meg már olyan lelki ismeretesek vagytok... CR 4x-es aranylabdás. Tegyük fel kurva szarul lövi a tiziket. Ti csak azért is őt állítanátok oda, mert ő már letett az asztalra? Vagy mit ért el Cavani, hogy mindenféleképp neki kell lőjje? Akkor lőjje Motta, mert ha jól tudom ő van ott legrégebben.rashidm írta:Jah. Alig van klikkesedés a PSG-nél Neymar-D. Alves-sel karöltve. Mondjuk CR-nek kicsit nagyobb arca lehet az elért eredményeire. Neymarnak meg van a Zsilette reklám.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. szeptember 20., szerda 20:23
Jah. Alig van klikkesedés a PSG-nél Neymar-D. Alves-sel karöltve.M1Ö írta:Nem. Én CR-t sem köcsögöztem le, mert szerintem Neymar sem köcsög. Csak nagy arccal oda mentek, hogy figyelj már haver, ne viccelj, én lövöm! Aztán mégis pofára estek. De egyiknek sem volt komoly következménye. Csak erre akartam kijukadni, hogy annyira túl van fújva ez, hogy ennyi miatt egy rossz köcsög Neymar.... Nem tudok ezzel egyet érteni.Realista24 írta:Nem mindegy, mert az előbb arra tértél ki, hogy azért volt Cé a köcsög, mert ő volt a 90+ milliós játékos. Ez az elméleted hamar megdőlt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 20., szerda 20:04
Ezt már sosem tudjuk meg, de ebből nem lehet Cét kihozni negatív szereplőként szerintem.M1Ö írta:Igen. De mégis nyomta neki a dumát CR, hogy hallod, ezt nekem kell lőnöm. Értem amúgy, hogy alapból Raúl adta át. De Raúl is miért CRnek adta? Meg Alonso miért ment oda? Ott is ugyanaz vot a sztori. Új név, a világ egyik legjobbja, stb. stb.Realista24 írta:De nem Cé ment oda, hanem Xabi.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. szeptember 20., szerda 20:03
Igen. De mégis nyomta neki a dumát CR, hogy hallod, ezt nekem kell lőnöm. Értem amúgy, hogy alapból Raúl adta át. De Raúl is miért CRnek adta? Meg Alonso miért ment oda? Ott is ugyanaz vot a sztori. Új név, a világ egyik legjobbja, stb. stb.Realista24 írta:De nem Cé ment oda, hanem Xabi.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 20., szerda 19:56
De nem Cé ment oda, hanem Xabi.M1Ö írta:Nem. Én CR-t sem köcsögöztem le, mert szerintem Neymar sem köcsög. Csak nagy arccal oda mentek, hogy figyelj már haver, ne viccelj, én lövöm! Aztán mégis pofára estek. De egyiknek sem volt komoly következménye. Csak erre akartam kijukadni, hogy annyira túl van fújva ez, hogy ennyi miatt egy rossz köcsög Neymar.... Nem tudok ezzel egyet érteni.Realista24 írta:Nem mindegy, mert az előbb arra tértél ki, hogy azért volt Cé a köcsög, mert ő volt a 90+ milliós játékos. Ez az elméleted hamar megdőlt.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. szeptember 20., szerda 19:54
Nem. Én CR-t sem köcsögöztem le, mert szerintem Neymar sem köcsög. Csak nagy arccal oda mentek, hogy figyelj már haver, ne viccelj, én lövöm! Aztán mégis pofára estek. De egyiknek sem volt komoly következménye. Csak erre akartam kijukadni, hogy annyira túl van fújva ez, hogy ennyi miatt egy rossz köcsög Neymar.... Nem tudok ezzel egyet érteni.Realista24 írta:Nem mindegy, mert az előbb arra tértél ki, hogy azért volt Cé a köcsög, mert ő volt a 90+ milliós játékos. Ez az elméleted hamar megdőlt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 20., szerda 19:49
Nem mindegy, mert az előbb arra tértél ki, hogy azért volt Cé a köcsög, mert ő volt a 90+ milliós játékos. Ez az elméleted hamar megdőlt.Igazából teljesen mindegy
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. szeptember 20., szerda 19:47
Igazából teljesen mindegy. Mert mind a két sztori arról szól, hogy van egy sztár, meg egy kevésbé, aki tuti tizi lövő. De azé' oda mennek az arany fiúk, hogy neeem, felejtsd el, ez az enyém. Ezért nem értem az egész problémát. Azért van ennyire felfújva a Neymar sztori, mert ugye elvileg azért ment el, hogy Messi árnyékából kilépjen... Erre Cavani leosztja. Az egész egy média felhajtás. Majd ha egy fontos meccsen kioszt Neymar neki 2 gólpasszt, akkor meg majd jöhet a kontra, hogy húúú, csoda duó, még a viszályt is túl élték... és elmegy még 20000 lap, meg lesz még 2000000 kattintás... szóval értedRealista24 írta:Nem tudom, hogy jó videót nézek-e, de ez alapján Xabi lenne a köcsög, nem? Itt Xabi a Neymar, és CR a Cavani.
Raúl Cének adja a labát, és Alonso akarja elkérni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 20., szerda 19:40
Nem tudom, hogy jó videót nézek-e, de ez alapján Xabi lenne a köcsög, nem? Itt Xabi a Neymar, és CR a Cavani.M1Ö írta:Akkor CR miért ment oda Alonsohoz? Tán csak nem azért mert érte fizettek 90+ milliót, meg ő a sztár a csapatban és nem Xabi?rashidm írta:Már nem azért de ki a tököm ez a Neymar, hogy csak úgy odamegy új klubjához és már szóvá teszi hogy "nem adják át neki a szabadokat és a tiziket"?Aztán később lett belőle valami komoly feszkó? Semmi... Csak most Neymart szidni kell, mert pont aktuális...
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. szeptember 20., szerda 19:36
Akkor CR miért ment oda Alonsohoz? Tán csak nem azért mert érte fizettek 90+ milliót, meg ő a sztár a csapatban és nem Xabi?rashidm írta:Már nem azért de ki a tököm ez a Neymar, hogy csak úgy odamegy új klubjához és már szóvá teszi hogy "nem adják át neki a szabadokat és a tiziket"?
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem