Közkívánatraflori írta: SZA-VA-ZÁS!!
Bajnokok Ligája
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Bajnokok Ligája
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
A bo keretnek akkor jon ki igazan a haszna, mikor folyamatosan, legalabb 2-3 heten keresztul megy a szerda - szombat ritmus. Olyankor megeri nehany poszton pihentetni, hogy a harmadik, negyedik meccsre ne legyen 1-2 kulcsjatekos elfaradva. Viszont 2 meccs miatt miert kene rotalni?(tegyuk fel, hogy meccs elott 3 nappal mar nem kell bajnoki meccset vagy kupadontot jatszani, hanem a torna elotti hetvege mindenkinek szabad)kiserik írta:Ez így is van, de mi a helyzet egy tornával, ahol szerdán elődöntő, szombaton döntő. Kinek lesz nagyobb esélye, akinek 2 kezdő csapatra való játékosa van, vagy akinek csak 1 kezdő csapatra való játékosa?KAG írta: Egy meccsen szerintem is nagyobb esélye van egy pl gyengebb csapatnak tovább menni, mint kettőn.
- RealMadridFanatic
Ez szerintem sem igy megy. Azert tobbe-kevesbe megvannak mindenhol az alapnak nevezheto emberek. A tobbire meg mehetnek a labda gombolyu, a fociban barmi megtortenhet kozhelyek, amik egy meccsen sokkal inkabb bejohetnek, mint oda-visszavagos alapon.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Akinek egy, mert osszeszokottabbak.kiserik írta:Ez így is van, de mi a helyzet egy tornával, ahol szerdán elődöntő, szombaton döntő. Kinek lesz nagyobb esélye, akinek 2 kezdő csapatra való játékosa van, vagy akinek csak 1 kezdő csapatra való játékosa?KAG írta: Egy meccsen szerintem is nagyobb esélye van egy pl gyengebb csapatnak tovább menni, mint kettőn.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ez így is van, de mi a helyzet egy tornával, ahol szerdán elődöntő, szombaton döntő. Kinek lesz nagyobb esélye, akinek 2 kezdő csapatra való játékosa van, vagy akinek csak 1 kezdő csapatra való játékosa?KAG írta: Egy meccsen szerintem is nagyobb esélye van egy pl gyengebb csapatnak tovább menni, mint kettőn.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Egy meccsen szerintem is nagyobb esélye van egy pl gyengebb csapatnak tovább menni, mint kettőn.
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szerintem pont nem.kiserik írta:Ezzel csak az a gond, hogy egy 4 csapatos torna kinek kedvez? A korlátlan pénzű, 2 full csapatot felállítani tudó, olajos csapatoknak.Kerlon írta:
Dehogy fasság. Teljesen jó ötlet, hogy a 4 között 1-1 meccsen dől el már az elődöntő, mivel általában itt tényleg nüanszok döntenek, mint a döntőben. Ezért tök felesleges odavisszavágózni, hanem mehet a 90 perces hadd szóljon.
Kb az egyetlen értelmes újítás ez lehetne.
Amúgy ESL párti vagyok, de ha nem valósul meg, akkor inkább ilyeneket vezessenek be, mint az, hogy nem 20:45kor kezdődik a BL meccs.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ezzel csak az a gond, hogy egy 4 csapatos torna kinek kedvez? A korlátlan pénzű, 2 full csapatot felállítani tudó, olajos csapatoknak.Kerlon írta:Dehogy fasság. Teljesen jó ötlet, hogy a 4 között 1-1 meccsen dől el már az elődöntő, mivel általában itt tényleg nüanszok döntenek, mint a döntőben. Ezért tök felesleges odavisszavágózni, hanem mehet a 90 perces hadd szóljon.RealAsensio írta:
Az egesz ugy faszsag ahogy van. Mar nagyon unom a sok ujitast, kozben meg egyre szarabb az egesz. Remelem Perezek megcsinaljak a Szuper Ligat, aztan a hajukra kenheti a sok penzehes korrupt kotsog az otleteiket.
Amúgy ESL párti vagyok, de ha nem valósul meg, akkor inkább ilyeneket vezessenek be, mint az, hogy nem 20:45kor kezdődik a BL meccs.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ah, elfelejtettem, hogy nem kéne reagálnom arra, amit írsz. Fura vagy.
Vegyük úgy, hogy nem írtam semmit.
Vegyük úgy, hogy nem írtam semmit.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Én értem meg vágom is,hogy a city milyen káros de most nem érdekel mert a liverpool irritál. Nem a könyvelésük vagy a mocskos pénzük de még az edzőjükkel sincs konkrét bajom viszont a játékosaik irritálnak alissontól salahig szinte mind persze gvardiola is irritál de őt már annyiszor láttam bukni meg annyiszor nevettem ki,hogy már nemhozna lázba ha leesne a vén kóklernek egy bl trófea.ANDS írta:Hasonlítsuk össze egy kicsit a két klubot.dzsi91 írta:
Túlgondoljátok. Mind a cityt mind a poolt ki nem állhatom de gvardiola 199ik bukása már nem okozna akkora örömet minthogy ezek a henderson vandyjk salah féle gyökerek 2 blt ne nyerjenek 4 szezonon belül.
Amúgy annyira nem izgatnak az olajosok ha nem ilyen bicskanyitogatóak mint a párizs. Chelseanek pl tudtam szurkolni 2012ben nyugodt szívvel meg tavaly sem zavart a sikerük mert összességében nincs bajom velük. Liverpoolnál kifejezetten ez a garnitúra irritál nem maga a klub.
Az edzőiket, a szurkolóikat lehet szeretni, vagy nem szeretni.
De a háttérben, ahonnan a pénzt kapják, az az ország szimpatikus neked?
Mert eleve olyan pénzeket tolnak be a klubba, amit nem a fociban termeltek meg.
De mint mondtam szerdán tovább megyünk így tárgytalan az egész téma.A jóisten sem akarja,hogy én gvardiolanak szorítsak 1 meccsen is.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Perez is olyan pénzt tolt bele, amit nem a fiúk rugdostak össze.ANDS írta:Hasonlítsuk össze egy kicsit a két klubot.dzsi91 írta:
Túlgondoljátok. Mind a cityt mind a poolt ki nem állhatom de gvardiola 199ik bukása már nem okozna akkora örömet minthogy ezek a henderson vandyjk salah féle gyökerek 2 blt ne nyerjenek 4 szezonon belül.
Amúgy annyira nem izgatnak az olajosok ha nem ilyen bicskanyitogatóak mint a párizs. Chelseanek pl tudtam szurkolni 2012ben nyugodt szívvel meg tavaly sem zavart a sikerük mert összességében nincs bajom velük. Liverpoolnál kifejezetten ez a garnitúra irritál nem maga a klub.
Az edzőiket, a szurkolóikat lehet szeretni, vagy nem szeretni.
De a háttérben, ahonnan a pénzt kapják, az az ország szimpatikus neked?
Mert eleve olyan pénzeket tolnak be a klubba, amit nem a fociban termeltek meg.
Ráadásul az sem volt tiszta valószínűleg...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Dehogy fasság. Teljesen jó ötlet, hogy a 4 között 1-1 meccsen dől el már az elődöntő, mivel általában itt tényleg nüanszok döntenek, mint a döntőben. Ezért tök felesleges odavisszavágózni, hanem mehet a 90 perces hadd szóljon.RealAsensio írta:Az egesz ugy faszsag ahogy van. Mar nagyon unom a sok ujitast, kozben meg egyre szarabb az egesz. Remelem Perezek megcsinaljak a Szuper Ligat, aztan a hajukra kenheti a sok penzehes korrupt kotsog az otleteiket.Kerlon írta:
Ez amúgy nem rossz ötlet.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Az egész bl lebonyolítás a felesleges sorsolásokkal már kezd kicsit elavult lenni. A svájci rendszer egy sokkal igazságosabb megoldás, csak azzal meg az a baj, hogy a legjobb teljes fordulókat hagyhat ki és elesik a bevételektől, cserében mondjuk pihentethetne. Az olyan tornákon ahol egy adott helyszínen vannak már rég ezt alkalmaznám
- ikarus93
Ja azt vágom, de a mostani felállással szinte majdnem mindig 4 angol csapat a legjobb 8ba, mivel általában gyengébb csapatot kapnak.
Kb a Madrid,BM,PSG akik feltudják venni a versenyt a PL csapatokkal, a többi csapat mind hátránnyal indul.
Kb a Madrid,BM,PSG akik feltudják venni a versenyt a PL csapatokkal, a többi csapat mind hátránnyal indul.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egyenes kieséses szakasznak egy pontjától már játszhatsz ugyanolyan országból érkező csapattal.ikarus93 írta: Sztem ami nem fair a BL-ben az az hogy a csoportban és a 16 között ugyan abból az országból érkező csapat nem játszhat egymás ellen. Ez a PL csapatoknak nagyon kedvez, míg egy PSGnek akiket amúgy ki nem állhatok nagyon nem.
Azért ha megnézitek a PSG vagy a BM sokszor brutál ágakat kap, míg a Pool meg röhögve bemegy a döntőbe ilyen gyenge ágakkal.
Na mind1 ez csak az én véleményem és nem akarom védeni a csapatokat főleg nem a PSGt de azért be kell látni ez nagyon kedvező az angol csapatoknak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikarus93
Sztem ami nem fair a BL-ben az az hogy a csoportban és a 16 között ugyan abból az országból érkező csapat nem játszhat egymás ellen. Ez a PL csapatoknak nagyon kedvez, míg egy PSGnek akiket amúgy ki nem állhatok nagyon nem.
Azért ha megnézitek a PSG vagy a BM sokszor brutál ágakat kap, míg a Pool meg röhögve bemegy a döntőbe ilyen gyenge ágakkal.
Na mind1 ez csak az én véleményem és nem akarom védeni a csapatokat főleg nem a PSGt de azért be kell látni ez nagyon kedvező az angol csapatoknak.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Persze én is úgyvagyok vele,hogy egyik se nyerjen ha lehet. Egyszerűen irritál az egész liverpool brigád. Olyanok mint az angol válogatott. Jók de az arcuk sokkal nagyobb mint amennyire jók.Pad'em írta:Chelsea elleni továbbjutás után feltévedtem egy Pool oldalra, Liverpool drukkerek még azóta is Ramost átkozzák. Illetve megtudtam, hogy egy olyan undorító ember mint Benzema nem kaphat aranylabdátdzsi91 írta:
Szép lenne őket megint elpicsázni, de ha angol döntő lesz akkor szerintem én is inkább a kókler győzelmét kérném. De inkább fordítsuk meg a párharcot. Bale meg majd ollózhat egy utolsót
Én most gvardiolát így feloldozom a kárörömöm alól. Szopott már szerencsétlen eleget 10 évente 1 bl belefér(ne de mivel szerdán kipicsázzuk őket így tárgytalan)
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Pad'em
Chelsea elleni továbbjutás után feltévedtem egy Pool oldalra, Liverpool drukkerek még azóta is Ramost átkozzák. Illetve megtudtam, hogy egy olyan undorító ember mint Benzema nem kaphat aranylabdátdzsi91 írta:Túlgondoljátok. Mind a cityt mind a poolt ki nem állhatom de gvardiola 199ik bukása már nem okozna akkora örömet minthogy ezek a henderson vandyjk salah féle gyökerek 2 blt ne nyerjenek 4 szezonon belül.ANDS írta:
A Liverpool legalább egy szerethető, tisztelhető hagyományos klub, múlttal, tradiciókkal, normális, piaci alapú működéssel.
A City meg végtelen állami pénzekkel akar megszerezni mindent.
De a Bl- ben ennek ellenére a Real, Barca, Bayern, Milan, Liverpool nyerte a trófeakat.
Szép lenne őket megint elpicsázni, de ha angol döntő lesz akkor szerintem én is inkább a kókler győzelmét kérném. De inkább fordítsuk meg a párharcot. Bale meg majd ollózhat egy utolsót
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
nagyon jo ez hogy ki racionalis ki nem. par evvel ezelott mikor zlatan meg ancelotti volt a psgnel akkor mindenki azt mondta hogy a psg legalabb esszel csinalja es a city aki koncepcio nelkul szorja a penzt, most meg a city csinalja okosan es a psg kolt eszetlenul
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo