Ezt én sem értem. Mert a második nekik meg fehér. A harmadik sötétkékKAG írta:És a City?Realista24 írta: Kék mezben leszünk.
Kék - világoskék elég érdekes kombó.
Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
És a City?Realista24 írta: Kék mezben leszünk.
Kék - világoskék elég érdekes kombó.
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Kék mezben leszünk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Hat igen, ez egy bajnoki menetelesben ahol le kell nyomni 38 meccset nagyon nagy elony. De szerencsere akarhany kezdore valo jatekosa van, egyszerre csak egy kezdot kuldhet fel, szoval a bl-ben mar kisebb elony. Meglatjuk mennyit fog szamitani.ikarus93 írta:Vegtelen penzzel lehet Pepnek 3 kezdore valo embere.Realista24 írta:
Szerintem összességében nem tudunk CSAK védekezni. Próbálta többször Carlo, mindig csúnya vége lett.
Baszarintsunk oda, lesz ami lesz, a City nagyon nyomni fog, van két kezdőre való emberük, szóval remélem a Pintus csoda ismét előkerül.
Vicc amugy.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Jó hát benne van, hogy megtosznak.
De nem fognak.
Higgyétek el, odaverünk nekik. Higgyetek nekem.
Érzem.
De nem fognak.
Higgyétek el, odaverünk nekik. Higgyetek nekem.
Érzem.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Na, hát ugyanígy lát minket egy spanyol alsóházi csapat.ikarus93 írta:Vegtelen penzzel lehet Pepnek 3 kezdore valo embere.Realista24 írta:
Szerintem összességében nem tudunk CSAK védekezni. Próbálta többször Carlo, mindig csúnya vége lett.
Baszarintsunk oda, lesz ami lesz, a City nagyon nyomni fog, van két kezdőre való emberük, szóval remélem a Pintus csoda ismét előkerül.
Vicc amugy.
Ez a foci.
Amúgy az első meccstől nem érdemes csodát várni, azt általában elbasszuk.
Aztán jön a visszavágón a dara otthon. Bár a Chelsea ellen pont fordítva volt.
Aztán jön a visszavágón a dara otthon. Bár a Chelsea ellen pont fordítva volt.
- ikarus93
Vegtelen penzzel lehet Pepnek 3 kezdore valo embere.Realista24 írta:Szerintem összességében nem tudunk CSAK védekezni. Próbálta többször Carlo, mindig csúnya vége lett.ferni írta: Csak mikor fociztunk voltunk jók idén, butaság lenne védekezni szerintem, mert az nem megy 90 percig.
Vicc amugy.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Keretelemzéshez +1
Itt már a napi forma fog dönteni, örülök annak, hogy sokan rá tudtak pihenni a meccsre, Benzema nem, rá kíváncsi leszek hogy bírja.
Kellenek a clutch teljesítmények ma mindenkitől, ha már idáig elvergődtünk adjunk ki mindent magunkból.
Itt már a napi forma fog dönteni, örülök annak, hogy sokan rá tudtak pihenni a meccsre, Benzema nem, rá kíváncsi leszek hogy bírja.
Kellenek a clutch teljesítmények ma mindenkitől, ha már idáig elvergődtünk adjunk ki mindent magunkból.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Nekik mindegy, mert az esélytelenek nyugalmával lépnek pályára. Papíron a Pool sokkal erősebb, eddig eljutni is csoda szóval nyomás nincs. Szóval nem kell ilyeneken aggódniuk.wZoLee7 írta: Azert ha itt keretet elemeznek paran akkor mit mondjon a villareal?
Pont ezért olyan veszélyesek. Aki elkapja a Juvet és a Bayernt az a Poolt is meg tudja fogni, ha úgy van.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Azert ha itt keretet elemeznek paran akkor mit mondjon a villareal?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szerintem összességében nem tudunk CSAK védekezni. Próbálta többször Carlo, mindig csúnya vége lett.ferni írta: Csak mikor fociztunk voltunk jók idén, butaság lenne védekezni szerintem, mert az nem megy 90 percig.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nagyon adom, ugyanezt gondolom én is. A Real egy igazi fenevad a BL-ben. Ez a garnitúra pláne. Ancelotti is eléggé ott van a BL-ben. Szerintem ez teljesen 50/50, hogy ki jut tovább. Ezen a szinten már nem a kereteken múlik a dolog (lásd Villarreal-Bayern). Ha tudjuk azt hozni, amit szoktunk ilyen kiélezett párharcokban, akkor simán lehet keresnivalónk. Mindenképpen jó előjel, hogy van egy világklasszis kapusunk, egy csúcsformában lévő Modricunk, egy formába lendülő Valverdénk meg Camavingánk, egy világlegjobbja Benzemánk, és egy goldenboy Rodrygo + ViniJr. Ebből tényleg bármi lehet. Középpályán megfoghatóak, de ahhoz el kéne felejteni a CKM-et szerintem. Bár nem tudom sérülésekkel hogy állunk. A védelemtől tartok kicsit, nem rossz ez az Alaba-Militao páros, de azért nem egy Ramos-Varane/Pepe szint.Steve írta: Szerintem ennek a keret összehasonlitgatasnak nem sok ertelme van. Nyilvan ertem amit irsz es ha logikusan, csak emberekre lebontva nezünk dolgokat biztosan igaz is. Lehet, hogy sajnos igy is lesz. DE.
Uezt mondta mindenki a PSG ellen.Nevek alapjan a legerösebb csapattal.Uezt mondta mindenki a Chelsea ellen akik szervezettebbek.
Szivvel emberfeletti teljesitmennyel itt vagyunk.Ezt kell ujra csinalni.Tövig nyomni a gazt es ami a csövön kifer.Az örögeknek lehet az utolso lehetöseg,a fiataljainknak eletük lehetösege..
Mi itt mar nem veszithetünk semmit.Stadion ujitas közepette, corona altal megtepazott penztarca utan,egy tessszkogazdasagos Reallal, olaj penzek nelkül itt vagyunk es az olajcsapatokkal küzdünk.
Nincs vesziteni valonk es ennek a csapatnal van tartasa es szive.Öreg harcosokkal akik tudjak mi a BL döntö es vezerkent vezetik a csapatot es sikerült egy klimat csinalni amiben a fiataljaink is megszallottan harcolnak,nincs egyenieskedes, arcoskodas.Mi CSAPAT vagyunk. En ebben bizok.
Ha 5-0-ra kapunk ki mert nem tudunk felpörögni es elvernek en akkor sem fogok egy rossz szot sem szolni.Halas vagyok, hogy ezzel a kerettel itt vagyunk. Mindenki alairta volna ezt a szezon elejen garantalom.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Azt almodtam, hogy nagyon sima sok gollal gyoznekpetiamadridista írta: Megb...szuk őket.
Nem fogunk kiesni. BL döntőt játsszunk idén.
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Megb...szuk őket.
Csak mikor fociztunk voltunk jók idén, butaság lenne védekezni szerintem, mert az nem megy 90 percig.
biztos a kapuhoz fognak szögezni minket, csak annyit kérek ne kapjunk ki 4-0ra
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Szerintem ennek a keret összehasonlitgatasnak nem sok ertelme van. Nyilvan ertem amit irsz es ha logikusan, csak emberekre lebontva nezünk dolgokat biztosan igaz is. Lehet, hogy sajnos igy is lesz. DE.Remy írta: 70-30 a Citynek. Jesus gól kb garantált a hétvége után, de Sterlingből is kinézek egy belebotlást.
Nem látom a továbbjutást (nem jinx miatt írom). Egy X benne lehet, meg egy szűkös vereség, de ki fog jönni a keret különbség. Az, hogy nekik van padjuk.
Uezt mondta mindenki a PSG ellen.Nevek alapjan a legerösebb csapattal.Uezt mondta mindenki a Chelsea ellen akik szervezettebbek.
Szivvel emberfeletti teljesitmennyel itt vagyunk.Ezt kell ujra csinalni.Tövig nyomni a gazt es ami a csövön kifer.Az örögeknek lehet az utolso lehetöseg,a fiataljainknak eletük lehetösege..
Mi itt mar nem veszithetünk semmit.Stadion ujitas közepette, corona altal megtepazott penztarca utan,egy tessszkogazdasagos Reallal, olaj penzek nelkül itt vagyunk es az olajcsapatokkal küzdünk.
Nincs vesziteni valonk es ennek a csapatnal van tartasa es szive.Öreg harcosokkal akik tudjak mi a BL döntö es vezerkent vezetik a csapatot es sikerült egy klimat csinalni amiben a fiataljaink is megszallottan harcolnak,nincs egyenieskedes, arcoskodas.Mi CSAPAT vagyunk. En ebben bizok.
Ha 5-0-ra kapunk ki mert nem tudunk felpörögni es elvernek en akkor sem fogok egy rossz szot sem szolni.Halas vagyok, hogy ezzel a kerettel itt vagyunk. Mindenki alairta volna ezt a szezon elejen garantalom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve 2022. április 26., kedd 8:49-kor.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
A forgatókönyvet vehetitek készpénznek. Jobb lesz a City, látványosan, a fórum fele szidni fogja Carlót meg a fél csapatot, többen aludni is elmennek. Aztán a végén Modricék előhúzzák a nyuszit a kalapból.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
En is, de bizom benne, hogy meg egyszer nem adjak elo ujra ugyanazt a szart. 65-35-re teszem az eselyeket a javukra, elsosorban a ket meccses parharc es a keretek kulonbsegei miatt. Ami mellettunk szol, az a nyugalom, a tapasztalat, Karim es hogy a City faradtabban erkezik a meccsre.Kerlon írta: Én simán kinézek magunkból egy párizsi meccshez hasonlót
De bízok Pep Guardiola csodás küszöbön megbotlós belépőiben is