Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Kommentáld a híreket
Én 56 esetre emlékszem leghátsóként ebben az idényben, de csak pepénél és ramosnál.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
persze, ramosnál nem leghátsóként középen, hanem mondjuk kinn az oldalvonalnál. olyan összerúgásokra, amikor bármit lehetett volna ítélni akármelyik irányba...Csabi írta:pepénél én is emlékszek párra. ramosnál nem nagyon.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ramos:“Meg kell néznem a visszajátszást az első gólról. Ha elesek, az azért van, mert szabálytalanság történt, utolsó emberként hátul nem fogom feldobni magamat.
kapásból emlékszem 17 esetre az elmúlt 2 évből, amikor ő is meg pepe is homorítottak, mint a fürdőben
pepe, dm érthető. benzemának nem tudom mibaja.Csabi írta:jelenlegi állás szerint mindenki ott lesz. de pepe és dm (és lehet h benzema sem) nem fog már addig játszani.
de azért bale, cé, carvajal, stb.. jó lenne ha játszanának előtte, mert úgy odamenni egy bl döntőre, h előtte 2 hétig pályára sem lépnek a húzóembereink.. na az gáz lesz.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
jelenlegi állás szerint mindenki ott lesz. de pepe és dm (és lehet h benzema sem) nem fog már addig játszani.
nekem csak az a kérdésem, h a mostani hiányzók közül kik lesznek ott a bl döntőn? tegyük fel, h addig nem sérül le senki, de úgy is lefog vki..
cé, dm, bale, caravjal, pepe, benzema?
cé, dm, bale, caravjal, pepe, benzema?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Hát sanszos. Bár a Barca mai győzelme sem borítékolható, kicsit sem. De ahhoz nekünk is nyerni kéne, hogy realitás legyen a 2. hely.Toti írta:azthiszem elkönyvelhetjük a 3. helyet.
kiaszott beteg a kezdőnk emberek!
Diego, Arbeloa, Nacho, Ramos, Marcelo, Alonso, Khedira, Casemiro, Modric, Morata e Isco
khedira, casemiro kp.
konkrétan nincs szélsőnk.
(és csatárunk se, ha moratat nézzük. )
azthiszem elkönyvelhetjük a 3. helyet.
Diego, Arbeloa, Nacho, Ramos, Marcelo, Alonso, Khedira, Casemiro, Modric, Morata e Isco
khedira, casemiro kp.
konkrétan nincs szélsőnk.
(és csatárunk se, ha moratat nézzük. )
azthiszem elkönyvelhetjük a 3. helyet.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
na kíváncsi vagyok a hercegre, már-már nem is emlékszem a bénázásaira, lehet aranylabdás formában tér vissza
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Van egy rész amikor Carlo mesél a srácoknak. Az nagyon nagytubatibi írta:BEHIND THE SCENES: En el corazón de la Copa | Copa del Rey Final 2014
a kulisszák mögött, egy órás.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
Kemény ez a keret. Arbeloa-Nacho-Ramos-Coentrao; Khedira(Casemiro)-Alonso-Modric; Bale-Morata-Isco. Ma se nyerünk van egy megérzésem. Bale, Isco és Modric kezében a sorsunk. Nem mintha számítana, bár a Barca előtt jó lenne végezni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ó jajjh3x0r írta: Forwards: Morata, Willian José and Raúl de Tomás.
- h3x0r
Most jott ki a merkozes elotti keret:
REAL MADRID SQUAD:
Goalkeepers: Casillas, Diego López and Jesús.
Defenders: Ramos, Arbeloa, Coentrão, Marcelo and Nacho.
Midfielders: Bale, Xabi Alonso, Modric, Casemiro, Khedira, Isco, Illarra and Burgui.
Forwards: Morata, Willian José and Raúl de Tomás.
NEXT TRAINING SESSION:
Wednesday, 14th of May, at 11am in Ciudad Real Madrid (behind closed doors)
szerk.:
Egy érdekes egybeesés az Eurovízió kapcsán.
1966: Ausztria megnyerte az eurovíziós dalfesztivált.
1966: A Real Madrid megnyerte a BEK-serleget.
1966: Az Atlético Madrid bajnok lett.
2014: Ausztria megnyerte az eurovíziós dalfesztivált.
A történelem ismétli önmagát?
REAL MADRID SQUAD:
Goalkeepers: Casillas, Diego López and Jesús.
Defenders: Ramos, Arbeloa, Coentrão, Marcelo and Nacho.
Midfielders: Bale, Xabi Alonso, Modric, Casemiro, Khedira, Isco, Illarra and Burgui.
Forwards: Morata, Willian José and Raúl de Tomás.
NEXT TRAINING SESSION:
Wednesday, 14th of May, at 11am in Ciudad Real Madrid (behind closed doors)
szerk.:
Egy érdekes egybeesés az Eurovízió kapcsán.
1966: Ausztria megnyerte az eurovíziós dalfesztivált.
1966: A Real Madrid megnyerte a BEK-serleget.
1966: Az Atlético Madrid bajnok lett.
2014: Ausztria megnyerte az eurovíziós dalfesztivált.
A történelem ismétli önmagát?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Gondolom úgy, hogy ameddig nálunk minden játékos meghatározó a vállogatotban is, és ott is nyomatva voltak, addig az Atletico játékosok nem...R.M.C.F írta:Egy kérdést tennék fel sürgősen a vezetőség felé:
Hogy lehet hogy pl az AM(de mondhatnák sok más csapatot is) egész évben uszkve 13 emberrel,minimális sérüléssel,85%ban alap kezdővel,végigtolta a szezont(oké,ez nem volt normális de viszonyitásnak talán jó), mi meg sokszor fél csapat sérült(3-4-5 ember is néha), egyik másik a padon sincsen mert kilőtte magát az űrbe.
Ez azért elkeserítő számomra.
- ___Samy___
ez a willian josé egy gyök kettő lassúságú ember
még a másodosztályban is feltűnően lassú, nem hogy az elsőben
még a másodosztályban is feltűnően lassú, nem hogy az elsőben
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
hát pedig még olyan sincs mint Morata szerintem, a spanyol legalább robbanékonyabb és gyorsabb, de ez a gyerek egy nagyon lebutított diego costa. Nem tudom milyen tehetségkutatóink vannak de ilyeneket én is kukáznék pusztán fifa meg fm tapasztalatok alapján.Galacticos írta:én már csak azt akarom és várom a mai meccstől hogy ezt a willian josét lássuk játszani.
mert azt erősen kétlem hogy moratánál mondjuk kevésbé technikás, akkor meg már sokkal előrébb vagyunk.
Tessék.
- Galacticos
én már csak azt akarom és várom a mai meccstől hogy ezt a willian josét lássuk játszani.
mert azt erősen kétlem hogy moratánál mondjuk kevésbé technikás, akkor meg már sokkal előrébb vagyunk.