Cristiano Ronaldo
- ___Samy___
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Az a baj, hogy ilyenkor jön elő hatványozottan, hogy már oregszik. Mikor nem tud a csapat dominálni, helyzeteket kialakítani, mikor csak szenvedünk, akkor neki sem megy. Nem tudja megloni a gólját akcióból, mert nem sok helyzet van. 1 vs 1-et meg hagyjuk, nem tudom mikor tudta utoljara megverni a védőjét.
Mikor megy a szekér, akkor mindig pozitivkent van jelen, lövi a golokat, veszélyes a kapura. Ilyenkor ugye semmi gond nincs vele.
Viszont azért nehéz levenni CR-t hosszabb tavon, mert bármikor benne van a gól, bárhonnan. Ezért van pokoli nehéz helyzetben Zidane vele kapcsolatban.
Ettől függetlenül én tegnap levettem volna.
Mikor megy a szekér, akkor mindig pozitivkent van jelen, lövi a golokat, veszélyes a kapura. Ilyenkor ugye semmi gond nincs vele.
Viszont azért nehéz levenni CR-t hosszabb tavon, mert bármikor benne van a gól, bárhonnan. Ezért van pokoli nehéz helyzetben Zidane vele kapcsolatban.
Ettől függetlenül én tegnap levettem volna.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ibrat fizikálisan nehez lenyomni. Cet az ot éves fiam felborítja. De lassan le is futja.ericco írta:´Remy írta:Feltenném Ibra pozícióba. Ibra se csinál semmit, csak lecsap a lehetőségre. Nem zár vissza, nem sprinteli végig a meccset, stb
Te igen, én nem. Nem szeret ő két-három védővel a nyakán bírkózni. Ott még annyira sem lenne hazsnunkra, teljesen eltűnne. De legalább párfogójai írhatnák, hogy nem kapott labdákat
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
´Remy írta:Feltenném Ibra pozícióba. Ibra se csinál semmit, csak lecsap a lehetőségre. Nem zár vissza, nem sprinteli végig a meccset, stb
Te igen, én nem. Nem szeret ő két-három védővel a nyakán bírkózni. Ott még annyira sem lenne hazsnunkra, teljesen eltűnne. De legalább párfogójai írhatnák, hogy nem kapott labdákat
Merci Zizou!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Feltenném Ibra pozícióba. Ibra se csinál semmit, csak lecsap a lehetőségre. Nem zár vissza, nem sprinteli végig a meccset, stb.
Tele van a keret kreatív játékosokkal. Lényegében ki kéne szolgálni, és nem lenne gond. A kaput még mindig érzi, ezt kéne kihasználni.
Tele van a keret kreatív játékosokkal. Lényegében ki kéne szolgálni, és nem lenne gond. A kaput még mindig érzi, ezt kéne kihasználni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Milyen valtas van ami nincs negatív hatással a keretre? Vagy kérdezhetem úgy is hogy mindig bele kell erőltetni a csapatba csak azert mert CR?dzsi91 írta:Nagyon lelassult,ami varható volt.Viszont ő ezt el akarja sumákolni ez már probléma.Kerüli a versenyfutásokat,ha meg belekerül elesik,nem biztos,hogy szándékos de nekem úgy tűnik leplezni próbálja a hiányosságait,az öregséget.A gól érzékenység nem tűnt el, egy kis váltással visszalehetne hozni az 50 gólos Cét,de ehhez először neki kell belátnia h már nem a régi.
De idén szerintem többet melózik a csapatért.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nagyon lelassult,ami varható volt.Viszont ő ezt el akarja sumákolni ez már probléma.Kerüli a versenyfutásokat,ha meg belekerül elesik,nem biztos,hogy szándékos de nekem úgy tűnik leplezni próbálja a hiányosságait,az öregséget.A gól érzékenység nem tűnt el, egy kis váltással visszalehetne hozni az 50 gólos Cét,de ehhez először neki kell belátnia h már nem a régi.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Megkopott a robbanékonysága, kezdősebessége egyre ritkábban van jó meccse
- ericco
- Kapcsolat:
Az konkrétan nagy mentés volt, ott Ronaldo szépen csinálta. Bár mire a tizenhatoshoz ért volna lefutották volna.lestat írta:Az akarat megvolt ez látszott rajta de néha olyanoktól összetud esni hogy hihetetlen. A sebessége szörnyen megkopott. Amikor a palit bebőrözte félpályánál azt 3-4 éve begyalogol a kapuba..most meg egy egyszerű keresztezés betett.
A lepattanások pedig nem azért vannak, mert annyira gyenge fizikálisan, hanem mert ugyanazokat a cseleket, megkerüléseket próbálgatja, mint 25 évesen. Akkor megment, mert gyors volt, most meg már az első pillanatban tudja, hogy baszki, ez nem jön össze, és elesik inkább. Ez tudat alatti nála, ezzel is csak leplezni akarja, hogy a teste már nem a régi (31 éves atlétáról beszélünk amúgy, nehogy valaki azt hozza ki ebből, hogy szarnak tartom a fizikumát). Gyökeresen kéne változtatni a ajátékán, mert amit most erőltet, nem hogy nem hatásos, hanem már kezd komikus lenni. Ha ez megtörténik, a csapat és ő is profitálni fog. Ha nem, jönnek majd a füttyszók és a kínai szerződés, madridi hátsó kapu.
Lehet rosszul emlékszem, elég ideges voltam a meccs alatt, kb bl elődöntő szint, de Benzema jobbnak tűnt összjátékban, mint Ronaldo. Vagy inkább hasznosabbnak. Kapura mindketten szinte veszélytelenek voltak.Ebből semmit nem érzékeltem a 45 perc alatt. kb azonos mennyiségű labdát tartottak meg és szórtak el, sőt talán CR kicsivel többet mozgott és vállalt.
Merci Zizou!
Most néztem meg az első félidőt ismételten: még mindig mások vagyunk más szemmel
"Benzema megtartotta azokat, megjátszotta a társakat, megvárta, amíg felér a KP a támadással, így az folyt tovább. Ronaldo pedig többnyre elveszítette a labdákat."
Ebből semmit nem érzékeltem a 45 perc alatt. kb azonos mennyiségű labdát tartottak meg és szórtak el, sőt talán CR kicsivel többet mozgott és vállalt.
"Amikor a palit bebőrözte félpályánál azt 3-4 éve begyalogol a kapuba..most meg egy egyszerű keresztezés betett. "
Ezt még vissza akarom nézni, mert első blikkre nem volt az olyan egyszerű. A bebőrözés után álló helyzetből kellett volna megvernie 3-4 méteren a lendületben érkező, nem lassú N'Zonzit, akinek nem sok hátránya volt.
"Benzema megtartotta azokat, megjátszotta a társakat, megvárta, amíg felér a KP a támadással, így az folyt tovább. Ronaldo pedig többnyre elveszítette a labdákat."
Ebből semmit nem érzékeltem a 45 perc alatt. kb azonos mennyiségű labdát tartottak meg és szórtak el, sőt talán CR kicsivel többet mozgott és vállalt.
"Amikor a palit bebőrözte félpályánál azt 3-4 éve begyalogol a kapuba..most meg egy egyszerű keresztezés betett. "
Ezt még vissza akarom nézni, mert első blikkre nem volt az olyan egyszerű. A bebőrözés után álló helyzetből kellett volna megvernie 3-4 méteren a lendületben érkező, nem lassú N'Zonzit, akinek nem sok hátránya volt.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
ericco írta:Oké, nem voltak kitömve labdával, de nem is csak erről van szó. Attól még azt a kevés labdát jobban is meg lehetett volna játszani. Benzema megtartotta azokat, megjátszotta a társakat, megvárta, amíg felér a KP a támadással, így az folyt tovább. Ronaldo pedig többnyre elveszítette a labdákat. Valamiért róla mindig az jut az eszembe, amit az egyik edzőm mondott nekem régen: nem akkor kell passzolni, amikor neked jó, hanem amikor a játékostársadnak. Ronaldo első gondolata sosem a passz, hanem a kapu támadása. Ez a mentalitás jól jött, amikor még meg voltak ehhez az adottságai, de most már nincsenek.
Az utolsó perceket nem számolom, ott valamiért az egész csapat szétesett. Lehet elfáradtak, itt Zidane a ludas, de nem a felállás miatt, hanem mert nem cserélt. Odáig viszont precíz gépezet voltunk, megvolt a koncentráció, stb. Na addig Ronaldo lefelé lógott ki a csapatból, és én ezt magyarázom.
+1
Imádom a palit de ez tegnap nulla volt... a 11esen kivül nemtudnám miért dicsérni. Mikor 185cm full izom és lepattan bazd az emberről egyszerűen felmegy bennem a pumpa...és ott nem arról volt szó h futás közben kibillent hanem kb álltak és lepattan...ilyet soha sehol nem fujjnak be. A szabadrúgásokat meg el kéne felejtenie. Ha Bale visszatér remélem többet engedi lőni.
Az akarat megvolt ez látszott rajta de néha olyanoktól összetud esni hogy hihetetlen. A sebessége szörnyen megkopott. Amikor a palit bebőrözte félpályánál azt 3-4 éve begyalogol a kapuba..most meg egy egyszerű keresztezés betett.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- ericco
- Kapcsolat:
Oké, nem voltak kitömve labdával, de nem is csak erről van szó. Attól még azt a kevés labdát jobban is meg lehetett volna játszani. Benzema megtartotta azokat, megjátszotta a társakat, megvárta, amíg felér a KP a támadással, így az folyt tovább. Ronaldo pedig többnyre elveszítette a labdákat. Valamiért róla mindig az jut az eszembe, amit az egyik edzőm mondott nekem régen: nem akkor kell passzolni, amikor neked jó, hanem amikor a játékostársadnak. Ronaldo első gondolata sosem a passz, hanem a kapu támadása. Ez a mentalitás jól jött, amikor még meg voltak ehhez az adottságai, de most már nincsenek.
Az utolsó perceket nem számolom, ott valamiért az egész csapat szétesett. Lehet elfáradtak, itt Zidane a ludas, de nem a felállás miatt, hanem mert nem cserélt. Odáig viszont precíz gépezet voltunk, megvolt a koncentráció, stb. Na addig Ronaldo lefelé lógott ki a csapatból, és én ezt magyarázom.
Merci Zizou!
Nem akarok elindítani semmit, de mindenki máshogy látja kicsit. Tegnap 2 csatárunk volt a pályán, kevés labdát kaptak, mert nagy volt a távolság a kp és a csatársor között, így visszajártak labdákért. Sokszor húzódtak ki mindketten szélre is, próbálták kivenni a részüket a támadásépítésből. Szorosan fogták őket, olykor még a félpályáig is visszajött velük az emberük. Mindketten eljutottak helyzetig (ki kisebbig ki nagyobbig), amit nem sikerült értékesíteniük. Mindketten elfáradtak a meccs utolsó 20 percére, így mindkettőjüket le lehetett volna cserélni akár. Az egyikük értékesített egy tizit parázs hangulatban, a másikuk adott egy gólpasszt az ellenfélnek a véghajrában. Az egyikük a meccs leggyengébbje a másikuk majdnem hogy a legjobbja... Különbözőek vagyunk, különbözően látunk.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- ericco
- Kapcsolat:
Lehetne belőle még egy csak simán jó focista, hasznára is lehet majd a csapatnak, de ahhoz le kell mondania szinte mindenről. Már nem lehet ő a sztár, nem hajszolhatja a rekordokat, egyéni díjakat, stb. Most még mázlival megnyerte az Aranylabdát, mivel a Real és a portugál válogatott is váratlanul kupát nyert, de egyikben sem volt meghatározó szerepe. De oké, kapott ilyet Cannavaro is, stb. Viszont innentől kezdve ez a még nyerhet Aranylabdát, még mindig ő a világ legjobbja, stb. mentalitás hasznára nem lesz, hiába mantrázza ezt a környezete. Sem neki, sem a Realnak nem nem válik hasznára, ha burokban él. Fájó nézni, ahogy még mindig azt hiszi, hogy le tudja futni a védőket állt helyzetből, ahogy ugyanazokat a cseleket próbálgatja, csak 3x lassabban, mint mondjuk Mourinho alatt. De számomra nem azért fájó, mert egy újabb sztárt látunk kiöregedni, hanem azért, mert madridista vagyok, és a csapat emiatt hátrányban kezdi a meccsei többségét. Néha az az érzésem, hogy nem Ronaldo van a Realért, hanem a Real Ronaldoért, hogy még mindig Messivel egy szinten emlegessék.
Tegnap is. Miért derogált neki letámadni, vagy visszajárni a labdákért? Egyszer láttam őt valamit csinálni a mi térfelünkön. az is ilyen alibinek tűnt, mert gondolom Zidane rászólt. Azelőtt még lehetett védeni, mert még a meccs végén is el tudott futni olyan sebességgel, hogy indokolt volt az energiaspórolás. De most már nem kell a sprintekre tartoganti az energiát, mivel azok semi hasznára nincsenek a csapatnak. Vagy meg kell változtatni a játékát, és meg kell vele értetni, hogy most már nem Ronaldo vagy, hanem a Real 7-ese, vagy el kell adni.
Tegnap is. Miért derogált neki letámadni, vagy visszajárni a labdákért? Egyszer láttam őt valamit csinálni a mi térfelünkön. az is ilyen alibinek tűnt, mert gondolom Zidane rászólt. Azelőtt még lehetett védeni, mert még a meccs végén is el tudott futni olyan sebességgel, hogy indokolt volt az energiaspórolás. De most már nem kell a sprintekre tartoganti az energiát, mivel azok semi hasznára nincsenek a csapatnak. Vagy meg kell változtatni a játékát, és meg kell vele értetni, hogy most már nem Ronaldo vagy, hanem a Real 7-ese, vagy el kell adni.
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nem akartam bemásolni az egészet, de minden mondatával egyetértek. Szerintem már nem nagyon lehet ezt tovább ragozni. Engem nem zavarna, hogyha rájönne hogy nem kell minden meccsen játszania. DE úgyse fog. Én ezt a 2021ig szóló hosszabbítást sem értem, hogy miért. Naiv gondolkodás, hogyha azt hiszi bárki is hogy majd 36 évesen is top szinten fog játszani. Beláthatná hogy max 33-34 éves koráig tud így játszani.ericco írta:Tegnap az értékeld a topicban gondoltam, hogy írok vele kapcsolatban egy hosszabb szösszenetet. Aztán meggondoltam magam, mivel minidg ugyanaz van. Egy kis kritika, és jönnek a hívek megvédeni, ezután 10 oldalon keresztül másról sem szól a topic.
Megkapta a negyedik Aranylabdáját, valljuk be, egy olyan Cannavarosat, mert csapatszinten szerncséje volt, de már nem annyira meghatározó elem a pályán. Viszont médiában még az, ez elég is volt.
- ericco
- Kapcsolat:
Jaja, itt már nem arról van szó, hogy magához képest gyenge volt. Egyre gyakrabban történik meg az, hogy lefelé lóg ki a csapatból. Ez magában nem lenne aggasztó, az viszont az, hogy ez nem tegnap kezdődött.Berti írta:Egyértelmű, hogy ő volt tegnap a leggyengébb.
Merci Zizou!
- ericco
- Kapcsolat:
Tegnap az értékeld a topicban gondoltam, hogy írok vele kapcsolatban egy hosszabb szösszenetet. Aztán meggondoltam magam, mivel minidg ugyanaz van. Egy kis kritika, és jönnek a hívek megvédeni, ezután 10 oldalon keresztül másról sem szól a topic.
Megkapta a negyedik Aranylabdáját, valljuk be, egy olyan Cannavarosat, mert csapatszinten szerncséje volt, de már nem annyira meghatározó elem a pályán. Viszont médiában még az, ez elég is volt.
Tegnap mínusz egy ember volt, sőt. Ha hozzákerült a labda, az kb labdavesztés volt, megakadtak rajta a kontrák, lefutották, elnyomták. Nem lenne ezzel baj, ha ez csak a tegnapi meccsen lett volna így, de sajnos ez nem így van. Egyre kevesebb hasznára van a csapatnak, gyorsasága (a legnagyobb előnye) szinte teljesen eltűnt. Befejezőként sem lehet játszatni, mivel a kapu előtti bírkózást is hamar megunja.
És higgyétek el, ezt a társak is látják, és ilyenkor már nem túl szerencsés lélektani szempontból sem, amikor csapkod, ha más hibázik.
Egy éles, formában lévő, nem jóllakott Ronaldoval vagy Balelel Benzema melett, a tegnapi felállással sem lett volna gond szerintem. Nem lett volna annyi labdavesztés elöl, Modric és Benzema sem fulladt volna ki a végére, mert nem kellett volna egyszerre támadót és középpályást játszaniuk egész meccsen.
Dehogynem. Most már két éve Özil módban tolja, van egy jó meccse, majd 3-4 vállalhatatlan.El Unico írta:Nem ez az a meccs, ami utan jogosan elo lehetne venni szerintem.
Tegnap mínusz egy ember volt, sőt. Ha hozzákerült a labda, az kb labdavesztés volt, megakadtak rajta a kontrák, lefutották, elnyomták. Nem lenne ezzel baj, ha ez csak a tegnapi meccsen lett volna így, de sajnos ez nem így van. Egyre kevesebb hasznára van a csapatnak, gyorsasága (a legnagyobb előnye) szinte teljesen eltűnt. Befejezőként sem lehet játszatni, mivel a kapu előtti bírkózást is hamar megunja.
És higgyétek el, ezt a társak is látják, és ilyenkor már nem túl szerencsés lélektani szempontból sem, amikor csapkod, ha más hibázik.
Egy éles, formában lévő, nem jóllakott Ronaldoval vagy Balelel Benzema melett, a tegnapi felállással sem lett volna gond szerintem. Nem lett volna annyi labdavesztés elöl, Modric és Benzema sem fulladt volna ki a végére, mert nem kellett volna egyszerre támadót és középpályást játszaniuk egész meccsen.
Szerinted tegnap jól játszott? Hasznára volt a csapatnak? Mivel érdmelené ki, ha nem egy rossz teljesítménnyel? De pont erről van szó, nem egy rossz teljesítményről beszélünk, hanem tartós formavisszaesésről. Az elmúlt két évből egy meccse rémlik (Wolfsburg), amikor hozta azt, amiért a legjobban fizetett játékos a top klubbok játékosai közt, amiért érinthetetlen, amiért tegnap sem lehetet lekapni a 60. percben. Már nem teremti meg a különbséget, viszont a kiváltságai megmaradtak. Nem én akarom leírni, de a magyar nyelvben van erre egy kifejezés... A Real Madridon múlik, hogy mi a fontosabb. Az eredmények, a jövő, vagy az, hogy még kiaknáza Ronaldo pályán kívüli előnyeit, amíg lehet.El Unico írta:De miert? Volt, amikor sokkal jobban raszolgalt a kritikakra. Most nem erzem annyira jogosnak.
Merci Zizou!
Egyértelmű, hogy ő volt tegnap a leggyengébb.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
De miert? Volt, amikor sokkal jobban raszolgalt a kritikakra. Most nem erzem annyira jogosnak.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szerintem igen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nem ez az a meccs, ami utan jogosan elo lehetne venni szerintem.