Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

kiserik

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. január 19., csütörtök 8:55

Realista24 írta:2-5 év??? Elmegyek MTK drukkernek akkor :lol:
Változtassuk meg a csapat játékát hogy Cenek jo legyen, mert golerzekeny. Ennyi iveleshez előbb tennem fel Kloset vagy Inzaghit 50 évesen mint Crt.
Lehet fikkantani Karimot, jogos is a lövés miatt, de a sokszor 90 perc emberhátrányra nincs mentség C esetében.

Lassan olyan lesz a teljesítménye mint a szabadrúgások. 40-50/1.
Egyértelmű, hogy a csapat pályán mutatott teljesítménye CR hibája. Sőt a bekapott gólokról is ő tehet...
Kérdem én, szerinted mi a feladata egy pozíciós centernek? Mert tegnap ZZ döntése alapján 433-at játszottunk 2 vonal szélsővel és egy centerrel. Ez ha tetszik, ha nem ZZ döntése volt. Az, hogy a meccsen nem jutottunk el 1 jó beadásig sem, az nem biztos, hogy a center hibája. Még Klose sem tudott annó 5 méterre felugrani. Mindegy. Hagyjuk. Még jó, hogy Karimot is megzavarta. Kétszer. Egymás utáni két meccsen...

Más. Felröppen néha egy-egy hír vérbeli csatár igazolásról (legutóbb Andre Silva). Sokkal jobban örülnék egy ilyennek, mint egy Dybala féle tagnak. Látjuk, hogy nincs a keretben igazi gólveszélyes játékos. CRnek nem megy úgy, mint régen, Bale dögrováson van egész évben, Karim kilövömazűrbe6tról Benzema nem tudja ellátni a gólfelelős szerepét, más típusú játékos és a 90 perc is sokszor sok neki, Moratat ismerjük, kezdőbe kevés, Mariano pedig sajnos úgy néz ki szintén kevés. Záros időn belül kelleni fog legalább egy gólgyáros.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. január 19., csütörtök 8:33

Realista24 írta:2-5 év??? Elmegyek MTK drukkernek akkor :lol:
Jó most csak beírtam valamit. :mrgreen: :lol: Legalább az új stadionotok tetszik? :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 19., csütörtök 7:37

2-5 év??? Elmegyek MTK drukkernek akkor :lol:
Változtassuk meg a csapat játékát hogy Cenek jo legyen, mert golerzekeny. Ennyi iveleshez előbb tennem fel Kloset vagy Inzaghit 50 évesen mint Crt.
Lehet fikkantani Karimot, jogos is a lövés miatt, de a sokszor 90 perc emberhátrányra nincs mentség C esetében.

Lassan olyan lesz a teljesítménye mint a szabadrúgások. 40-50/1.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. január 19., csütörtök 0:00

R.M.C.F írta:
Mindig kell egy felelős. Idén CR lesz az összes elbukott trófeáért itt, ez nyilvánvaló.
Nem kellene mindig, de a madrid drukker ilyen, mindig elégedetlen, ha a csapat hoz egy bl győzelmet akkor elégedett, de másnap felkel és már kezd "észhez" térni és találni fogást a csapaton....nagyon nagyon régóta fórumozók itt, és mondhatom, hogy ismerem a drukkereink jellemeit, elképzeléseit. Az lehet, hogy rosszul ítélem meg őket, de mindig, minden évben volt bűnbak, ha sikeres volt az év ha nem , de volt és kellett lennie, mert csak. Mindig volt üldözni való, mindig volt olyan akibe bele lehet taposni. Én személy szerint mindig is iszonyatosan büszke madridista voltam és leszek is, nekem soha senki sem tudja beadni, hogy más csapat jobb, szebb, okosabb, jólfésültebb, sikeresebb, mert nem az, max időnként egy egy kisebb időre....de a labdarúgásban az iránymutató a real madrid. Volt....van...lesz. Ha tetszik ha nem. Ezért utálják annyian, nem azért mert rossz, vagy mert csal, vagy mert pojáca klub....fenéket, kizárólag egy dolog miatt utálják, az elért eredmények, sikerek, trófeák miatt.....mást mondanak, de akkor hazudnak vagy kitalálnak meséket...stb....magukat nyugtatják.
Ronaldo drága volt.....de ő volt az aki megérte a pénzét. Hogy a drukkerek elégedetlenek vele itt a fórumon az egy dolog, jogos ha több az igény mint a jelenlegi mutatott forma, viszont az is baj ha túlzásokba esünk vele kapcsolatosan. Ő is ember, és eléggé különleges, én személy szerint nem voltam soha a rajongója, mert az én habitusom, az én labdarúgópályán eltöltött személyiségem tök más mint az övé.....én nem voltam reklamáló, nem színészkedtem, nem dobtam fel magam, ha szabálytalan voltam elnézést kértem és felsegítettem az ellenfelet....itt van köztünk nagy jellembeli különbség, viszont van még(amit nem mutat a média és a legtöbb ember nem is ismer vagy nincsen "előtte", ez pedig a labdarúgás iránti vágy, szenvedély, akarat és tehetség.....ebben ő messze felülmúl pl engem, így a tiszteletemet kivívta. A hozzáállása, a pályán mutatott győzni akarása számomra az egyetemes labdarúgás legnagyobb példája. Belőlem minden ilyen hiányzott, és ez hiányzik a legtöbb magyarból is, csak nem látják be, hanem egyszerűbb másra mutogatni és fogni. Én nem fogom, megláttam benne azt aki olyan jellemű ember akire
fel lehet nézni, akit ha a média nem cikiz állandóan akkor a fiataloknak példának lehet felhozni. Ő egy igazi labdarúgó.
Sokan írjátok, hogy már nem a régi....szar már, nem kell ide stb...akkor jó, mert ezek szerint még is csak ember és nem gép.....ahogy éveken át hívtuk. Hiszen a kor látszik rajta, mint mindenki máson.....ez jó, mert akkor ő is csak olyan mint a legtöbb labdarúgó, 30 felett látványosan esik a teljesítménye. Jó.....hiszen ez a világ rendje. Ez a többi klubnál is a rend, csak ott elfogadják....mi úgy tűnik nála nem akarjuk....
Korábban azt írtam látom rajta hogy gondolkodásban változik, látok rajta egy folyamat elejét, akkor kinevettetek, de tartom, hogy Ronaldo közelebb lépett a csapathoz és ez folyamatosan alakul tovább, más ma
már mint korábban amikor ténylegesen a vezér volt a támadósorban. Amikor a maga egyébként egyedülálló önálló játékát erőltette.....e nélkül nem lett volna soha sikere és mi sem profitáltunk volna belőle sokat....
Én nem lennék még vele ennyire tiszteletlen, lehet hogy lesz idő amikor nyomatékosan írom majd le az ellenvéleményemet, ismertek, megteszem bárkinél, legyen az egy ikon, vagy egy ősmadridista is ha jogos....de jelenleg még nem érzem azt, hogy ennyire, hangsúlyozom ennyire leszidjátok. Mintha "várta" volna egy réteg hogy bánthassa....amint lehetőség adódott, már bele is nyúltak az arcába. Jelzem, hogy vannak, voltak játékosaink, akik negyed annyit tettek le a csapaért és 2x ennyi türelmet kaptak tőletek.....

Na, nem akarok nagyon belemenni, mert kaptam már itt eleget a véleményeim miatt. Cinizmust, gúnyt, patkánykodást stb....bár a végén bújócska volt a másik oldalon szinte mindig de ez egy másik mese, szóval.....én még nem húznám ki alóla az abroszt, még nem patkánykodnék vele....ráértek még, időtök van.....a regisztráció nem jár le......várjatok még, nehogy az legyen mint szokott, hogy elcsempíti a szátokat egy 50 gólos 2 trófeás szezonnal és lehet keresni a kifogást, hogy a cipője miatt lőtt ilyen sokat, nem a tudása miatt vagy mert a kapusok beengedték......vagy mert mindenki ezt akarta.......tiszta médiabóhózat.
Hát nem tudom. Az a világ rendje, hogy öregszünk. Ez ok. Ő is öregszik. A többi klubban elfogadják (hát ez so-so szerintem, ilyen másnál is van), nálunk nem. Szerintem mi is (és én is) elfogadnánk, hogyha nem menne ez a túlzott akarás. Mert ez már az. A sokat akar a szarka, de nem bírja a farka tipikus esete. Ha belátná azt, hogy már lassan át kell adni a helyét másnak (2-5 év múlva), rendben lenne. De számomra ez egyáltalán nem látszik.

Puding
Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers

HozzászólásSzerző: Puding » 2017. január 18., szerda 23:58

Torquemada írta:Múltkor itt voltal Tang Lungék egy szép nagy távoli országból valami 300 milliós (nem jüan) ajánlattal. Nagyon remélem, Perez a telefonszámot nem gyűrte össze. Ezúttal, hogy tuti legyen, valami zsírúj japán faxgépet kell használni. Ha ezen múlik, utóbbit inkább én állom.
A biztonság kedvéért akkor adjuk mellé Benzemát meg Moratát is, nem? :D
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. január 18., szerda 23:43

R.M.C.F írta:
Mindig kell egy felelős. Idén CR lesz az összes elbukott trófeáért itt, ez nyilvánvaló.
Nem kellene mindig, de a madrid drukker ilyen, mindig elégedetlen, ha a csapat hoz egy bl győzelmet akkor elégedett, de másnap felkel és már kezd "észhez" térni és találni fogást a csapaton....nagyon nagyon régóta fórumozók itt, és mondhatom, hogy ismerem a drukkereink jellemeit, elképzeléseit. Az lehet, hogy rosszul ítélem meg őket, de mindig, minden évben volt bűnbak, ha sikeres volt az év ha nem , de volt és kellett lennie, mert csak. Mindig volt üldözni való, mindig volt olyan akibe bele lehet taposni. Én személy szerint mindig is iszonyatosan büszke madridista voltam és leszek is, nekem soha senki sem tudja beadni, hogy más csapat jobb, szebb, okosabb, jólfésültebb, sikeresebb, mert nem az, max időnként egy egy kisebb időre....de a labdarúgásban az iránymutató a real madrid. Volt....van...lesz. Ha tetszik ha nem. Ezért utálják annyian, nem azért mert rossz, vagy mert csal, vagy mert pojáca klub....fenéket, kizárólag egy dolog miatt utálják, az elért eredmények, sikerek, trófeák miatt.....mást mondanak, de akkor hazudnak vagy kitalálnak meséket...stb....magukat nyugtatják.
Ronaldo drága volt.....de ő volt az aki megérte a pénzét. Hogy a drukkerek elégedetlenek vele itt a fórumon az egy dolog, jogos ha több az igény mint a jelenlegi mutatott forma, viszont az is baj ha túlzásokba esünk vele kapcsolatosan. Ő is ember, és eléggé különleges, én személy szerint nem voltam soha a rajongója, mert az én habitusom, az én labdarúgópályán eltöltött személyiségem tök más mint az övé.....én nem voltam reklamáló, nem színészkedtem, nem dobtam fel magam, ha szabálytalan voltam elnézést kértem és felsegítettem az ellenfelet....itt van köztünk nagy jellembeli különbség, viszont van még(amit nem mutat a média és a legtöbb ember nem is ismer vagy nincsen "előtte", ez pedig a labdarúgás iránti vágy, szenvedély, akarat és tehetség.....ebben ő messze felülmúl pl engem, így a tiszteletemet kivívta. A hozzáállása, a pályán mutatott győzni akarása számomra az egyetemes labdarúgás legnagyobb példája. Belőlem minden ilyen hiányzott, és ez hiányzik a legtöbb magyarból is, csak nem látják be, hanem egyszerűbb másra mutogatni és fogni. Én nem fogom, megláttam benne azt aki olyan jellemű ember akire
fel lehet nézni, akit ha a média nem cikiz állandóan akkor a fiataloknak példának lehet felhozni. Ő egy igazi labdarúgó.
Sokan írjátok, hogy már nem a régi....szar már, nem kell ide stb...akkor jó, mert ezek szerint még is csak ember és nem gép.....ahogy éveken át hívtuk. Hiszen a kor látszik rajta, mint mindenki máson.....ez jó, mert akkor ő is csak olyan mint a legtöbb labdarúgó, 30 felett látványosan esik a teljesítménye. Jó.....hiszen ez a világ rendje. Ez a többi klubnál is a rend, csak ott elfogadják....mi úgy tűnik nála nem akarjuk....
Korábban azt írtam látom rajta hogy gondolkodásban változik, látok rajta egy folyamat elejét, akkor kinevettetek, de tartom, hogy Ronaldo közelebb lépett a csapathoz és ez folyamatosan alakul tovább, más ma
már mint korábban amikor ténylegesen a vezér volt a támadósorban. Amikor a maga egyébként egyedülálló önálló játékát erőltette.....e nélkül nem lett volna soha sikere és mi sem profitáltunk volna belőle sokat....
Én nem lennék még vele ennyire tiszteletlen, lehet hogy lesz idő amikor nyomatékosan írom majd le az ellenvéleményemet, ismertek, megteszem bárkinél, legyen az egy ikon, vagy egy ősmadridista is ha jogos....de jelenleg még nem érzem azt, hogy ennyire, hangsúlyozom ennyire leszidjátok. Mintha "várta" volna egy réteg hogy bánthassa....amint lehetőség adódott, már bele is nyúltak az arcába. Jelzem, hogy vannak, voltak játékosaink, akik negyed annyit tettek le a csapaért és 2x ennyi türelmet kaptak tőletek.....

Na, nem akarok nagyon belemenni, mert kaptam már itt eleget a véleményeim miatt. Cinizmust, gúnyt, patkánykodást stb....bár a végén bújócska volt a másik oldalon szinte mindig de ez egy másik mese, szóval.....én még nem húznám ki alóla az abroszt, még nem patkánykodnék vele....ráértek még, időtök van.....a regisztráció nem jár le......várjatok még, nehogy az legyen mint szokott, hogy elcsempíti a szátokat egy 50 gólos 2 trófeás szezonnal és lehet keresni a kifogást, hogy a cipője miatt lőtt ilyen sokat, nem a tudása miatt vagy mert a kapusok beengedték......vagy mert mindenki ezt akarta.......tiszta médiabóhózat.
+1 :agree:
Erre nem lehet mast irni, csak azt hogy szep iras es minden szavaddal egyetertek.
:goat:

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2017. január 18., szerda 23:28

Nem adnám el, de sajnos meg kell nézni mekkora hatással van az argentín a játékra, és ő.. hiába most nyert meg mindent, egyik leggyengébb éve.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Ronaldo09
Kedvenc játékosaid: Luiz Nazario Ronaldo da Lima, Roberto Carlos, Redondo, Modric, Cr7,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Selecao, Portugalia,

HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2017. január 18., szerda 23:23

Torquemada írta:Múltkor itt voltal Tang Lungék egy szép nagy távoli országból valami 300 milliós (nem jüan) ajánlattal. Nagyon remélem, Perez a telefonszámot nem gyűrte össze. Ezúttal, hogy tuti legyen, valami zsírúj japán faxgépet kell használni. Ha ezen múlik, utóbbit inkább én állom.
Ez nagyon hiéna...

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2017. január 18., szerda 23:18

Múltkor itt voltal Tang Lungék egy szép nagy távoli országból valami 300 milliós (nem jüan) ajánlattal. Nagyon remélem, Perez a telefonszámot nem gyűrte össze. Ezúttal, hogy tuti legyen, valami zsírúj japán faxgépet kell használni. Ha ezen múlik, utóbbit inkább én állom.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. január 18., szerda 23:08

Pont ilyenkor kéne villania, mint régen, de most már a gólok sem jönnek úgy. Mezőnyben meg egyenesen nulla, semmi haszna gyakorlatilag. Sajnálom, mert megszerettem a pár év alatt, de jelenleg szerintem semmi keresnivalója a csapatban. Ha legalább úgy hozná a gólokat ahogy eddig... de már az sem. Az is kár, hogy nincs egy értelmes alternatívája hosszú távra.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. január 17., kedd 21:31

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2017. január 17., kedd 20:43

Az ismert, tanulságos mesére utalva (A király új ruhája -kisgyerekek mellett képeznem kell magam ezen a vonalon) egyszer valakinek majd ki kell mondani, hogy a király meztelen. Utána majd egyszerre észhez tér mindenki. Most még a mese sunnyogós, fényezős szakaszában vagyunk.
Volt itt egy kérdés, hogy 300 millióért eladnám-e. Mi az, hogy ! A feléért is.
Annak idején, amikor Aragones kihagyta Raúlt első fecskeként a válogatottból, majdnem megették. De jött egy akkor nagyszerű D.Villa fontos gólokkal és Spanyolország, először, címet nyert. Ideje lenne keresnünk a magunk Villáját. Csak az a baj, hogy a brutál szerződés már megköttetett. A játékos pedig nem egy zsák krumpli, amit arrébb lehet tenni, ha maradni akar, maradni is fog, akkor is, ha Kína 10% GDPjét is kínálja érte.
Egy topcsapat kb. 2-3 túlfizetett sztárt tud eltartani. Ezek a fiúk többszörösét keresik, mint a többiek. Cserében nekik kell a csapatot húzni. Na nálunk ez nem megy, ZZ óta CSAPAT vagyunk, minegy, ki megy fel. Ilyen szerződés mellett nem lehet megengedni, hogy CR csak egy legyen a sok közül. Ha pluszt nem tud felmutatni, akkor szerintem csak akkor érdemes tartani, ha a gázsi is a többiekéhez hasonló. (Balere ugyanígy igaz, olyan játékossal sem megyünk sokra, aki benéz egy-egy meccsre aztán két hónapig nem látjuk.)
Mondom ezeket úgy, hogy CR kitörölhetetlen része lesz mindig jó értelemben a Real történelmének, de észre kell venni, hogy lassan ennek a korszaknak a végére értünk. Ha pedig a pótlása csak szóba is kerül, azt mindenki azonnal szentségtörésnek fogja fel.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. január 17., kedd 14:05

babaking írta:Már rég nem annyira érinthetetlen. Már rá lehet venni, hogy kihagyjon meccset és néha le is lesz cserélve a 80. után.

Elsödlegesen pihentetés céljából, de ez már valami - mondjuk nem hiszem, hogy valaha is padra lesz téve mert nincs formában.

Én azt veszem észre rajta, hogy próbál alakítani a játékán egyébként. Régen mindent kapura tett, föleg ha még nem lött gólt. Most próbál a csapat alá dolgozni de rendre elöfordul, hogy a rossz mgeoldást válsztja (passz lövés helyett és fordítva).

Egyelöre a top CR-nélkül is hozzuk a meccseket, remélhetöleg majd belelendül a szezon fontosabbik részére.
nekem az igen kevés, hogy csak 'nem annyira érinthetetlen'. semennyire ne legyen az. szar formában van? üljön ki meccseket ha az kell, ne legyen vele se kesztyűs kézzel bánva
Kép

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. január 17., kedd 13:21

babaking írta:Már rég nem annyira érinthetetlen. Már rá lehet venni, hogy kihagyjon meccset és néha le is lesz cserélve a 80. után.
A kupában. Fontos meccseken ott lesz, ha törik, ha szakad.
Realista24 írta:20 év beidegződését, hogy ő (akar lenni) a vezérbika, nem fogja tudni levetkőzni a pályán. A pálya szélén, motivátorként többet ér, mint a pályán nézőként.
Főleg úgy nem, hogy közben a klub, az ügynöke, az edző és a játékostársak is szinte kötelezően ajnározzák. Csak remélni merem, hogy ez csak a külvilágnak szól, és a klubon belül pszichológusok dolgoznak rajta, hogy minél előbb túl tudjon ezen lépni.
Realista24 írta:amikor három-négy ember sokkal több játékpercet érdemelne, mint amennyit kap és hely is lenne.
Ez a legfájóbb. Ha nem lenne helyette más, akinek kellenének a játékpercek, akinek fejlődnie kéne, elfogadnám, mert a gólokhoz még mindig van érzéke. De csupán egy gólfelelős ebben a rendszerben luxus (9-esnek pedig alkalmatlan). Az említett, padon ülő kreatív játékosok helyzetét nem is említve.
Merci Zizou!

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 17., kedd 13:14

Most próbál a csapat alá dolgozni de rendre elöfordul, hogy a rossz mgeoldást válsztja (passz lövés helyett és fordítva).
20 év beidegződését, hogy ő (akar lenni) a vezérbika, nem fogja tudni levetkőzni a pályán. A pálya szélén, motivátorként többet ér, mint a pályán nézőként.
Egyelöre a top CR-nélkül is hozzuk a meccseket, remélhetöleg majd belelendül a szezon fontosabbik részére.
Kérdés, hogy megér-e ez egy nem top CR-t a csapatba, mert ő a CR, amikor három-négy ember sokkal több játékpercet érdemelne, mint amennyit kap és hely is lenne.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2017. január 17., kedd 13:07

csabi* írta:en nem mondanam, h tavaly erte el a csucsot es innentol lefele halad. regota lejton van mar, ami persze termeszetes de azert en mar nagyon unom, h ilyen fos jatekkal meg ha a golok jonnek is (mostanaban mar egyre kevesbe) allandoan nyomatva van es erinthetetlen kb

Már rég nem annyira érinthetetlen. Már rá lehet venni, hogy kihagyjon meccset és néha le is lesz cserélve a 80. után.

Elsödlegesen pihentetés céljából, de ez már valami - mondjuk nem hiszem, hogy valaha is padra lesz téve mert nincs formában.

Én azt veszem észre rajta, hogy próbál alakítani a játékán egyébként. Régen mindent kapura tett, föleg ha még nem lött gólt. Most próbál a csapat alá dolgozni de rendre elöfordul, hogy a rossz mgeoldást válsztja (passz lövés helyett és fordítva).

A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. január 17., kedd 12:54

ericco írta:Bocsi, de engem nem érdekelnek a gólok. Engem az sem zavarna, ha csak 15-öt lőne egy szezonban, viszont közben kilalakítana egy rakat helyzetet a társaknak, mert akkor az azt jelentené, hogy végre sikerült elszakadnia a jelenlegi játékától, és hozzáidomította azt a képességeihez.
Nem igaz, hogy nem látjátok, hogy az, amit most erőltet, az már nem hasznos a csapat számára. Nem ő maga, hanem a sablonos, kiszámítható játéka, amihez már eltűntek az adottságai. Itt már rég nem egy sima formaingadozásról van szó.
Engem az se zavarna, hogyha nem lőne egy gólt se, de cserébe nyernénk bl-t/bajnokságot/kupát vagy akár 2-t is minden évben. :mrgreen:

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. január 17., kedd 12:52

en nem mondanam, h tavaly erte el a csucsot es innentol lefele halad. regota lejton van mar, ami persze termeszetes de azert en mar nagyon unom, h ilyen fos jatekkal meg ha a golok jonnek is (mostanaban mar egyre kevesbe) allandoan nyomatva van es erinthetetlen kb
Kép

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. január 17., kedd 12:49

Bocsi, de engem nem érdekelnek a gólok. Engem az sem zavarna, ha csak 15-öt lőne egy szezonban, viszont közben kilalakítana egy rakat helyzetet a társaknak, mert akkor az azt jelentené, hogy végre sikerült elszakadnia a jelenlegi játékától, és hozzáidomította azt a képességeihez.
Nem igaz, hogy nem látjátok, hogy az, amit most erőltet, az már nem hasznos a csapat számára. Nem ő maga, hanem a sablonos, kiszámítható játéka, amihez már eltűntek az adottságai. Itt már rég nem egy sima formaingadozásról van szó.
Merci Zizou!

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. január 17., kedd 11:52

Hát az is biztos, hogy elég magasra tette a lécet, de közben eléggé egyértelműnek tartom, hogy elérte a csúcsot a tavaly, aminek meg is volt az eredménye trófeákban, de innentől már lefelé halad, ami persze továbbra sem lesz kispályás, vagyis lehet nem 50 gólt lő egy szezonban, hanem 40-et, de egyre több savazást fog kapni, így működik ez.

Vissza: