Kommentáld a híreket
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
eddig nem azon a véleményen voltam, de benzema nyakára kell hozni suarezt. ha nem bírja a cserélgetést/csereszerepet akkor
a, bizonyít h ő a jani (kétlem)
b, jövő nyáron megválunk tőle (a psg simán elviszi)
mindenesetre az nem egészséges, hogy ennyi éve ilyen csatárral futunk neki a szezonnak. se neki nem jó se nekünk.
a, bizonyít h ő a jani (kétlem)
b, jövő nyáron megválunk tőle (a psg simán elviszi)
mindenesetre az nem egészséges, hogy ennyi éve ilyen csatárral futunk neki a szezonnak. se neki nem jó se nekünk.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Volt itt valamikor, igaz csak félévig egy Raúl, Ronaldo, Owen, Morientes 4-es is, mögöttük a többi világklasszissal (Figo, Zizou, David) meg a nem kis nevű luxuscserékkel (Solari, Guti)! Amúgy meg nyilvánvaló, hogy a szezon végén mind2 játékosnak vázolja a vezetés a jövőbeni terveit (Karim szerződéshosszabbítás és ha hoznák Suárezt nyilván a tárgyalások során erről is tájékozta majd a klub), míg Suárez megkeresése estén szintén egészen biztos, hogy vázolnák neki a szitut; na most innentől kezdve már a 2 palin múlik, hogy mit szeretne és hogy ilyen feltételek mellett mit tud, akar bevállalni és hogy kinek mi a fontos [Karimnak a fehér mez (marad) vagy a biztos helye (könnyen távozhat) <--> Suáreznek szintén a fehér mez és hogy versenyképes és világ legjobb csapatában játszhat, igaz nem feltétlenül mindig (átigazol Madridba) vagy csak játszani akar kiskirályként a mostani klubjában, de komoly trófeákra elég esélytelenül (marad a Poolban)]?Suarez nem az a padozós fajta, Karim-nak meg már tavaly sem tetszett a cserélgetés - ha jól rémlik ő is nyilatkozta, hogy több bizalomra lenne szüksége, mire belerázódna a padon találja magát, stb...
Ez persze csupán felvetés; hisz nem tudjuk, hogy mi a terve pontosan a vezetésnek jelenleg Karimmal és még az sem biztos egyelőre, hogy a Real valóban szerződtetné az urut! De nekem továbbra is csak az a gyanús, hogy a pletykákban inkább sztárigazolásokról (Lewaért bejelentkezünk az utolsó utáni pillanatban is, télen erőteljesen érdeklődünk Kun után, aztán Mandzukic, most Suárez egy feszt) hallani, mintsem jó kiegészítőkről --> az irány elégé afelé mutat, hogy nagyhalra vadászik Perez és a Real Madrid.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
Egyetértenék, ha 2 csatárral játszanánk (és nem lenne egy CR-ünk), de jól mondják előttem, két ekkora kaliber egy poszton nem fér meg. Suarez nem az a padozós fajta, Karim-nak meg már tavaly sem tetszett a cserélgetés - ha jól rémlik ő is nyilatkozta, hogy több bizalomra lenne szüksége, mire belerázódna a padon találja magát, stb...madridronie írta:Én meg azt mondom, hogy a jelenlegi helyzet is hűen tükrözi, hogy minőségből soha nem lehet elég egyrészt, másrészt ez a számunkra esetlegesen kellemes probléma miatt fájjon csak a 2 csatár és Carlo feje és ne nekünk! Számomra továbbra is egy a lényeg, hogy Pogba legyen kipipálva, aztán hogy onnan kezdve még kit és hova tervez igazolni a vezetés engem már nem zavar. Én úgy gondolom, hogy a Real Madrid, amely mindig is a világklasszis csatárairól és jobbnál jobb támadóiról volt híres nyugodtan megengedhet magának akár egy Suárez-Karim csatár kettőst is ha a klub érdekei ezt követelik meg a lehetőségei pedig mondjuk úgy adottak hozzá; aztán hogy ez miként érinti a játékosok lelkivilágát az már legyen az ő bajok --> teljesíteni kell és akkor nincs kérdőjel, probléma egyik játékos esetében sem!Természetesen örülnék neki, de akkor viszont Benzemának mennie kéne. Ketten túl sokan lennének előre, legalábbis minőségben.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Szerintem ezt senki nem hiszi, nincs olyan futballista a világon, akinek ne lennének rossz napjai, hullámvölgyei a karrierjében és egy szezon belül is.Tegyük fel lesz egy Suarez a nyáron. Azt hisztitek, hogy ő sosem lesz flop? Elég sok Pool szurkolótól hallom, hogy Suarez jó meg minden, de például a nagyobb meccseken nem nagyon lehet látni.
Ez biztos, hisz itt még a legjobbak is szó nélkül megkapják a magukét, ha rászolgálnak, ha nem, de a foci drukker már csak ilyen népség, legfőképp a saját csapatával szemben kritikus.Tény, hogy jelenleg a legjobb csatár, de csak addig lesz aranyozott a neve, amíg ide nem kerül. Őt is ugyanúgy elő fogják venni itt néhányan.
Én meg azt mondom, hogy a jelenlegi helyzet is hűen tükrözi, hogy minőségből soha nem lehet elég egyrészt, másrészt ez a számunkra esetlegesen kellemes probléma miatt fájjon csak a 2 csatár és Carlo feje, ne pedig a mienk! Számomra továbbra is egy a lényeg, hogy Pogba legyen kipipálva, aztán hogy onnan kezdve még kit és hova tervez igazolni a vezetés engem már nem zavar. Ugyanakkor én úgy vélem, hogy a Real Madrid, amely mindig is a világklasszis csatárairól és jobbnál jobb támadóiról volt híres nyugodtan megengedhet magának akár egy Suárez-Karim csatár kettőst is, ha a klub érdekei ezt követelik meg, a lehetőségei pedig mondjuk úgy adottak hozzá; aztán hogy ez miként érinti a játékosok lelkivilágát az már legyen az ő bajok --> teljesíteni kell és akkor nincs kérdőjel, probléma egyik játékos esetében sem!Természetesen örülnék neki, de akkor viszont Benzemának mennie kéne. Ketten túl sokan lennének előre, legalábbis minőségben.
RealMadrid
RealMadrid
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Áhh, látom Bayernek milyen tuti meze lett, nekük mikor lesz bemutatva? (bár, ha pink lesz, inkább be se mutassák, játszanak mez nélkül.)
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Össz. = -20M
- madridronie
--> és ez mi?Talán nem ez a fórum, hogy belemenjünk, de ez a legkevésbé sem azt jelenti, hogy minden kétséget kizáróan. Kicsit el van túlozva.
Nézd 2 (DC és a laSexta El Chiringuito) helyen idézik a video alapján a palit; a tartalmat ez és a linkelt vidi alapján próbáltam lefordítani (nem spanyolosként, szabad fordításban), hátha érdekel valakit! Ezért én kérek elnézést ..."Luis Suárez jugará en el Real Madrid, sin duda"
RealMadrid
RealMadrid
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tegyük fel lesz egy Suarez a nyáron. Azt hisztitek, hogy ő sosem lesz flop? Elég sok Pool szurkolótól hallom, hogy Suarez jó meg minden, de például a nagyobb meccseken nem nagyon lehet látni.
Tény, hogy jelenleg a legjobb csatár, de csak addig lesz aranyozott a neve, amíg ide nem kerül. Őt is ugyanúgy elő fogják venni itt néhányan.
Természetesen örülnék neki, de akkor viszont Benzemának mennie kéne. Ketten túl sokan lennének előre, legalábbis minőségben.
Tény, hogy jelenleg a legjobb csatár, de csak addig lesz aranyozott a neve, amíg ide nem kerül. Őt is ugyanúgy elő fogják venni itt néhányan.
Természetesen örülnék neki, de akkor viszont Benzemának mennie kéne. Ketten túl sokan lennének előre, legalábbis minőségben.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
Talán nem ez a fórum, hogy belemenjünk, de ez a legkevésbé sem azt jelenti, hogy minden kétséget kizáróan. Kicsit el van túlozva.madridronie írta:Pici Gallardo : "Luis Suárez minden kétséget kizáróan a Real Madrid játékosa lesz a nyáron." Nagyon határozott a pali, konstans 3 hete csak és kizárólag őt nyomatja az emberünk, pedig előtte minden héten volt egy új név a tarsolyában. Véleménye szerint nem lehet problémás a transzfer, hisz az uru év közben aláírt új szerződése értelmében, ha a Real Madrid jelentkezik be érte, úgy az angolok kénytelenek elengedni egy bizonyos összegért (a sokat emlegetett 70-80 milla), ugyanakkor vitán felül ő a világ jelenlegi legjobb 9-ese, aki további pluszt adhat ennek a Real Madridnak (így vannak ezzel a vezetők is). Mert ugye a legjobbaknak az ilyen Valladolidhoz hasonló meccseken kellene ténylegesen bizonyítaniuk azt, hogy igazi bajnokok, ehhez képest vannak a keretben olyan játékosok, akiknek a fehér mez csak nyűg és súlyos teher, míg mások örömmel izzadnák teli, illetve csuromvizessé azt!François Gallardo: "Luis Suárez acabará en el Real Madrid"
Sportfilozófia: Roger Federer
- madridronie
Jelenleg ; az ügynöke szerint ugye majd a vb. után értékelik az ajánlatokat.Pogba: “Szerződésem van a Juventusszal és nincs miről tovább beszélni. Arról álmodok, hogy megnyerjem a Scudettót.
Ilyet nem is állított senki soha; és abszolút igaza van, mondani és gondolni az két különböző dolog!Soha nem mondtam, hogy a Real Madridban akarok játszani, csak annyit, hogy egy nagy csapatban, mint a Juve vagy a Manchester United.”
RealMadrid
RealMadrid
- madridronie
Pici Gallardo : "Luis Suárez minden kétséget kizáróan a Real Madrid játékosa lesz a nyáron." Nagyon határozott a pali, konstans 3 hete csak és kizárólag őt nyomatja az emberünk, pedig előtte minden héten volt egy új név a tarsolyában. Véleménye szerint nem lehet problémás a transzfer, hisz az uru év közben aláírt új szerződése értelmében, ha a Real Madrid jelentkezik be érte, úgy az angolok kénytelenek elengedni egy bizonyos összegért (a sokat emlegetett 70-80 milla), ugyanakkor vitán felül ő a világ jelenlegi legjobb 9-ese, aki további pluszt adhat ennek a Real Madridnak (így vannak ezzel a vezetők is). Mert ugye a legjobbaknak az ilyen Valladolidhoz hasonló meccseken kellene ténylegesen bizonyítaniuk azt, hogy igazi bajnokok, ehhez képest vannak a keretben olyan játékosok, akiknek a fehér mez csak nyűg és súlyos teher, míg mások örömmel izzadnák teli, illetve csuromvizessé azt!François Gallardo: "Luis Suárez acabará en el Real Madrid"
RealMadrid
RealMadrid
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
szurkolo írta:A hírek alapján az azért elég gáz lesz, ha a Barca lesz a bajnok, az AM a BL győztes, nekünk meg marad a kupagyőzelem.
Ez is benn van a pakliban.
Ettől fosok egy jó ideje én is.
Nem tetszik a csapat hozzáállása a bayern elleni párharc után , meg a sérülések is bombáznak, csak valahogy húzzuk be azt a BL-t...
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Elképzeltem egy Yaya - Modric - Vidal középpályát...és most visszafekszek aludni.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
http://kompany.blog.nepsport.hu/archive ... aya_Toure/
Annyival egészíteném ki, hogy vidal szerintem több gólt lőtt mint tevez de a cikk remek,mintha én írtam volna
na,viccet félretéve, én is a kora legnagyobb csillagának vélem, lehet ez a kompany olvassa a madridistát? Mert jelenleg a legjobb játékos touré.....mindenkinél jobb.Mindenkinél.
Annyival egészíteném ki, hogy vidal szerintem több gólt lőtt mint tevez de a cikk remek,mintha én írtam volna
na,viccet félretéve, én is a kora legnagyobb csillagának vélem, lehet ez a kompany olvassa a madridistát? Mert jelenleg a legjobb játékos touré.....mindenkinél jobb.Mindenkinél.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- szurkolo
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Socrates
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan
A hírek alapján az azért elég gáz lesz, ha a Barca lesz a bajnok, az AM a BL győztes, nekünk meg marad a kupagyőzelem.
"Sosem akartam jobb lenni másoknál.
Csak egyszerűen jó akartam lenni." by Ronaldo
Csak egyszerűen jó akartam lenni." by Ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
Varane-IscoTádám írta:Elég nagy szarban leszünk, ha beigazolódnak a legrosszabb hirek...
Pepe megsérült, elvileg BL döntőre lehet jó, DM megsérült, lehet hogy komoly... CR-rel is mindig van valami, Bale sem 100as, és ugye Xabi sem játszik...
Bár Pepe sérülése nem lehet annyira nagy, mert végig játszotta a meccsett is.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Össz. = -20M
Össz. = -20M
- h3x0r
és ténylegferni írta: 20:00
Celta Vigo - Real Madrid 2. félideje Élőben
Szóval tessék megkeresni a Minimaxot és majd az Én kicsi pónim, meg a Transformers Mentő Botok után lehet, majd ott nézni a 2. félidőnket élőben Sport 1-en a reklámba mondták, onnan a forrás
18:50
Billy és Buddy: Kutya szépségverseny
(2004) (I. évad 17. rész)
19:00
Korhatár: 6
Én kicsi pónim: Bízzátok Fluttershy-ra!
(2013) (III. évad 11. rész)
Equestria varázslatos földjén a királyságot kizárólag színes pónik lakják...
19:30
Transformers Mentő Botok: Légrák-parádé
20:00
Szóval tessék megkeresni a Minimaxot és majd az Én kicsi pónim, meg a Transformers Mentő Botok után lehet, majd ott nézni a 2. félidőnket élőben Sport 1-en a reklámba mondták, onnan a forrás
Billy és Buddy: Kutya szépségverseny
(2004) (I. évad 17. rész)
19:00
Én kicsi pónim: Bízzátok Fluttershy-ra!
(2013) (III. évad 11. rész)
Equestria varázslatos földjén a királyságot kizárólag színes pónik lakják...
19:30
Transformers Mentő Botok: Légrák-parádé
20:00
Nézhetjük a minimaxon a hétvégi meccsünk 2. félidejét.....
legalább a 2. félidőt nem kell Streamen nézni
a Minimax ugye 20-ig van, utána van ez a C8 nevű csatorna vagy mi és ott lehet majd nézni a 2. félidőnket, majd....
legalább a 2. félidőt nem kell Streamen nézni
a Minimax ugye 20-ig van, utána van ez a C8 nevű csatorna vagy mi és ott lehet majd nézni a 2. félidőnket, majd....
- h3x0r
Téma: Edző és vezetőség
Jo lenne pihentetni a dontore, de elotte ossze kene szedni 11 jatekost a hetvegi meccsre..
Ma is feljovok, elso hir hogy CR serulese nem komoly. Mar kezdek orulni, azonban latom hogy Pepe akar a dontot is kihagyhatja. Kovetkezo hir: DM-nek agyekserulese van. Szuper.Géci írta: Az, hogy lassan ép ember nincs a keretben meg egyre aggasztóbb így a BL döntő előtt. Ahogy telik az idő, úgy fosok ettől a BL döntőtől. Minden reggel szinte azzal kezdődik, hogy ki sérül meg, vagy kinek vannak izomfájdalmai. Ahogy olvasom Illarra meg parádés lesz a döntőre.
Jo lenne pihentetni a dontore, de elotte ossze kene szedni 11 jatekost a hetvegi meccsre..
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kapcsolat:
Elég nagy szarban leszünk, ha beigazolódnak a legrosszabb hirek...
Pepe megsérült, elvileg BL döntőre lehet jó, DM megsérült, lehet hogy komoly... CR-rel is mindig van valami, Bale sem 100as, és ugye Xabi sem játszik...
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE