Mindig kell egy felelős. Idén CR lesz az összes elbukott trófeáért itt, ez nyilvánvaló.
Nem kellene mindig, de a madrid drukker ilyen, mindig elégedetlen, ha a csapat hoz egy bl győzelmet akkor elégedett, de másnap felkel és már kezd "észhez" térni és találni fogást a csapaton....nagyon nagyon régóta fórumozók itt, és mondhatom, hogy ismerem a drukkereink jellemeit, elképzeléseit. Az lehet, hogy rosszul ítélem meg őket, de mindig, minden évben volt bűnbak, ha sikeres volt az év ha nem , de volt és kellett lennie, mert csak. Mindig volt üldözni való, mindig volt olyan akibe bele lehet taposni. Én személy szerint mindig is iszonyatosan büszke madridista voltam és leszek is, nekem soha senki sem tudja beadni, hogy más csapat jobb, szebb, okosabb, jólfésültebb, sikeresebb, mert nem az, max időnként egy egy kisebb időre....de a labdarúgásban az iránymutató a real madrid. Volt....van...lesz. Ha tetszik ha nem. Ezért utálják annyian, nem azért mert rossz, vagy mert csal, vagy mert pojáca klub....fenéket, kizárólag egy dolog miatt utálják, az elért eredmények, sikerek, trófeák miatt.....mást mondanak, de akkor hazudnak vagy kitalálnak meséket...stb....magukat nyugtatják.
Ronaldo drága volt.....de ő volt az aki megérte a pénzét. Hogy a drukkerek elégedetlenek vele itt a fórumon az egy dolog, jogos ha több az igény mint a jelenlegi mutatott forma, viszont az is baj ha túlzásokba esünk vele kapcsolatosan. Ő is ember, és eléggé különleges, én személy szerint nem voltam soha a rajongója, mert az én habitusom, az én labdarúgópályán eltöltött személyiségem tök más mint az övé.....én nem voltam reklamáló, nem színészkedtem, nem dobtam fel magam, ha szabálytalan voltam elnézést kértem és felsegítettem az ellenfelet....itt van köztünk nagy jellembeli különbség, viszont van még(amit nem mutat a média és a legtöbb ember nem is ismer vagy nincsen "előtte", ez pedig a labdarúgás iránti vágy, szenvedély, akarat és tehetség.....ebben ő messze felülmúl pl engem, így a tiszteletemet kivívta. A hozzáállása, a pályán mutatott győzni akarása számomra az egyetemes labdarúgás legnagyobb példája. Belőlem minden ilyen hiányzott, és ez hiányzik a legtöbb magyarból is, csak nem látják be, hanem egyszerűbb másra mutogatni és fogni. Én nem fogom, megláttam benne azt aki olyan jellemű ember akire
fel lehet nézni, akit ha a média nem cikiz állandóan akkor a fiataloknak példának lehet felhozni. Ő egy igazi labdarúgó.
Sokan írjátok, hogy már nem a régi....szar már, nem kell ide stb...akkor jó, mert ezek szerint még is csak ember és nem gép.....ahogy éveken át hívtuk. Hiszen a kor látszik rajta, mint mindenki máson.....ez jó, mert akkor ő is csak olyan mint a legtöbb labdarúgó, 30 felett látványosan esik a teljesítménye. Jó.....hiszen ez a világ rendje. Ez a többi klubnál is a rend, csak ott elfogadják....mi úgy tűnik nála nem akarjuk....
Korábban azt írtam látom rajta hogy gondolkodásban változik, látok rajta egy folyamat elejét, akkor kinevettetek, de tartom, hogy Ronaldo közelebb lépett a csapathoz és ez folyamatosan alakul tovább, más ma
már mint korábban amikor ténylegesen a vezér volt a támadósorban. Amikor a maga egyébként egyedülálló önálló játékát erőltette.....e nélkül nem lett volna soha sikere és mi sem profitáltunk volna belőle sokat....
Én nem lennék még vele ennyire tiszteletlen, lehet hogy lesz idő amikor nyomatékosan írom majd le az ellenvéleményemet, ismertek, megteszem bárkinél, legyen az egy ikon, vagy egy ősmadridista is ha jogos....de jelenleg még nem érzem azt, hogy ennyire, hangsúlyozom ennyire leszidjátok. Mintha "várta" volna egy réteg hogy bánthassa....amint lehetőség adódott, már bele is nyúltak az arcába. Jelzem, hogy vannak, voltak játékosaink, akik negyed annyit tettek le a csapaért és 2x ennyi türelmet kaptak tőletek.....
Na, nem akarok nagyon belemenni, mert kaptam már itt eleget a véleményeim miatt. Cinizmust, gúnyt, patkánykodást stb....bár a végén bújócska volt a másik oldalon szinte mindig de ez egy másik mese, szóval.....én még nem húznám ki alóla az abroszt, még nem patkánykodnék vele....ráértek még, időtök van.....a regisztráció nem jár le......várjatok még, nehogy az legyen mint szokott, hogy elcsempíti a szátokat egy 50 gólos 2 trófeás szezonnal és lehet keresni a kifogást, hogy a cipője miatt lőtt ilyen sokat, nem a tudása miatt vagy mert a kapusok beengedték......vagy mert mindenki ezt akarta.......tiszta médiabóhózat.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.