Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

Babinho

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. január 17., kedd 11:22

Mindig kell egy felelős. Idén CR lesz az összes elbukott trófeáért itt, ez nyilvánvaló.
Holott nem rossz egyéni teljesítmények miatt buktunk most, még akkor sem, ha voltak rossz döntések a meccsen.

Mekkora anarchista szardobálás lenne már itt, ha még a végén pont CR nem tudja levenni azt a bedobást :lol:
Aztán ilyen kommentek után felháborodunk, hogy andalúziában mit művelnek ramossal :lol:

Egyébként azon gondolkodtam, hogy CR-nek mennyire rossz hatással lehet esetleg az is a teljesítményére, hogy nem lesz folyamatosan meccsben. Hiszen ugye az eddig megszokott 90+% helyett, idén csak 70% körül lép pályára a meccseken...Persze a régi nem tartható, de ez szerintem most nála zűrt okozhat...fene tudja, kíváncsi lennék most egy erőnléti, orvosi jelentésre róla...Egyébként lehet simán ez tudatos formaidőzítés is most. Bízom benne, hogy tavasszal jönni fog mint Böde.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: lestat » 2017. január 16., hétfő 21:05

Realista24 írta:
Csak tudnám, hogy miért van az, hogy a Barcelona szurkolói sokkal nagyobb tisztelettel és türelemmel vannak a saját játékosaik irányába, és nagyobb megbecsülést kap Messi, mint nálunk Cristiano? Ha Messinek van 10 szar meccse egymás után, akkor is kitartanak mellette, oké, leírják, hogy szarul játszik, nem megy neki, de érezhető, hogy náluk Messit jobban megbecsülik és értékelik, itt inkább egyből a kritizálás megy, meg kiöregedett, szart se érünk a jelenlétével, haszontalan a játéka, állandóan elesik, és még sorolhatnám...
Ne haragudj, de ott is van bőven, aki elzavarná Messit vagy eladta volna 250 millióért, de ez megint a ki mit jegyez meg esete. Nem kell a ferdítés ezen a téren is. 100ból 80an szurkoló itt is türelmes, még Jamesszel is, ugyanez a 80 ha tehetné még most is Casillast rakná a kapuba. Szóval pont ennyire mérvadóak ezek a dolgok.

Majd ha Cé három meccsen három szabigólt elrak, egymás után, akkor elnézőbb leszek. Addig morgolódok, amiért semmit nem csinál a világ papíron jelenleg legjobbja.

+1

Ott sem minden happy ha szar van a palacsintában.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 16., hétfő 21:04

Csak tudnám, hogy miért van az, hogy a Barcelona szurkolói sokkal nagyobb tisztelettel és türelemmel vannak a saját játékosaik irányába, és nagyobb megbecsülést kap Messi, mint nálunk Cristiano? Ha Messinek van 10 szar meccse egymás után, akkor is kitartanak mellette, oké, leírják, hogy szarul játszik, nem megy neki, de érezhető, hogy náluk Messit jobban megbecsülik és értékelik, itt inkább egyből a kritizálás megy, meg kiöregedett, szart se érünk a jelenlétével, haszontalan a játéka, állandóan elesik, és még sorolhatnám...
Ne haragudj, de ott is van bőven, aki elzavarná Messit vagy eladta volna 250 millióért, de ez megint a ki mit jegyez meg esete. Nem kell a ferdítés ezen a téren is. 100ból 80an szurkoló itt is türelmes, még Jamesszel is, ugyanez a 80 ha tehetné még most is Casillast rakná a kapuba. Szóval pont ennyire mérvadóak ezek a dolgok.

Majd ha Cé három meccsen három szabigólt elrak, egymás után, akkor elnézőbb leszek. Addig morgolódok, amiért semmit nem csinál a világ papíron jelenleg legjobbja.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. január 16., hétfő 21:00

https://www.youtube.com/watch?v=DPJxlswYM5o

Itt van Ronaldo összes labdaérintése és megmozdulása. Mondjátok el, hogy mit láttok. Mert azok, akik egyszer megnézték a meccset és jól van, azoknál előfordul, hogy az idő kicsit elhomályosítja a dolgokat.

Engem az zavar a legjobban, hogy a Real Madrid szurkolói a legnagyobb játékosokkal szemben is sokszor úgy viselkednek, úgy beszélnek róluk, hogy nem igaz. Mostanában CR van elővéve állandóan. Minden meccs után megy a sárdobálás rá. Most komolyan, ezután a meccs után is pörögnie kell ennek a topicnak? Mert jóformán itt mindig csak a kritizálás megy.

Nem mondom, hogy jól játszott tegnap. De azt sem, hogy kilógott a csapatból, mert ez nem igaz. Ő is hibázott párszor, de rengeteget járt vissza, hajtott, küzdött, próbálkozott, párszor lefordult az emberéről, sőt, az utolsó védőt is bebőrözte, csak jött Nzonzi és lendületből leütközte és megszerezte a labdát. Veszélyesen futballozott.

Nem vagyok CR hívő és nem védeni akarom, de mérhetetlenül felidegesít, ha valaki rászáll és bűnbakként állítja be őt.

Mindenki tudja, hogy megöregedett, én is látom, hogy már nem jönnek be úgy a cselei, mint régen, de attól még lehet türelemmel és tisztelettel lenni felé, úgy, ahogy pl. a katalánok szurkolói bánnak Messivel.
:goat:

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. január 16., hétfő 19:06

Realista24 írta:A legnagyobb baj nem a formahanyatlása vagy Bale sérülése. Hanem hogy lifetime szerződést kapott :lol:
Ez nem probléma. El kell érni, hogy ismét boldogtalan legyen, és valakinek csak megér majd egy valag pénzt, hogy elmondhassa, CR náluk játszott.
Merci Zizou!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 16., hétfő 19:00

ziro4vr írta:Nagyon nem tetszett tegnap a játéka. Egyszerűen, mintha nem is ő lett volna, hanem egy 3 szinttel gyengébb játékos. Párharcokat elveszíti, összjátékban sem jó, de még a labdavezetése is esetlen volt.

Teljesen kimaxolta magát, a tavalyi szezonban megnyert majd mindent, szerintem most jön a (természetes) visszaesés. Ez egy elég komoly stratégiai probléma, főleg annak függvényében, hogy Bale, aki meg most lehetne a csúcson, mennyit sérült.

Nyáron lépni kell, nem azt mondom hogy adjuk el, de hozni kell egy új változót, mert így baromi kiszámíthatóak leszünk.

Nem a romló teljesítményével van a baj, hanem hogy fejben ehhez nem igazodik, és ugyanúgy próbálkozik, ugyanazokkal az elemekkel, amik még régen mentek, de most már nem.
A legnagyobb baj nem a formahanyatlása vagy Bale sérülése. Hanem hogy lifetime szerződést kapott :lol:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 16., hétfő 18:50

Realista24 írta:
dzsi91 írta:Nagyon lelassult,ami varható volt.Viszont ő ezt el akarja sumákolni ez már probléma.Kerüli a versenyfutásokat,ha meg belekerül elesik,nem biztos,hogy szándékos de nekem úgy tűnik leplezni próbálja a hiányosságait,az öregséget.A gól érzékenység nem tűnt el, egy kis váltással visszalehetne hozni az 50 gólos Cét,de ehhez először neki kell belátnia h már nem a régi.

De idén szerintem többet melózik a csapatért.
Milyen valtas van ami nincs negatív hatással a keretre? Vagy kérdezhetem úgy is hogy mindig bele kell erőltetni a csapatba csak azert mert CR?
Szerintem 50 gólos szezont csak olyan váltással tudna már elérni, hogy elmegy arab/kínai/amcsi földre focizni.

Abszolút leépült a mostani szezonra. De évről vére egyszerűsödött a játéka, aztán kirívó formaingadozások és mostanra már nem az van, hogy 5 meccsenként van egy rossz meccse, hanem 5 meccsenként 1 "jó" (termékeny).
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. január 16., hétfő 14:47

Nagyon nem tetszett tegnap a játéka. Egyszerűen, mintha nem is ő lett volna, hanem egy 3 szinttel gyengébb játékos. Párharcokat elveszíti, összjátékban sem jó, de még a labdavezetése is esetlen volt.

Teljesen kimaxolta magát, a tavalyi szezonban megnyert majd mindent, szerintem most jön a (természetes) visszaesés. Ez egy elég komoly stratégiai probléma, főleg annak függvényében, hogy Bale, aki meg most lehetne a csúcson, mennyit sérült.

Nyáron lépni kell, nem azt mondom hogy adjuk el, de hozni kell egy új változót, mert így baromi kiszámíthatóak leszünk.

Nem a romló teljesítményével van a baj, hanem hogy fejben ehhez nem igazodik, és ugyanúgy próbálkozik, ugyanazokkal az elemekkel, amik még régen mentek, de most már nem.
Nem illik.

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. január 16., hétfő 14:10

Realista24 írta:Egyszerűen nem érezzük a hiányát es meg Bale játékban sincs.
Nem vagyok zöld, így ezt nem mertel leírni, pedig megfogalmazódott bennem :mrgreen:
Realista24 írta:Cr lelkivilágát meg leszarom egyébként. Felnott ember. A csapat érdekel.
Ráadásul horror fizetés, megkülönböztető bánásmód, fényesre van nyalva a... Jó, én ezt nem sajnálom tőle, viszont már vége azoknak az időknek, hogy Ronaldo vagy a Real valamivel tartozna a másik felé. Még a tizedik előtt idegesített, amikor azok a hírek voltak, hogy nem akar hosszabíbtani, és az MU elvinné őt egy évvel a szerződése lejárta előtt, mivel akkor még jócskán volt mit törlesztenie a klub felé. De most már nyugodt szívvel, akár ingyen is elengedném, ha menni akarna. Ez ismét nem azt jelenti, hogy minden áron szabadulnék tőle.
Tegnap egy dolog vált nekem világossá vele kapcsolatban: amíg ő a kezdőben van, nem igazán lehet új dolgokkal kísérletezni, felállásokat változtatni, ahhoz ő már túl egysíkú játékos lett. Emlékszem, anno a 433-mal is megszenvedett az elején, pedig 3-4 évvel fiatalabb volt.
Merci Zizou!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 16., hétfő 13:59

Cr lelkivilágát meg leszarom egyébként. Felnott ember. A csapat érdekel.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2017. január 16., hétfő 13:56

dzsi91 írta: De megfordítanám a kérdést, higy rakod ki Cr-t a kezdőből úgy ,hogy az ne legyen negatív hatással a csapat játékára (...)
A csapat játékára egyelőre az van negatív hatással, ha CR a pályán van. Egyetlen olyan meccse volt ebben a szezonban, amikor (világ)klasszis szinten volt képes játszani. A gólok-asszisztok még így is jönnek tőle, de összjátékban és a helyzetek kialakításában abszolút középszerű játékossá vált az elmúlt 2 évben. Mellé az emlegetett "csapat alá dolgozást" sem tartom túlságosan valós jelenségnek, minimálisan valóban többet nyújt ezen a téren mint az előző szezonokban, de egyébként semmi extrát nem hoz, sőt. Ha nem változik a jelenlegi tendencia, akkor jövőre már nem lesz helye a gálakezdőben. Nagyon naiv, ha tényleg azt gondolja, hogy 41 éves koráig fog itt játszani.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 16., hétfő 13:45

Nyugdijaztatom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. január 16., hétfő 13:32

Szerintem nincs vele akkora baj, öregszik most lesz 32 éves nyilván nem fogja már úgy tolni mint 24 évesen. Ha ő is belátja ezt és a padozás se lesz nehezére, akkor még sokáig pluszt fog tudni adni a csapatnak, de amit RMCF is írt adom nagyon, Dembelé nagyon kéne ha nem is jövő nyáron mert még kicsit fejlődnie kell ott a Dortmundba, de 2018 nyarán hozni kéne, bár nekem Carrascoval se lenne bajom.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. január 16., hétfő 13:30

Realista24 írta:
dzsi91 írta:Nagyon lelassult,ami varható volt.Viszont ő ezt el akarja sumákolni ez már probléma.Kerüli a versenyfutásokat,ha meg belekerül elesik,nem biztos,hogy szándékos de nekem úgy tűnik leplezni próbálja a hiányosságait,az öregséget.A gól érzékenység nem tűnt el, egy kis váltással visszalehetne hozni az 50 gólos Cét,de ehhez először neki kell belátnia h már nem a régi.

De idén szerintem többet melózik a csapatért.
Milyen valtas van ami nincs negatív hatással a keretre? Vagy kérdezhetem úgy is hogy mindig bele kell erőltetni a csapatba csak azert mert CR?
A valtast nem a csapatra értettem hanem Cére,neki kell váltani, alakítani a játékán.

De megfordítanám a kérdést, higy rakod ki Cr-t a kezdőből úgy ,hogy az ne legyen negatív hatással a csapat játékára az öltözőre, az egész szezonunkra ami eddig elég jól alakul.

Ezeket a köröket tavaly is lefutottuk és tavaszra csak odatette,persze ez nem garantálja,hogy idén is így lesz de én úgy látom,hogy még mindig fontos tagja a csapatnak és továbbra is meghatározó szerepe van lesz a sikereinkben.Azt hogy sokat romlott természetesen látom.

Továbbra is azt mondom,ha nem akarunk egy Raul storyt időben kell lépni vele kapcsolatban ami 2018 lenne szerintem.Mert ő nem szól majd senkinek,hogy hagyjuk inkább ülök a padon,Raúl se szólt,iker se... a vezetőségnek edzőnek kéne ezt kezelni,Mourinho megpróbálta láttuk mi lett a vége, 0 kupa és szanaszét esett öltöző.

De azért mostanában visszább vett, nem akar mindenáron a középpont lenni, meccseket is ki-ki hagy, ami régebben elképzelhetetlen volt.Szóval én azért látom a fényt de lassan tényleg elkell kezdeni készülni egy Cr nélküli Realra.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2017. január 16., hétfő 13:19

Nincs sok értelme összehasonlítani a tegnapi teljesitményét Benzemajéval. Közel nem egy szint volt a kettő, hiába a statisztika kb hasonló teljesitményt mutat.
Látszódott, hogy Benzema sokkal jobban akar, sokkal jobban foglalkoztatja az, hogy a csapat kitudjon alakítani egy szervezett támadást. Rengeteg helyzet, volt mikor Benzema jött ki szélre labdáért, mikor CR meg a 16osban várta, hogy valahogy eljusson hozzá a labda. Értem én, hogy 2 támadó volt, de ezt az ember akkor is forditva szeretné látni, már csak amiatt is, mert ugyebár Ronaldo a gyorsabb. (már vitatott)
Ahogy ericco mondta, amikor hozzá került a labda, már előre tudtam hogy ezt vagy megint elveszti, vagy totál lelassítja az egész támadást.
Tényleg érdekes a helyzete, mert én is elgondolkoztam a 70. környékén, hogy most lecserélném-e. Teljesítmény és hozzáállás szempontjából a válasz egyértelműen igen, VISZONT benne mindig ott van, hogy kap egy kis területet és meglövi a gólt, ami miatt nyerünk. Sajnos ez nem jött.

Nem irigylem Zizout ilyen szempontból. :|

Most megint az adjuk el duma meg felesleges, mert megint kitömi majd a Celtat vagy a Malagat és akik küldték volna, azok már lekötnék még +2 évre.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. január 16., hétfő 13:08

ericco írta:Magyarul azt várom el tőle, hogy ne a gólszerzésre törekedjen, ne támadja annyit a kaput, hanem legyen csapatjátékos. Elégedjen meg mondjuk a kulcspasszokkal, mozogjon úgy, hogy megjátszható legyen, és ne két védővel a nyakán a kapu előtti üres területet keresse.
Az a baj, hogy ő ezt nem látja vagy nem akarja látni/felismerni. Szerintem szép lassan (nyáron vagy később) olvasgatni fogjuk a különböző "nem érzem jól magam a klubnál" nyilatkozatokat tőle.

Egyébként adom amit írsz. Nem vagy CR-fóbiás. :mrgreen: Szép lassan el kéne gondolkozni egy Cr utáni szisztémán.

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2017. január 16., hétfő 13:05

ericco írta:Alig tartott meg labdát. Ha játszottál védőt valaha, tudod mennyire fontos, hogy elöl meg tudják tartani a labdát, ne minden felmentés, vagy labdakihozatal jöjjön vissza fél perccel később. Ha Ronaldohoz kerül a labda, és nem a kapau közelében van, leggyakrabban három eset történik meg: szerelik, elereszt egy gyenge lövést vagy lelassítja a támadást, és aztán nyomat egy alibipasszt. Nem az van, mint benzemánál, hgoy egyből nézi, kinek passzolhatna, ha lehet üres területre. Ronaldo előbb megnézi a kapot, aztán hogy tud e cselezni, ha egyik sem pálya, akkor passzol, mikor a támadás vesztett 2-3 ütemet. De nem fogom tovább magyarázni, mert ismét megvádolnak Ronaldo-fobiaval. Szerintem nem magához képest gyenge már, hanem úgy általánosságban a kezdőbe. Iscot és Jamest (de írhatnám Karimot is) ugyanazért ekézik folyamatosan, amit ő már két éve lerak az asztalra... Szerdán Morata is labdához ért, néha emberhez is passzolt, sőt volt kaput eltaláló lövése is. Mégis egyértelműen gyngének volt kimondva. Ronaldot kb ugyanazért a teljesítményért már nem lehet elővenni. De nem az a baj, hgoy tegnap íg yjátszott. Én már két éve megfigyelek nála egy konstans, fokozatos visszaesést. Amit már ő is érez, látni rajta, hogy igyekszik, de fejben, amikor gyorsan, automatikusan kell cselekedni, még mindig azt hiszi, hogy menni fog az, ami 5-6-7 éve. Vagy mást nem ismer.
Magyarul azt várom el tőle, hogy ne a gólszerzésre törekedjen, ne támadja annyit a kaput, hanem legyen csapatjátékos. Elégedjen meg mondjuk a kulcspasszokkal, mozogjon úgy, hogy megjátszható legyen, és ne két védővel a nyakán a kapu előtti üres területet keresse.
Szerintem teljesen jól látod, még annyit hozzátennék azért Benzama 1-1 eket is megcsinálja , akár 2 védőt is átfűz ,Ronaldonak nem emlékszem mikor volt sikeres 1-1 e jelenleg ég és föld a 2 pali.

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. január 16., hétfő 13:00

Alig tartott meg labdát. Ha játszottál védőt valaha, tudod mennyire fontos, hogy elöl meg tudják tartani a labdát, ne minden felmentés, vagy labdakihozatal jöjjön vissza fél perccel később. Ha Ronaldohoz kerül a labda, és nem a kapau közelében van, leggyakrabban három eset történik meg: szerelik, elereszt egy gyenge lövést vagy lelassítja a támadást, és aztán nyomat egy alibipasszt. Nem az van, mint benzemánál, hgoy egyből nézi, kinek passzolhatna, ha lehet üres területre. Ronaldo előbb megnézi a kapot, aztán hogy tud e cselezni, ha egyik sem pálya, akkor passzol, mikor a támadás vesztett 2-3 ütemet. De nem fogom tovább magyarázni, mert ismét megvádolnak Ronaldo-fobiaval. Szerintem nem magához képest gyenge már, hanem úgy általánosságban a kezdőbe. Iscot és Jamest (de írhatnám Karimot is) ugyanazért ekézik folyamatosan, amit ő már két éve lerak az asztalra... Szerdán Morata is labdához ért, néha emberhez is passzolt, sőt volt kaput eltaláló lövése is. Mégis egyértelműen gyngének volt kimondva. Ronaldot kb ugyanazért a teljesítményért már nem lehet elővenni. De nem az a baj, hgoy tegnap íg yjátszott. Én már két éve megfigyelek nála egy konstans, fokozatos visszaesést. Amit már ő is érez, látni rajta, hogy igyekszik, de fejben, amikor gyorsan, automatikusan kell cselekedni, még mindig azt hiszi, hogy menni fog az, ami 5-6-7 éve. Vagy mást nem ismer.
Magyarul azt várom el tőle, hogy ne a gólszerzésre törekedjen, ne támadja annyit a kaput, hanem legyen csapatjátékos. Elégedjen meg mondjuk a kulcspasszokkal, mozogjon úgy, hogy megjátszható legyen, és ne két védővel a nyakán a kapu előtti üres területet keresse.
Merci Zizou!

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. január 16., hétfő 12:06

Mindig is megosztó játékos volt, és egyre jobban az lesz. Nem vagyok a pártfogója, ugyanúgy megvédem bármelyik játékosunkat, ha igazságtalanul van elővéve. Miért volt CR a csapat legrosszabbja tegnap? Mert nem nyerte meg nekünk a meccset, nem döntötte el egyedül az egészet, mert hát ugyi ő az aranylabdás. Mit várunk el tőle? Álljon be a sorba és legyen a Real Madrid 7-ese, egy játékos a sok közül. Akkor miért hányunk rá fűt fát, ha egyszerűen hozza azt amit el akarunk várni tőle? Beállt a sorba és egyike volt a 2 csatárunknak. Nem csapkodott, nem hisztizett, visszajárt labdákért, felvállalta a cselt, beadott szélről, védekezett, stb. Még egyszer leírom, tegnap nem volt jó meccse. Ez a felállás és a Sevilla szoros emberfogása nem tett jót a csatár játékunknak. Nehéz helyzetben voltak a csatárjaink akik nem voltak olyan élesek/szerencsések, hogy a kevés helyzetüket gólra váltsák. Igen. Ebbe bele tartozik Karim Benzema is, akit sokan a tegnapi meccs egyik legjobbjának tartanak. és itt van az ellentmondás, ami miatt pártfogolom most CR-t. Karim sem csinált egy lókukival sem többet tegnap, sőt. Ahogy írtam korábban, a véghajrában mindkettejüket le lehetett volna cserélni, mégsem megy senki teleszemetelni Karim topikját, hogy az utolsó 20 percben kettőt nem bírt lépni (sajnos ez mondjuk aggodalomra ad okot, mert nem először nem bír 90 percet végignyomni), és ha le meri cserélni ZZ, akkor nyerhettünk is volna, mert nem ad gólpasszt Joveticnek. Vagy ha 5 méterről nem a galambokat riogatja. A lényeg az lenne, hogy próbáljuk eldöntetni, hogy mit várunk el CR-től, mert a világlegjobbja nem lehet egy a többiközt és egy a többiközt nem lehet a világlegjobbja. Folyamatosan alakítja át a játékát, és itt most nem a lassulására gondolok, hanem az összjátékra, a csapatnak, a csapatért való játékra, a visszazárásokra. Aki ezt nem veszi észre, az vagy elfogult, vagy vak. Ez egy folyamat, ami nem megy egyik napról a másikra, így persze, hogy előjönnek a régi beidegződések, és egyből a kaput támadja, illetve akadnak olyanok is, mikor lepasszolja ahelyett, hogy a kaput támadná. De! Ameddig nincs alternatívája, addig mégis kit kellene betenni a helyére? Moratat? Na ő aztán a csapatjátékos. 50-ről is lő, ha megkapja a labdát. Vagy Marianot? Sokat nem bizonyított még a srác, így tőle várni a csodát elég merész. Más viszont nincs a csapatban, aki a kapu támadására alkalmas lenne.
Lehetne írni ezt naphosszat. Valaki így látja valaki úgy. A lényeg az lenne, hogy legyünk igazságosak a sajátjainkkal és döntsük már el, hogy mit várunk el tőlük.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. január 16., hétfő 11:32

___Samy___ írta:Az a baj, hogy ilyenkor jön elő hatványozottan, hogy már oregszik. Mikor nem tud a csapat dominálni, helyzeteket kialakítani, mikor csak szenvedünk, akkor neki sem megy. Nem tudja megloni a gólját akcióból, mert nem sok helyzet van. 1 vs 1-et meg hagyjuk, nem tudom mikor tudta utoljara megverni a védőjét.

Mikor megy a szekér, akkor mindig pozitivkent van jelen, lövi a golokat, veszélyes a kapura. Ilyenkor ugye semmi gond nincs vele.

Viszont azért nehéz levenni CR-t hosszabb tavon, mert bármikor benne van a gól, bárhonnan. Ezért van pokoli nehéz helyzetben Zidane vele kapcsolatban.

Ettől függetlenül én tegnap levettem volna.
Én minden meccsen levenném, amikor szenvedünk, nincs terület. Pont az általad említett okok miatt.
Oké, vannak és lesznek is meccsek, amikor jó. De vannak, amikor csak emberhátrány. Nem lenne jó újra átélni egy Raúl stroyt.
Merci Zizou!

Vissza: