Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)
El lehetne küldeni kölcsönben, viszont Llorrentét akkor marasztalni kell, hogy tudjunk megfelelően rotálni. Én inkább, Llorrentét engedném el, és Cebat epíteném be folyamatosan. Bár lehet 1 év folyamatos kölcsönjátékkal többet fejlődik.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ha Iscot is sikerül eltékozolni akkor az még nagyobb hiba lenne, túl kellemes gondok ezek. viszont ahelyett, hogy az esetek 90%-ában haszontalan BBC-t bontanánk meg, inkább erőltessük őket hát ha néha kijön egy olyan meccs mint most hétvégén. Most már így marad ez a szezon, de nyáron váltani kellSüti írta:Ceballos elengedése ZZ legnagyobb hibája lenne szerintem.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
H.E.H.E. írta:ha már ceballos, marca szerint kérte hogy engedjék el a liverpoolba, ahol alapember lenne.
Vicc amit csinálunk vele.
Akkor inkább hagytuk volna is ott 1 évre a Betisben.
ZIDANE
nem tudom mi a facért vettük meg danit. ha ezt tudja előre tuti maradt volna inkább betisben
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ceballos elengedése ZZ legnagyobb hibája lenne szerintem.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
kezdenie kell ma. különben viccet csinál belőle ZZ.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Képesség alapján alapember kéne legyen, de nem hiszem, hogy stabil kezdőként számolna vele Klopp.H.E.H.E. írta:ha már ceballos, marca szerint kérte hogy engedjék el a liverpoolba, ahol alapember lenne.
Ma remélem úgy alakul a meccs, hogy be lehet majd cserélni, mert ha szoros lesz, szerintem egy percet sem fog kapni.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Ha nem tud több lehetőséget adni neki ZZ, akkor kölcsönbe/opcióval el is engedném oda.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
ha már ceballos, marca szerint kérte hogy engedjék el a liverpoolba, ahol alapember lenne.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
Tudtam, hogy valakit elfelejtettem.
Valóban Isco kezdhetne.
Valóban Isco kezdhetne.
Esélytelens zerintem Ceballos, Llorrentet fogja berakni ZZ.
Amúgy meg Isco vagy Asensio fog CR helyén szerepelni. Marco esetén ő lesz balon, Bale középen.
Amúgy meg Isco vagy Asensio fog CR helyén szerepelni. Marco esetén ő lesz balon, Bale középen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Na így érdekes is lehet a kezdő. Most már én is feldobnám Ceballost Kovacic mellé.Realista24 írta:@Casemiro won't travel due to a stomach problem and has been replaced by @oscararnaiz10.
védelem
LV-Ceballos-Kovacic-Asensio
Bale-Benzema
ha úgy alakul Mayoral is kaphat pár percet a végén, úgyis rég játszott.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
@Casemiro won't travel due to a stomach problem and has been replaced by @oscararnaiz10.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- LaMartin
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország
Köszönöm szepen a valaszokat!
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
mindenkire azt írják hogy március 4ikén térnek vissza 2 nappal a PSG előtt hogy ebből mi valósul meg és milyen állapotban lesznek az más kérdés.LaMartin írta:Kroos, Modric illetve Marcelorol mik a legújabbak, a PSG elleni meccsel kapcsolatban?
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Mai Zidane, külön nem emelt ki senkit az említettekből:LaMartin írta:Kroos, Modric illetve Marcelorol mik a legújabbak, a PSG elleni meccsel kapcsolatban?
“Keményen dolgoznak azért, hogy minél hamarabb a pályán lehessenek. Meglátjuk, hogy mi lesz velük a jövőben. Vallejo már hosszabb ideje sérült, de azt szeretnék, ha hamarosan mind a négyen velünk lennének. Nem szeretek ezzel kapcsolatban nyomást helyezni rájuk. Mindig vannak határidők, ezért semmi szükség arra, hogy valaki erőltessünk, így nagy kockázatot vállaljunk. A héten meglátjuk, hogy valaki csatlakozhat-e hozzánk. Optimista vagyok.”
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- LaMartin
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország
Kroos, Modric illetve Marcelorol mik a legújabbak, a PSG elleni meccsel kapcsolatban?
hagyjuk a bajnokságban érvényesülni theo zsenialitásait. BL-ben bízzuk a rutinra és megbízhatóságra azaz nachosra. akármennyire lehet "formában" theo akkor sem lesz soha nacho szintjén.
nacho pedig konstans teljesítményt tud felmutatni.
nacho pedig konstans teljesítményt tud felmutatni.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ha jo formaban lesz akkor belefer. Van egy 30 vagy hany millas jatekosunk akitol sokat varunk, ha egyszer vegre formaba lendul akkor tartani kell ot azon a szinten...legalabb is gondolhatja ZZ...szerintem esejtelen h akar Danilonal kicsivel is jobb legyen.
oriasi ongyilkossag lenne theot berakni a psg ellen. volt 1 jo felideje eddig az egesz szezonban egy alaves ellen. taps. nacho meg evek ota az egyik legmegbizhatobb vedonk barmelyik poszton.