Jó játékos a holland, de nem ilyen típusú játékos kell nekünk, mert ő is elég mélyen érzi jól magát. Amúgy tudom, hogy hulladék ez a Milan meg alapvetően rossz az olasz játékosok mai megítélése, de szerintem Montolivo jó lehetne Alonso/Illarra és Modric mellé.A Milanból DeJongot kell elhozni Alonso mellé a kp-ra
Serie A
Re: Serie A
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Na, repült is Allegri, lehet hogy Pippo lesz az utódja
Balotelli meg az újabb példa arra, hogy nem az számít, hogy valakinek milyen képességei vannak, "mi lenne, ha", ez olyan hogy én is ha tudnék focizni, akkor milyen jó lennék. De nem vagyok. Pont.
A Milanból DeJongot kell elhozni Alonso mellé a kp-ra
Balotelli meg az újabb példa arra, hogy nem az számít, hogy valakinek milyen képességei vannak, "mi lenne, ha", ez olyan hogy én is ha tudnék focizni, akkor milyen jó lennék. De nem vagyok. Pont.
A Milanból DeJongot kell elhozni Alonso mellé a kp-ra
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Amúgy meg állítólag nem kölcsönben van ott,
hanem 50-50%-ban birtokolják a játékjogát a Juve-val ami Olaszországban kb hétköznapinak számít.
Amúgy elég érdekes ez a Serie A idei idénye, az első 8 játékos a góllövőlistán olasz v argentin:
14 Rossi, 11 Tevez és Berardi, 10 Palacio, 9 Toni, Higu, Immobile és Cerci. (8 Callejón, Vidal, Gilardino)
Toni is hogy magára talált és "másodvirágzását" éli az újonc Veronában.
A Milan meg no comment. már így fél szezon alatt 30 !!! pontra vannak a juvetól!
... de csak 9-re az utolsótól és 6-ra a kieső helytől.
A Napoli chilei válogatott játékosa Eduardo Vargas pedig a Valenciában köthet ki (kölcsönbe).
Santos is bejelentkezett érte, de ő akkor már a Valenciába menne és Benitez is erre biztatja.
hanem 50-50%-ban birtokolják a játékjogát a Juve-val ami Olaszországban kb hétköznapinak számít.
Amúgy elég érdekes ez a Serie A idei idénye, az első 8 játékos a góllövőlistán olasz v argentin:
14 Rossi, 11 Tevez és Berardi, 10 Palacio, 9 Toni, Higu, Immobile és Cerci. (8 Callejón, Vidal, Gilardino)
Toni is hogy magára talált és "másodvirágzását" éli az újonc Veronában.
A Milan meg no comment. már így fél szezon alatt 30 !!! pontra vannak a juvetól!
... de csak 9-re az utolsótól és 6-ra a kieső helytől.
A Napoli chilei válogatott játékosa Eduardo Vargas pedig a Valenciában köthet ki (kölcsönbe).
Santos is bejelentkezett érte, de ő akkor már a Valenciába menne és Benitez is erre biztatja.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Most olvasgattam a mesternégyest jegyző 19! éves Domenico Berardiról, a Juventus játékosa, és kölcsönben szerepel a Sassuolo csapatában, ez a második szezonja. Az első szezonjában 37 bajnokin szerepelt, és 11 gól szerzett a másodosztályban, ahol ugye bajnokok lettek. Jelenleg 15 meccsen szerzett 11 gólt az első osztályban, Tevezzel másodikok a góllövőlistán, az első helyezett Rossira ugye ismét egy nagyobb kihagyás vár (14 gólos)...ez azért eddig szép teljesítmény tőle.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
K'rva jó képességekkel bír, de az agya még akkora sincs, mint Di Maria fejtetveinek.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ziro4vr írta:szerintem meg pont oda való, ahol most vanDrake írta:Én csak Balot sajnálom...Jobb játékos Ő annál,hogy egy középcsapatban szenvedjen.Nyáron jöhetne Zsiru helyére,azt a Szpörsz ellen villanthatná a "Why always me"-t.
Pontosan,egy nagyon túlértékelt játékos.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Bár csak elvinné a Barca, hmm, mondjuk Sanchez+40 millióért az nagy üzlet lenneVannak hülyeségei,de a tehetsége az megkérdőjelezhetetlen.Ha elhagyná a baromságait,akkor simán TOP 5 csatár lenne.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Az idiotizmusa is...soha nem lesz a legnagyobbak között. Esetleg ha elmenne egy agyplasztikára. Vihetné magával Di Mariát is.Vannak hülyeségei,de a tehetsége az megkérdőjelezhetetlen
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Egy átlagosnál kicsit tehetségesebb játékos, aki jól lövi a büntetőt és még jobban fel tudja magára hívni a figyelmet, semmi több.Drake írta: Vannak hülyeségei,de a tehetsége az megkérdőjelezhetetlen.Ha elhagyná a baromságait,akkor simán TOP 5 csatár lenne.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Vannak hülyeségei,de a tehetsége az megkérdőjelezhetetlen.Ha elhagyná a baromságait,akkor simán TOP 5 csatár lenne.ziro4vr írta:szerintem meg pont oda való, ahol most van
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Drake írta:Nyáron jöhetne Zsiru helyére,azt a Szpörsz ellen villanthatná a "Why always me"-t.
Ugyan már. Chiriches levenné a pályáról. Megenné reggelire, de a fél fogára sem lenne elég.
Egyébként van itt olyan, aki viszonylagos rendszerességgel nézi a Roma meccseit? Ha igen, megköszönném, ha írna pár sort Benatiáról...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
szerintem meg pont oda való, ahol most vanDrake írta:Én csak Balot sajnálom...Jobb játékos Ő annál,hogy egy középcsapatban szenvedjen.Nyáron jöhetne Zsiru helyére,azt a Szpörsz ellen villanthatná a "Why always me"-t.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Én csak Balot sajnálom...Nyáron jöhetne Zsiru helyére,azt a Szpörsz ellen villanthatná a "Why always me"-t.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Drake 2014. január 12., vasárnap 22:10-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Mester négyes ...4-2MorataMartin írta:Ez a Berardi gyerek nem semmi
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
tyűű ... gálameccs leszGéci írta:AtMa...Csabi írta:ez a milán kivel játszik a BL-ben? a sassaulo 27 perc alatt fordított ellenük 0-2-ről
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Ez a Berardi gyerek nem semmi
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
AtMa...Csabi írta:ez a milán kivel játszik a BL-ben? a sassaulo 27 perc alatt fordított ellenük 0-2-ről
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ez a milán kivel játszik a BL-ben? a sassaulo 27 perc alatt fordított ellenük 0-2-ről
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
szokásos olasz meccs volt, aztán most pár perc alatt berámoltak 3-mat a zebrák, eldőlt.
fizikai fájdalom nézni ezt a Seria A-t, egy-egy meccs kivételével...
fizikai fájdalom nézni ezt a Seria A-t, egy-egy meccs kivételével...
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23